Hotell i Karlstad

Se på kartan
Hotell - Karlstad

KarlstadFrån  912kr

Aktuella hotellerbjudanden - Karlstad

 • Clarion Collection Bilan
  Från1.201krPer natt

  Clarion Collection Bilanstars

  Karlstad, Karlstad , Karlbergsgatan 3 3 - Karta
  4,7/5
  Kundomdömenav 1 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 723 recensioner från resenärerBaserat på 723 recensioner från resenärer

  Detta bekväma hotell är beläget i Karlstad. Detta boende innefattar 68 trivsamma rum. De som bor på detta hotell kan surfa på internet tack vare wifi-anslutningen i de gemensamma utrymmena. Inga husdjur är tillåtna i lokalerna.

  Se mer
 • Clarion Collection Drott
  Från1.213krPer natt

  Clarion Collection Drottstars

  Karlstad, Karlstad , Jarnvagsgatan 1 - Karta
   
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 714 recensioner från resenärerBaserat på 714 recensioner från resenärer

  Detta charmiga hotell återfinns i Karlstad. Detta hotell har totalt 84 ombonade rum. De som bor på detta boende kan surfa på internet tack vare wifi-anslutningen i de gemensamma utrymmena. Detta boende tillåter inte husdjur.

  Se mer
 • Clarion Hotel Plaza
  Från1.277krPer natt

  Clarion Hotel Plazastars

  Karlstad, Karlstad , Vastra torggatan 2 2 - Karta
   
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 801 recensioner från resenärerBaserat på 801 recensioner från resenärer

  Detta bekväma hotell är beläget i Karlstad. Detta boende har totalt 131 rum. Boendet byggdes år 1890. De som bor på denna anläggning kan surfa på internet tack vare wifi-anslutningen i de gemensamma utrymmena. Detta boende tillhandahåller inga babysängar på begäran. De som väljer denna anläggning kan ta med sig sina husdjur. Resenärer som anländer med bil kommer att uppskatta parkeringen på Clarion Hotel Plaza.

  Se mer
 • Good Morning Karlstad City
  Från911krPer natt

  Good Morning Karlstad Citystars

  Sunne, Karlstad , Västra torggatan 20 - Karta
   
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 305 recensioner från resenärerBaserat på 305 recensioner från resenärer

  Detta bekväma hotell återfinns i Sunne. Allt som denna destination har att erbjuda finns på ett bekvämt avstånd från denna egendom med ett läge mitt i stadens centrum. Våra resenärer hittar närmaste golfbana 6. 0 kilometer från egendomen. Våra gäster hittar transportanslutningar inom ett avstånd på 100 meter, vilket ger dem möjlighet att utforska området. Från detta hotell är det 100 meter till närmaste strand. Våra kunder har 1. 7 kilometer till flygplatsen. Detta boende har 61 rum. För ytterligare bekvämlighet finns det wifi-anslutning. Den dygnet-runt-öppna receptionen bidrar till trivsel för de som bor på denna anläggning. Alla badrum på Good Morning Karlstad City är handikappanpassadeDessutom tillåter detta boende stora husdjur. En avgift kan komma att tas ut för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 • l Frykenstrand, Sure Coll. by Best W.
  Från943krPer natt
   

  Detta charmiga hotell ligger i Sunne. Husdjur är tillåtna på detta hotell. Parkering finns att tillgå för gästernas bekvämlighet.

  Se mer
 • Hotel Fars Hatt, Sure Hotel Collection by Best W.
  Från1.118krPer natt
  5,0/5
  Kundomdömenav 1 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 201 recensioner från resenärerBaserat på 201 recensioner från resenärer

  Mitt i Kungälv, några landsvägskrokar från havet och 15 minuter norr om Göteborg, ligger Hotell Fars Hatt. Hotellet som har anor från 1684 har under årens lopp blivit en naturlig mötesplats för såväl Kungälvsbor som turister och affärsresenärer. Förutom trivsamma konferenslokaler, skön nattsömn och vällagade måltider erbjuder vi dans och underhållning under vissa helger. Det lugna läget borgar för en god nattsömn. Efter en härlig dag sover du lugnt och gott i något av våra trevliga hotellrum eller kanske i någon av våra sex sviter. I Fars Hatts närhet finns sju golfbanor, fiskevatten och allt du kan önska i form av kultur, nöjen och aktiviteter inom en radie av några få mil.

  Se mer
 • Best Western Hotel Savoy
  Från1.297krPer natt

  Best Western Hotel Savoystars

  Karlstad, Karlstad , Vastra torggatan 1 1a - Karta
   
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 93 recensioner från resenärerBaserat på 93 recensioner från resenärer

  Detta gulliga hotell finns i Karlstad. Detta hotell har 66 rum. Sure Hotel by Best Western Savoy Karlstad är från år 1960. Detta är inte ett husdjursvänligt boende.

  Se mer
 • Sure Hotel by Best Western Dalhall
  Från931krPer natt

  Sure Hotel by Best Western Dalhallstars

  Saffle, Karlstad , Fagelmyrsgatan 2 - Karta
   

  Detta charmiga hotell finns i Saffle.

  Se mer
 • Amals Stadsl, Sure Coll. by Best W.
  Från1.198krPer natt

  Amals Stadsl, Sure Coll. by Best W.stars

  Saffle, Karlstad , Kungsgatan 9 - Karta
   

  Detta gulliga hotell ligger i Saffle.

  Se mer
 
[x]
 

Beskrivning av destination

  Karlstad är residensstad för Värmlands län i Sverige och det ligger vid landets längsta älv, Klarälven. Staden har en viktig hamn i sjön Vänern och den är berömd för att vara en solig stad (men egentligen var det en flicka som var sola i Karlstad). Naturen är överdådig och mycket varierad med barrskogar i norr och gyllengul, odlad mark i söder. Vänern, landets största sjö, är en skönhet i sig själv och här rinner Klarälven ut efter sitt långa lopp från de norska bergen och genom staden. Många fågelarter och andra djur såsom bäver tar skydd eller har sin hemvist i dess vatten. I Karlstad finns det ett varierat utbud av aktiviteter såsom simning och vattensporter. Men det finns även tillgång på nöjen i denna aktiva stad där man också kan göra en shoppingtur eller njuta av det internationella köket, en oförglömlig upplevelse. Missa inte heller ett besök i Mariebergsskogen, på Värmlandsmuseet eller Alsters Herrgård. Karlstad är otroligt, njut av allt det har att erbjuda!

Populäraste zoner från Karlstad

Söka efter andra resmål

Om du är intresserad av ett särskilt resmål eller område, sök här