Hotell i närheten av London Canal Museum

Se på kartan
Hotell - London Canal Museum

London Canal MuseumFrån  350kr

Rekommenderade hotell nära London Canal Museum

 • So Kings Cross Hotel
  Från831krPer natt

  So Kings Cross Hotelstars

  Kings Cross, London , King s cross road 170 - Karta
  0.42 km från London Canal Museum
  3,1/5
  Kundomdömenav 2 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 307 recensioner från resenärerBaserat på 307 recensioner från resenärer

  Detta bekväma hotell återfinns i Kings Cross. Detta hotell har 41 rum. Detta hotell har wifi-anslutning. Receptionen är öppen alla dagar dygnet-runt. Tyvärr finns inga rum för de som bor på denna anläggning med möjlighet till babysäng för de små. Husdjur är inte tillåtna i lokalerna. På So Kings Cross Hotel kan en avgift tillkomma för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 • Comfort Inn St.Pancras Kings Cross
  Från1.087krPer natt

  Comfort Inn St.Pancras Kings Crossstars

  Kings Cross, London , Saint chad s street 2-5 - Karta
  0.48 km från London Canal Museum
  3,8/5
  Kundomdömenav 25 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 909 recensioner från resenärerBaserat på 909 recensioner från resenärer

  Detta trevliga hotell har ett utmärkt läge i ett lugnt område i London. Hotellet ligger med enkel tillgång till en rad av stadens attraktioner. Anslutning till kollektivtrafiken finns i närheten. Detta underbara hotell ligger med enkel tillgång till en mängd shoppingmöjligheter, matställen och nöjesställen. Detta charmiga hotell kommer att imponera, gästerna välkomnas i den klassiskt designade lobbyn. Rummen är vackert inredda och erbjuder en avkopplande miljö där man kan varva ner. Hotellet har ett stort urval av förstklassiga faciliteter som sörjer för behoven hos alla typer av resenärer.

  Se mer
 • Clink 261 Hostel
  Från764krPer natt

  Clink 261 Hostelstars

  Kings Cross, London , Grays inn road 261 - Karta
  0.57 km från London Canal Museum
  4,3/5
  Kundomdömenav 1 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 745 recensioner från resenärerBaserat på 745 recensioner från resenärer

  Detta anspråkslösa vandrarhem, som återfinns i Kings Cross, är ett bra alternativ för homosexuella. Det totala antalet rum på Clink 261 Hostel är 25. Clink 261 Hostel genomgick en renovering 2010. Utöver de tjänster och bekvämligheter som erbjuds har kunderna tillgång till trådlös internetuppkoppling i de allmänna utrymmena. Receptionen på detta boende har dygnet-runt-service för att tillmötesgå gästernas behov när som helst, både dag och natt. Babysängar tillhandahålls inte på Clink 261 Hostel. Detta är inte ett husdjursvänligt boende. Dessutom har Clink 261 Hostel gjort viktiga miljöförbättringar för att minimera sin påverkan på miljön och har en -certifiering.

  Se mer
 • Waterside Níké Apartments
  Från1.241krPer natt

  Waterside Níké Apartmentsstars

  Camden Town, London , 131 king´s cross road 8a - Karta
  0.59 km från London Canal Museum
  2,9/5
  Kundomdömenav 5 Åsikter

  Flera lägenheter med centralt läge. London-Heathrow flygplats och Gatwick flygplats ligger 32 respektive 49 km från hotellet. De 13 lägenheterna är rymliga och stilfulla, och är ett perfekt val för dem som söker studioboende i London. Den moderna designen och stilfulla inredningen i varje lägenhet erbjuder en avkopplande atmosfär för en njutbar vistelse. Utöver det egna badrummet med dusch och hårtork har alla lägenheter TV med satellit-/kabelkanaler, internet och ett fullt utrustat kök.

  Se mer
 • Ridos Níké Apartments
  Från1.245krPer natt

  Ridos Níké Apartmentsstars

  Camden Town, London , 131 king´s cross road 8a - Karta
  0.59 km från London Canal Museum
   

  Detta bekväma hotell beläget i Camden Town. Detta hotell har totalt 20 ombonade rum. För ytterligare bekvämlighet finns det wifi-anslutning. Receptionen är inte öppen under hela dagen. Babysängar tillhandahålls på förfrågan. Resenärerna kommer inte att bli störda under vistelsen eftersom detta inte är ett husdjursvänligt boende. Några av dessa tjänster kan vara föremål för extra kostnader.

  Se mer
 • Clink 78
  Från706krPer natt

  Clink 78stars

  Kings Cross, London , King cross road 78 - Karta
  0.68 km från London Canal Museum
   
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 2455 recensioner från resenärerBaserat på 2455 recensioner från resenärer

  Detta enkla Guest House finns i Kings Cross. Från denna anläggning som är belägen 400 meter från stadens centrum går du enkelt till fots till destinationens många sevärdheter. Denna anläggning har totalt 125 rum. Denna anläggning renoverades 2010. Internetanslutning (fast och trådlös) finns i de gemensamma utrymmena för de som behöver hålla sig uppkopplade. Receptionen på Clink 78 har dygnet-runt-service för att tillmötesgå gästernas behov när som helst, både dag och natt. Babysängar tillhandahålls inte på Clink 78. Clink 78 är inte någon husdjursvänlig anläggning. Detta boende tillämpar en hållbar policy. Clink 78 erbjuder underhållning anpassad till gästernas behov. Extra avgifter kan tillkomma för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 • Crowne Plaza London Kings Cross
  Från1.614krPer natt

  Crowne Plaza London Kings Crossstars

  Kings Cross, London , Kings cross road 1 - Karta
  0.95 km från London Canal Museum
  3,9/5
  Kundomdömenav 15 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 3636 recensioner från resenärerBaserat på 3636 recensioner från resenärer

  Detta bekväma hotell, som renoverades 2002, ligger i ett mycket vackert ställe som är nära centrum av London och inom ett kort avstånd kommer gästerna att hitta bra kommunala transportförbindelser, ett antal barer, restauranger och shoppingstråk. Det här ett bra ställe att bo på om gästerna vill utforska staden, eftersom det är bara en 10 minuters promenad från British Museum och andra attraktioner i turistiska och kulturella intresse.

  Se mer
 • Hostel Generator London
  Från450krPer natt

  Hostel Generator Londonstars

  Kings Cross, London , Tavistock place 37 - Karta
  0.97 km från London Canal Museum
  3,4/5
  Kundomdömenav 78 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 3018 recensioner från resenärerBaserat på 3018 recensioner från resenärer

  Detta hotell har ett utmärkt läge vid Compton Place, nära det pulserande nattlivet och shoppingkvarteren i London. För gästerna är det en mycket bra utgångspunkt för att upptäcka de många sevärdheter, shoppingmöjligheter och nöjesställen som denna underbara stad har att erbjuda. Hotellet välkomnar sina gäster med varm gästfrihet och löfte om en avkopplande vistelse. Gästrummen är smakfullt inredda och erbjuder en fridfull miljö där man kan koppla av efter en lång dag. Gästerna kommer att uppskatta de många bekvämligheter och tjänster som detta hotell har att erbjuda.

  Se mer
 • Grenville House
  Från1.084krPer natt

  Grenville Housestars

  Kings Cross, London , 4 guilford street - Karta
  1.14 km från London Canal Museum
   
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 89 recensioner från resenärerBaserat på 89 recensioner från resenärer

  Detta anspråkslösa hotell återfinns i Kings Cross. Denna anläggning med endast 13 rum passar bra för en lugn vistelse. För ytterligare bekvämlighet finns det wifi-anslutning. Receptionen är öppen under hela dagen. Babysängar tillhandahålls inte på denna anläggning. Husdjur är tillåtna på detta hotell.

  Se mer
 • Guilford House
  Från1.084krPer natt

  Guilford Housestars

  Kings Cross, London , Guilford street 6 - Karta
  1.14 km från London Canal Museum
   

  Detta mysiga hotell är lokaliserat i Kings Cross. Den som vill fly vardagens stoj och stök hittar lugn och ro på denna anläggning. Denna anläggning har wifi-anslutning i de gemensamma utrymmena och i alla rum. Alla gäster som bor på denna anläggning kan kontakta receptionen när som helst under dagen. Tyvärr finns inga rum för alla som valt detta boende med möjlighet till babysäng för de små. Detta är inte ett husdjursvänligt boende.

  Se mer
 
[x]
Hotell  1 - 10   av  36  Hotell - London Canal Museum
Sida  1  av  4
 

Hotell i närheten av  London Canal Museum

Söka efter andra resmål

Om du är intresserad av ett särskilt resmål eller område, sök här

Senaste Recensioner