Hotell i Kalmar

Se på kartan
Hotell - Kalmar

KalmarFrån  1.031kr

Aktuella hotellerbjudanden - Kalmar

 • Clarion Collection Packhuset
  Från1.332krPer natt

  Clarion Collection Packhusetstars

  Kalmar, Kalmar , Skeppsbrogatan 26 - Karta
   
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 878 recensioner från resenärerBaserat på 878 recensioner från resenärer

  Detta bekväma hotell återfinns i Kalmar. Totalt 87 rum finns att tillgå för gästernas bekvämlighet på Clarion Collection Packhuset. Kunderna har tillgång till wifi i de gemensamma utrymmena på Clarion Collection Packhuset. Detta är inte en husdjursvänlig anläggning.

  Se mer
 • Scandic Kalmar Väst
  Från1.031krPer natt

  Scandic Kalmar Väststars

  Kalmar, Kalmar , Dragonvagen 7 - Karta
  4,0/5
  Kundomdömenav 7 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 467 recensioner från resenärerBaserat på 467 recensioner från resenärer

  Perfekt för familjer och ett gulligt hotell som är lokaliserat i Kalmar. Våra kunder hittar närmaste golfbana 10. 0 kilometer från det här hotellet. Våra besökare hittar transportanslutningar inom ett avstånd på 200 meter, vilket ger dem möjlighet att utforska området. Våra gäster har 5. 0 kilometer till flygplatsen. Detta boende har totalt 148 rum. Detta boende totalrenoverades 2013. Alla gästerna på Scandic Kalmar Väst kan hålla sig uppdaterade tack vare tillgången till internet. Receptionen på Scandic Kalmar Väst har dygnet-runt-service för att tillmötesgå gästernas behov när som helst, både dag och natt. De yngre gästerna får sova i babysängar (tillhandahålls på begäran). De gemensamma utrymmena på Scandic Kalmar Väst är rullstolsanpassade. På det här hotellet är hudjur tillåtna. Dessutom finns en parkering tillgänglig på anläggningen för gästernas bekvämlighet. Detta Scandic Kalmar Väst har ett urval av affärsfaciliteter som syftar till att erbjuda den perfekta kombinationen av komfort och bekvämlighet under affärsresan. Resenärerna kan njuta av en läcker måltid i anläggningens gastronomiska restaurang. De som bor på denna anläggning kommer att kunna smaka på ett brett utbud av lockande kulinariska specialiteter, som passar alla typer av resenärer.

  Se mer
 • First Hotel Witt
  Från1.079krPer natt

  First Hotel Wittstars

  Kalmar, Kalmar , Södra långgatan 42 - Karta
   
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 467 recensioner från resenärerBaserat på 467 recensioner från resenärer

  Detta enkla hotell ligger i Kalmar. Från detta hotell som ligger inbäddat 100 meter från stadens centrum har du enkel tillgång till allt som den här destinationen har att erbjuda. Det främsta nöjesområdet nås lätt från detta hotell. Våra besökare hittar närmaste golfbana 6. 5 kilometer från det här hotellet. Våra kunder hittar transportanslutningar inom ett avstånd på 100 meter, vilket ger dem möjlighet att utforska området. Den närmaste stranden ligger 300 meter från denna egendom. Våra besökare har 6. 0 kilometer till flygplatsen. Från detta hotell är det 300 meter till hamnen. Denna anläggning har totalt 112 ombonade rum. Affärsresenärer har tillgång till internet överallt i anläggningen. De som bor på denna anläggning uppskattar receptionen som är öppen dygnet-runt. Babysängar tillhandahålls inte på detta boende. Detta boende tillåter inte husdjur. Detta boende har ett garage till glädje för gästerna.

  Se mer
 
[x]
 

Populäraste zoner från Kalmar

Söka efter andra resmål

Om du är intresserad av ett särskilt resmål eller område, sök här