Hotell i närheten av Victoria and Albert Museum

Se på kartan
Hotell - Victoria and Albert Museum

Victoria and Albert MuseumFrån  399kr

Rekommenderade hotell nära Victoria and Albert Museum

 • The Exhibitionist
  Från2.104krPer natt

  The Exhibitioniststars

  Södra Kensington, London , Queensberry place, south kensington 8-10 - Karta
  0.42 km från Victoria and Albert Museum
   
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 683 recensioner från resenärerBaserat på 683 recensioner från resenärer

  Detta enastående hotell finns i South Kensington. Totalt 37 rum finns att tillgå för gästernas bekvämlighet. Detta hotell som byggdes 1800 totalrenoverades 2014. Wifi finns på anläggningen i sin helhet. Receptionen på denna anläggning håller öppet dygnet runt. Detta boende tillhandahåller inga babysängar på begäran. Inga husdjur är tillåtna i lokalerna.

  Se mer
 • Queensgate 130
  Från4.426krPer natt

  Queensgate 130stars

  Södra Kensington, London , Queen’s gate 130 - Karta
  0.48 km från Victoria and Albert Museum
   
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 238 recensioner från resenärerBaserat på 238 recensioner från resenärer

  Detta sofistikerade lägenhetshotell är lokaliserat i South Kensington. Du har enkel tillgång till allt som den här destinationen har att erbjuda från detta boende som ligger inbäddat 5. 0 kilometer från stadens centrum. Det finns allmänna transportmedel bara en kort promenad bort. Våra resenärer har 22. 0 kilometer till flygplatsen. Denna anläggning har totalt 50 ombonade rum. Gästerna har tillgång till wifi-anslutningen överallt. Receptionen är öppen alla dagar dygnet-runt. Detta boende är perfekt för familjer som reser med barn och har ett antal rum som på begäran kan utrustas med babysäng. Detta boende tillåter inte husdjur.

  Se mer
 • Manson Place
  Från3.256krPer natt

  Manson Placestars

  Södra Kensington, London , Flat 6 manson place 9-11 - Karta
  0.51 km från Victoria and Albert Museum
   
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 121 recensioner från resenärerBaserat på 121 recensioner från resenärer

  Detta charmiga lägenhetshotell beläget i South Kensington. Resenärena kan njuta av en fridfull och lugn vistelse på Manson Place som har totalt 14 rum. Dessutom finns trådlös internetanslutning tillgänglig. Receptionen på Manson Place håller öppet dygnet runt. Manson Place har ett särskilt utformat familjerum som är perfekt för familjer som reser med barn. Denna anläggning tillåter inte husdjur.

  Se mer
 • Chelsea Cloisters
  Från1.249krPer natt

  Chelsea Cloistersstars

  Chelsea, London , Sloane avenue - Karta
  0.54 km från Victoria and Albert Museum
   
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 1074 recensioner från resenärerBaserat på 1074 recensioner från resenärer

  Detta gulliga lägenhetshotell är beläget i Chelsea. Våra resenärer har 15. 1 kilometer till flygplatsen. Denna anläggning kan erbjuda totalt 190 rum. Chelsea Cloisters är från år 1935. För ytterligare bekvämlighet finns det wifi-anslutning. Receptionen är öppen under hela dagen. Tyvärr kan inte gästerna be om en babysäng till sitt rum. De som inte tycker om djur kan njuta av sin vistelse eftersom detta boende inte tillåter husdjur. Resenärer som anländer med bil kommer att uppskatta parkeringen på Chelsea Cloisters . Denna anläggning kan ta ut en avgift för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 • Adria Boutique
  Från3.216krPer natt

  Adria Boutiquestars

  Södra Kensington, London , Queen s gate 88 - Karta
  0.57 km från Victoria and Albert Museum
  4,7/5
  Kundomdömenav 2 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 272 recensioner från resenärerBaserat på 272 recensioner från resenärer

  Detta enastående livsstilshotell ligger i South Kensington. Från det här livsstilshotellet som ligger 5. 1 kilometer från stadens centrum har du enkel tillgång till allt som den här destinationen har att erbjuda. Det är bara en kort promenad till kollektivtrafikförbindelserna. Våra resenärer har 22. 5 kilometer till flygplatsen. Totalt 24 rum finns att tillgå för gästernas bekvämlighet. Detta boende stod klart 1870 och renoverades 2011. Internetanslutning finns i gemensamma och privata utrymmen för de som behöver hålla sig uppkopplade. Receptionen på denna anläggning har dygnet-runt-service vilket bidrar till gästernas bekvämlighet. Adria Boutique har ett antal rum som på begäran kan utrustas med en babysäng för familjer som reser med barn. Adria Boutique förstår att tillgänglighet är viktigt för alla gäster. Därför har det rullstolsanpassade rum och är helt utformat för god tillgänglighet. Husdjur är tillåtna på denna anläggning. Hälso- och välbefinnandeutbudet på detta boende ger en ultimat känsla av pånyttfödelse och avkoppling.

  Se mer
 • The Kensington Hotel
  Från4.025krPer natt

  The Kensington Hotelstars

  Södra Kensington, London , Queen's gate 109-113 - Karta
  0.59 km från Victoria and Albert Museum
  4,3/5
  Kundomdömenav 9 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 3451 recensioner från resenärerBaserat på 3451 recensioner från resenärer

  Detta sofistikerade hotell finns i South Kensington. Det finns allmänna transportmedel bara en kort promenad bort. Våra gäster har 19. 1 kilometer till flygplatsen. Denna anläggning innefattar 150 trivsamma rum. Denna anläggning som byggdes 1900 totalrenoverades 2009. Fast och trådlöst internet tillhandahålls. Dygnet-runt-servicen på The Kensington Hotel bidrar till gästernas trivsel. Denna anläggning erbjuder ett särskilt utformat familjerum med babysäng. Lokalernas allmänna utrymmen är lättillgängliga. Detta är inte ett husdjursvänligt boende. Alla som valt detta boende kan med fördel dra nytta av dess restaurang. Affärsresenärer kommer att uppskatta mötes- och affärsfaciliteter som finns tillgängliga för deras bekvämlighet.

  Se mer
 • Claverley Court Apartment Knightsbridge
  Från3.160krPer natt
  0.59 km från Victoria and Albert Museum
   

  Detta enastående lägenhetshotell är lokaliserat i South Kensington. Totalt 16 rum finns att tillgå för gästernas bekvämlighet. Claverley Court Apartment Knightsbridge har wifi-anslutning. Receptionen på Claverley Court Apartment Knightsbridge har dygnet-runt-service för att tillmötesgå gästernas behov när som helst, både dag och natt. Tyvärr kan inte resenärerna be om en babysäng till sitt rum. Husdjur är inte tillåtna på Claverley Court Apartment Knightsbridge.

  Se mer
 • The Queens Gate Hotel
  Från3.154krPer natt

  The Queens Gate Hotelstars

  Kensington, London , Queen s gate 31-34 - Karta
  0.59 km från Victoria and Albert Museum
  4,2/5
  Kundomdömenav 20 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 1186 recensioner från resenärerBaserat på 1186 recensioner från resenärer

  RAMADA JARVIS KENSINGTON

  Se mer
 • Doubletree by Hilton London Kensington
  Från1.702krPer natt
  0.61 km från Victoria and Albert Museum
  3,6/5
  Kundomdömenav 9 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 1291 recensioner från resenärerBaserat på 1291 recensioner från resenärer

  Detta charmiga hotell är beläget i South Kensington. Denna anläggning innefattar 203 trivsamma rum. Denna anläggning totalrenoverades 2012. Dessutom ingår wifi-anslutning på detta boende. Receptionen på detta boende håller öppet dygnet runt. De yngre gästerna får sova i babysängar (tillhandahålls på begäran). Husdjur är inte tillåtna i lokalerna. Dessutom finns en parkering tillgänglig på anläggningen för gästernas bekvämlighet. På denna anläggning finns affärsfaciliteter som lämpar sig för seminarier, utbildning och möten av olika slag. Anläggningens restaurang serverar läckra rätter och har en utmärkt service. En avgift kan komma att tas ut för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 • Grange Strathmore
  Från2.166krPer natt

  Grange Strathmorestars

  Södra Kensington, London , 41 queens gate garden - Karta
  0.64 km från Victoria and Albert Museum
  4,3/5
  Kundomdömenav 5 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 865 recensioner från resenärerBaserat på 865 recensioner från resenärer

  Detta hotell ligger i den eleganta stadsdelen Kensington i centrala London. Hotellet ligger nära oöverträffade shoppingmöjligheter i Knightsbridge. Gästerna kommer att befinna sig nära ett brett utbud av attraktioner, liksom spännande nöjesställen och härliga matställen. Detta exklusiva hotell bjuder in gästerna till en värld av lyx och elegans. Hotellrummen är praktfullt inredda och erbjuder en lyxig kokong av lugn och ro, där man kan helt koppla av i slutet av dagen. Hotellet erbjuder ett brett utbud av faciliteter och tjänster, vilket garanterar en verkligt minnesvärd vistelse.

  Se mer
 
[x]
Hotell  1 - 10   av  209  Hotell - Victoria and Albert Museum
Sida  1  av  21
 

Hotell i närheten av  Victoria and Albert Museum

Söka efter andra resmål

Om du är intresserad av ett särskilt resmål eller område, sök här

Senaste Recensioner