Hotell i närheten av London Canal Museum

Se på kartan
Hotell - London Canal Museum

London Canal MuseumFrån  398kr

Rekommenderade hotell nära London Canal Museum

 • So Kings Cross Hotel
  Från1.180krPer natt

  So Kings Cross Hotelstars

  Kings Cross, London , King s cross road 170 - Karta
  0.42 km från London Canal Museum
  3,1/5
  Kundomdömenav 2 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 326 recensioner från resenärerBaserat på 326 recensioner från resenärer

  Detta charmiga hotell beläget i Kings Cross. 41 välkomnande rum finns på anläggningen. Dessutom ingår wifi-anslutning på detta hotell. Receptionen är öppen alla dagar dygnet-runt. Detta hotell tillhandahåller inga babysängar på begäran. De som inte tycker om djur kan njuta av sin vistelse eftersom detta boende inte tillåter husdjur. På So Kings Cross Hotel kan en avgift tillkomma för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 • Comfort Inn St.Pancras Kings Cross
  Från1.725krPer natt

  Comfort Inn St.Pancras Kings Crossstars

  Kings Cross, London , Saint chad s street 2-5 - Karta
  0.48 km från London Canal Museum
  3,8/5
  Kundomdömenav 26 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 933 recensioner från resenärerBaserat på 933 recensioner från resenärer

  Detta trevliga hotell har ett utmärkt läge i ett lugnt område i London. Hotellet ligger med enkel tillgång till en rad av stadens attraktioner. Anslutning till kollektivtrafiken finns i närheten. Detta underbara hotell ligger med enkel tillgång till en mängd shoppingmöjligheter, matställen och nöjesställen. Detta charmiga hotell kommer att imponera, gästerna välkomnas i den klassiskt designade lobbyn. Rummen är vackert inredda och erbjuder en avkopplande miljö där man kan varva ner. Hotellet har ett stort urval av förstklassiga faciliteter som sörjer för behoven hos alla typer av resenärer.

  Se mer
 • Megaro Hotel
  Från2.320krPer natt

  Megaro Hotelstars

  Kings Cross, London , Belgrove street 1 - Karta
  0.55 km från London Canal Museum
   

  Detta charmiga hotell är perfekt för familjer och ligger i Kings Cross. Från denna anläggning som ligger 1000 meter från stadens centrum har du enkel tillgång till allt som den här destinationen har att erbjuda. Det finns allmänna transportmedel bara en kort promenad bort. Denna anläggning har totalt 57 rum. Detta hotell snyggades upp 2019. Alla gästerna på Megaro Hotel kan hålla sig uppdaterade tack vare tillgången till internet. Eftersom denna anläggning har en reception som är öppen dygnet runt är gästerna alltid välkomna. De yngre gästerna får sova i babysängar (tillhandahålls på begäran). Lokalernas allmänna utrymmen är lättillgängliga. De som inte vill lämna sina husdjur hemma kan ta med sig dem. Kunderna kan skämma bort sina smaklökar i anläggningens gastronomiska restaurang. Denna anläggning är försedd med alla nödvändiga tjänster och bekvämligheter som behövs för ett lyckat företagsevenemang. Kunderna kommer att glädja sig åt de smakfulla rätter som serveras på detta hotell. Extra avgifter kan tillkomma för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 • Elmwood Hotel
  Från1.117krPer natt

  Elmwood Hotelstars

  Kings Cross, London , Argyle square 19-20 - Karta
  0.58 km från London Canal Museum
   
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 650 recensioner från resenärerBaserat på 650 recensioner från resenärer

  Detta mysiga hotell är lokaliserat i Kings Cross. Totalt 35 rum finns att tillgå för gästernas bekvämlighet. Elmwood Hotel har wifi-anslutning i de gemensamma utrymmena och i alla rum. Receptionen är öppen alla dagar dygnet-runt. Tyvärr finns inga rum för gäster som bor på denna anläggning med möjlighet till babysäng för de små. De som inte tycker om djur kan njuta av sin vistelse eftersom detta boende inte tillåter husdjur.

  Se mer
 • OYO Kings Hotel
  Från1.026krPer natt

  OYO Kings Hotelstars

  Kings Cross, London , Argyle square 36-37 - Karta
  0.61 km från London Canal Museum
   

  Detta gulliga hotell beläget i Kings Cross. Detta hotell innefattar 21 trivsamma rum. Denna anläggning har wifi-anslutning i de gemensamma utrymmena och i alla rum. Receptionen på OYO Kings Hotel håller öppet dygnet runt. Babysängar tillhandahålls inte på OYO Kings Hotel. Detta är inte ett husdjursvänligt hotell.

  Se mer
 • House of Toby
  Från1.882krPer natt

  House of Tobystars

  Kings Cross, London , Swinton street 65 - Karta
  0.62 km från London Canal Museum
  4,3/5
  Kundomdömenav 1 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 168 recensioner från resenärerBaserat på 168 recensioner från resenärer

  Detta bekväma hotell ligger i Kings Cross. Från denna egendom som är belägen 3. 9 kilometer från stadens centrum har du enkel tillgång till allt som den här destinationen har att erbjuda. De närmaste allmänna transportmedlen ligger på promenadavstånd från detta hotell. Våra resenärer har 28. 7 kilometer till flygplatsen. Detta boende har totalt 24 ombonade rum. Denna anläggning har wifi-anslutning. Receptionen är öppen dygnet runt. Babysängar tillhandahålls inte på House of Toby. Denna anläggning tillåter inte husdjur. En avgift kan komma att tas ut för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 • Comfort Inn & Suites Kings Cross
  Från2.747krPer natt

  Comfort Inn & Suites Kings Crossstars

  Kings Cross, London , Argyle street 31-33 - Karta
  0.63 km från London Canal Museum
  3,7/5
  Kundomdömenav 1 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 388 recensioner från resenärerBaserat på 388 recensioner från resenärer

  Detta charmiga hotell är beläget i Kings Cross. Comfort Inn & Suites Kings Cross garanterar en lugn vistelse eftersom det bara har 14 rum. Utöver de tjänster och bekvämligheter som erbjuds, har alla gäster som bor på denna anläggning tillgång till trådlöst internet i de allmänna utrymmena. Resenärena kan kontakta receptionen när som helst under dagen. Husdjur är inte tillåtna på Comfort Inn & Suites Kings Cross. Extra avgifter kan tillkomma för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 • OYO Apollo Hotel
  Från1.463krPer natt

  OYO Apollo Hotelstars

  Kings Cross, London , Argyle st 43 - Karta
  0.64 km från London Canal Museum
   

  Detta charmiga hotell återfinns i Kings Cross. De som bor på denna anläggning, som har totalt 10 rum, kan njuta av en fridfull och lugn vistelse. Dessutom ingår wifi-anslutning på detta boende. Eftersom denna anläggning har en reception som är öppen dygnet runt är gästerna alltid välkomna. Denna anläggning tillhandahåller inga babysängar på begäran. Inga husdjur är tillåtna i lokalerna.

  Se mer
 • King's Cross Hotel
  Från1.604krPer natt

  King's Cross Hotelstars

  Kings Cross, London , 60 argyle street, king’s cross - Karta
  0.66 km från London Canal Museum
   

  Detta charmiga hotell återfinns i Kings Cross. King's Cross Hotel garanterar en lugn vistelse eftersom det bara har 15 rum. Kunderna har tillgång till wifi-anslutningen överallt. Receptionen på detta boende har dygnet-runt-service vilket bidrar till gästernas bekvämlighet. Tyvärr kan inte gästerna be om en babysäng till sitt rum. Detta hotell tillåter inte husdjur. Gäster som valt detta boende kan med fördel använda sig av transferstjänsten till flygplatsen. Extra avgifter kan tillkomma för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 • Clink 78
  Från1.144krPer natt

  Clink 78stars

  Kings Cross, London , King cross road 78 - Karta
  0.68 km från London Canal Museum
   
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 2539 recensioner från resenärerBaserat på 2539 recensioner från resenärer

  Detta enkla Guest House finns i Kings Cross. Från denna anläggning som är belägen 400 meter från stadens centrum går du enkelt till fots till destinationens många sevärdheter. Denna anläggning har totalt 125 rum. Denna anläggning renoverades 2010. Internetanslutning (fast och trådlös) finns i de gemensamma utrymmena för de som behöver hålla sig uppkopplade. Receptionen på Clink 78 har dygnet-runt-service för att tillmötesgå gästernas behov när som helst, både dag och natt. Babysängar tillhandahålls inte på Clink 78. Clink 78 är inte någon husdjursvänlig anläggning. Detta boende tillämpar en hållbar policy. Clink 78 erbjuder underhållning anpassad till gästernas behov. Extra avgifter kan tillkomma för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 
[x]
Hotell  1 - 10   av  88  Hotell - London Canal Museum
Sida  1  av  9
 

Hotell i närheten av  London Canal Museum

Söka efter andra resmål

Om du är intresserad av ett särskilt resmål eller område, sök här

Senaste Recensioner