Hotell i närheten av Hyde Park

Se på kartan
Hotell - Hyde Park

Hyde ParkFrån  341kr

Rekommenderade hotell nära Hyde Park

 • The Queens Gate Hotel
  Från2.643krPer natt

  The Queens Gate Hotelstars

  Kensington, London , Queen s gate 31-34 - Karta
  0.79 km från Hyde Park
  4,2/5
  Kundomdömenav 20 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 1200 recensioner från resenärerBaserat på 1200 recensioner från resenärer

  RAMADA JARVIS KENSINGTON

  Se mer
 • Baglioni Hotel London
  Från4.065krPer natt

  Baglioni Hotel Londonstars

  Södra Kensington, London , 60 hyde park gate 60 - Karta
  0.81 km från Hyde Park
  4,7/5
  Kundomdömenav 2 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 977 recensioner från resenärerBaserat på 977 recensioner från resenärer

  Detta enastående hotell som återfinns i South Kensington, är ett bra alternativ för homosexuella. Denna anläggning innefattar 67 trivsamma rum. Baglioni Hotel London genomgick en renovering 2018. Både fast och trådlöst internet tillhandahålls på plats. Receptionen på denna anläggning håller öppet dygnet runt. Baglioni Hotel London har ett antal rum som på begäran kan utrustas med en babysäng för familjer som reser med barn. De gemensamma utrymmena på detta boende är rullstolsanpassade. De som inte kan resa ifrån sina husdjur uppskattar att de kan ta med sig dem till detta boende. Resenärerna kan dra nytta av parkeringsplatserna. Det finns en flygplatstransfer för gästernas bekvämlighet. Denna anläggning har funktionella affärsfaciliteter, perfekt för affärsresenärer. Restaurangen inbjuder kunderna till att avsmaka utsökta rätter i en elegant miljö. Baglioni Hotel London har ett varierat hälso- och friskvårdsutbud som är perfekt för resenärer som vill återhämta sig mentalt och fysiskt. Detta hotell har ett fantastiskt restaurangerbjudanden som motsvarar alla gästers förväntningar. Denna anläggning kan ta ut en avgift för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 • Fountain House Apartments
  Från3.999krPer natt

  Fountain House Apartmentsstars

  Bayswater, London , Flat 2 1 lancaster terrace - Karta
  0.84 km från Hyde Park
   
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 75 recensioner från resenärerBaserat på 75 recensioner från resenärer

  Detta gulliga lägenhetshotell återfinns i Bayswater. Totalt 17 rum finns att tillgå för gästernas bekvämlighet på Fountain House Apartments. Detta boende har wifi-anslutning. Receptionen på detta boende har inte öppet dygnet runt. Babysängar tillhandahålls inte på Fountain House Apartments. Inga husdjur är tillåtna i lokalerna.

  Se mer
 • London Elizabeth
  Från1.911krPer natt

  London Elizabethstars

  Bayswater, London , Lancaster terrace 4 - Karta
  0.86 km från Hyde Park
   
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 1822 recensioner från resenärerBaserat på 1822 recensioner från resenärer

  Hotell med utsikt över Hyde Park i det livliga och eleganta West End. Boendet ligger bara 2 minuters promenad från tunnelbanestationen Lancaster Gate. Till Paddington är det bara 10 minuters promenad. Detta område erbjuder ett brett utbud av butiker, restauranger och underhållningsmöjligheter. I närheten finns också allmänna kommunikationer. De fantastiskt designade rummen erbjuder en flykt från stadens liv och rörelse. Den eleganta restaurangen serverar en varierad meny med färska, högkvalitativa rätter. Här kan gästerna koppla av i en sofistikerad, men ändå avslappnad miljö med afternoon tea på terrassen.

  Se mer
 • Thistle Hyde Park
  Från2.094krPer natt

  Thistle Hyde Parkstars

  Bayswater, London , Lancaster gate 90-92 - Karta
  0.9 km från Hyde Park
  4,2/5
  Kundomdömenav 12 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 1131 recensioner från resenärerBaserat på 1131 recensioner från resenärer

  Detta centralt belägna hotell har ett utmärkt läge i London och ligger nära stadens största shoppingställen och nöjen. Hotellet ligger bara ett stenkast från stadens främsta attraktioner. Gästerna kommer att befinna sig bara en kort körsträcka till London Heathrow flygplats. Detta attraktiva, viktorianska hotell har en lång historia, som går tillbaka till slutet av 1800-talet. Hotellet har en fantastisk arkitektur och blandar sig fint med den historiska omgivningen. Gästerna tas emot med ett varmt välkomnande vid ankomsten och bjuds in i den eleganta miljön i lobbyn. Rummen är utsökt dekorerade och har moderna bekvämligheter. Gästerna är välkomna att ta del av de många faciliteter som detta fantastiska hotell har att erbjuda.

  Se mer
 • Best Western Mornington Hotel London Hyde Park
  Från3.104krPer natt
  0.9 km från Hyde Park
  4,3/5
  Kundomdömenav 10 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 1079 recensioner från resenärerBaserat på 1079 recensioner från resenärer

  Detta charmiga hotell har ett utmärkt läge i det pulserande hjärtat av London, det ger sina gäster en perfekt plats att bo på, för att kunna utforska underverk som staden har att erbjuda. Gästerna kommer att befinna sig inom gångavstånd till tunnelbanestationen Lancaster Gate och det underlättar tillgång till andra delar av staden. Hotellet ligger på gångavstånd från Hyde Park, medan National History Museum, British Museum, Buckingham Palace, Westminster och Big Ben ligger bara en kort tunnelbaneresa bort. Detta charmiga hotell passar perfekt in i dessa historiska omgivningar. Rummen är vackert inredda och utrustade med lugnande toner och elegant stil för en avkopplande vistelse. Hotellet erbjuder gästerna tillgång till ett antal exemplifierande faciliteter och ser till att behoven hos affärs-och fritidsresenärer är helt tillgodosedda.

  Se mer
 • Kensington House Hotel
  Från2.539krPer natt

  Kensington House Hotelstars

  Södra Kensington, London , prince of wales terrace 15-16 - Karta
  0.91 km från Hyde Park
   
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 7 recensioner från resenärerBaserat på 7 recensioner från resenärer

  Detta bekväma hotell beläget i South Kensington. Denna anläggning med endast 6 rum passar bra för en lugn vistelse. Inga husdjur är tillåtna i lokalerna.

  Se mer
 • The Milestone
  Från5.481krPer natt

  The Milestonestars

  Kensington, London , 1 kensington court 1 - Karta
  0.94 km från Hyde Park
  2,7/5
  Kundomdömenav 1 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 2292 recensioner från resenärerBaserat på 2292 recensioner från resenärer

  Detta lyxiga hotell är särskilt utformat för familjer och finns i Kensington. Detta boende har totalt 57 rum. The Milestone är från år 1880. Både fast och trådlöst internet tillhandahålls på plats. Receptionen på detta boende har dygnet-runt-service vilket bidrar till gästernas bekvämlighet. Babysängar tillhandahålls inte på detta boende. Lokalernas allmänna utrymmen är lättillgängliga. Stora husdjur är tillåtna i lokalerna. Parkering finns att tillgå för gästernas bekvämlighet. Transfertjänsten finns att tillgå för gästernas bekvämlighet. Alla som valt detta boende kan hänge sig åt de olika hälso- och välbefinnandebehandlingar som erbjuds. Detta The Milestone har ett urval av affärsfaciliteter som syftar till att erbjuda den perfekta kombinationen av komfort och bekvämlighet under affärsresan. Extra avgifter kan tillkomma för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 • Claverley Court Apartment Knightsbridge
  Från3.010krPer natt
  0.97 km från Hyde Park
   

  Detta enastående lägenhetshotell är lokaliserat i South Kensington. Totalt 16 rum finns att tillgå för gästernas bekvämlighet. Claverley Court Apartment Knightsbridge har wifi-anslutning. Receptionen på Claverley Court Apartment Knightsbridge har dygnet-runt-service för att tillmötesgå gästernas behov när som helst, både dag och natt. Tyvärr kan inte resenärerna be om en babysäng till sitt rum. Husdjur är inte tillåtna på Claverley Court Apartment Knightsbridge.

  Se mer
 • Lancaster Gate
  Från1.912krPer natt

  Lancaster Gatestars

  Bayswater, London , Lancaster gate hotel hyde park 66 - Karta
  0.97 km från Hyde Park
  4,0/5
  Kundomdömenav 37 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 2455 recensioner från resenärerBaserat på 2455 recensioner från resenärer

  Detta charmiga hotell finns i Bayswater. De 188 välkomnande rum är en perfekt plats för vila i slutet av dagen. Denna anläggning stod klar 1861 och renoverades 2000. Utöver de tjänster och bekvämligheter som erbjuds har gästerna tillgång till trådlöst internet i de allmänna utrymmena. Receptionen på Lancaster Gate har dygnet-runt-service för att tillmötesgå gästernas behov när som helst, både dag och natt. De yngre gästerna får sova i babysängar (tillhandahålls på begäran). Husdjur är tillåtna på denna anläggning. Extra avgifter kan tillkomma för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 
[x]
Hotell  1 - 10   av  209  Hotell - Hyde Park
Sida  1  av  21
 

Hotell i närheten av  Hyde Park

Söka efter andra resmål

Om du är intresserad av ett särskilt resmål eller område, sök här

Senaste Recensioner