Hotell i närheten av Hyde Park

Se på kartan
Hotell - Hyde Park

Hyde ParkFrån  326kr

Rekommenderade hotell nära Hyde Park

 • The Queens Gate Hotel
  Från2.453krPer natt

  The Queens Gate Hotelstars

  Kensington, London , Queen s gate 31-34 - Karta
  0.79 km från Hyde Park
  4,2/5
  Kundomdömenav 20 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 1246 recensioner från resenärerBaserat på 1246 recensioner från resenärer

  RAMADA JARVIS KENSINGTON

  Se mer
 • Baglioni Hotel London
  Från7.029krPer natt

  Baglioni Hotel Londonstars

  Södra Kensington, London , 60 hyde park gate 60 - Karta
  0.81 km från Hyde Park
  4,7/5
  Kundomdömenav 2 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 998 recensioner från resenärerBaserat på 998 recensioner från resenärer

  Detta enastående hotell är lokaliserat i South Kensington. De 67 välkomnande rum är en perfekt plats för vila i slutet av dagen. Detta boende renoverades 2018. Baglioni Hotel London är perfekt för en produktiv vistelse, tack vare tillgången till internet överallt i byggnaden. Resenärena kan kontakta receptionen när som helst under dagen. Denna barnvänliga anläggning är utformat med de yngre gästernas i åtanke och har ett antal rum med babysäng för de minsta. Lokalernas allmänna utrymmen är lättillgängliga. Både små och stora husdjur är tillåtna i lokalerna. Parkeringsplatserna är en tillgång för de som anländer med bil. Kunderna kan med fördel använda sig av transfertjänsten till flygplatsen. Affärsresenärer kan utnyttja de affärsfaciliteter och tjänster som finns. Gästerna kan välja mellan olika härliga resturanger som erbjuds i de trevliga omgivningarna. Denna anläggning tillhandahåller hälso- och välbefinnandetjänster. Anläggningens gastronomiska alternativ kommer med säkerhet att förtjusa besökare med sin raffinerad mat och förtrollande atmosfär. Extra avgifter kan tillkomma för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 • London Elizabeth
  Från1.996krPer natt

  London Elizabethstars

  Bayswater, London , Lancaster terrace 4 - Karta
  0.86 km från Hyde Park
   
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 1858 recensioner från resenärerBaserat på 1858 recensioner från resenärer

  Hotell med utsikt över Hyde Park i det livliga och eleganta West End. Boendet ligger bara 2 minuters promenad från tunnelbanestationen Lancaster Gate. Till Paddington är det bara 10 minuters promenad. Detta område erbjuder ett brett utbud av butiker, restauranger och underhållningsmöjligheter. I närheten finns också allmänna kommunikationer. De fantastiskt designade rummen erbjuder en flykt från stadens liv och rörelse. Den eleganta restaurangen serverar en varierad meny med färska, högkvalitativa rätter. Här kan gästerna koppla av i en sofistikerad, men ändå avslappnad miljö med afternoon tea på terrassen.

  Se mer
 • Thistle Hyde Park
  Från1.908krPer natt

  Thistle Hyde Parkstars

  Bayswater, London , Lancaster gate 90-92 - Karta
  0.9 km från Hyde Park
  4,2/5
  Kundomdömenav 12 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 1154 recensioner från resenärerBaserat på 1154 recensioner från resenärer

  Detta centralt belägna hotell har ett utmärkt läge i London och ligger nära stadens största shoppingställen och nöjen. Hotellet ligger bara ett stenkast från stadens främsta attraktioner. Gästerna kommer att befinna sig bara en kort körsträcka till London Heathrow flygplats. Detta attraktiva, viktorianska hotell har en lång historia, som går tillbaka till slutet av 1800-talet. Hotellet har en fantastisk arkitektur och blandar sig fint med den historiska omgivningen. Gästerna tas emot med ett varmt välkomnande vid ankomsten och bjuds in i den eleganta miljön i lobbyn. Rummen är utsökt dekorerade och har moderna bekvämligheter. Gästerna är välkomna att ta del av de många faciliteter som detta fantastiska hotell har att erbjuda.

  Se mer
 • The Milestone
  Från5.143krPer natt

  The Milestonestars

  Kensington, London , 1 kensington court 1 - Karta
  0.94 km från Hyde Park
  2,7/5
  Kundomdömenav 1 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 2332 recensioner från resenärerBaserat på 2332 recensioner från resenärer

  Perfekt för familjer och ett enastående hotell som är lokaliserat i Kensington. Detta hotell kan erbjuda totalt 57 rum. Detta hotell grundades år 1880. Alla gästerna på The Milestone kan hålla sig uppdaterade tack vare tillgången till internet. Resenärena välkomnas i lobbyn av den dygnet-runt-öppna receptionen. Babysängar tillhandahålls inte på detta boende. Lokalernas allmänna utrymmen är lättillgängliga. Stora husdjur är tillåtna på The Milestone. The Milestone tillhandahåller parkering för gästernas bekvämlighet. Detta hotell erbjuder en bekväm transfertjänst till flygplatsen. Den som söker lugn och ro kommer att finna sitt bästa boendealternativ på The Milestone som har ett stort hälso- och välbefinnandeutbud. The Milestone är försett med alla nödvändiga tjänster och bekvämligheter för ett lyckat företagsevenemang. På The Milestone kan en avgift tillkomma för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 • OYO Elysee Hotel
  Från1.592krPer natt

  OYO Elysee Hotelstars

  Bayswater, London , Craven terrace 25 / 26 - Karta
  0.96 km från Hyde Park
   
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 736 recensioner från resenärerBaserat på 736 recensioner från resenärer

  Detta charmiga hotell ligger i Bayswater. Anläggningen har totalt 65 rum. Dessutom ingår wifi-anslutning på detta boende. Receptionen på OYO Elysee Hotel har dygnet-runt-service för att tillmötesgå gästernas behov när som helst, både dag och natt. Babysängar tillhandahålls inte på OYO Elysee Hotel. De som inte tycker om djur kan njuta av sin vistelse eftersom detta boende inte tillåter husdjur.

  Se mer
 • Claverley Court Apartment Knightsbridge
  Från3.795krPer natt
  0.97 km från Hyde Park
   

  Detta sofistikerade lägenhetshotell är beläget i South Kensington. Denna anläggning kan erbjuda totalt 16 rum. Dessutom finns trådlös internetanslutning tillgänglig. Resenärena uppskattar receptionen som är öppen dygnet-runt. Tyvärr kan inte kunderna be om en babysäng till sitt rum. De som inte tycker om djur kan njuta av sin vistelse eftersom detta boende inte tillåter husdjur.

  Se mer
 • Lancaster Gate
  Från1.553krPer natt

  Lancaster Gatestars

  Bayswater, London , Lancaster gate hotel hyde park 66 - Karta
  0.97 km från Hyde Park
  4,0/5
  Kundomdömenav 37 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 2494 recensioner från resenärerBaserat på 2494 recensioner från resenärer

  Detta bekväma hotell ligger i Bayswater. Det totala antalet rum på Lancaster Gate är 188. Detta boende som byggdes 1861 totalrenoverades 2000. Alla gäster kan hålla sig uppdaterade tack vare internetanslutningen som erbjuds. Dessutom har anläggningen en reception som är öppen hela dagen. Babysängar tillhandahålls för yngre gäster på förfrågan. Alla gäster som bor på denna anläggning som inte accepterar husdjur kommer inte att bli störda. Några av dessa tjänster kan vara föremål för extra kostnader.

  Se mer
 • The Capital
  Från3.957krPer natt

  The Capitalstars

  Knightsbridge, London , The capital, 22 basil street 22 - Karta
  0.97 km från Hyde Park
  4,8/5
  Kundomdömenav 4 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 943 recensioner från resenärerBaserat på 943 recensioner från resenärer

  Detta sofistikerade hotell är särskilt utformat för familjer och finns i Knightsbridge. Denna egendom som är belägen mitt i stadens centrum ligger på ett bekvämt gångavstånd till flera sevärdheter. Våra kunder hittar närmaste golfbana 10. 3 kilometer från den här anläggningen. Våra gäster kan med lätthet promenera till de allmänna kollektivtrafiknätet. För våra gäster är det bara 100 meter till flygplatsen. Detta boende har totalt 49 rum. Som ett resultat av det konstanta kvalitetsåtagandet renoverades detta hotell 2006. Fast och trådlöst internet tillhandahålls. Receptionen på denna anläggning har dygnet-runt-service för att tillmötesgå gästernas behov när som helst, både dag och natt. Babysängar tillhandahålls inte på detta hotell. Denna anläggning tillåter inte husdjur. Resenärer som anländer med bil kommer att uppskatta parkeringen på The Capital. De som bor på denna anläggning kan med fördel dra nytta av dess restaurang. The Capital kan komma att ta ut en avgift för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 • The Franklin
  Från3.714krPer natt

  The Franklinstars

  Knightsbridge, London , Egerton gardens 24 - Karta
  0.99 km från Hyde Park
   
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 136 recensioner från resenärerBaserat på 136 recensioner från resenärer

  Detta lyxiga hotell återfinns i Knightsbridge. Detta boende har totalt 35 ombonade rum. Denna anläggning genomgick en renovering 2017. Wifi-anslutning finns i de allmänna utrymmena. Receptionen på detta boende håller öppet dygnet runt. Detta boende tillåter inte husdjur. Anläggningens affärsfaciliteter är lämpliga för alla typer av företagsevenemang, seminarier, möten och konferenser. De som bor på detta hotell kan med fördel dra nytta av det stora hälso-och välbefinnandeutbudet. För några av de nämnda tjänsterna kan en kostnad tillkomma.

  Se mer
 
[x]
Hotell  1 - 10   av  184  Hotell - Hyde Park
Sida  1  av  19
 

Hotell i närheten av  Hyde Park

Söka efter andra resmål

Om du är intresserad av ett särskilt resmål eller område, sök här

Senaste Recensioner