Hotell i närheten av Piccadilly Circus

Se på kartan
Hotell - Piccadilly Circus

Piccadilly CircusFrån  399kr

Rekommenderade hotell nära Piccadilly Circus

 • Cafe Royal
  Från5.577krPer natt

  Cafe Royalstars

  Piccadilly Circus, London , Regent street 68 - Karta
  0.04 km från Piccadilly Circus
   
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 1749 recensioner från resenärerBaserat på 1749 recensioner från resenärer

  Detta sofistikerade hotell finns i Piccadilly Circus. 160 välkomnande rum finns på anläggningen. Fast och trådlöst internet tillhandahålls. Kunderna uppskattar receptionen som är öppen dygnet-runt. Denna anläggning är perfekt för familjer som reser med barn och har ett antal rum som på begäran kan utrustas med babysäng. Alla badrum på detta handikappanpassade hotell är anpassade för personer med funktionsnedsättning. Inga husdjur är tillåtna i lokalerna. Resenärer som anländer med bil kommer att uppskatta parkeringen på Cafe Royal. Transfertjänsten finns att tillgå för gästernas bekvämlighet. Resenärerna kan hitta balans för kropp och själ på anläggningens hälso- och väbefinnandeinrättning. Restaurangen serverar överdådiga middag i en elegant atmosfär. Denna anläggning har ett fantastiskt restaurangerbjudanden som motsvarar alla gästers förväntningar. På Cafe Royal kan en avgift tillkomma för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 • Sanctum Soho Hotel
  Från3.557krPer natt

  Sanctum Soho Hotelstars

  Piccadilly Circus, London , Warwick street 20 - Karta
  0.28 km från Piccadilly Circus
   
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 802 recensioner från resenärerBaserat på 802 recensioner från resenärer

  Detta charmiga hotell finns i Piccadilly Circus. Det totala antalet rum på Sanctum Soho Hotel är 30. De som bor på denna anläggning kan hålla sig uppdaterade tack vare wifi-anslutningen. Resenärena välkomnas i lobbyn av den dygnet-runt-öppna receptionen. Sanctum Soho Hotel har ett antal rum som på begäran kan utrustas med en babysäng för familjer som reser med barn. Sanctum Soho Hotel är inte någon husdjursvänlig anläggning. De som bor på denna anläggning kan skämma bort sina smaklökar i dess gastronomiska restaurang. Affärsresenärer kan låna konferenslokaler som är perfekta för ett företagsseminarium eller för andra speciella tillfällen. Gästerna kan återfå krafterna efter en lång dag av arbete eller sightseeing med en läcker måltid som serveras i anläggningens restauranger. På Sanctum Soho Hotel kan en avgift tillkomma för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 • Thistle Piccadilly
  Från2.800krPer natt

  Thistle Piccadillystars

  Piccadilly Circus, London , Coventry street - Karta
  0.28 km från Piccadilly Circus
  3,8/5
  Kundomdömenav 29 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 1236 recensioner från resenärerBaserat på 1236 recensioner från resenärer

  Detta charmiga hotell återfinns i Piccadilly Circus. Våra kunder har 22. 6 kilometer till flygplatsen. Thistle Piccadilly har totalt 82 rum. Detta boende stod klart 1900 och renoverades 2012. Denna anläggning är perfekt för en produktiv vistelse, tack vare tillgången till internet överallt i byggnaden. Receptionen är öppen under hela dagen. Thistle Piccadilly tillhandahåller babysängar på begäran. Husdjur är inte tillåtna i lokalerna. De konferenstjänster och faciliteter som erbjuds för olika slags evenemang kan alla dra nytta av. Denna anläggning kan ta ut en avgift för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 • INDIGO LONDON - 1 LEICESTER SQUARE
  Från2.527krPer natt

  INDIGO LONDON - 1 LEICESTER SQUAREstars

  Soho, London , 1 leicester square - Karta
  0.34 km från Piccadilly Circus
   
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 162 recensioner från resenärerBaserat på 162 recensioner från resenärer

  Detta anspråkslösa hotell är beläget i Soho. 95 välkomnande rum finns på anläggningen. Anläggningens gemensamma utrymmen har wifi-anslutning. Receptionen på INDIGO LONDON - 1 LEICESTER SQUARE har inte öppet dygnet runt. Detta är inte en husdjursvänlig anläggning.

  Se mer
 • Thistle Trafalgar Square, The Royal Trafalgar
  Från2.702krPer natt
  0.37 km från Piccadilly Circus
  4,3/5
  Kundomdömenav 19 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 1904 recensioner från resenärerBaserat på 1904 recensioner från resenärer

  Detta charmiga hotell beläget i Piccadilly Circus. Från det här hotellet som ligger 1. 2 kilometer från stadens centrum har du enkel tillgång till allt som den här destinationen har att erbjuda. Från denna anläggning är det bara en kort promenad till det främsta nöjesområdet. Våra kunder hittar transportanslutningar inom ett avstånd på 300 meter, vilket ger dem möjlighet att utforska området. Denna anläggning kan erbjuda totalt 116 rum. Både fast och trådlöst internet finns på Thistle Trafalgar Square, The Royal Trafalgar. Dessutom har anläggningen en reception som är öppen hela dagen. Alla rum har babysängar för de små barnen på förfrågan. Husdjur är tillåtna på detta hotell. På Thistle Trafalgar Square, The Royal Trafalgar kan en avgift tillkomma för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 • Radisson Blu Edwardian Hampshire
  Från3.170krPer natt

  Radisson Blu Edwardian Hampshirestars

  Piccadilly Circus, London , leicester square 31-36 - Karta
  0.4 km från Piccadilly Circus
  3,9/5
  Kundomdömenav 3 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 3441 recensioner från resenärerBaserat på 3441 recensioner från resenärer

  Detta enastående hotell återfinns i Piccadilly Circus. Detta boende innefattar 127 trivsamma rum. Radisson Blu Edwardian Hampshire genomgick en totalrenovering 2017. Alla gäster kan hålla sig uppdaterade tack vare internetanslutningen som erbjuds. Receptionen på detta boende håller öppet dygnet runt. Babysängar tillhandahålls för yngre gäster på förfrågan. Detta boende förstår att tillgänglighet är viktigt för alla gäster. Därför har det rullstolsanpassade rum och är helt utformat för god tillgänglighet. Detta är inte ett husdjursvänligt hotell. För några av de nämnda tjänsterna kan en kostnad tillkomma.

  Se mer
 • The Trafalgar
  Från3.181krPer natt

  The Trafalgarstars

  Trafalgar Square, London , Spring gardens, trafalgar square 2 - Karta
  0.52 km från Piccadilly Circus
  3,4/5
  Kundomdömenav 2 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 540 recensioner från resenärerBaserat på 540 recensioner från resenärer

  Perfekt för familjer och ett bekvämt hotell som är lokaliserat i Trafalgar Square. Våra gäster har 22. 7 kilometer till flygplatsen. Totalt 129 rum finns att tillgå för gästernas bekvämlighet på The Trafalgar. Det här hotellet byggdes 2001. Fast och trådlöst internet finns i de allmänna utrymmena. Alla gäster som bor på denna anläggning kan kontakta receptionen när som helst under dagen. De gemensamma utrymmena på denna anläggning är rullstolsanpassade. Dessutom kan gästerna bo på The Trafalgar med sina husdjur. Alla gäster som bor på denna anläggning och som anländer med bil kan parkera på någon av dess parkeringsplatser. Alla som valt detta boende kan utforska de olika matställena. En avgift kan komma att tas ut för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 • St. James Hotel and Club Mayfair
  Från3.847krPer natt

  St. James Hotel and Club Mayfairstars

  Green Park, London , Park place, st. james 7-8 - Karta
  0.53 km från Piccadilly Circus
  4,3/5
  Kundomdömenav 4 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 1037 recensioner från resenärerBaserat på 1037 recensioner från resenärer

  Detta sofistikerade hotell finns i Green Park. Allt som denna destination har att erbjuda finns på ett bekvämt avstånd från denna egendom som ligger mitt i stadens centrum. Våra gäster hittar närmaste golfbana 10. 8 kilometer från det här boende. För våra kunder är det bara 1000 meter till flygplatsen. Detta boende har 60 rum. Detta hotell som byggdes 1892 totalrenoverades 2008. Alla gäster kan hålla sig uppdaterade tack vare internetanslutningen som erbjuds. Resenärena kan kontakta receptionen när som helst under dagen. Vissa typer av rum kan på begäran förses med en babysäng. Denna anläggning tillåter inte husdjur. Resenärer som anländer med bil kommer att uppskatta parkeringen på St. James Hotel and Club Mayfair. Detta boende erbjuder en mängd olika matupplevelser som gör att resenärerna njuter av sitt besök på alla sätt och vis.

  Se mer
 • Holiday Inn London Mayfair
  Från2.393krPer natt

  Holiday Inn London Mayfairstars

  Mayfair, London , Berkeley street 3 - Karta
  0.54 km från Piccadilly Circus
  3,7/5
  Kundomdömenav 1 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 2503 recensioner från resenärerBaserat på 2503 recensioner från resenärer

  Detta bekväma hotell är beläget i Mayfair. Detta boende som är beläget mitt i stadens centrum ligger på ett bekvämt gångavstånd till flera sevärdheter. För våra besökare är det bara 400 meter till flygplatsen. Denna anläggning har totalt 196 rum. Anläggningen totalrenoverades 2004. Detta är inte ett husdjursvänligt boende. Restaurangen inbjuder alla som valt detta boende till att avsmaka utsökta rätter i en elegant miljö.

  Se mer
 • Courthouse London
  Från2.820krPer natt

  Courthouse Londonstars

  Oxford Street, London , Great marlborough street 19-21 - Karta
  0.57 km från Piccadilly Circus
  3,9/5
  Kundomdömenav 2 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 1766 recensioner från resenärerBaserat på 1766 recensioner från resenärer

  Detta enastående hotell är beläget i Oxford Street. Denna anläggning innefattar 112 trivsamma rum. Fast och trådlöst internet tillhandahålls. Receptionen på Courthouse London har dygnet-runt-service för att tillmötesgå gästernas behov när som helst, både dag och natt. Tyvärr finns inga rum för alla som valt detta boende med möjlighet till babysäng för de små. De gemensamma utrymmena är anpassade för rullstolsburna personer. Detta boende tillåter inte husdjur. Alla som valt detta boende uppskattar hälso- och välbefinnandeutbudet. Restaurangen serverar överdådiga middag i en elegant atmosfär. Tack vare de funktionella mötesfaciliteterna är denna anläggning en perfekt plats för gäster som reser i affärssyfte.

  Se mer
 
[x]
Hotell  1 - 10   av  186  Hotell - Piccadilly Circus
Sida  1  av  19
 

Hotell i närheten av  Piccadilly Circus

Söka efter andra resmål

Om du är intresserad av ett särskilt resmål eller område, sök här

Senaste Recensioner