Vandrarhem i London

Se på kartan
Vandrarhem i London

Vandrarhem i LondonFrån  356kr

Vandrarhem Recommenderade i London

 • Publove The White Ferry
  Från366krPer natt

  Publove The White Ferrystars

  Victoria Station, London , Sutherland st 1 - Karta
  2,8/5
  Kundomdömenav 1 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 633 recensioner från resenärerBaserat på 633 recensioner från resenärer

  Detta anspråkslösa vandrarhem är endast för vuxna och ligger i Victoria Station. Detta boende med endast 6 rum passar bra för en lugn vistelse. Publove The White Ferry har wifi-anslutning. Receptionen på Publove The White Ferry har dygnet-runt-service för att tillmötesgå gästernas behov när som helst, både dag och natt. Denna anläggning tillhandahåller inga babysängar på begäran. Denna anläggning tillåter inte husdjur. Detta boende kan ta ut en avgift för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 • Smart Hyde Park Inn
  Från741krPer natt

  Smart Hyde Park Innstars

  Bayswater, London , Inverness terrace 48-50 - Karta
  2,5/5
  Kundomdömenav 3 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 858 recensioner från resenärerBaserat på 858 recensioner från resenärer

  Detta hotell har ett bekvämt läge i Bayswater, mindre än 100 meter från Londons världsberömda Hyde Park. På nära håll kan gästerna njuta av en mängd attraktioner, bland annat Notting Hill, Portobello Road Market och Oxford Street. Gästerna kan också besöka London Eye och de charmiga omgivningarna i Soho. Hotellet har en perfekt miljö för att både koppla av i eller arbeta i. Rummen är smakfullt utrustade och har moderna bekvämligheter för att ge extra komfort och trevnad. Det är perfekt för gäster som vill utforska nöjen i London samt bo på ett vänligt hotell med fina omgivningar.

  Se mer
 • Publove The Steam Engine
  Från359krPer natt

  Publove The Steam Enginestars

  Waterloo, London , Cosser street 41-42 - Karta
   
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 389 recensioner från resenärerBaserat på 389 recensioner från resenärer

  Detta mysiga vandrarhem är endast för vuxna och ligger i Waterloo. De som bor på denna anläggning, som har totalt 4 rum, kan njuta av en fridfull och lugn vistelse. Dessutom ingår wifi-anslutning på denna anläggning. Den dygnet-runt-öppna receptionen bidrar till trivsel för de som bor på denna anläggning. Babysängar tillhandahålls inte på Publove The Steam Engine. Detta boende tillåter inte husdjur. Publove The Steam Engine kan komma att ta ut en avgift för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 • Publove The Exmouth Arms
  Från359krPer natt

  Publove The Exmouth Armsstars

  Euston, London , Starcross street 1 - Karta
   
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 457 recensioner från resenärerBaserat på 457 recensioner från resenärer

  Där det är beläget i Euston är detta mysiga vandrarhem endast avsett för vuxna. Gästerna kan njuta av en fridfull och lugn vistelse på anläggningen som har totalt 10 rum. För ytterligare bekvämlighet finns det wifi-anslutning. Receptionen på Publove The Exmouth Arms håller öppet dygnet runt. Detta boende tillhandahåller inga babysängar på begäran. Husdjur är tillåtna på denna anläggning. Publove The Exmouth Arms kan komma att ta ut en avgift för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 • Clink 78
  Från453krPer natt

  Clink 78stars

  Kings Cross, London , King cross road 78 - Karta
   
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 2563 recensioner från resenärerBaserat på 2563 recensioner från resenärer

  Detta anspråkslösa Guest House återfinns i Kings Cross. Från denna anläggning som ligger inbäddad 400 meter från stadens centrum har du enkel tillgång till allt som den här destinationen har att erbjuda. Detta boende innefattar 125 trivsamma rum. Detta boende renoverades 2010. Clink 78 har wifi-anslutning i de gemensamma utrymmena. Dessutom har anläggningen en reception som är öppen hela dagen. Tyvärr finns inga rum för gäster som bor på denna anläggning med möjlighet till babysäng för de små. Detta boende påverkan på miljön är minimal, tack vare dess hållbara rutiner. Clink 78 kan komma att ta ut en avgift för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 • New Cross Inn Hostel
  Från596krPer natt

  New Cross Inn Hostelstars

  New Cross, London , New cross road 323a - Karta
   
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 152 recensioner från resenärerBaserat på 152 recensioner från resenärer

  Detta enkla vandrarhem är beläget i New Cross. Stadens viktigaste allmänna kommunikationsförbindelser nås lätt från denna egendom. Denna anläggning har totalt 18 ombonade rum. Gästerna kan använda sig av wifi-anslutningen i de gemensamma utrymmena. Den dygnet-runt-öppna receptionen bidrar till trivsel för alla som valt detta boende. På New Cross Inn Hostel kan en avgift tillkomma för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 • St. Christopher's Inn Greenwich
  Från690krPer natt

  St. Christopher's Inn Greenwichstars

  Greenwich, London , Greenwich high road 189 - Karta
   
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 161 recensioner från resenärerBaserat på 161 recensioner från resenärer

  Detta anspråkslösa vandrarhem är endast för vuxna och ligger i Greenwich. Denna anläggning med endast 13 rum passar bra för en lugn vistelse. Resenärerna har tillgång till wifi-anslutningen överallt. Tyvärr är inte receptionen öppen dygnet runt. Tyvärr kan inte resenärerna be om en babysäng till sitt rum. Restaurangutbudet är det perfekta komplementet till gästernas vistelse.

  Se mer
 • Clink 261 Hostel
  Från1.018krPer natt

  Clink 261 Hostelstars

  Kings Cross, London , Grays inn road 261 - Karta
  4,3/5
  Kundomdömenav 1 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 786 recensioner från resenärerBaserat på 786 recensioner från resenärer

  Detta enkla vandrarhem återfinns i Kings Cross. Det totala antalet rum på Clink 261 Hostel är 25. Clink 261 Hostel genomgick en renovering 2010. Gästerna har tillgång till trådlös internetanslutning som är tillgänglig i de allmänna utrymmena i denna anläggning. Receptionen är öppen dygnet runt. Tyvärr finns inga rum för gäster som bor på denna anläggning med möjlighet till babysäng för de små. Detta boende är miljövänligt.

  Se mer
 • London Waterloo Hostel
  Från459krPer natt

  London Waterloo Hostelstars

  Waterloo, London , Lambeth walk 73 73 - Karta
   
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 342 recensioner från resenärerBaserat på 342 recensioner från resenärer

  Detta anspråkslösa vandrarhem är lokaliserat i Waterloo. Alla gäster som bor på denna anläggning, som har totalt 12 rum, kan njuta av en fridfull och lugn vistelse. Gästerna har tillgång till trådlös internetanslutning som är tillgänglig i de allmänna utrymmena i denna anläggning. Receptionen är öppen alla dagar dygnet-runt. För några av de nämnda tjänsterna kan en kostnad tillkomma.

  Se mer
 • St Christopher's Inn Shepherds Bush
  Från738krPer natt

  St Christopher's Inn Shepherds Bushstars

  Sheperd's Bush, London , 13-15 shepherd's bush green, hammersmith 13-15 - Karta
   

  Detta mysiga vandrarhem är beläget i Sheperd's Bush. St Christopher's Inn Shepherds Bush har totalt 51 rum. St Christopher's Inn Shepherds Bush är perfekt för en produktiv vistelse, tack vare tillgången till internet överallt i byggnaden. Den dygnet-runt-öppna receptionen bidrar till trivsel för alla som valt detta boende. Detta boende tillhandahåller inga babysängar på begäran. Husdjur är inte tillåtna på St Christopher's Inn Shepherds Bush. Denna anläggning är stolt över att kunna erbjuda ett urval av restauranger som serverar läckra kulinariska specialiteter.

  Se mer
 
[x]
Hotell  1 - 10   av  15  Hotell - London
Sida  1  av  2
 

Söka efter andra resmål

Om du är intresserad av ett särskilt resmål eller område, sök här