Hotell i Jonkoping

Se på kartan
Hotell - Jonkoping

JonkopingFrån  868kr

Aktuella hotellerbjudanden - Jonkoping

 • Clarion Collection Hotel Victoria
  Från1.262krPer natt

  Clarion Collection Hotel Victoriastars

  Jonkoping, Jonkoping , F. e. elmgrens gatan 5 - Karta
   
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 298 recensioner från resenärerBaserat på 298 recensioner från resenärer

  Detta bekväma hotell beläget i Jonkoping. Totalt 90 rum finns att tillgå för gästernas bekvämlighet på Clarion Collection Hotel Victoria. Anläggningens gemensamma utrymmen har wifi-anslutning. Detta boende tillåter inte husdjur.

  Se mer
 • Comfort Hotel Jonkoping
  Från898krPer natt

  Comfort Hotel Jonkopingstars

  Jonkoping, Jonkoping , Klostergatan 28 - Karta
   
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 558 recensioner från resenärerBaserat på 558 recensioner från resenärer

  Detta gulliga hotell beläget i Jonkoping. De 103 välkomnande rum är en perfekt plats för vila i slutet av dagen. Husdjur är inte tillåtna på Comfort Hotel Jonkoping.

  Se mer
 • Savoy
  Från1.301krPer natt

  Savoystars

  Jonkoping, Jonkoping , Brunnsgatan 13-15 - Karta
  4,3/5
  Kundomdömenav 1 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 502 recensioner från resenärerBaserat på 502 recensioner från resenärer

  Detta moderna hotell har ett bekvämt läge, gäster som bor där har många nöjen, restauranger och shoppingställen inom räckhåll. Centralstationen och Jönköpings högskola är bara en kort promenad bort och några av de viktigaste turistattraktionerna är lätta att hitta, inklusive den vackra Sofia kyrka. De moderna och ljusa rummen är fantastiska utrymmen i vilka besökarna helt kan stänga ute vardagens bekymmer. Rummen är trevligt inredda och har alla bekvämligheter som dagens resenären kan behöva. Besökare kommer att bli förtjusta i den läckra och hälsosamma frukostbuffé som serveras varje morgon i hotellets restaurang och de kan hålla sig i form på gymmet, som även har bastu om man vill slappna av totalt.

  Se mer
 • Good Morning Jönköping
  Från867krPer natt

  Good Morning Jönköpingstars

  Jonkoping, Jonkoping , Strömsnäsgatan 6 - Karta
   
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 221 recensioner från resenärerBaserat på 221 recensioner från resenärer

  Detta gulliga hotell ligger i Jonkoping. Från denna egendom som är belägen 3. 0 kilometer från stadens centrum har du enkel tillgång till allt som den här destinationen har att erbjuda. Våra besökare hittar närmaste golfbana 3. 0 kilometer från det här boendet. Från det här boendet är det 10. 0 kilometer till backarna. Våra resenärer hittar transportanslutningar inom ett avstånd på 100 meter, vilket ger dem möjlighet att utforska området. Våra resenärer har 8. 0 kilometer till flygplatsen. Från denna anläggning är det 150 meter till hamnen. Detta hotell har totalt 67 ombonade rum. Alla som valt detta boende kan hålla sig uppdaterade med fast och trådlöst internet i de allmänna utrymmena, och det senare finns också i alla rum. Resenärena kan kontakta receptionen när som helst under dagen. Good Morning Jönköping förstår att tillgänglighet är viktigt för alla gäster. Därför har det rullstolsanpassade rum och är helt utformat för god tillgänglighet. Husdjur är tillåtna på Good Morning Jönköping. Det finns parkeringsplatser. Good Morning Jönköping erbjuder en mängd olika aktiviteter och underhållningsalternativ och är perfekt för den som älskar att utöva sport, eller för den som bara vill njuta av naturen. För några av de nämnda tjänsterna kan en kostnad tillkomma.

  Se mer
 • Best Western Hotel Varnamo
  Från1.647krPer natt

  Best Western Hotel Varnamostars

  Jonkoping, Jonkoping , Storgatan 28b - Karta
   

  Detta charmiga hotell återfinns i Jonkoping.

  Se mer
 
[x]
 

Populäraste zoner från Jonkoping

Söka efter andra resmål

Om du är intresserad av ett särskilt resmål eller område, sök här