Hotell i Kalmar

Se på kartan
Hotell - Kalmar

KalmarFrån  1.036kr

Aktuella hotellerbjudanden - Kalmar

 • Scandic Kalmar Väst
  Från1.035krPer natt

  Scandic Kalmar Väststars

  Kalmar, Kalmar , Dragonvagen 7 - Karta
  4,0/5
  Kundomdömenav 7 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 414 recensioner från resenärerBaserat på 414 recensioner från resenärer

  Detta bekväma hotell är perfekt för familjer och ligger i Kalmar. Våra resenärer hittar närmaste golfbana 10. 0 kilometer från hotellet. Våra gäster hittar transportanslutningar inom ett avstånd på 200 meter, vilket ger dem möjlighet att utforska området. Våra resenärer har 5. 0 kilometer till flygplatsen. Det totala antalet rum är 148. Detta hotell genomgick en renovering 2013. Både fast och trådlöst internet finns på Scandic Kalmar Väst. Dessutom har anläggningen en reception som är öppen hela dagen. Scandic Kalmar Väst tillhandahåller babysängar på begäran. Denna anläggnings gemensamma utrymmen är handikappanpassade. De som inte vill lämna sina husdjur hemma kan ta med sig dem. Parkeringsplatserna är en tillgång för de som anländer med bil. Affärsresenärer kan låna konferenslokaler som är perfekta för ett företagsseminarium eller för andra speciella tillfällen. Restaurangen serverar överdådiga middag i en elegant atmosfär. Kunderna kommer att uppskatta möjligheten att avsmaka de rätter som serveras på anläggningens restaurang.

  Se mer
 • BEST WESTERN PLUS Kalmarsund Hotell
  Från1.138krPer natt

  BEST WESTERN PLUS Kalmarsund Hotellstars

  Kalmar, Kalmar , Fiskaregatan 5 - Karta
   
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 222 recensioner från resenärerBaserat på 222 recensioner från resenärer

  Där det är beläget i Kalmar är detta charmiga hotell ett optimalt val för familjer. Våra kunder hittar närmaste golfbana 9. 5 kilometer från det här hotellet. De närmaste allmänna transportmedlen ligger på promenadavstånd från detta hotell. Den närmaste stranden ligger 350 meter från denna egendom. Våra besökare har 7. 0 kilometer till flygplatsen. Från denna egendom är promenadavståndet till hamnen 600 meter. Det totala antalet rum på BEST WESTERN PLUS Kalmarsund Hotell är 106. Detta hotell totalrenoverades 2011. Alla gästerna som bor på denna anläggning har tillgång till wifi i de gemensamma utrymmena på BEST WESTERN PLUS Kalmarsund Hotell. Receptionen på detta hotell har inte öppet dygnet runt. De gemensamma utrymmena på BEST WESTERN PLUS Kalmarsund Hotell är rullstolsanpassade. På den här anläggningen är husdjur tillåtna. Dessutom kan de som reser med bil har stor nytta av parkeringsmöjligheterna. På detta boende är det perfekt att hålla möten under affärsresan. Den som söker lugn och ro kommer att finna sitt bästa boendealternativ på detta boende med massor av hälso- och välbefinnandealternativ. Anläggningens restaurang serverar läckra rätter och har en utmärkt service. Några av dessa tjänster kan vara föremål för extra kostnader.

  Se mer
 • Clarion Collection Packhuset
  Från1.313krPer natt

  Clarion Collection Packhusetstars

  Kalmar, Kalmar , Skeppsbrogatan 26 - Karta
   
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 818 recensioner från resenärerBaserat på 818 recensioner från resenärer

  Detta bekväma hotell är beläget i Kalmar. Denna anläggning kan erbjuda totalt 87 rum. Detta hotell har wifi-anslutning i de gemensamma utrymmena. Husdjur är inte tillåtna på Clarion Collection Packhuset.

  Se mer
 • Frimurarehotellet, Sure Hotel Collection by BW
  Från1.129krPer natt
   
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 130 recensioner från resenärerBaserat på 130 recensioner från resenärer

  Detta gulliga hotell beläget i Kalmar.

  Se mer
 
[x]
 

Populäraste zoner från Kalmar

Söka efter andra resmål

Om du är intresserad av ett särskilt resmål eller område, sök här