Hotell i Karlstad

Se på kartan
Hotell - Karlstad

KarlstadFrån  1.091kr

Aktuella hotellerbjudanden - Karlstad

 • Clarion Collection Drott
  Från1.226krPer natt

  Clarion Collection Drottstars

  Karlstad, Karlstad , Jarnvagsgatan 1 - Karta
   
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 714 recensioner från resenärerBaserat på 714 recensioner från resenärer

  Detta charmiga hotell återfinns i Karlstad. Detta hotell har totalt 84 ombonade rum. De som bor på detta boende kan surfa på internet tack vare wifi-anslutningen i de gemensamma utrymmena. Detta boende tillåter inte husdjur.

  Se mer
 • Clarion Collection Bilan
  Från1.319krPer natt

  Clarion Collection Bilanstars

  Karlstad, Karlstad , Karlbergsgatan 3 3 - Karta
  4,7/5
  Kundomdömenav 1 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 723 recensioner från resenärerBaserat på 723 recensioner från resenärer

  Detta bekväma hotell är beläget i Karlstad. Detta boende innefattar 68 trivsamma rum. De som bor på detta hotell kan surfa på internet tack vare wifi-anslutningen i de gemensamma utrymmena. Inga husdjur är tillåtna i lokalerna.

  Se mer
 • Clarion Hotel Plaza
  Från1.226krPer natt

  Clarion Hotel Plazastars

  Karlstad, Karlstad , Vastra torggatan 2 2 - Karta
   
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 801 recensioner från resenärerBaserat på 801 recensioner från resenärer

  Detta bekväma hotell är beläget i Karlstad. Detta boende har totalt 131 rum. Boendet byggdes år 1890. De som bor på denna anläggning kan surfa på internet tack vare wifi-anslutningen i de gemensamma utrymmena. Detta boende tillhandahåller inga babysängar på begäran. De som väljer denna anläggning kan ta med sig sina husdjur. Resenärer som anländer med bil kommer att uppskatta parkeringen på Clarion Hotel Plaza.

  Se mer
 • Best Western Hotel Savoy
  Från1.412krPer natt

  Best Western Hotel Savoystars

  Karlstad, Karlstad , Vastra torggatan 1 1a - Karta
   
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 93 recensioner från resenärerBaserat på 93 recensioner från resenärer

  Detta charmiga hotell finns i Karlstad. Detta boende har totalt 82 rum. Sure Hotel by Best Western Savoy Karlstad är från år 1960. Denna anläggning har wifi-anslutning i de gemensamma utrymmena. Den dygnet-runt-öppna receptionen bidrar till trivsel för alla som valt detta boende. Denna anläggnings gemensamma utrymmen är handikappanpassade. Husdjur är tillåtna i lokalerna. Sure Hotel by Best Western Savoy Karlstad tillhandahåller parkering för gästernas bekvämlighet. Sure Hotel by Best Western Savoy Karlstad tillämpar en hållbar policy. Extra avgifter kan tillkomma för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 • Best Western Gustaf Froding Hotel & Konferens
  Från1.090krPer natt
  4,2/5
  Kundomdömenav 7 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 280 recensioner från resenärerBaserat på 280 recensioner från resenärer

  Best Western Gustaf Fröding är ett hotell beläget fyra kilometer utanför Karlstads citykärna. Vi är mycket stolta över att kunna titulera oss som Värmlands största konferensanläggning. Med naturen runt knuten erbjuder vi det mesta för en lyckad vistelse. Vi är också väldigt glada över att kunna presentera att självaste Selma Lagerlöf valt att flytta in... För de dansintresserade erbjuder hotellet fortfarande dans, precis som förr i tiden. Andra kanske vill njuta av vår härliga innergård med stor utomhuspool eller SPA avdelning, gym, biljardbord och vinkällare. Eller varför inte ta del av vår fina Frödingbutik på hotellet? I vår butik finner du underbara produkter från formgivare och konstnärer från Värmland samt den kungliga hovleverantören Klässbols Linneväveri. Detta familjeägda hotell ligger mitt i hjärtat av Värmland. Vackert beläget mellan tät skog och vackra Vänern, på höjden strax norr om Karlstads citykärna. Det är lätt att förstå varifrån Sveriges mest folkkära poet, Gustaf Fröding, fick sin inspiration. Och det är kanske just därför så många gäster väljer att konferera eller stanna över för några nätter hos just oss!

  Se mer
 • l Frykenstrand, Sure Coll. by Best W.
  Från1.295krPer natt
   

  Detta charmiga hotell finns i Sunne. Totalt 62 rum finns att tillgå för gästernas bekvämlighet på Hotell Frykenstrand, Sure Hotel Collection by BW. Dessutom finns trådlöst internet i de gemensamma utrymmena. Dygnet-runt-servicen på Hotell Frykenstrand, Sure Hotel Collection by BW bidrar till gästernas trivsel. De gemensamma utrymmena på denna anläggning är rullstolsanpassade. Husdjur, både små och stora, är också välkomna till denna anläggning, vilket passar mycket bra för de resenärer som inte vill resa ifrån sina pälsklädda vänner. De som bor på denna anläggning och som anländer med bil kan parkera på någon av dess parkeringsplatser. Detta hotell tillämpar en miljövänlig och hållbar praxis. Hotell Frykenstrand, Sure Hotel Collection by BW kan komma att ta ut en avgift för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 • Amals Stadsl, Sure Coll. by Best W.
  Från1.232krPer natt

  Amals Stadsl, Sure Coll. by Best W.stars

  Saffle, Karlstad , Kungsgatan 9 - Karta
   

  Detta gulliga hotell är beläget i Saffle. Anläggningen har totalt 29 rum. Alla gäster som bor på denna anläggning har tillgång till trådlös internetanslutning i de allmänna utrymmena. Dygnet-runt-servicen på Amals Stadshotell Sure Hotel Collection by BW bidrar till gästernas trivsel. Lokalernas allmänna utrymmen är lättillgängliga. Det går bra för gästerna att ta med sig sina husdjur till dessa lokaler. Parkering finns att tillgå för gästernas bekvämlighet. Denna anläggning tillämpar en miljövänlig och hållbar praxis. Några av dessa tjänster kan vara föremål för extra kostnader.

  Se mer
 
[x]
 

Beskrivning av destination

  Karlstad är residensstad för Värmlands län i Sverige och det ligger vid landets längsta älv, Klarälven. Staden har en viktig hamn i sjön Vänern och den är berömd för att vara en solig stad (men egentligen var det en flicka som var sola i Karlstad). Naturen är överdådig och mycket varierad med barrskogar i norr och gyllengul, odlad mark i söder. Vänern, landets största sjö, är en skönhet i sig själv och här rinner Klarälven ut efter sitt långa lopp från de norska bergen och genom staden. Många fågelarter och andra djur såsom bäver tar skydd eller har sin hemvist i dess vatten. I Karlstad finns det ett varierat utbud av aktiviteter såsom simning och vattensporter. Men det finns även tillgång på nöjen i denna aktiva stad där man också kan göra en shoppingtur eller njuta av det internationella köket, en oförglömlig upplevelse. Missa inte heller ett besök i Mariebergsskogen, på Värmlandsmuseet eller Alsters Herrgård. Karlstad är otroligt, njut av allt det har att erbjuda!

Populäraste zoner från Karlstad

Söka efter andra resmål

Om du är intresserad av ett särskilt resmål eller område, sök här

Senaste Recensioner