Hotell i Göteborg

Se på kartan
Hotell - Göteborg

GöteborgFrån  476kr

Aktuella hotellerbjudanden - Göteborg

 • Clarion Hotel Post
  Från1.247krPer natt

  Clarion Hotel Poststars

  Göteborg, Göteborg , Drottningtorget 10 - Karta
  4,5/5
  Kundomdömenav 4 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 4133 recensioner från resenärerBaserat på 4133 recensioner från resenärer

  Detta hotell är inrymt i det gamla postkontoret, precis utanför Göteborgs centralstation med bekväma spårvagns- och bussförbindelser. Hotellet ligger nära allt som staden har att erbjuda och är därför idealiskt för både affärsresenärer och turister. Man har på ett magnifikt sätt bevarat de historiska detaljerna på samma gång som man har åstadkommit ett verkligt elegant och modernt utseende. Rummen och sviterna har en personlig och varm atmosfär. De kan antingen ligga i byggnadens gamla del eller den nya, men alla har gott om dagsljus och speciella detaljer som gör dem exceptionella. Med fantastiska gemensamma faciliteter som en imponerande uppvärmd pool på takterrassen med panoramautsikt är detta djurvänliga hotell verkligen något att räkna med

  Se mer
 • Quality Hotel Grand Boras
  Från1.108krPer natt

  Quality Hotel Grand Borasstars

  Göteborg, Göteborg , Hallbergsplatsen 2 - Karta
   

  Detta gulliga hotell finns i Gothenburg.

  Se mer
 • Clarion Collection Odin
  Från1.247krPer natt

  Clarion Collection Odinstars

  Göteborg, Göteborg , Odinsgatan 6 - Karta
  3,0/5
  Kundomdömenav 1 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 1414 recensioner från resenärerBaserat på 1414 recensioner från resenärer

  Detta bekväma hotell beläget i Gothenburg. Denna anläggning innefattar 180 trivsamma rum. Dessutom finns trådlöst internet i de gemensamma utrymmena. De som inte tycker om djur kan njuta av sin vistelse, eftersom denna anläggning inte tillåter husdjur.

  Se mer
 • Quality Hotel Winn
  Från1.000krPer natt

  Quality Hotel Winnstars

  Göteborg, Göteborg , Gamla tingstadsgatan 10 - Karta
  4,2/5
  Kundomdömenav 29 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 779 recensioner från resenärerBaserat på 779 recensioner från resenärer

  Detta trevliga stadshotell har ett bra läge i Göteborg precis vid stadens norra utfart. Resenärer vill kanske besöka Liseberg, Röhsska museet eller Universeum, det största offentliga vetenskapscentrumet i Skandinavien. Hotellrummen är ljusa och mysiga, och gästerna kan börja dagen med en hälsosam, ekologisk frukost i restaurangen. Den som kommer med bil kan använda gratisparkeringen, och aktiva sportentusiaster kan ta en joggingtur i det närbelägna joggingspåret eller använda hotellets gym, jacuzzi eller inomhuspool. Hotellet har också ett konferenscenter med 11 rum för upp till 140 delegater. Gäster uppskattar de festliga popcorn- och glassmaskinerna och bekvämligheter som fritt wifi, gratis dagstidning och gratis kaffe, allt under en fantastisk stadssemester eller produktiv affärsresa i Göteborg.

  Se mer
 • Quality Hotel 11
  Från1.031krPer natt

  Quality Hotel 11stars

  Göteborg, Göteborg , Maskingatan 11 - Karta
  4,2/5
  Kundomdömenav 2 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 1352 recensioner från resenärerBaserat på 1352 recensioner från resenärer

  Detta gulliga hotell ligger i Gothenburg. De 260 välkomnande rum är en perfekt plats för vila i slutet av dagen. Fast och trådlös internetanslutning finns på Quality Hotel 11. Gästerna kommer inte att bli störda under vistelsen eftersom detta inte är en husdjursvänlig anläggning.

  Se mer
 • Quality Hotel Panorama Gothenburg
  Från773krPer natt

  Quality Hotel Panorama Gothenburgstars

  Göteborg, Göteborg , Eklandagatan 51-53 - Karta
  3,9/5
  Kundomdömenav 3 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 1320 recensioner från resenärerBaserat på 1320 recensioner från resenärer

  Det attraktiva Quality Hotel Panorama ligger bekvämt till i centrala Göteborg. Det har gångavstånd till attraktioner som Liseberg, Svenska Mässan, Universeum, Världskulturmuseet och Göteborgs konstmuseum. Populära Avenyn med sina många restauranger, nattklubbar och teatrar ligger bara en kort promenad bort. Gästerna välkomnas i en lugn och avslappnad atmosfär. De välutrustade rummen är inredda i en ljus och modern skandinavisk stil med trägolv och har alla nödvändiga bekvämligheter. Affärsresenärer uppskattar gratis wifi och konferensfaciliteter. Efter en lång dag med arbete eller sightseeing, kan du träna i gymmet eller "föryngras" i den utmärkta spa-avdelning med bastu. Gästerna kan varva ner med en drink i den mysiga baren. Detta hotell är ett utmärkt val för både affärsresenärer och turister.

  Se mer
 • Comfort Hotel Goteborg
  Från1.070krPer natt

  Comfort Hotel Goteborgstars

  Göteborg, Göteborg , Skeppsbroplatsen 1 - Karta
   
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 444 recensioner från resenärerBaserat på 444 recensioner från resenärer

  Detta gulliga hotell är beläget i Gothenburg. Denna anläggning har totalt 289 ombonade rum. Receptionen är inte öppen under hela dagen. Babysängar tillhandahålls inte på Comfort Hotel Goteborg. Husdjur är inte tillåtna på Comfort Hotel Goteborg.

  Se mer
 • Radisson Blu Scandinavia Hotel Gothenburg
  Från1.267krPer natt

  Radisson Blu Scandinavia Hotel GothenburgstarsGreenProgram Icon

  Göteborg, Göteborg , Sodra hamngatan 59 - Karta
   
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 83 recensioner från resenärerBaserat på 83 recensioner från resenärer

  Detta sofistikerade hotell finns i Gothenburg. Totalt 345 rum finns att tillgå för gästernas bekvämlighet. Detta boendes byggår är 1986. Husdjur är inte tillåtna på Radisson Blu Scandinavia Hotel Gothenburg.

  Se mer
 • Radisson Blu Riverside Hotel, Gothenburg
  Från1.129krPer natt

  Radisson Blu Riverside Hotel, Gothenburgstars

  Göteborg, Göteborg , Lindholmspiren 4 gothenburg 41756 sweden - Karta
  4,8/5
  Kundomdömenav 1 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 1276 recensioner från resenärerBaserat på 1276 recensioner från resenärer

  Detta bekväma hotell återfinns i Gothenburg. Denna anläggnings byggår är 2013. Husdjur är tillåtna på denna anläggning. Det finns parkeringsplatser.

  Se mer
 • Sure Hotel by Best Western Center
  Från732krPer natt

  Sure Hotel by Best Western Centerstars

  Göteborg, Göteborg , Stora badhusgatan 28 - Karta
   
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 209 recensioner från resenärerBaserat på 209 recensioner från resenärer

  Detta bekväma hotell finns i Gothenburg. Våra gäster kan med lätthet promenera till de allmänna kollektivtrafiknätet. Detta boende har totalt 55 rum. Hotel Center genomgick en totalrenovering 2012. Affärsresenärer har tillgång till internet överallt i anläggningen. Eftersom detta hotell har en reception som är öppen dygnet-runt är gästerna alltid välkomna. Babysängar tillhandahålls inte på Hotel Center. Husdjur är inte tillåtna på Hotel Center.

  Se mer
 
[x]
Hotell  1 - 10   av  19  Hotell - Göteborg
Sida  1  av  2
 

Beskrivning av destination

  Göteborg är en svensk stad och kommun i Västra Götaland. Det ligger på den svenska västkusten, vid Göta älv och Kattegatt. Det är Sveriges näst största och viktigaste stad som alltid har utmärkt sig för sin kosmopolitiska stil och stora lokala kreativitet. Bland de viktigaste sevärdheterna i Göteborg kan vi nämna dess berömda parker, framför allt Slottsskogen, en vacker park där man dessutom kan besöka Naturhistoriska museet och en intressant djurpark. En annan trevlig park är Göteborgs botaniska trädgård, som är en av de största och mest betydande i Europa. Men även Göteborgs Trädgårdsförening är en vacker park. Den hittar man intill Vallgraven, en av Göteborgs kanaler. Tillsammans utgör de ett landskap utan like. Göteborg har mycket att erbjuda dem som letar efter tillfällen till fritidsaktiviteter, som t.ex. Göteborgs stadsmuseeum, nöjesparken Liseberg, en båtfärd på kanalerna och hamnen i en Paddanbåt, konsthantverksmuseet Röhsska museet, m.fl. I Göteborg hittar du alltid något att göra!

Populäraste zoner från Göteborg

Söka efter andra resmål

Om du är intresserad av ett särskilt resmål eller område, sök här

Senaste Recensioner