Hotell i närheten av West End Theatres

Se på kartan
Hotell - West End Theatres

West End TheatresFrån  202kr

Rekommenderade hotell nära West End Theatres

 • Hotel Indigo London - 1 Leicester Square
  Från2.540krPer natt

  Hotel Indigo London - 1 Leicester Squarestars

  Soho, London , 1 leicester square - Karta
  0.02 km från West End Theatres
   
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 226 recensioner från resenärerBaserat på 226 recensioner från resenärer

  Detta bekväma hotell beläget i Soho. Det totala antalet rum på INDIGO LONDON - 1 LEICESTER SQUARE är 95. Alla gäster som bor på denna anläggning kan använda sig av wifi-anslutningen i de gemensamma utrymmena. Receptionen på INDIGO LONDON - 1 LEICESTER SQUARE håller inte öppet dygnet-runt-öppen. Detta hotell tillåter inte husdjur.

  Se mer
 • Thistle Piccadilly
  Från1.129krPer natt

  Thistle Piccadillystars

  Piccadilly Circus, London , Coventry street - Karta
  0.09 km från West End Theatres
  3,8/5
  Kundomdömenav 29 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 1302 recensioner från resenärerBaserat på 1302 recensioner från resenärer

  Detta bekväma hotell återfinns i Piccadilly Circus. Våra besökare har 22. 6 kilometer till flygplatsen. Detta hotell kan erbjuda totalt 82 rum. Detta boende som byggdes 1900 genomgick en total uppsnyggning och renovering 2012. Affärsresenärer har tillgång till internet överallt i anläggningen. Dessutom har anläggningen en reception som är öppen hela dagen. Dessutom erbjuder Thistle Piccadilly babysängar på begäran. Alla gäster som bor på denna anläggning som inte accepterar husdjur kommer inte att bli störda. Konferensfaciliteter finns på denna anläggning. En avgift kan komma att tas ut för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 • Radisson Blu Edwardian Hampshire Hotel London
  Från1.932krPer natt
  0.1 km från West End Theatres
  3,9/5
  Kundomdömenav 3 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 3569 recensioner från resenärerBaserat på 3569 recensioner från resenärer

  Detta sofistikerade hotell är lokaliserat i Piccadilly Circus. 127 välkomnande rum finns på anläggningen. Detta hotell renoverades 2017. Både fast och trådlöst internet tillhandahålls på plats. Receptionen på denna anläggning har dygnet-runt-service för att tillmötesgå gästernas behov när som helst, både dag och natt. Om de som bor på denna anläggning ber om en babysäng, kan den ställas in i deras rumDenna anläggning är rullstolsanpassad, och har -1 handikappanpassat rum. De som inte tycker om djur kan njuta av sin vistelse, eftersom denna anläggning inte tillåter husdjur. En avgift kan komma att tas ut för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 • Thistle Trafalgar, Leicester Square
  Från1.942krPer natt
  0.18 km från West End Theatres
  4,2/5
  Kundomdömenav 20 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 1994 recensioner från resenärerBaserat på 1994 recensioner från resenärer

  Detta gulliga hotell ligger i Piccadilly Circus. Du har enkel tillgång till allt som den här destinationen har att erbjuda från denna anläggning som ligger inbäddad 1. 2 kilometer från stadens centrum. Detta boende ligger i närheten av det främsta nöjesområdet. Våra gäster hittar transportanslutningar inom ett avstånd på 300 meter, vilket ger dem möjlighet att utforska området. Thistle Trafalgar, Leicester Square har totalt 116 rum. Denna anläggning är perfekt för en produktiv vistelse, tack vare tillgången till internet överallt i byggnaden. Kunderna uppskattar receptionen som är öppen dygnet-runt. De yngre gästerna får sova i babysängar (tillhandahålls på begäran). Inga husdjur är tillåtna i lokalerna. Detta hotell kan ta ut en avgift för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 • The Piccadilly Westend
  Från1.761krPer natt

  The Piccadilly Westendstars

  Soho, London , Shaftesbury avenue 65-73 - Karta
  0.19 km från West End Theatres
   
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 1076 recensioner från resenärerBaserat på 1076 recensioner från resenärer

  Detta gulliga hotell återfinns i Soho. Denna anläggning har 67 rum. Detta hotell byggdes 1900 och totalrenoverades 2003. Fast och trådlöst internet finns i de allmänna utrymmena. Dessutom har anläggningen en reception som är öppen hela dagen. Inga husdjur är tillåtna i lokalerna. Alla gäster som bor på denna anläggning kan slappna av och fly vardagen i dess inrättning för välbefinnande. Denna anläggning kan ta ut en avgift för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 • St Martins Lane
  Från2.516krPer natt

  St Martins Lanestars

  The Strand, London , St. martin's lane 45 - Karta
  0.25 km från West End Theatres
  4,4/5
  Kundomdömenav 9 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 3199 recensioner från resenärerBaserat på 3199 recensioner från resenärer

  Detta enastående hotell ligger i The Strand. Allt som denna destination har att erbjuda finns på ett bekvämt avstånd från detta boende som ligger mitt i stadens centrum. Det är bara en kort promenad till kollektivtrafikförbindelserna. Våra gäster har 5. 0 kilometer till flygplatsen. Det totala antalet rum är 204. St Martins Lane är från år 1999. Både fast och trådlöst internet finns för gästerna i de gemensamma utrymmena. Receptionen på detta hotell håller öppet dygnet runt. Husdjur är tillåtna på detta boende. Resenärerna kan njuta av anläggningens alla smakfulla rätter i restaurangen.

  Se mer
 • PAGE8
  Från1.944krPer natt

  PAGE8stars

  Kings Cross, London , St martin's place 8 - Karta
  0.32 km från West End Theatres
   

  Detta lyxiga hotell ligger i Kings Cross. Från denna anläggning som ligger inbäddad 350 meter från stadens centrum har du enkel tillgång till allt som den här destinationen har att erbjuda. Från detta hotell är det bara en kort promenad till det främsta nöjesområdet. 138 välkomnande rum finns på anläggningen. Fast och trådlöst internet tillhandahålls. Receptionen är öppen alla dagar dygnet-runt. Alla rum har babysängar för de små barnen på förfrågan. Gäster med funktionsnedsättning kan bo på PAGE8 som har några handikappanpassade rum. PAGE8 är inte någon husdjursvänlig anläggning. Detta hotell har medvetet utformats för att följa de allra striktaste miljöstandarder och har en -certifiering. Gäster som valt detta boende kan med fördel använda sig av transferstjänsten till flygplatsen. Detta hotell kan ta ut en avgift för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 • The Trafalgar St. James London, Curio Collection b
  Från1.883krPer natt

  The Trafalgar St. James London, Curio Collection bstarsGreenProgram Icon

  Trafalgar Square, London , 2 spring gardens, trafalgar square 2 - Karta
  0.38 km från West End Theatres
  3,4/5
  Kundomdömenav 2 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 641 recensioner från resenärerBaserat på 641 recensioner från resenärer

  Detta ikoniska Londonhotell med unika restauranger och barer ligger i utkanten av St. James och Trafalgar Square, Mayfair och West End. Detta lyxhotell blandar innovativa, djärva designer och en omtänksam service med utmärkta restauranger och nattliv, som underhåller både internationella besökare och Londonbor under samma tak. Rummen är eleganta rum i urban chic stil med högt i tak och trippelfönster för att skapa en lugn tillflyktsort i staden. Varje rum har en generös storlek med en rad bekvämligheter, inklusive en TV och en kaffebryggare. Besökarna kan ta en drink i baren på taket, ett utrymme perfekt för att smutta på utsökt komponerade cocktails och njuta av den oändliga stadsutsikten. Gästerna kan fullborda upplevelsen med att äta under bar himmel eller under baldakin. Detta himmelshöga utrymme kommer att skapa minnen som räcker året om. London är hjärtat av kulturell mångfald med sin fantastiska historia, arkitektur och den coolaste av modern konst.

  Se mer
 • Sofitel London St James
  Från3.021krPer natt

  Sofitel London St Jamesstars

  Piccadilly Circus, London , 6 waterloo place 6 - Karta
  0.38 km från West End Theatres
  4,5/5
  Kundomdömenav 1 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 4719 recensioner från resenärerBaserat på 4719 recensioner från resenärer

  På Sofitel London St James får du femstjärnigt boende i hjärtat av Londons West End. Detta landmärke, ofta rankat som ett av de bästa hotellen i London, kombinerar traditionell brittisk design och modern fransk stil. Hotellet ligger i en klass II-kulturm ärkt byggnad, och har en restaurang, The Balcon. The Rose Lounge, St James Bar, ett stort utbud av konferenslokaler och ett prisbelönt spa. Sofitel London St James är ett helt rökfritt hotell.

  Se mer
 • Hotel Cafe Royal
  Från4.764krPer natt

  Hotel Cafe Royalstars

  Piccadilly Circus, London , 68 regent street 68 - Karta
  0.39 km från West End Theatres
   
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 1840 recensioner från resenärerBaserat på 1840 recensioner från resenärer

  Detta enastående hotell är beläget i Piccadilly Circus. Anläggningen har totalt 160 rum. Affärsresenärer har tillgång till internet överallt i anläggningen. Dygnet-runt-servicen på Cafe Royal bidrar till gästernas trivsel. Vissa typer av rum kan på begäran förses med en babysäng. Alla rum på detta handikappanpassade boende är rullstolsanpassade. Detta är inte ett husdjursvänligt hotell. Alla som valt detta boende kan dra nytta av parkeringsplatserna. Gäster som bor på detta hotell kan med fördel använda sig av transferstjänsten till flygplatsen. Detta hotell har ett urval av olika hälso- och friskvårdsfaciliteter som är perfekta för kunder som vill återhämta sig mentalt och fysiskt. Alla som valt detta boende kommer verkligen att uppskatta matsalen som serverar flera typer av rätter och drycker. Gästerna kommer att uppskatta möjligheten att avsmaka de rätter som serveras på anläggningens restaurangExtra avgifter kan tillkomma för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 
[x]
Hotell  1 - 10   av  219  Hotell - West End Theatres
Sida  1  av  22
 

Hotell i närheten av  West End Theatres

Söka efter andra resmål

Om du är intresserad av ett särskilt resmål eller område, sök här

Senaste Recensioner