Vandrarhem i London

Se på kartan
Vandrarhem i London

Vandrarhem i LondonFrån  200kr

Vandrarhem Recommenderade i London

 • Publove The Exmouth Arms
  Från351krPer natt

  Publove The Exmouth Armsstars

  Euston, London , Starcross street 1 - Karta
   
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 457 recensioner från resenärerBaserat på 457 recensioner från resenärer

  Där det är beläget i Euston är detta mysiga vandrarhem endast avsett för vuxna. Gästerna kan njuta av en fridfull och lugn vistelse på anläggningen som har totalt 10 rum. För ytterligare bekvämlighet finns det wifi-anslutning. Receptionen på Publove The Exmouth Arms håller öppet dygnet runt. Detta boende tillhandahåller inga babysängar på begäran. Husdjur är tillåtna på denna anläggning. Publove The Exmouth Arms kan komma att ta ut en avgift för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 • Publove The White Ferry
  Från292krPer natt

  Publove The White Ferrystars

  Victoria Station, London , Sutherland st 1 - Karta
  2,8/5
  Kundomdömenav 1 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 633 recensioner från resenärerBaserat på 633 recensioner från resenärer

  Detta anspråkslösa vandrarhem är endast för vuxna och ligger i Victoria Station. Detta boende med endast 6 rum passar bra för en lugn vistelse. Publove The White Ferry har wifi-anslutning. Receptionen på Publove The White Ferry har dygnet-runt-service för att tillmötesgå gästernas behov när som helst, både dag och natt. Denna anläggning tillhandahåller inga babysängar på begäran. Denna anläggning tillåter inte husdjur. Detta boende kan ta ut en avgift för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 • Publove The Steam Engine
  Från326krPer natt

  Publove The Steam Enginestars

  Waterloo, London , Cosser street 41-42 - Karta
   
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 389 recensioner från resenärerBaserat på 389 recensioner från resenärer

  Detta mysiga vandrarhem är endast för vuxna och ligger i Waterloo. De som bor på denna anläggning, som har totalt 4 rum, kan njuta av en fridfull och lugn vistelse. Dessutom ingår wifi-anslutning på denna anläggning. Den dygnet-runt-öppna receptionen bidrar till trivsel för de som bor på denna anläggning. Babysängar tillhandahålls inte på Publove The Steam Engine. Detta boende tillåter inte husdjur. Publove The Steam Engine kan komma att ta ut en avgift för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 • Publove The Crown
  Från1.571krPer natt

  Publove The Crownstars

  Battersea, London , Lavender hill 102 - Karta
   
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 260 recensioner från resenärerBaserat på 260 recensioner från resenärer

  Detta enkla vandrarhem är särskilt utformat för vuxna och finns i Battersea. Från denna anläggning som ligger inbäddad 800 meter från stadens centrum har du enkel tillgång till allt som den här destinationen har att erbjuda. Våra gäster hittar närmaste golfbana 4. 0 kilometer från det här vandrarhemmet. Från det här vandrarhemmet är det 7. 0 kilometer till backarna. Våra kunder hittar transportanslutningar inom ett avstånd på 1 meter, vilket ger dem möjlighet att utforska området. Den närmaste stranden ligger 8. 6 kilometer från denna egendom. Våra resenärer har 22. 2 kilometer till flygplatsen. Den som vill fly vardagens stoj och stök hittar lugn och ro på detta boende. Dessutom finns trådlös internetanslutning tillgänglig. Receptionen på Publove The Crown har dygnet-runt-service för att tillmötesgå gästernas behov när som helst, både dag och natt. Tyvärr finns inga rum för gäster som bor på denna anläggning med möjlighet till babysäng för de små. Husdjur är inte tillåtna på Publove The Crown. Några av dessa tjänster kan vara föremål för extra kostnader.

  Se mer
 • Generator London
  Från431krPer natt

  Generator Londonstars

  Kings Cross, London , Tavistock place 37 - Karta
  3,4/5
  Kundomdömenav 80 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 3239 recensioner från resenärerBaserat på 3239 recensioner från resenärer

  Detta hotell har ett utmärkt läge vid Compton Place, nära det pulserande nattlivet och shoppingkvarteren i London. För gästerna är det en mycket bra utgångspunkt för att upptäcka de många sevärdheter, shoppingmöjligheter och nöjesställen som denna underbara stad har att erbjuda. Hotellet välkomnar sina gäster med varm gästfrihet och löfte om en avkopplande vistelse. Gästrummen är smakfullt inredda och erbjuder en fridfull miljö där man kan koppla av efter en lång dag. Gästerna kommer att uppskatta de många bekvämligheter och tjänster som detta hotell har att erbjuda.

  Se mer
 • Clink 78
  Från431krPer natt

  Clink 78stars

  Kings Cross, London , King cross road 78 - Karta
   
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 2563 recensioner från resenärerBaserat på 2563 recensioner från resenärer

  Detta anspråkslösa Guest House är beläget i Kings Cross. Från detta boende som är beläget 400 meter från stadens centrum går du enkelt till fots till destinationens många sevärdheter. De 125 välkomnande rum är en perfekt plats för vila i slutet av dagen. Denna anläggning snyggades upp 2010. Fast och trådlös internetanslutning finns på Clink 78. Den dygnet-runt-öppna receptionen bidrar till gästernas trivsel. Tyvärr kan inte resenärerna be om en babysäng till sitt rum. Detta är inte ett husdjursvänligt boende. Clink 78 tillämpar en hållbar policy. Detta boende erbjuder underhållning anpassad till gästernas behov. Några av dessa tjänster kan vara föremål för extra kostnader.

  Se mer
 • London Waterloo Hostel
  Från306krPer natt

  London Waterloo Hostelstars

  Waterloo, London , Lambeth walk 73 73 - Karta
   
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 342 recensioner från resenärerBaserat på 342 recensioner från resenärer

  Detta mysiga vandrarhem är lokaliserat i Waterloo. Med sina totalt 12 rum är detta ett trevligt ställe at bo på. Detta boende tillåter inte husdjur.

  Se mer
 • New Cross Inn Hostel
  Från336krPer natt

  New Cross Inn Hostelstars

  New Cross, London , New cross road 323a - Karta
   
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 152 recensioner från resenärerBaserat på 152 recensioner från resenärer

  Detta enkla vandrarhem ligger i New Cross. Våra besökare kan med lätthet promenera till kollektivtrafiknätet. Denna anläggning har 18 rum. Fast och trådlöst internet finns i de allmänna utrymmena. Den dygnet-runt-öppna receptionen bidrar till gästernas trivsel. Inga husdjur är tillåtna i lokalerna. För några av de nämnda tjänsterna kan en kostnad tillkomma.

  Se mer
 • St Christopher’s Inn Liverpool Street
  Från1.670krPer natt
   

  Detta mysiga vandrarhem är lokaliserat i St. Paul's Cathedral and The City. St Christopher’s Inn Liverpool Street garanterar en lugn vistelse eftersom det bara har 7 rum. Affärsresenärer har tillgång till internet överallt i anläggningen. Receptionen är öppen alla dagar dygnet-runt. Babysängar tillhandahålls inte på denna anläggning. Detta är inte en husdjursvänlig anläggning. De som bor på denna anläggning kan med fördel dra nytta av dess restaurang.

  Se mer
 • Smart Hyde Park Inn
  Från566krPer natt

  Smart Hyde Park Innstars

  Bayswater, London , Inverness terrace 48-50 - Karta
  2,5/5
  Kundomdömenav 3 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 858 recensioner från resenärerBaserat på 858 recensioner från resenärer

  Detta hotell har ett bekvämt läge i Bayswater, mindre än 100 meter från Londons världsberömda Hyde Park. På nära håll kan gästerna njuta av en mängd attraktioner, bland annat Notting Hill, Portobello Road Market och Oxford Street. Gästerna kan också besöka London Eye och de charmiga omgivningarna i Soho. Hotellet har en perfekt miljö för att både koppla av i eller arbeta i. Rummen är smakfullt utrustade och har moderna bekvämligheter för att ge extra komfort och trevnad. Det är perfekt för gäster som vill utforska nöjen i London samt bo på ett vänligt hotell med fina omgivningar.

  Se mer
 
[x]
Hotell  1 - 10   av  11  Hotell - London
Sida  1  av  2
 

Söka efter andra resmål

Om du är intresserad av ett särskilt resmål eller område, sök här