Hotell i Lund

Se på kartan
 • Best Western Plus Hotel Planetstaden
  Från1.544krPer natt

  Best Western Plus Hotel Planetstadenstars

  Lund, Malmö , Dalbyvägen 38 - Karta
   
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 674 recensioner från resenärerBaserat på 674 recensioner från resenärer

  Clarion Collection Hotel Planetstaden ligger med promenadavstånd till Lunds centrum och med bästa utgångsläge för företagsbesök och upplevelser i regionen. Från hotellet tar det endast 15 minuter med bil till Malmö och 50 minuter till Köpenhamn. Lokal-, region- och snabbussar till Malmö stannar direkt utanför hotellets entré. Hotellet byggdes under första halvan av 2000-talet i en modern arkitektur som har hämtat sin inspiration från den dansk-skånska byggtraditionen. Varje kväll klockan 18.00 – 21.00 bjuder vi på kvällsmat i vår restaurang. Kaffe och te står alltid framme i loungen. Mellan klockan 15.00 - 18.00 dukar vi fram hembakat till kaffet. Koppla gärna av i våra många sköna fåtöljer och njut av värmen från den öppna spisen. Sommartid kan du fika i hotellets trädgård. Från gymmet har du en härlig utsikt över koloniträdgårdarna. Här finns träningsmaskiner för både kondition och styrka. Du kan också ta ett välgörande bastubad. Endast boende gäster har tillgång till gymmet. Om du hellre vill jogga eller promenera kan du fråga i receptionen efter karta med markerade slingor. Vill du hellre koppla av med en bra bok kan du slå dig ner i vårt bibliotek. Vi erbjuder konferensmöjligheter för upp till 45 deltagare i moderna lokaler med bra läge i centrala Lund.

  Se mer
 • Radisson Blu Hotel Lund
  Från1.118krPer natt

  Radisson Blu Hotel LundstarsGreenProgram Icon

  Lund, Malmö , Hedvig mollers gata 2 - Karta
   
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 447 recensioner från resenärerBaserat på 447 recensioner från resenärer

  Detta charmiga hotell återfinns i Lund. Detta hotell har totalt 192 rum. Anläggningens gemensamma utrymmen har wifi-anslutning. Dygnet-runt-servicen på Radisson Blu Hotel Lund bidrar till gästernas trivsel. De gemensamma utrymmena på Radisson Blu Hotel Lund är rullstolsanpassade. De som bor på denna anläggning kan ta med sig sina husdjur och njuta av sin vistelse där. Dessutom kan de som reser med bil ha stor nytta av parkeringsmöjligheterna på Radisson Blu Hotel Lund. Extra avgifter kan tillkomma för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 • Best Western Plus Hotell Nordic Lund
  Från1.141krPer natt

  Best Western Plus Hotell Nordic Lundstars

  Lund, Malmö , Ostra martensgatan 5 5 - Karta
   
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 245 recensioner från resenärerBaserat på 245 recensioner från resenärer

  Detta charmiga hotell är beläget i Lund. Totalt 50 rum finns att tillgå för gästernas bekvämlighet på Best Western Plus Hotel Nordic Lund. Anläggningens gemensamma utrymmen har wifi-anslutning. Receptionen på Best Western Plus Hotel Nordic Lund har dygnet-runt-service för att tillmötesgå gästernas behov när som helst, både dag och natt. Alla rum på Best Western Plus Hotel Nordic Lund är rullstolsanpassade. Det finns parkeringsplatser. Detta hotell har medvetet utformats för att följa de allra striktaste miljöstandarder och har en -certifiering. En avgift kan komma att tas ut för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 • Sure Hotel by Best Western Dahls
  Från1.114krPer natt

  Sure Hotel by Best Western Dahlsstars

  Lund, Malmö , Marknadsvagen 1 1 - Karta
   

  Detta gulliga hotell beläget i Lund. De 44 välkomnande rum är en perfekt plats för vila i slutet av dagen. Alla som valt detta boende har tillgång till wifi i de gemensamma utrymmena på Sure Hotel by Best Western Dahls. Eftersom denna anläggning har en reception som är öppen dygnet runt är gästerna alltid välkomna. Alla rum på detta handikappanpassade hotell är rullstolsanpassade. Detta husdjursvänliga hotell tillåter husdjur i alla storlekar. Parkeringsplatserna är en tillgång för de som anländer med bil. Denna anläggning har medvetet utformats för att följa de allra striktaste miljöstandarder och har en -certifiering. På Sure Hotel by Best Western Dahls kan en avgift tillkomma för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 
[x]
 

De populäraste hotellen - Lund

Söka efter andra resmål

Om du är intresserad av ett särskilt resmål eller område, sök här