Vandrarhem i London

Se på kartan
Vandrarhem i London

Vandrarhem i LondonFrån  285kr

Vandrarhem Recommenderade i London

 • Publove The Green Man
  Från312krPer natt

  Publove The Green Manstars

  Paddington, London , Edgware rd 308 - Karta
   
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 418 recensioner från resenärerBaserat på 418 recensioner från resenärer

  Detta enkla vandrarhem är särskilt utformat för vuxna och finns i Paddington. Alla gäster som bor på denna anläggning, som har totalt 8 rum, kan njuta av en fridfull och lugn vistelse. Denna anläggning har wifi-anslutning i de gemensamma utrymmena och i alla rum. Receptionen är öppen alla dagar dygnet-runt. Babysängar tillhandahålls inte på denna anläggning. Husdjur är inte tillåtna på Publove The Green Man. En avgift kan komma att tas ut för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 • Publove The White Ferry
  Från293krPer natt

  Publove The White Ferrystars

  Victoria Station, London , Sutherland st 1 - Karta
  2,8/5
  Kundomdömenav 1 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 633 recensioner från resenärerBaserat på 633 recensioner från resenärer

  Detta anspråkslösa vandrarhem är endast för vuxna och ligger i Victoria Station. Detta boende med endast 6 rum passar bra för en lugn vistelse. Publove The White Ferry har wifi-anslutning. Receptionen på Publove The White Ferry har dygnet-runt-service för att tillmötesgå gästernas behov när som helst, både dag och natt. Denna anläggning tillhandahåller inga babysängar på begäran. Denna anläggning tillåter inte husdjur. Detta boende kan ta ut en avgift för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 • London Waterloo Hostel
  Från1.320krPer natt

  London Waterloo Hostelstars

  Waterloo, London , Lambeth walk 73 73 - Karta
   
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 342 recensioner från resenärerBaserat på 342 recensioner från resenärer

  Detta mysiga vandrarhem är lokaliserat i Waterloo. Med sina totalt 12 rum är detta ett trevligt ställe at bo på. Detta boende tillåter inte husdjur.

  Se mer
 • St. Christopher's Inn Greenwich
  Från1.010krPer natt

  St. Christopher's Inn Greenwichstars

  Greenwich, London , Greenwich high road 189 - Karta
   
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 161 recensioner från resenärerBaserat på 161 recensioner från resenärer

  Detta enkla vandrarhem är särskilt utformat för vuxna och finns i Greenwich. Kunderna kan njuta av en fridfull och lugn vistelse på St. Christopher's Inn Greenwich som har totalt 13 rum. Dessutom ingår wifi-anslutning på detta boende. Receptionen är inte öppen under hela dagen. Babysängar tillhandahålls inte på St. Christopher's Inn Greenwich. Detta är inte ett husdjursvänligt boende. Restaurangen serverar överdådiga middag i en elegant atmosfär.

  Se mer
 • Publove @ The Rose & Crown
  Från284krPer natt

  Publove @ The Rose & Crownstars

  Southwark, London , Union street 65 - Karta
   

  Detta mysiga vandrarhem är lokaliserat i Southwark. Från detta boende som ligger inbäddat 100 meter från stadens centrum har du enkel tillgång till allt som den här destinationen har att erbjuda. Denna egendom ligger i närheten av det främsta nöjesområdet. Våra besökare hittar närmaste golfbana 1. 7 kilometer från det här boendet. Våra gäster hittar transportanslutningar inom ett avstånd på 1. 6 kilometer, vilket ger dem möjligheter att utforska området. Våra besökare har 12. 2 kilometer till flygplatsen. Det totala antalet rum på Publove @ The Rose & Crown är 45. Dessutom ingår wifi-anslutning på detta boende. Eftersom detta boende har en reception som är öppen dygnet runt är gästerna alltid välkomna. Babysängar tillhandahålls inte på denna anläggning. Detta är inte en husdjursvänlig anläggning. En avgift kan komma att tas ut för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 • St Christopher's Inn Hammersmith
  Från926krPer natt

  St Christopher's Inn Hammersmithstars

  Hammersmith, London , 28 hammersmith broadway, hammersmith, london 28 - Karta
   

  Detta anspråkslösa vandrarhem återfinns i Hammersmith. Kunderna kan njuta av en fridfull och lugn vistelse på St Christopher's Inn Hammersmith som har totalt 13 rum. För ytterligare bekvämlighet finns det wifi-anslutning. Receptionen är öppen under hela dagen. St Christopher's Inn Hammersmith tillhandahåller inga babysängar på begäran. St Christopher's Inn Hammersmith är inte någon husdjursvänlig anläggning. Extra avgifter kan tillkomma för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 • St Christopher's Inn Oasis London Bridge - Female
  Från1.025krPer natt

  St Christopher's Inn Oasis London Bridge - Femalestars

  Southwark, London , 161-165 borough high street, southwark 161-165 - Karta
   

  Detta mysiga vandrarhem återfinns i Southwark. Den som vill fly vardagens stoj och stök hittar lugn och ro på detta boende. Som ett resultat av det konstanta kvalitetsåtagandet renoverades denna anläggning 2017. De som bor på denna anläggning kan hålla sig uppdaterade tack vare wifi-anslutningen. Den dygnet-runt-öppna receptionen bidrar till kundernas trivsel. St Christopher's Inn Oasis London Bridge - Female tillhandahåller inga babysängar på begäran. Denna anläggnings gemensamma utrymmen är handikappanpassade, och den har även ett handikappanpassat rum. De som inte tycker om djur kan njuta av sin vistelse eftersom detta boende inte tillåter husdjur. Denna anläggning erbjuder en mängd olika matupplevelser som gör att kunderna njuter av sitt besök på alla sätt och vis. Affärsresenärer kommer att uppskatta affärsfaciliteterna som erbjuds på denna anläggning och som passar för olika slags evenemangPå St Christopher's Inn Oasis London Bridge - Female kan en avgift tillkomma för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 • St Christopher's Inn Camden
  Från1.105krPer natt

  St Christopher's Inn Camdenstars

  Camden Town, London , 48-50 camden high st, london nw1 0lt 48-50 - Karta
   

  Detta enkla vandrarhem är endast för vuxna och ligger i Camden Town. Denna anläggning med endast 9 rum passar bra för en lugn vistelse. Internetanslutning finns i gemensamma och privata utrymmen för de som behöver hålla sig uppkopplade. Alla gäster som bor på denna anläggning välkomnas i lobbyn av den dygnet-runt-öppna receptionen. Denna anläggning tillhandahåller inga babysängar på begäran. St Christopher's Inn Camden är inte någon husdjursvänlig anläggning. De som bor på denna anläggning kan utforska de olika matställena som St Christopher's Inn Camden erbjuder.

  Se mer
 • Publove The Crown
  Från293krPer natt

  Publove The Crownstars

  Battersea, London , Lavender hill 102 - Karta
   
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 260 recensioner från resenärerBaserat på 260 recensioner från resenärer

  Detta enkla vandrarhem är särskilt utformat för vuxna och finns i Battersea. Från denna anläggning som ligger inbäddad 800 meter från stadens centrum har du enkel tillgång till allt som den här destinationen har att erbjuda. Våra gäster hittar närmaste golfbana 4. 0 kilometer från det här vandrarhemmet. Från det här vandrarhemmet är det 7. 0 kilometer till backarna. Våra kunder hittar transportanslutningar inom ett avstånd på 1 meter, vilket ger dem möjlighet att utforska området. Den närmaste stranden ligger 8. 6 kilometer från denna egendom. Våra resenärer har 22. 2 kilometer till flygplatsen. Den som vill fly vardagens stoj och stök hittar lugn och ro på detta boende. Dessutom finns trådlös internetanslutning tillgänglig. Receptionen på Publove The Crown har dygnet-runt-service för att tillmötesgå gästernas behov när som helst, både dag och natt. Tyvärr finns inga rum för gäster som bor på denna anläggning med möjlighet till babysäng för de små. Husdjur är inte tillåtna på Publove The Crown. Några av dessa tjänster kan vara föremål för extra kostnader.

  Se mer
 • Publove The Exmouth Arms
  Från355krPer natt

  Publove The Exmouth Armsstars

  Euston, London , Starcross street 1 - Karta
   
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 457 recensioner från resenärerBaserat på 457 recensioner från resenärer

  Där det är beläget i Euston är detta mysiga vandrarhem endast avsett för vuxna. Gästerna kan njuta av en fridfull och lugn vistelse på anläggningen som har totalt 10 rum. För ytterligare bekvämlighet finns det wifi-anslutning. Receptionen på Publove The Exmouth Arms håller öppet dygnet runt. Detta boende tillhandahåller inga babysängar på begäran. Husdjur är tillåtna på denna anläggning. Publove The Exmouth Arms kan komma att ta ut en avgift för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 
[x]
Hotell  1 - 10   av  15  Hotell - London
Sida  1  av  2
 

Söka efter andra resmål

Om du är intresserad av ett särskilt resmål eller område, sök här