Hotell i Jonkoping

Se på kartan
Hotell - Jonkoping

JonkopingFrån  872kr

Aktuella hotellerbjudanden - Jonkoping

 • Scandic Portalen
  Från1.071krPer natt

  Scandic Portalenstars

  Jonkoping, Jonkoping , Banarpsgatan 6 - Karta
   
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 732 recensioner från resenärerBaserat på 732 recensioner från resenärer

  Detta charmiga hotell finns i Jonkoping. De 201 välkomnande rum är en perfekt plats för vila i slutet av dagen. Detta boende har wifi-anslutning i de gemensamma utrymmena och i alla rum. Receptionen på Scandic Portalen håller öppet dygnet runt. Tyvärr kan inte gästerna be om en babysäng till sitt rum. De gemensamma utrymmen på Scandic Portalen är rullstolsanpassade. Husdjur är tillåtna i lokalerna. Dessutom har detta hotell ett garage för kunder som reser med bil. Affärsresenärer kommer att uppskatta affärsfaciliteterna som erbjuds på detta boende och som passar för olika slags evenemangExtra avgifter kan tillkomma för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 • Elite Stora Hotellet Jönköping
  Från989krPer natt

  Elite Stora Hotellet JönköpingstarsGreenProgram Icon

  Jonkoping, Jonkoping , Hotellplan, box 23 - Karta
  4,5/5
  Kundomdömenav 2 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 530 recensioner från resenärerBaserat på 530 recensioner från resenärer

  Detta charmiga hotell är inrymt i en historisk byggnad från 1800-talet. Det hittas på Vätterns södra strand mitt i stadens centrum, med nära till de viktigaste sevärdheterna och intressanta platser. Hotellets strategiska läge gör att gästerna kan utnyttja den närliggande järnvägsstationen bara några steg bort och det goda vägnätet i omgivningen. Hotellet har olika typer av rum, alla med en komfortabel atmosfär där besökare kan vila och koppla av under sin vistelse. Superiorrummen kan skryta med en imponerande utsikt över sjön och extra utrymme och lyxiga bekvämligheter. Dessutom, kanske gästerna efter en hektisk dag vill koppla av i hotellets bastu eller köra sin hälsosamma rutin i hotellets välutrustade gym.

  Se mer
 • Scandic Elmia
  Från1.006krPer natt

  Scandic Elmiastars

  Jonkoping, Jonkoping , Elmiavagen 8 - Karta
   
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 763 recensioner från resenärerBaserat på 763 recensioner från resenärer

  Detta bekväma hotell ligger i Jonkoping. Våra besökare hittar närmaste golfbana 13. 1 kilometer från det här hotellet. Våra kunder hittar många allmänna kommunikationsförbindelserinom ett avstånd av -0. 0 kilometer. Detta boende har 287 rum. Både fast och trådlöst internet tillhandahålls på plats. Resenärena kan kontakta receptionen när som helst under dagen. Babysängar tillhandahålls inte på Scandic Elmia. Husdjur är tillåtna på detta hotell.

  Se mer
 • Clarion Collection Hotel Victoria
  Från1.319krPer natt

  Clarion Collection Hotel Victoriastars

  Jonkoping, Jonkoping , F. e. elmgrens gatan 5 - Karta
   
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 298 recensioner från resenärerBaserat på 298 recensioner från resenärer

  Detta bekväma hotell beläget i Jonkoping. Totalt 90 rum finns att tillgå för gästernas bekvämlighet på Clarion Collection Hotel Victoria. Anläggningens gemensamma utrymmen har wifi-anslutning. Detta boende tillåter inte husdjur.

  Se mer
 • Comfort Hotel Jonkoping
  Från893krPer natt

  Comfort Hotel Jonkopingstars

  Jonkoping, Jonkoping , Klostergatan 28 - Karta
   
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 558 recensioner från resenärerBaserat på 558 recensioner från resenärer

  Detta gulliga hotell beläget i Jonkoping. De 103 välkomnande rum är en perfekt plats för vila i slutet av dagen. Husdjur är inte tillåtna på Comfort Hotel Jonkoping.

  Se mer
 • Savoy
  Från1.088krPer natt

  Savoystars

  Jonkoping, Jonkoping , Brunnsgatan 13-15 - Karta
  4,3/5
  Kundomdömenav 1 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 502 recensioner från resenärerBaserat på 502 recensioner från resenärer

  Detta moderna hotell har ett bekvämt läge, gäster som bor där har många nöjen, restauranger och shoppingställen inom räckhåll. Centralstationen och Jönköpings högskola är bara en kort promenad bort och några av de viktigaste turistattraktionerna är lätta att hitta, inklusive den vackra Sofia kyrka. De moderna och ljusa rummen är fantastiska utrymmen i vilka besökarna helt kan stänga ute vardagens bekymmer. Rummen är trevligt inredda och har alla bekvämligheter som dagens resenären kan behöva. Besökare kommer att bli förtjusta i den läckra och hälsosamma frukostbuffé som serveras varje morgon i hotellets restaurang och de kan hålla sig i form på gymmet, som även har bastu om man vill slappna av totalt.

  Se mer
 • Good Morning Jönköping
  Från871krPer natt

  Good Morning Jönköpingstars

  Jonkoping, Jonkoping , Strömsnäsgatan 6 - Karta
   
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 221 recensioner från resenärerBaserat på 221 recensioner från resenärer

  Detta gulliga hotell ligger i Jonkoping. Från denna egendom som är belägen 3. 0 kilometer från stadens centrum har du enkel tillgång till allt som den här destinationen har att erbjuda. Våra besökare hittar närmaste golfbana 3. 0 kilometer från det här boendet. Från det här boendet är det 10. 0 kilometer till backarna. Våra resenärer hittar transportanslutningar inom ett avstånd på 100 meter, vilket ger dem möjlighet att utforska området. Våra resenärer har 8. 0 kilometer till flygplatsen. Från denna anläggning är det 150 meter till hamnen. Detta hotell har totalt 67 ombonade rum. Alla som valt detta boende kan hålla sig uppdaterade med fast och trådlöst internet i de allmänna utrymmena, och det senare finns också i alla rum. Resenärena kan kontakta receptionen när som helst under dagen. Good Morning Jönköping förstår att tillgänglighet är viktigt för alla gäster. Därför har det rullstolsanpassade rum och är helt utformat för god tillgänglighet. Husdjur är tillåtna på Good Morning Jönköping. Det finns parkeringsplatser. Good Morning Jönköping erbjuder en mängd olika aktiviteter och underhållningsalternativ och är perfekt för den som älskar att utöva sport, eller för den som bara vill njuta av naturen. För några av de nämnda tjänsterna kan en kostnad tillkomma.

  Se mer
 
[x]
 

Populäraste zoner från Jonkoping

Söka efter andra resmål

Om du är intresserad av ett särskilt resmål eller område, sök här