Hotell i Karlstad

Se på kartan
Hotell - Karlstad

KarlstadFrån  1.072kr

Aktuella hotellerbjudanden - Karlstad

 • Scandic Klaralven
  Från1.140krPer natt

  Scandic Klaralvenstars

  Karlstad, Karlstad , Sandbacksgatan 6 - Karta
   
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 411 recensioner från resenärerBaserat på 411 recensioner från resenärer

  Detta bekväma hotell ligger i Karlstad. Detta boende har 143 rum. Inga husdjur är tillåtna i lokalerna. Detta bekväma hotell ligger i Karlstad. Detta boende har 143 rum. Inga husdjur är tillåtna i lokalerna.

  Se mer
 • Scandic Winn
  Från1.150krPer natt

  Scandic Winnstars

  Karlstad, Karlstad , Norra strandgatan 09-11 - Karta
   
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 477 recensioner från resenärerBaserat på 477 recensioner från resenärer

  Detta charmiga hotell är beläget i Karlstad. Från denna anläggning som är belägen 150 meter från stadens centrum går du enkelt till fots till destinationens många sevärdheter. Våra kunder hittar närmaste golfbana 8. 0 kilometer från det här boendet. Våra gäster hittar transportanslutningar inom ett avstånd på 100 meter, vilket ger dem möjlighet att utforska området. Våra resenärer har 22. 0 kilometer till flygplatsen. Från detta boende är det 500 meter till hamnen. Det totala antalet rum på Scandic Winn är 199. Denna anläggning snyggades upp 2015. Wifi finns på hotellet i sin helhet. Eftersom detta boende har en reception som är öppen dygnet runt är gästerna alltid välkomna. Detta husdjursvänliga boende tillåter husdjur i alla storlekar. Alla som valt detta boende kan vilja använda dess garage. Detta boende är försett med alla nödvändiga tjänster och bekvämligheter som behövs för ett lyckat företagsevenemang.

  Se mer
 • Scandic Karlstad City
  Från1.198krPer natt

  Scandic Karlstad Citystars

  Karlstad, Karlstad , Drottninggatan 4 - Karta
   
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 395 recensioner från resenärerBaserat på 395 recensioner från resenärer

  Detta gulliga hotell beläget i Karlstad. Det totala antalet rum är 106. Scandic Karlstad City byggdes 2005. Detta är inte en husdjursvänlig anläggning. De som bor på denna anläggning och som anländer med bil kan parkera på någon av dess parkeringsplatser.

  Se mer
 • BEST WESTERN Gustaf Fröding Hotel & Konferens
  Från1.072krPer natt
  4,2/5
  Kundomdömenav 7 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 243 recensioner från resenärerBaserat på 243 recensioner från resenärer

  Best Western Gustaf Fröding är ett hotell beläget fyra kilometer utanför Karlstads citykärna. Vi är mycket stolta över att kunna titulera oss som Värmlands största konferensanläggning. Med naturen runt knuten erbjuder vi det mesta för en lyckad vistelse. Vi är också väldigt glada över att kunna presentera att självaste Selma Lagerlöf valt att flytta in... För de dansintresserade erbjuder hotellet fortfarande dans, precis som förr i tiden. Andra kanske vill njuta av vår härliga innergård med stor utomhuspool eller SPA avdelning, gym, biljardbord och vinkällare. Eller varför inte ta del av vår fina Frödingbutik på hotellet? I vår butik finner du underbara produkter från formgivare och konstnärer från Värmland samt den kungliga hovleverantören Klässbols Linneväveri. Detta familjeägda hotell ligger mitt i hjärtat av Värmland. Vackert beläget mellan tät skog och vackra Vänern, på höjden strax norr om Karlstads citykärna. Det är lätt att förstå varifrån Sveriges mest folkkära poet, Gustaf Fröding, fick sin inspiration. Och det är kanske just därför så många gäster väljer att konferera eller stanna över för några nätter hos just oss!

  Se mer
 • Clarion Collection Drott
  Från1.286krPer natt

  Clarion Collection Drottstars

  Karlstad, Karlstad , Jarnvagsgatan 1 - Karta
   
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 673 recensioner från resenärerBaserat på 673 recensioner från resenärer

  Detta gulliga hotell finns i Karlstad. Detta hotell har totalt 84 ombonade rum. De som bor på detta hotell kan surfa på internet tack vare wifi-anslutningen i de gemensamma utrymmena. Clarion Collection Drott är inte någon husdjursvänlig anläggning.

  Se mer
 • Clarion Hotel Plaza
  Från1.266krPer natt

  Clarion Hotel Plazastars

  Karlstad, Karlstad , Vastra torggatan 2 2 - Karta
   
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 747 recensioner från resenärerBaserat på 747 recensioner från resenärer

  Detta charmiga hotell ligger i Karlstad. Detta boende kan erbjuda totalt 131 rum. Detta boendes byggår är 1890. Dessutom finns trådlöst internet i de gemensamma utrymmena. Clarion Hotel Plaza tillhandahåller inga babysängar på begäran. Djurälskare kommer att uppskatta vistelsen på detta boende eftersom det är husdjursvänlig. Dessutom finns en parkering tillgänglig på anläggningen för gästernas bekvämlighet.

  Se mer
 • Sure Hotel by Best Western Savoy Karlstad
  Från1.367krPer natt

  Sure Hotel by Best Western Savoy Karlstadstars

  Karlstad, Karlstad , Vastra torggatan 1a - Karta
   
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 79 recensioner från resenärerBaserat på 79 recensioner från resenärer

  Detta charmiga hotell är beläget i Karlstad. Detta boende innefattar 66 trivsamma rum. Sure Hotel by Best Western Savoy Karlstad byggdes 1960. Husdjur är inte tillåtna på Sure Hotel by Best Western Savoy Karlstad.

  Se mer
 • Fars Hatt
  Från1.188krPer natt

  Fars Hattstars

  Karlstad, Karlstad , Gamla torget 2 - Karta
  5,0/5
  Kundomdömenav 1 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 176 recensioner från resenärerBaserat på 176 recensioner från resenärer

  Mitt i Kungälv, några landsvägskrokar från havet och 15 minuter norr om Göteborg, ligger Hotell Fars Hatt. Hotellet som har anor från 1684 har under årens lopp blivit en naturlig mötesplats för såväl Kungälvsbor som turister och affärsresenärer. Förutom trivsamma konferenslokaler, skön nattsömn och vällagade måltider erbjuder vi dans och underhållning under vissa helger. Det lugna läget borgar för en god nattsömn. Efter en härlig dag sover du lugnt och gott i något av våra trevliga hotellrum eller kanske i någon av våra sex sviter. I Fars Hatts närhet finns sju golfbanor, fiskevatten och allt du kan önska i form av kultur, nöjen och aktiviteter inom en radie av några få mil.

  Se mer
 • Hotell Frykenstrand, Sure Hotel Collection by BW
  Från1.171krPer natt
   

  Detta charmiga hotell finns i Sunne. Resenärerna kommer inte att bli störda under vistelsen eftersom detta inte är ett husdjursvänlig anläggning. Det finns parkeringsplatser på Hotell Frykenstrand, Sure Hotel Collection by BW.

  Se mer
 
[x]
 

Beskrivning av destination

  Karlstad är residensstad för Värmlands län i Sverige och det ligger vid landets längsta älv, Klarälven. Staden har en viktig hamn i sjön Vänern och den är berömd för att vara en solig stad (men egentligen var det en flicka som var sola i Karlstad). Naturen är överdådig och mycket varierad med barrskogar i norr och gyllengul, odlad mark i söder. Vänern, landets största sjö, är en skönhet i sig själv och här rinner Klarälven ut efter sitt långa lopp från de norska bergen och genom staden. Många fågelarter och andra djur såsom bäver tar skydd eller har sin hemvist i dess vatten. I Karlstad finns det ett varierat utbud av aktiviteter såsom simning och vattensporter. Men det finns även tillgång på nöjen i denna aktiva stad där man också kan göra en shoppingtur eller njuta av det internationella köket, en oförglömlig upplevelse. Missa inte heller ett besök i Mariebergsskogen, på Värmlandsmuseet eller Alsters Herrgård. Karlstad är otroligt, njut av allt det har att erbjuda!

Populäraste zoner från Karlstad

Söka efter andra resmål

Om du är intresserad av ett särskilt resmål eller område, sök här

Senaste Recensioner