Hotell i närheten av Victoria and Albert Museum

Se på kartan
Hotell - Victoria and Albert Museum

Victoria and Albert MuseumFrån  399kr

Rekommenderade hotell nära Victoria and Albert Museum

 • The Franklin
  Från4.797krPer natt

  The Franklinstars

  Knightsbridge, London , Egerton gardens 24 - Karta
  0.23 km från Victoria and Albert Museum
   
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 130 recensioner från resenärerBaserat på 130 recensioner från resenärer

  Detta sofistikerade hotell återfinns i Knightsbridge. Detta boende har totalt 35 ombonade rum. Senast detta boende renoverades var 2017. Detta hotell har wifi-anslutning i de gemensamma utrymmena. Den dygnet-runt-öppna receptionen bidrar till trivsel för de som bor på denna anläggning. Detta boende tillåter inte husdjur.

  Se mer
 • The Pelham Hotel
  Från3.971krPer natt

  The Pelham Hotelstars

  Södra Kensington, London , Cromwell pl, kensington 15 - Karta
  0.29 km från Victoria and Albert Museum
   
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 1016 recensioner från resenärerBaserat på 1016 recensioner från resenärer

  Detta enastående hotell återfinns i South Kensington. Totalt 52 rum finns att tillgå för gästernas bekvämlighet på The Pelham Hotel.

  Se mer
 • The Ampersand Hotel
  Från3.147krPer natt

  The Ampersand Hotelstars

  Kensington, London , 10 harrington road 10 - Karta
  0.32 km från Victoria and Albert Museum
  3,2/5
  Kundomdömenav 1 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 4093 recensioner från resenärerBaserat på 4093 recensioner från resenärer

  Detta charmiga livsstilshotell är beläget i Kensington. Det totala antalet rum är 111. Lokalerna är inrymda i en byggnad från 1888 och totalrenoverades 2012. Detta boende är perfekt för en produktiv vistelse, tack vare tillgången till internet överallt i byggnaden. Eftersom denna anläggning har en reception som är öppen dygnet runt är gästerna alltid välkomna. Babysängar tillhandahålls inte på detta boende. De gemensamma utrymmena på The Ampersand Hotel är rullstolsanpassade. Husdjur är inte tillåtna på The Ampersand Hotel. De som bor på denna anläggning kan med fördel dra nytta av dess restaurang. Detta boende kan ta ut en avgift för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 • The Exhibitionist
  Från2.561krPer natt

  The Exhibitioniststars

  Södra Kensington, London , Queensberry place, south kensington 8-10 - Karta
  0.42 km från Victoria and Albert Museum
   
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 704 recensioner från resenärerBaserat på 704 recensioner från resenärer

  Detta enastående hotell finns i South Kensington. Totalt 37 rum finns att tillgå för gästernas bekvämlighet. Detta hotell som byggdes 1800 totalrenoverades 2014. Wifi finns på anläggningen i sin helhet. Receptionen på denna anläggning håller öppet dygnet runt. Detta boende tillhandahåller inga babysängar på begäran. Inga husdjur är tillåtna i lokalerna.

  Se mer
 • Queensgate 130
  Från4.003krPer natt

  Queensgate 130stars

  Södra Kensington, London , Queen’s gate 130 - Karta
  0.48 km från Victoria and Albert Museum
   
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 241 recensioner från resenärerBaserat på 241 recensioner från resenärer

  Detta sofistikerade lägenhetshotell återfinns i South Kensington. Du har enkel tillgång till allt som den här destinationen har att erbjuda från denna egendom som ligger inbäddad 5. 0 kilometer från stadens centrum. Detta lägenhetshotell ligger i närheten av stadens viktigaste kollektivtrafikförbindelser. Våra gäster har 22. 0 kilometer till flygplatsen. Denna anläggning har totalt 50 rum. De som bor på denna anläggning kan hålla sig uppdaterade tack vare wifi-anslutningen. Receptionen på denna anläggning har dygnet-runt-service vilket bidrar till gästernas bekvämlighet. Denna anläggning är perfekt för familjer som reser med barn och har ett antal rum som på begäran kan utrustas med babysäng. Detta är inte ett husdjursvänligt boende. För några av de nämnda tjänsterna kan en kostnad tillkomma.

  Se mer
 • Manson Place
  Från3.316krPer natt

  Manson Placestars

  Södra Kensington, London , Flat 6 manson place 9-11 - Karta
  0.51 km från Victoria and Albert Museum
   
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 124 recensioner från resenärerBaserat på 124 recensioner från resenärer

  Detta charmiga lägenhetshotell beläget i South Kensington. Resenärena kan njuta av en fridfull och lugn vistelse på Manson Place som har totalt 14 rum. Dessutom finns trådlös internetanslutning tillgänglig. Receptionen på Manson Place håller öppet dygnet runt. Manson Place har ett särskilt utformat familjerum som är perfekt för familjer som reser med barn. Denna anläggning tillåter inte husdjur.

  Se mer
 • Chelsea Cloisters
  Från1.352krPer natt

  Chelsea Cloistersstars

  Chelsea, London , Sloane avenue - Karta
  0.54 km från Victoria and Albert Museum
  4,2/5
  Kundomdömenav 1 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 1107 recensioner från resenärerBaserat på 1107 recensioner från resenärer

  Detta gulliga lägenhetshotell är beläget i Chelsea. Våra resenärer har 15. 1 kilometer till flygplatsen. Denna anläggning kan erbjuda totalt 190 rum. Chelsea Cloisters är från år 1935. För ytterligare bekvämlighet finns det wifi-anslutning. Receptionen är öppen under hela dagen. Tyvärr kan inte gästerna be om en babysäng till sitt rum. De som inte tycker om djur kan njuta av sin vistelse eftersom detta boende inte tillåter husdjur. Resenärer som anländer med bil kommer att uppskatta parkeringen på Chelsea Cloisters . Denna anläggning kan ta ut en avgift för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 • Adria Boutique
  Från2.864krPer natt

  Adria Boutiquestars

  Södra Kensington, London , Queen s gate 88 - Karta
  0.57 km från Victoria and Albert Museum
  4,7/5
  Kundomdömenav 2 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 279 recensioner från resenärerBaserat på 279 recensioner från resenärer

  Detta enastående livsstilshotell ligger i South Kensington. Från det här livsstilshotellet som ligger 5. 1 kilometer från stadens centrum har du enkel tillgång till allt som den här destinationen har att erbjuda. Det är bara en kort promenad till kollektivtrafikförbindelserna. Våra resenärer har 22. 5 kilometer till flygplatsen. Totalt 24 rum finns att tillgå för gästernas bekvämlighet. Detta boende stod klart 1870 och renoverades 2011. Internetanslutning finns i gemensamma och privata utrymmen för de som behöver hålla sig uppkopplade. Receptionen på denna anläggning har dygnet-runt-service vilket bidrar till gästernas bekvämlighet. Adria Boutique har ett antal rum som på begäran kan utrustas med en babysäng för familjer som reser med barn. Adria Boutique förstår att tillgänglighet är viktigt för alla gäster. Därför har det rullstolsanpassade rum och är helt utformat för god tillgänglighet. Husdjur är tillåtna på denna anläggning. Hälso- och välbefinnandeutbudet på detta boende ger en ultimat känsla av pånyttfödelse och avkoppling.

  Se mer
 • The Kensington Hotel
  Från3.561krPer natt

  The Kensington Hotelstars

  Södra Kensington, London , Queen's gate 109-113 - Karta
  0.59 km från Victoria and Albert Museum
  4,3/5
  Kundomdömenav 9 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 3526 recensioner från resenärerBaserat på 3526 recensioner från resenärer

  Detta sofistikerade hotell finns i South Kensington. Det finns allmänna transportmedel bara en kort promenad bort. Våra gäster har 19. 1 kilometer till flygplatsen. Denna anläggning innefattar 150 trivsamma rum. Denna anläggning som byggdes 1900 totalrenoverades 2009. Fast och trådlöst internet tillhandahålls. Dygnet-runt-servicen på The Kensington Hotel bidrar till gästernas trivsel. Denna anläggning erbjuder ett särskilt utformat familjerum med babysäng. Lokalernas allmänna utrymmen är lättillgängliga. Detta är inte ett husdjursvänligt boende. Alla som valt detta boende kan med fördel dra nytta av dess restaurang. Affärsresenärer kommer att uppskatta mötes- och affärsfaciliteter som finns tillgängliga för deras bekvämlighet.

  Se mer
 • Claverley Court Apartment Knightsbridge
  Från4.156krPer natt
  0.59 km från Victoria and Albert Museum
   

  Detta enastående lägenhetshotell är lokaliserat i South Kensington. Totalt 16 rum finns att tillgå för gästernas bekvämlighet. Claverley Court Apartment Knightsbridge har wifi-anslutning. Receptionen på Claverley Court Apartment Knightsbridge har dygnet-runt-service för att tillmötesgå gästernas behov när som helst, både dag och natt. Tyvärr kan inte resenärerna be om en babysäng till sitt rum. Husdjur är inte tillåtna på Claverley Court Apartment Knightsbridge.

  Se mer
 
[x]
Hotell  1 - 10   av  217  Hotell - Victoria and Albert Museum
Sida  1  av  22
 

Hotell i närheten av  Victoria and Albert Museum

Söka efter andra resmål

Om du är intresserad av ett särskilt resmål eller område, sök här

Senaste Recensioner

 • Orchard Paddington Hotel
  Orchard Paddington Hotel
  3,5/5
  Kundomdömenav  324 Åsikter

  Låg väldigt bra. Vi fick ett bra rum. Vi var fyra personer och det var inga problem. Faktiskt större än vad jag hade förväntat mig!

  Anonym
  Hotelopias kund, 02/08/2017

  Från1.031krSe mer