Hotell i Norrkoping

Se på kartan
Hotell - Norrkoping

NorrkopingFrån  964kr

Aktuella hotellerbjudanden - Norrkoping

 • Comfort Hotel Norrkoping
  Från963krPer natt

  Comfort Hotel Norrkopingstars

  Norrkoping, Norrkoping , Saltangsgatan 29 - Karta
   
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 194 recensioner från resenärerBaserat på 194 recensioner från resenärer

  Detta bekväma hotell ligger i Norrkoping. Detta boende har wifi-anslutning i de gemensamma utrymmena. Receptionen på detta hotell håller öppet dygnet runt. Alla rum på detta handikappanpassade boende är rullstolsanpassade. Detta hotell tillåter husdjur. Comfort Hotel Norrkoping tillhandahåller parkering och garage. Detta hotells påverkan på miljön är minimal, tack vare dess hållbara rutiner. Extra avgifter kan tillkomma för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 • Sure Hotel by Best Western Centric
  Från1.090krPer natt

  Sure Hotel by Best Western Centricstars

  Norrkoping, Norrkoping , Gamla radstugugatan 18-20 - Karta
   
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 60 recensioner från resenärerBaserat på 60 recensioner från resenärer

  Detta charmiga hotell beläget i Norrkoping. Denna anläggning har totalt 27 rum. Sure Hotel by Best Western Centric har wifi-anslutning i de gemensamma utrymmena. Kunderna kan kontakta receptionen när som helst under dagen. De gemensamma utrymmena på Sure Hotel by Best Western Centric är rullstolsanpassade. Både stora och små husdjur är tillåtna i lokalerna. Resenärerna kan dra nytta av parkeringsplatserna. Detta hotell har åtagit sig att upprätthålla en miljövänlig praxis. Detta hotell kan ta ut en avgift för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 • Best Western Hotel Statt Katrineholm
  Från1.190krPer natt
   

  Detta charmiga hotell finns i Norrkoping. Detta hotell har totalt 92 ombonade rum. Dessutom ingår tillgång till wifi i de gemensamma utrymmena. Receptionen på denna anläggning har dygnet-runt-service för att tillmötesgå gästernas behov när som helst, både dag och natt. Best Western Hotel Statt Katrineholm förstår att tillgänglighet är viktigt för alla gäster. Därför har det rullstolsanpassade rum och är helt utformat för god tillgänglighet. Alla som väljer detta boende kan ta med sig sina husdjur. Det finns parkeringsplatser på Best Western Hotel Statt Katrineholm. Dessutom har detta boende gjort viktiga miljöförbättringar för att minimera sin påverkan på miljön och har en -certifiering. Denna anläggning har ett urval av affärsfaciliteter som syftar till att erbjuda den perfekta kombinationen av komfort och bekvämlighet under affärsresan. För några av de nämnda tjänsterna kan en kostnad tillkomma.

  Se mer
 
[x]
 

Populäraste zoner från Norrkoping

Söka efter andra resmål

Om du är intresserad av ett särskilt resmål eller område, sök här