Hotell i Kalmar

Se på kartan
Hotell - Kalmar

KalmarFrån  1.258kr

Aktuella hotellerbjudanden - Kalmar

 • Clarion Collection Packhuset
  Från1.517krPer natt

  Clarion Collection Packhusetstars

  Kalmar, Kalmar , Skeppsbrogatan 26 - Karta
   
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 878 recensioner från resenärerBaserat på 878 recensioner från resenärer

  Detta bekväma hotell återfinns i Kalmar. Totalt 87 rum finns att tillgå för gästernas bekvämlighet på Clarion Collection Packhuset. Kunderna har tillgång till wifi i de gemensamma utrymmena på Clarion Collection Packhuset. Detta är inte en husdjursvänlig anläggning.

  Se mer
 • BEST WESTERN PLUS Kalmarsund Hotell
  Från1.624krPer natt

  BEST WESTERN PLUS Kalmarsund Hotellstars

  Kalmar, Kalmar , Fiskaregatan 5 - Karta
   
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 248 recensioner från resenärerBaserat på 248 recensioner från resenärer

  Perfekt för familjer och ett gulligt hotell som är lokaliserat i Kalmar. Våra besökare hittar närmaste golfbana 9. 5 kilometer från den här egendomen. De närmaste allmänna transportmedlen ligger på promenadavstånd från denna anläggning. Från denna egendom är det 350 meter till närmaste strand. Våra resenärer har 7. 0 kilometer till flygplatsen. Från detta boende är det 600 meter till hamnen. Anläggningen har totalt 106 rum. Denna anläggning genomgick en renovering 2011. Dessutom ingår tillgång till wifi i de gemensamma utrymmena. Receptionen på BEST WESTERN PLUS Kalmarsund Hotell håller inte öppet dygnet-runt-öppen. De gemensamma utrymmena på detta hotell är rullstolsanpassade. Varför inte ta med dig din fyrfota vän till detta hotell?BEST WESTERN PLUS Kalmarsund Hotell tillhandahåller parkering och garage. Flera konferensfaciliteter finns tillgängliga för att underlätta för affärsresenärer. Kunderna kan uppskatta de hälso- och välbefinnandeutbud som tillhandahålls på BEST WESTERN PLUS Kalmarsund Hotell. På detta boende med flera restauranger tillgodoses alla typer av gästers behov. Detta boende kan ta ut en avgift för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 • First Hotel Witt
  Från1.314krPer natt

  First Hotel Wittstars

  Kalmar, Kalmar , Södra långgatan 42 - Karta
   
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 467 recensioner från resenärerBaserat på 467 recensioner från resenärer

  Detta enkla hotell ligger i Kalmar. Från detta hotell som ligger inbäddat 100 meter från stadens centrum har du enkel tillgång till allt som den här destinationen har att erbjuda. Det främsta nöjesområdet nås lätt från detta hotell. Våra besökare hittar närmaste golfbana 6. 5 kilometer från det här hotellet. Våra kunder hittar transportanslutningar inom ett avstånd på 100 meter, vilket ger dem möjlighet att utforska området. Den närmaste stranden ligger 300 meter från denna egendom. Våra besökare har 6. 0 kilometer till flygplatsen. Från detta hotell är det 300 meter till hamnen. Denna anläggning har totalt 112 ombonade rum. Affärsresenärer har tillgång till internet överallt i anläggningen. De som bor på denna anläggning uppskattar receptionen som är öppen dygnet-runt. Babysängar tillhandahålls inte på detta boende. Detta boende tillåter inte husdjur. Detta boende har ett garage till glädje för gästerna.

  Se mer
 • Frimurarehotellet, Sure Hotel Collection by BW
  Från1.258krPer natt
   
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 144 recensioner från resenärerBaserat på 144 recensioner från resenärer

  Detta gulliga hotell ligger i Kalmar.

  Se mer
 
[x]
 

Populäraste zoner från Kalmar

Söka efter andra resmål

Om du är intresserad av ett särskilt resmål eller område, sök här