Hotell i Helsingborg

Se på kartan
Hotell - Helsingborg

HelsingborgFrån  893kr

Aktuella hotellerbjudanden - Helsingborg

 • Scandic Helsingborg Nord
  Från1.076krPer natt

  Scandic Helsingborg Nordstars

  Helsingborg, Helsingborg , Florettgatan 41 - Karta
  4,0/5
  Kundomdömenav 1 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 678 recensioner från resenärerBaserat på 678 recensioner från resenärer

  5 km utanför Helsingborg ligger den här pärlan. Ta bilen eller bussen till centrum eller slappna av i vår relaxavdelning. För barnen finns lekhörna och de vuxna kan spela biljard i restaurangen. Här finns något för dig på resande fot eller för dig som vill stanna och njuta. Hos oss äter du vällagad mat i restaurang Köksbaren och kopplar av med en drink i den välsorterade hotellbaren. Träna på gymmet, ta en simtur i poolen eller slappna av i bastun. Hos oss hittar du även 12 flexibla mötes- och konferenslokaler med plats för upp till 180 personer. Låt oss hjälpa dig att skapa det bästa mötet. Hotellet ligger norr om Helsingborgs stadskärna. Härifrån tar du dig lätt till stadens sevärdheter, restauranger och nöjesliv. Passa på att besöka någon av Helsingborgs populära badstränder eller ta en färjetur till Helsingör från hamnen.

  Se mer
 • Erikslund
  Från893krPer natt

  Erikslundstars

  Helsingborg, Helsingborg , . - Karta
   
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 158 recensioner från resenärerBaserat på 158 recensioner från resenärer

  Detta bekväma hotell finns i Helsingborg. 130 välkomnande rum finns på anläggningen. Husdjur är tillåtna på detta boende. Resenärer som anländer med bil kommer att uppskatta parkeringen på Erikslund. Extra avgifter kan tillkomma för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 • Hotel Comfort Helsingborg
  Från979krPer natt

  Hotel Comfort Helsingborgstars

  Helsingborg, Helsingborg , Gasverksgatan 11 - Karta
   
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 697 recensioner från resenärerBaserat på 697 recensioner från resenärer

  Detta bekväma hotell ligger i Helsingborg. De 96 välkomnande rum är en perfekt plats för vila i slutet av dagen. Dessutom finns trådlöst internet i de gemensamma utrymmena. Husdjur är tillåtna på detta boende.

  Se mer
 
[x]
 

Beskrivning av destination

  Helsingborg är en svensk stad som ligger vid Öresund i landskapet Skåne och det är den stad som ligger närmast Danmark, bara 4 kilometer längre västerut. Det är ett turistmål som är berömt för sina många historiska byggnader och sitt vackra kustlandskap. Staden kallas för Sundets pärla för sin skönhet. Arkitekturen är klassisk, med byggnader huvudsakligen i sten, framför allt de gamla kyrkorna och fästningarna. Dessa byggnader har funnits i staden i mer än 600 år och de är en del av Helsingborgs historia och kulturarv. Helsingborg är ett viktigt regionalt centrum med många fina affärer och trevliga krogar där du kan njuta av en angenäm shoppingrunda och det bästa av det skandinaviska köket. Hamnpromenaden i Helsingborg har en unik charm och den är idealiska för långa promenader i omgivningarna och längs stränderna. Denna lilla men mycket attraktiva stad har några av de bästa golfbanorna i området. Helsingborg kommer att göra din semester oförglömlig. Upptäck det!

Populäraste zoner från Helsingborg

Söka efter andra resmål

Om du är intresserad av ett särskilt resmål eller område, sök här