Hotell i Karlstad

Se på kartan
Hotell - Karlstad

KarlstadFrån  825kr

Aktuella hotellerbjudanden - Karlstad

 • Scandic Karlstad City
  Från1.019krPer natt

  Scandic Karlstad Citystars

  Karlstad, Karlstad , Drottninggatan 4 - Karta
   
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 457 recensioner från resenärerBaserat på 457 recensioner från resenärer

  Möts upp för en social stund med både hotellgäster och Karlstadsborna själva. Här bor du i gamla polishuset mitt i stadspulsen. Efter en dag på stan kan du i goda vänners lag tillfredsställa smaklökarna i restaurangen och varva ner i vår relaxavdelning.Hos oss på Scandic Karlstad City kan du besöka våra inbjudande vardagsrum för en stunds avkoppling eller varför inte möta upp några vänner för trevlig samvaro i vår relax-avdelning. Där finns bastu, jacuzzi och gym. I vår restaurang avnjuter du en god middag eller något lättare. Avsluta kvällen med en god kaffe eller en lyxig cocktail från någon av våra barer. Vår restaurang med tillhörande vardagsrum har en avspänd atmosfär som kan passa bra för mindre och lite intimare möten mellan två till tre personer. Hotellet ligger i hjärtat av solstaden Karlstad, endast 20 minuters bilresa från Karlstad flygplats. Från hotellet har du nära till Karlstad CCC, biografer, teatrar och shoppingkvarter.

  Se mer
 • Clarion Collection Drott
  Från1.110krPer natt

  Clarion Collection Drottstars

  Karlstad, Karlstad , Jarnvagsgatan 1 - Karta
   
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 714 recensioner från resenärerBaserat på 714 recensioner från resenärer

  Detta charmiga hotell återfinns i Karlstad. Detta hotell har totalt 84 ombonade rum. De som bor på detta boende kan surfa på internet tack vare wifi-anslutningen i de gemensamma utrymmena. Detta boende tillåter inte husdjur.

  Se mer
 • Elite Stadshotellet Karlstad
  Från1.002krPer natt

  Elite Stadshotellet KarlstadstarsGreenProgram Icon

  Karlstad, Karlstad , Kungsgatan 22 - Karta
  4,7/5
  Kundomdömenav 3 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 712 recensioner från resenärerBaserat på 712 recensioner från resenärer

  Centralt beläget för att garantera alla sina gäster en komplett vistelse full av nöjen och kulinariska läckerheter, ligger detta hotell vid Klarälvens strand och inom räckhåll för ett brett utbud av trevliga restauranger och shoppingmöjligheter. Dessutom, förutom intressanta platser och grönområden, finns det flera busshållplatser i närheten och en järnvägsstation som lätt kan nås till fots. Gästerna kan välja mellan olika typer av rum, efter behov och smak. Men alla rum har en modern stil med eleganta möbler, som ger en trevlig upplevelse. Hotellet är utrustat med användbara faciliteter såsom flera mötesrum för företagsevenemang, en trevlig restaurang och en charmig pub med trevlig atmosfär och som serverar utsökt mat.

  Se mer
 • Scandic Klaralven
  Från908krPer natt

  Scandic Klaralvenstars

  Karlstad, Karlstad , Sandbacksgatan 6 - Karta
   
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 486 recensioner från resenärerBaserat på 486 recensioner från resenärer

  Detta bekväma hotell ligger i Karlstad. Detta boende har 143 rum. Inga husdjur är tillåtna i lokalerna. Detta bekväma hotell ligger i Karlstad. Detta boende har 143 rum. Inga husdjur är tillåtna i lokalerna.

  Se mer
 • Clarion Collection Bilan
  Från1.143krPer natt

  Clarion Collection Bilanstars

  Karlstad, Karlstad , Karlbergsgatan 3 3 - Karta
  4,7/5
  Kundomdömenav 1 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 723 recensioner från resenärerBaserat på 723 recensioner från resenärer

  Detta bekväma hotell är beläget i Karlstad. Detta boende innefattar 68 trivsamma rum. De som bor på detta hotell kan surfa på internet tack vare wifi-anslutningen i de gemensamma utrymmena. Inga husdjur är tillåtna i lokalerna.

  Se mer
 • Scandic Winn
  Från883krPer natt

  Scandic Winnstars

  Karlstad, Karlstad , Norra strandgatan 09-11 - Karta
   
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 555 recensioner från resenärerBaserat på 555 recensioner från resenärer

  Detta charmiga hotell är beläget i Karlstad. Från detta boende som ligger 150 meter från stadens centrum har du enkel tillgång till allt som den här destinationen har att erbjuda. Våra besökare hittar närmaste golfbana 8. 0 kilometer från den här egendomen. Våra kunder hittar transportanslutningar inom ett avstånd på 100 meter, vilket ger dem möjlighet att utforska området. Våra kunder har 22. 0 kilometer till flygplatsen. Från denna anläggning är promenadavståndet till hamnen 500 meter. Det totala antalet rum på Scandic Winn är 199. Detta hotell totalrenoverades 2015. Denna anläggning är perfekt för en produktiv vistelse, tack vare tillgången till internet överallt i byggnaden. Receptionen är öppen under hela dagen. Tyvärr kan inte resenärerna be om en babysäng till sitt rum. Både stora och små husdjur är tillåtna i lokalerna. För extra bekvämlighet har resenärerna tillgång till ett garage. Affärsresenärer kan låna konferenslokaler som är perfekta för ett företagsseminarium eller för andra speciella tillfällen.

  Se mer
 • Clarion Hotel Plaza
  Från1.148krPer natt

  Clarion Hotel Plazastars

  Karlstad, Karlstad , Vastra torggatan 2 2 - Karta
   
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 801 recensioner från resenärerBaserat på 801 recensioner från resenärer

  Detta bekväma hotell är beläget i Karlstad. Detta boende har totalt 131 rum. Boendet byggdes år 1890. De som bor på denna anläggning kan surfa på internet tack vare wifi-anslutningen i de gemensamma utrymmena. Detta boende tillhandahåller inga babysängar på begäran. De som väljer denna anläggning kan ta med sig sina husdjur. Resenärer som anländer med bil kommer att uppskatta parkeringen på Clarion Hotel Plaza.

  Se mer
 • Good Morning Karlstad City
  Från825krPer natt

  Good Morning Karlstad Citystars

  Sunne, Karlstad , Västra torggatan 20 - Karta
   
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 305 recensioner från resenärerBaserat på 305 recensioner från resenärer

  Detta bekväma hotell återfinns i Sunne. Allt som denna destination har att erbjuda finns på ett bekvämt avstånd från denna egendom med ett läge mitt i stadens centrum. Våra resenärer hittar närmaste golfbana 6. 0 kilometer från egendomen. Våra gäster hittar transportanslutningar inom ett avstånd på 100 meter, vilket ger dem möjlighet att utforska området. Från detta hotell är det 100 meter till närmaste strand. Våra kunder har 1. 7 kilometer till flygplatsen. Detta boende har 61 rum. För ytterligare bekvämlighet finns det wifi-anslutning. Den dygnet-runt-öppna receptionen bidrar till trivsel för de som bor på denna anläggning. Alla badrum på Good Morning Karlstad City är handikappanpassadeDessutom tillåter detta boende stora husdjur. En avgift kan komma att tas ut för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 • Hotell Frykenstrand, Sure Hotel Collection by BW
  Från1.066krPer natt
   

  Detta charmiga hotell ligger i Sunne. Husdjur är tillåtna på detta hotell. Parkering finns att tillgå för gästernas bekvämlighet.

  Se mer
 • Sure Hotel by Best Western Dalhall
  Från969krPer natt

  Sure Hotel by Best Western Dalhallstars

  Saffle, Karlstad , Fagelmyrsgatan 2 - Karta
   

  Detta charmiga hotell finns i Saffle.

  Se mer
 
[x]
Hotell  1 - 10   av  11  Hotell - Karlstad
Sida  1  av  2
 

Beskrivning av destination

  Karlstad är residensstad för Värmlands län i Sverige och det ligger vid landets längsta älv, Klarälven. Staden har en viktig hamn i sjön Vänern och den är berömd för att vara en solig stad (men egentligen var det en flicka som var sola i Karlstad). Naturen är överdådig och mycket varierad med barrskogar i norr och gyllengul, odlad mark i söder. Vänern, landets största sjö, är en skönhet i sig själv och här rinner Klarälven ut efter sitt långa lopp från de norska bergen och genom staden. Många fågelarter och andra djur såsom bäver tar skydd eller har sin hemvist i dess vatten. I Karlstad finns det ett varierat utbud av aktiviteter såsom simning och vattensporter. Men det finns även tillgång på nöjen i denna aktiva stad där man också kan göra en shoppingtur eller njuta av det internationella köket, en oförglömlig upplevelse. Missa inte heller ett besök i Mariebergsskogen, på Värmlandsmuseet eller Alsters Herrgård. Karlstad är otroligt, njut av allt det har att erbjuda!

Populäraste zoner från Karlstad

Söka efter andra resmål

Om du är intresserad av ett särskilt resmål eller område, sök här