Hotell i närheten av Soho Shoppings and Bars

Se på kartan
Hotell - Soho Shoppings and Bars

Soho Shoppings and BarsFrån  200kr

Rekommenderade hotell nära Soho Shoppings and Bars

 • Mimi's Hotel Soho
  Från1.117krPer natt

  Mimi's Hotel Sohostars

  Soho, London , Frith street 56-57 - Karta
  0.15 km från Soho Shoppings and Bars
   
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 375 recensioner från resenärerBaserat på 375 recensioner från resenärer

  Detta gulliga hotell återfinns i Soho. Detta hotell kan erbjuda totalt 58 rum. Utöver de tjänster och bekvämligheter som erbjuds har kunderna tillgång till trådlöst internet i de allmänna utrymmena. Dessutom har anläggningen en reception som är öppen hela dagen. Babysängar tillhandahålls inte på Mimi's Hotel Soho. Inga husdjur är tillåtna i lokalerna.

  Se mer
 • St Giles London - A St Giles Hotel
  Från680krPer natt
  0.3 km från Soho Shoppings and Bars
  3,6/5
  Kundomdömenav 142 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 7508 recensioner från resenärerBaserat på 7508 recensioner från resenärer

  Detta hotell har ett förstklassigt läge i hjärtat av West End i London. Det här hotellet är den perfekta utgångspunkten för resenärer som vill utforska de spännande sevärdheterna som denna charmiga stad har att erbjuda. Gästerna kommer att befinna sig på kort avstånd till det berömda shoppingområdet Oxford Street samt ett stort utbud av traditionella och internationella restauranger. Hotellet har goda anslutningar till andra delar av staden på grund av sitt läge nära tunnelbanestationen Tottenham Court Road. Detta hotell välkomnar gäster med varm gästvänlighet och fantastisk service. Rummen är elegant inredda och erbjuder komfort och bekvämlighet som kommer att tillfredsställa alla gäster. Rummen erbjuder den perfekta fristaden att fly undan stadens myller. Hotellet erbjuder ett av de största fritidscentren i London med utmärkta faciliteter.

  Se mer
 • The Piccadilly Westend
  Från1.189krPer natt

  The Piccadilly Westendstars

  Soho, London , Shaftesbury avenue 65-73 - Karta
  0.3 km från Soho Shoppings and Bars
   
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 1076 recensioner från resenärerBaserat på 1076 recensioner från resenärer

  Detta gulliga hotell återfinns i Soho. Denna anläggning har 67 rum. Detta hotell byggdes 1900 och totalrenoverades 2003. Fast och trådlöst internet finns i de allmänna utrymmena. Dessutom har anläggningen en reception som är öppen hela dagen. Inga husdjur är tillåtna i lokalerna. Alla gäster som bor på denna anläggning kan slappna av och fly vardagen i dess inrättning för välbefinnande. Denna anläggning kan ta ut en avgift för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 • The Bloomsbury
  Från2.599krPer natt

  The Bloomsburystars

  Oxford Street, London , 16 22 great russell st . 16-22 - Karta
  0.34 km från Soho Shoppings and Bars
  4,3/5
  Kundomdömenav 17 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 4079 recensioner från resenärerBaserat på 4079 recensioner från resenärer

  Inbäddat i hjärtat av London nära British Museum och Tottenham Court Road tunnelbanestation, detta klassiskt lyxiga hotell har ett centralt läge i en magnifik neo-georg kulturminnesmärkta byggnad. Besökare kan njuta av nattlivet och teater i Covent Garden, handla på närliggande Oxford Street, och ta in alla de bländande sevärdheter och Londons buller från den myriad av museer till världsklass marknader och fantastiska restauranger. Rummen och sviterna är eleganta och sofistikerade med lyxiga sängar, i badrum i marmor och moderna bekvämligheter: t.ex. iHome dockningsstation och kostnadsfritt Wi-Fi. Gästerna kommer att njuta av den traditionella brittiska prisbelönta, t.ex. Welsh Lamb och Gressingham Anka i hotellets restaurang, och kan koppla av med en pint eller en klass av champagne i den påkostade, träpanel bar. Oavsett om du reser till London för affärer eller nöje, kommer De som söker lyx och exklusivitet finner det i detta hotell.

  Se mer
 • Radisson Blu Edwardian Mercer Street Hotel London
  Från1.889krPer natt

  Radisson Blu Edwardian Mercer Street Hotel Londonstars

  Covent Garden, London , 20 mercer street, covent garden 20 - Karta
  0.37 km från Soho Shoppings and Bars
  3,9/5
  Kundomdömenav 9 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 3840 recensioner från resenärerBaserat på 3840 recensioner från resenärer

  Detta bekväma hotell ligger i Covent Garden. Våra resenärer har 23. 0 kilometer till flygplatsen. De 137 välkomnande rum är en perfekt plats för vila i slutet av dagen. Detta hotell totalrenoverades 2016. Dessutom ingår wifi-anslutning på denna anläggning. Receptionen på Radisson Blu Edwardian Mercer Street håller öppet dygnet runt. Denna barnvänliga anläggning är utformat med de yngre gästernas i åtanke och har ett antal rum med babysäng för de minsta. De gemensamma utrymmena på denna anläggning är rullstolsanpassade. Husdjur är inte tillåtna på Radisson Blu Edwardian Mercer Street. För några av de nämnda tjänsterna kan en kostnad tillkomma.

  Se mer
 • Radisson Blu Edwardian Bloomsbury Street London
  Från1.640krPer natt
  0.43 km från Soho Shoppings and Bars
  4,1/5
  Kundomdömenav 7 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 3510 recensioner från resenärerBaserat på 3510 recensioner från resenärer

  Detta bekväma hotell återfinns i Oxford Street. Våra resenärer har 12. 3 kilometer till flygplatsen. Totalt 174 rum finns att tillgå för gästernas bekvämlighet. Detta hotell totalrenoverades 2016. Detta hotell har wifi-anslutning. Alla som valt detta boende kan kontakta receptionen när som helst under dagen. Detta barnvänliga boende är utformat med de yngre gästernas i åtanke och har ett antal rum med babysäng för de minsta. För att tillmötesgå gästers särskilda behov har denna handikappanpassade anläggning några rullstolsanpassade -1. Inga husdjur är tillåtna i lokalerna. Några av dessa tjänster kan vara föremål för extra kostnader.

  Se mer
 • Radisson Blu Edwardian Kenilworth Hotel London
  Från1.302krPer natt
  0.46 km från Soho Shoppings and Bars
  3,6/5
  Kundomdömenav 11 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 3585 recensioner från resenärerBaserat på 3585 recensioner från resenärer

  Detta moderna hotell har ett utmärkt läge i hjärtat av London. På kort avstånd från många affärer, restauranger och nöjesställen. Tunnelbanestationen Tottenham Court Road ligger mycket nära hotellet, vilket gör det lätt att nå andra områden i staden. Fastigheten har en vacker arkitektur som passar bra in i den rika kulturella miljön. De eleganta rummen har moderna bekvämligheter med toalettartiklar och badrum i italiensk marmor. Gästerna kan träna i gymmet för att avsluta dagen på bästa möjliga sätt. Hotellet bjuder också in sina gäster att smaka på de utsökta specialiteterna som serveras i den lugna och mysiga restaurangen. Affärsresenärer kommer att uppskatta faciliteterna och konferensrummen på detta magnifika hotell.

  Se mer
 • Hotel Indigo London - 1 Leicester Square
  Från2.525krPer natt

  Hotel Indigo London - 1 Leicester Squarestars

  Soho, London , 1 leicester square - Karta
  0.48 km från Soho Shoppings and Bars
   
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 226 recensioner från resenärerBaserat på 226 recensioner från resenärer

  Detta bekväma hotell beläget i Soho. Det totala antalet rum på INDIGO LONDON - 1 LEICESTER SQUARE är 95. Alla gäster som bor på denna anläggning kan använda sig av wifi-anslutningen i de gemensamma utrymmena. Receptionen på INDIGO LONDON - 1 LEICESTER SQUARE håller inte öppet dygnet-runt-öppen. Detta hotell tillåter inte husdjur.

  Se mer
 • SACO Covent Garden - Arne Street
  Från1.951krPer natt

  SACO Covent Garden - Arne Streetstars

  Covent Garden, London , 4 arne st, covent garden - Karta
  0.49 km från Soho Shoppings and Bars
   

  Denna gulliga lägenhet ligger i Covent Garden. SACO Covent Garden - Arne Street garanterar en lugn vistelse eftersom det bara har 5 rum. Detta boende har wifi-anslutning i de gemensamma utrymmena och i alla rum. Receptionen på SACO Covent Garden - Arne Street håller inte öppet dygnet-runt-öppen. Dessutom erbjuder detta barnvänliga boende babysängar på begäran. De som inte tycker om djur kan njuta av sin vistelse eftersom detta boende inte tillåter husdjur.

  Se mer
 • Thistle Piccadilly
  Från1.118krPer natt

  Thistle Piccadillystars

  Piccadilly Circus, London , Coventry street - Karta
  0.52 km från Soho Shoppings and Bars
  3,8/5
  Kundomdömenav 29 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 1302 recensioner från resenärerBaserat på 1302 recensioner från resenärer

  Detta bekväma hotell återfinns i Piccadilly Circus. Våra besökare har 22. 6 kilometer till flygplatsen. Detta hotell kan erbjuda totalt 82 rum. Detta boende som byggdes 1900 genomgick en total uppsnyggning och renovering 2012. Affärsresenärer har tillgång till internet överallt i anläggningen. Dessutom har anläggningen en reception som är öppen hela dagen. Dessutom erbjuder Thistle Piccadilly babysängar på begäran. Alla gäster som bor på denna anläggning som inte accepterar husdjur kommer inte att bli störda. Konferensfaciliteter finns på denna anläggning. En avgift kan komma att tas ut för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 
[x]
Hotell  1 - 10   av  226  Hotell - Soho Shoppings and Bars
Sida  1  av  23
 

Hotell i närheten av  Soho Shoppings and Bars

Söka efter andra resmål

Om du är intresserad av ett särskilt resmål eller område, sök här

Senaste Recensioner