Hotell i närheten av Kew Gardens

Se på kartan
Hotell - Kew Gardens

Kew GardensFrån  398kr

Rekommenderade hotell nära Kew Gardens

 • Novotel London Brentford
  Från1.519krPer natt

  Novotel London Brentfordstars

  Brentford, London , Great west road - Karta
  1.98 km från Kew Gardens
  4,3/5
  Kundomdömenav 1 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 1189 recensioner från resenärerBaserat på 1189 recensioner från resenärer

  Detta bekväma hotell finns i Brentford. Kollektivtrafikförbindelser ligger på ett avstånd på -0. 0 kilometer. Detta boende har totalt 202 ombonade rum. De som bor på detta hotell kan hålla sig uppdaterade tack vare wifi-anslutningen. Receptionen har inte öppet dygnets alla timmar. Tyvärr kan inte resenärerna be om en babysäng till sitt rum. Alla rum på Novotel London Brentford är rullstolsanpassade. Detta hotell tillåter husdjur. Detta boende tillhandahåller parkering och garage. De som bor på denna anläggning kan utforska de olika matställena. Tack vare de funktionella mötesfaciliteterna är denna anläggning en perfekt plats för gäster som reser i affärssyfte. Den varierade underhållning som erbjuds på denna anläggning är en garanti för att gästerna ska få en trivsam vistelse.

  Se mer
 • Adagio Aparthotel London Brentford
  Från1.420krPer natt

  Adagio Aparthotel London Brentfordstars

  Brentford, London , Great west road - Karta
  2.01 km från Kew Gardens
  5,0/5
  Kundomdömenav 1 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 568 recensioner från resenärerBaserat på 568 recensioner från resenärer

  Med sitt idealiska läge är Adagio London Brentford perfekt för både affärs- och semesterresor. Lägenhetshotellet ligger nära Londons stadskärna och alla platser av intresse med direkt transport. Londons flygplats Heathrow ligger bara 15 minuter bort med bil. Denna fastighet erbjuder 100 lägenheter med fullt utrustade kök, en stor balkong, platt-TV och kostnadsfritt trådlöst internet. För ännu mer komfort erbjuder lägenhetshotellet ett gym och en privat inomhusparkering.

  Se mer
 • Hilton London Syon Park Hotel
  Från2.782krPer natt

  Hilton London Syon Park Hotelstars

  Brentford, London , Syon park, brentford, middlesex - Karta
  2.02 km från Kew Gardens
  4,1/5
  Kundomdömenav 3 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 2139 recensioner från resenärerBaserat på 2139 recensioner från resenärer

  Detta lyxiga hotell återfinns i Brentford. Från detta hotell som är beläget 2. 4 kilometer från stadens centrum har du enkel tillgång till allt som den här destinationen har att erbjuda. Våra resenärer har tillgång till kollektivtrafiknätet inom ett avstånd av -0. 0 kilometer. Våra gäster har 9. 5 kilometer till flygplatsen. Totalt 137 rum finns att tillgå för gästernas bekvämlighet. Både fast och trådlöst internet finns på Hilton London Syon Park Hotel. Receptionen på detta boende har dygnet-runt-service för att tillmötesgå gästernas behov när som helst, både dag och natt. Hilton London Syon Park Hotel tillhandahåller inga babysängar på begäran. De gemensamma utrymmena på Hilton London Syon Park Hotel är rullstolsanpassade. Inga husdjur är tillåtna i lokalerna. Resenärerna kan koppla av och återhämta sig i anläggningens inrättning för välbefinnande. Detta hotell är stolt över att kunna erbjuda ett urval av restauranger som serverar läckra kulinariska specialiteter. Detta Hilton London Syon Park Hotel har ett urval av affärsfaciliteter som syftar till att erbjuda den perfekta kombinationen av komfort och bekvämlighet under affärsresan. Några av dessa tjänster kan vara föremål för extra kostnader.

  Se mer
 • Holiday Inn London Brentford Lock
  Från1.171krPer natt
  2.03 km från Kew Gardens
  4,2/5
  Kundomdömenav 4 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 729 recensioner från resenärerBaserat på 729 recensioner från resenärer

  Detta charmiga hotell ligger i Brentford. Från detta hotell som ligger inbäddat 100 meter från stadens centrum har du enkel tillgång till allt som den här destinationen har att erbjuda. För våra resenärer är det bara 300 meter till flygplatsen. Det totala antalet rum på Holiday Inn London Brentford Lock är 134. Boendet byggdes år 2005. Receptionen på Holiday Inn London Brentford Lock har dygnet-runt-service för att tillmötesgå gästernas behov när som helst, både dag och natt. Husdjur är inte tillåtna på Holiday Inn London Brentford Lock. Holiday Inn London Brentford Lock tillhandahåller parkering för gästernas bekvämlighet. Extra avgifter kan tillkomma för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 • Travelodge London Richmond Central
  Från784krPer natt

  Travelodge London Richmond Centralstars

  Richnmond, London , 9 paradies road - Karta
  2.28 km från Kew Gardens
   
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 351 recensioner från resenärerBaserat på 351 recensioner från resenärer

  Detta charmiga hotell finns i Richmond. Våra kunder har 18. 0 kilometer till flygplatsen. Detta hotell innefattar 78 trivsamma rum. Hotellet totalrenoverades 2016. Kunderna har tillgång till wifi-anslutningen överallt. Receptionen på Travelodge London Richmond Central håller öppet dygnet runt. Vissa rum tillhandahåller babysängar på begäran. Lokalernas allmänna utrymmen är lättillgängliga. Husdjur är tillåtna i lokalerna. För några av de nämnda tjänsterna kan en kostnad tillkomma.

  Se mer
 • Chiswick Lodge
  Från919krPer natt

  Chiswick Lodgestars

  Hammersmith, London , Turnham green terrace 104 - Karta
  2.87 km från Kew Gardens
   
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 84 recensioner från resenärerBaserat på 84 recensioner från resenärer

  Detta anspråkslösa hotell är lokaliserat i Hammersmith. Från detta boende som är beläget 7. 0 kilometer från stadens centrum har du enkel tillgång till allt som den här destinationen har att erbjuda. Våra gäster hittar transportanslutningar inom ett avstånd på 100 meter, vilket ger dem möjlighet att utforska området. Resenärena kan njuta av en fridfull och lugn vistelse på Chiswick Lodge som har totalt 10 rum. Detta hotell har wifi-anslutning. Receptionen på detta boende har inte öppet dygnet runt. Tyvärr kan inte gästerna be om en babysäng till sitt rum. Chiswick Lodge är inte någon husdjursvänlig anläggning.

  Se mer
 • Best Western Chiswick Palace
  Från1.296krPer natt

  Best Western Chiswick Palacestars

  Hammersmith, London , Chiswick high road 73 - Karta
  2.93 km från Kew Gardens
  4,1/5
  Kundomdömenav 3 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 1080 recensioner från resenärerBaserat på 1080 recensioner från resenärer

  Detta charmiga hotell är beläget i Hammersmith. Från denna egendom som ligger inbäddad 300 meter från stadens centrum har du enkel tillgång till allt som den här destinationen har att erbjuda. Våra resenärer hittar närmaste golfbana 3. 0 kilometer från det här boendet. Våra kunder kan med lätthet promenera till kollektivtrafiknätet. Denna anläggning innefattar 54 trivsamma rum. Denna anläggning genomgick en renovering 2008. Internetanslutning (fast och trådlös) finns i de gemensamma utrymmena för de som behöver hålla sig uppkopplade. Receptionen på Best Western Chiswick Palace håller öppet dygnet runt. Husdjur är inte tillåtna på Best Western Chiswick Palace. Best Western Chiswick Palace kan komma att ta ut en avgift för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 
[x]
 

Hotell i närheten av  Kew Gardens

Söka efter andra resmål

Om du är intresserad av ett särskilt resmål eller område, sök här