Hotell i Malmö

Se på kartan
Hotell - Malmö

MalmöFrån  788kr

Aktuella hotellerbjudanden - Malmö

 • Clarion Hotel & Congress Malmo Live
  Från1.093krPer natt

  Clarion Hotel & Congress Malmo Livestars

  Malmö, Malmö , Dag hammarskjold plaza 2 2 - Karta
   
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 3100 recensioner från resenärerBaserat på 3100 recensioner från resenärer

  Tack vare sitt läge i Malmo är den här egendomen den optimala basen för både affärsresor och semesterresor. Det finns totalt 444 rum i lokalerna. Utcheckningen sker kl.

  Se mer
 • Clarion Collection Hotel Temperance
  Från1.075krPer natt

  Clarion Collection Hotel Temperancestars

  Malmö, Malmö , Engelbrektsgatan 16 - Karta
  4,5/5
  Kundomdömenav 1 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 1043 recensioner från resenärerBaserat på 1043 recensioner från resenärer

  Detta gulliga hotell beläget i Malmo. Detta boende kan erbjuda totalt 126 rum. Detta boende grundades år 1902. De som bor på denna anläggning kan använda sig av wifi-anslutningen i de gemensamma utrymmena. Gästerna behöver inte lämna sina husdjur hemma, de kan ta med sig dem till detta hotell.

  Se mer
 • Comfort Hotel Malmo
  Från787krPer natt

  Comfort Hotel Malmostars

  Malmö, Malmö , Carlsgatan 10c - Karta
   
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 1708 recensioner från resenärerBaserat på 1708 recensioner från resenärer

  Detta bekväma hotell ligger i Malmo. Detta boende har 293 rum. Gästerna har tillgång till trådlös internetanslutning som är tillgänglig i de allmänna utrymmena i denna anläggning. Inga husdjur är tillåtna i lokalerna.

  Se mer
 • Best Western Plus Hotel Noble House
  Från977krPer natt

  Best Western Plus Hotel Noble Housestars

  Malmö, Malmö , Per weijersgatan 6 6 - Karta
  4,2/5
  Kundomdömenav 1 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 677 recensioner från resenärerBaserat på 677 recensioner från resenärer

  Söker du ett personligt och charmigt hotell med det där lilla extra? Välkommen till oss på Best Western Plus Hotel Noble House i Malmö. Vi ingår i familjeföretaget HKC Hotels som ägs och drivs av familjen Östlundh.Oslagbar atmosfär mitt i Malmö city - känn dig som hemmaLåt vår personal ta hand om dig, slå dig ner i en av våra fåtöljer i atriumgården och läs tidningen, ta en kopp kaffe eller ta något gott att äta i Macau Bar & Lounge. Vår förhoppning är att just "hemmakänslan" alltid lockar dig tillbaka, oavsett om du vill boka rum, ha en mysig weekend eller arrangera en lyckad konferens med kollegorna.Vårt hotell ligger centralt vid Gustav Adolfs Torg mitt i Malmö city. Från oss tar det endast några minuter att promenera till centralstationen, flygbussar och Malmö Live Kongress. Från centralstationen hittar du smidiga och snabba tågförbindelser till Malmömässan, Malmö Arena och Köpenhamn. Shopping, parker, sevärdheter och restauranger på Lilla Torg finns bekvämt runt knuten.Än en gång - varmt välkommen!

  Se mer
 • Quality Hotel View
  Från882krPer natt

  Quality Hotel Viewstars

  Malmö, Malmö , Hyllie stationstorg 29 - Karta
  4,8/5
  Kundomdömenav 1 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 1298 recensioner från resenärerBaserat på 1298 recensioner från resenärer

  Quality Hotel View är ett komplett konferenshotell i hjärtat av den nya stadsdelen Hyllie i Malmö. Granne med Malmö Arena, Emporia köpcentrum och mycket mer. På bara några minuter tar man sig med tåg till Malmö City, Köpenhamn eller Copenhagen Airport.

  Se mer
 • Quality Hotel The Mill
  Från1.032krPer natt

  Quality Hotel The MillstarsGreenProgram Icon

  Malmö, Malmö , Amiralsgatan 19 - Karta
  4,7/5
  Kundomdömenav 1 Åsikter

  Detta bekväma hotell är beläget i Malmo. Detta hotell innefattar 224 trivsamma rum. Gästerna har tillgång till wifi-anslutningen överallt. Receptionen på Quality Hotel The Mill har dygnet-runt-service för att tillmötesgå gästernas behov när som helst, både dag och natt. Vissa rum tillhandahåller babysängar på begäran. Detta är inte ett husdjursvänligt boende. Kunderna kan använda sig av garaget. Detta hotells påverkan på miljön är minimal, tack vare dess hållbara rutiner. Quality Hotel The Mill kan komma att ta ut en avgift för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 • Clarion Collection Hotel Magasinet
  Från1.262krPer natt
   
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 70 recensioner från resenärerBaserat på 70 recensioner från resenärer

  Den här egendomen har ett behändigt läge i Trelleborg. Den främre receptionen är öppen dygnet runt. Det finns tillgång till hiss för ökad bekvämlighet för gästerna. Gästerna kan åtnjuta åtkomst till Internet för att hålla sig uppkopplade till arbetet eller hemmet. Egendomen är tillgänglig för rullstolar. Gästerna kan dra fördel av bilparkeringen på plats. Utcheckningen sker kl. . Den här anläggningen tillåter husdjur. Stora husdjur är tillåtna på den här anläggningen

  Se mer
 • Park Inn By Radisson Malmo
  Från1.290krPer natt

  Park Inn By Radisson MalmostarsGreenProgram Icon

  Malmö, Malmö , Sjomansgatan 2 - Karta
  2,8/5
  Kundomdömenav 2 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 879 recensioner från resenärerBaserat på 879 recensioner från resenärer

  Detta moderna hotell ligger i västra hamnen i Malmö. Hotellet ligger bara 350 meter från World Trade Center, tilltalande för kräsna affärsresenärer och turister. Hotellet är idealiskt beläget i det kosmopolitiska området vid vattnet i Västra Hamnen. Detta charmiga hotell placerar Danmark och Köpenhamns flygplats inom räckhåll. Detta populära hotell har vackert designade rum, som erbjuder en lugn miljö att varva ner i. Rummen har modern design och en fantastisk utsikt över staden eller hamnen. Hotellet har en rad faciliteter och service, inklusive ett gym, där gästerna kan köra ett energiskt träningspass.

  Se mer
 • Best Western Malmo Arena Hotel
  Från1.016krPer natt

  Best Western Malmo Arena Hotelstars

  Malmö, Malmö , Hyllie boulevard 12 - Karta
   
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 533 recensioner från resenärerBaserat på 533 recensioner från resenärer

  Detta charmiga hotell återfinns i Malmo. Denna anläggning har 395 rum. Hotellet byggdes år 2015. Dessutom ingår tillgång till wifi i de gemensamma utrymmena. Eftersom denna anläggning har en reception som är öppen dygnet runt är gästerna alltid välkomna. Denna anläggning tillhandahåller inga babysängar på begäran. De gemensamma utrymmen på BEST WESTERN Malmo Arena Hotel är rullstolsanpassade. De som inte kan resa ifrån sina husdjur uppskattar att de kan ta med sig dem till denna anläggning. Resenärerna kommer också att uppskatta parkeringsplatserna och garaget. Detta hotell har medvetet utformats för att följa de allra striktaste miljöstandarder och har en -certifiering. Extra avgifter kan tillkomma för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 • Moment Hotels
  Från813krPer natt

  Moment Hotelsstars

  Malmö, Malmö , Norra vallgatan 54 - Karta
   

  Description not available

  Se mer
 
[x]
Hotell  1 - 10   av  17  Hotell - Malmö
Sida  1  av  2
 

Beskrivning av destination

  Malmö är en av Sveriges största städer. Där finns en mängd turistattraktioner och historiskt intressanta platser. Det finns också badstränder, till exempel Ribersborg, som är en vacker sandstrand i den västra delen av hamnen och även om klimatet i staden kan vara svalt, kan du bada i det kalla vattnet efter en skön stund i en bastu. Det brukar hållas ett flertal festivaler på olika teman; en av dessa är Malmöfestivalen, den viktigaste på året. Den varar i åtta dagar med mer än 250 konserter och mycket, svensk mat, en nöjespark och utställningar av konst, m.m. Malmö är en underbar stad att lära känna, framför allt från arkitektonisk och kulturell synpunkt. På 1400-talet existerade Malmöhus slott som idag hyser en grupp museer öppna för allmänheten. Bakom slottet ligger en underbar park kallad Slottsträdgården där man brukar arrangera konserter och festivaler. Missa inte tillfället att lära känna Malmö!

Populäraste zoner från Malmö

Söka efter andra resmål

Om du är intresserad av ett särskilt resmål eller område, sök här

Senaste Recensioner