Hotell i Karlstad

Se på kartan
Hotell - Karlstad

KarlstadFrån  985kr

Aktuella hotellerbjudanden - Karlstad

 • Elite Stadshotellet Karlstad
  Från1.324krPer natt

  Elite Stadshotellet Karlstadstars

  Karlstad, Karlstad , Kungsgatan 22 - Karta
  4,7/5
  Kundomdömenav 3 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 612 recensioner från resenärerBaserat på 612 recensioner från resenärer

  Centralt beläget för att garantera alla sina gäster en komplett vistelse full av nöjen och kulinariska läckerheter, ligger detta hotell vid Klarälvens strand och inom räckhåll för ett brett utbud av trevliga restauranger och shoppingmöjligheter. Dessutom, förutom intressanta platser och grönområden, finns det flera busshållplatser i närheten och en järnvägsstation som lätt kan nås till fots. Gästerna kan välja mellan olika typer av rum, efter behov och smak. Men alla rum har en modern stil med eleganta möbler, som ger en trevlig upplevelse. Hotellet är utrustat med användbara faciliteter såsom flera mötesrum för företagsevenemang, en trevlig restaurang och en charmig pub med trevlig atmosfär och som serverar utsökt mat.

  Se mer
 • Scandic Klaralven
  Från1.321krPer natt

  Scandic Klaralvenstars

  Karlstad, Karlstad , Sandbacksgatan 6 - Karta
   
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 372 recensioner från resenärerBaserat på 372 recensioner från resenärer

  Detta bekväma hotell ligger i Karlstad. Detta boende har 143 rum. Inga husdjur är tillåtna i lokalerna. Detta bekväma hotell ligger i Karlstad. Detta boende har 143 rum. Inga husdjur är tillåtna i lokalerna.

  Se mer
 • BEST WESTERN Gustaf Fröding Hotel & Konferens
  Från985krPer natt
  4,2/5
  Kundomdömenav 7 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 233 recensioner från resenärerBaserat på 233 recensioner från resenärer

  Best Western Gustaf Fröding är ett hotell beläget fyra kilometer utanför Karlstads citykärna. Vi är mycket stolta över att kunna titulera oss som Värmlands största konferensanläggning. Med naturen runt knuten erbjuder vi det mesta för en lyckad vistelse. Vi är också väldigt glada över att kunna presentera att självaste Selma Lagerlöf valt att flytta in... För de dansintresserade erbjuder hotellet fortfarande dans, precis som förr i tiden. Andra kanske vill njuta av vår härliga innergård med stor utomhuspool eller SPA avdelning, gym, biljardbord och vinkällare. Eller varför inte ta del av vår fina Frödingbutik på hotellet? I vår butik finner du underbara produkter från formgivare och konstnärer från Värmland samt den kungliga hovleverantören Klässbols Linneväveri. Detta familjeägda hotell ligger mitt i hjärtat av Värmland. Vackert beläget mellan tät skog och vackra Vänern, på höjden strax norr om Karlstads citykärna. Det är lätt att förstå varifrån Sveriges mest folkkära poet, Gustaf Fröding, fick sin inspiration. Och det är kanske just därför så många gäster väljer att konferera eller stanna över för några nätter hos just oss!

  Se mer
 • Scandic Winn
  Från1.212krPer natt

  Scandic Winnstars

  Karlstad, Karlstad , Norra strandgatan 09-11 - Karta
   
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 449 recensioner från resenärerBaserat på 449 recensioner från resenärer

  Detta bekväma hotell är beläget i Karlstad. Från detta boende som är beläget 150 meter från stadens centrum går du enkelt till fots till destinationens många sevärdheter. Våra kunder hittar närmaste golfbana 8. 0 kilometer från den här anläggningen. Våra besökare hittar transportanslutningar inom ett avstånd på 100 meter, vilket ger dem möjlighet att utforska området. Våra gäster har 22. 0 kilometer till flygplatsen. Från detta hotell är promenadavståndet till hamnen 500 meter. Anläggningen har totalt 199 rum. Detta hotell totalrenoverades 2015. Detta hotell har wifi-anslutning i de gemensamma utrymmena och i alla rum. Alla gäster som bor på denna anläggning välkomnas i lobbyn av den dygnet-runt-öppna receptionen. Kunderna behöver inte lämna sina husdjur hemma eftersom detta är ett husdjursvänligt hotell. Scandic Winn har ett garage till glädje för gästerna. Detta hotell har funktionella affärsfaciliteter, perfekt för affärsresenärer.

  Se mer
 • Scandic Karlstad City
  Från1.340krPer natt

  Scandic Karlstad Citystars

  Karlstad, Karlstad , Drottninggatan 4 - Karta
   
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 377 recensioner från resenärerBaserat på 377 recensioner från resenärer

  Detta gulliga hotell beläget i Karlstad. Det totala antalet rum är 106. Scandic Karlstad City byggdes 2005. Detta är inte en husdjursvänlig anläggning. De som bor på denna anläggning och som anländer med bil kan parkera på någon av dess parkeringsplatser.

  Se mer
 • Clarion Collection Bilan
  Från1.441krPer natt

  Clarion Collection Bilanstars

  Karlstad, Karlstad , Karlbergsgatan 3 3 - Karta
  4,7/5
  Kundomdömenav 1 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 660 recensioner från resenärerBaserat på 660 recensioner från resenärer

  Detta charmiga hotell beläget i Karlstad. De 68 välkomnande rum är en perfekt plats för vila i slutet av dagen. De som bor på detta boende kan surfa på internet tack vare wifi-anslutningen i de gemensamma utrymmena. Husdjur är inte tillåtna på Clarion Collection Bilan.

  Se mer
 • Clarion Collection Drott
  Från1.329krPer natt

  Clarion Collection Drottstars

  Karlstad, Karlstad , Jarnvagsgatan 1 - Karta
   
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 654 recensioner från resenärerBaserat på 654 recensioner från resenärer

  Detta gulliga hotell finns i Karlstad. Detta hotell har totalt 84 ombonade rum. De som bor på detta hotell kan surfa på internet tack vare wifi-anslutningen i de gemensamma utrymmena. Clarion Collection Drott är inte någon husdjursvänlig anläggning.

  Se mer
 • Clarion Hotel Plaza
  Från1.327krPer natt

  Clarion Hotel Plazastars

  Karlstad, Karlstad , Vastra torggatan 2 2 - Karta
   
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 727 recensioner från resenärerBaserat på 727 recensioner från resenärer

  Detta charmiga hotell ligger i Karlstad. Detta boende kan erbjuda totalt 131 rum. Detta boendes byggår är 1890. Dessutom finns trådlöst internet i de gemensamma utrymmena. Clarion Hotel Plaza tillhandahåller inga babysängar på begäran. Djurälskare kommer att uppskatta vistelsen på detta boende eftersom det är husdjursvänlig. Dessutom finns en parkering tillgänglig på anläggningen för gästernas bekvämlighet.

  Se mer
 • Sure Hotel by Best Western Savoy Karlstad
  Från1.466krPer natt

  Sure Hotel by Best Western Savoy Karlstadstars

  Karlstad, Karlstad , Vastra torggatan 1a - Karta
   
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 73 recensioner från resenärerBaserat på 73 recensioner från resenärer

  Detta charmiga hotell är beläget i Karlstad. Detta boende innefattar 66 trivsamma rum. Sure Hotel by Best Western Savoy Karlstad byggdes 1960. Husdjur är inte tillåtna på Sure Hotel by Best Western Savoy Karlstad.

  Se mer
 • Hotell Frykenstrand, Sure Hotel Collection by BW
  Från1.248krPer natt
   

  Detta charmiga hotell finns i Sunne. Resenärerna kommer inte att bli störda under vistelsen eftersom detta inte är ett husdjursvänlig anläggning. Det finns parkeringsplatser på Hotell Frykenstrand, Sure Hotel Collection by BW.

  Se mer
 
[x]
 

Beskrivning av destination

  Karlstad är residensstad för Värmlands län i Sverige och det ligger vid landets längsta älv, Klarälven. Staden har en viktig hamn i sjön Vänern och den är berömd för att vara en solig stad (men egentligen var det en flicka som var sola i Karlstad). Naturen är överdådig och mycket varierad med barrskogar i norr och gyllengul, odlad mark i söder. Vänern, landets största sjö, är en skönhet i sig själv och här rinner Klarälven ut efter sitt långa lopp från de norska bergen och genom staden. Många fågelarter och andra djur såsom bäver tar skydd eller har sin hemvist i dess vatten. I Karlstad finns det ett varierat utbud av aktiviteter såsom simning och vattensporter. Men det finns även tillgång på nöjen i denna aktiva stad där man också kan göra en shoppingtur eller njuta av det internationella köket, en oförglömlig upplevelse. Missa inte heller ett besök i Mariebergsskogen, på Värmlandsmuseet eller Alsters Herrgård. Karlstad är otroligt, njut av allt det har att erbjuda!

Populäraste zoner från Karlstad

Söka efter andra resmål

Om du är intresserad av ett särskilt resmål eller område, sök här

Senaste Recensioner