Hotell i Uppsala

Se på kartan
Hotell - Uppsala

UppsalaFrån  1.008kr

Aktuella hotellerbjudanden - Uppsala

 • Elite Hotel Academia
  Från1.110krPer natt

  Elite Hotel Academiastars

  Uppsala, Uppsala , Suttungs grand 6 - Karta
  4,4/5
  Kundomdömenav 7 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 228 recensioner från resenärerBaserat på 228 recensioner från resenärer

  Nu har vi slagit upp upp portarna till vårt första hotell i Uppsala, Elite Hotel Academia. Med absoluta toppläge, precis intill centralstationen i det gamla posthuset.Elite Hotel Academia erbjuder 198 flärdfullt inredda rum, 9 konferenslokaler samt gym med relaxavdelning och bastu. Hotellet ligger på gångavstånd från Uppsala Konsert & Kongress och endast 20 minuter från Arlanda.Vår ambition är att Elite Hotel Academia ska vara en central mötesplats för alla i staden. Vi erbjuder plats för umgänge både i den mysiga gastropuben The Bishops Arms på gatuplan och i den spektakulära restaurangen Miss Voon med skybar på elfte våningen.

  Se mer
 • Scandic Uplandia
  Från1.166krPer natt

  Scandic Uplandiastars

  Uppsala, Uppsala , Dragarbrunnsgatan 32 - Karta
  4,0/5
  Kundomdömenav 1 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 440 recensioner från resenärerBaserat på 440 recensioner från resenärer

  Härifrån har du nära till Uppsalas attraktioner och du bor mitt i stan på ett charmigt stråk. Shoppa, roa barnen på Fyrishovs äventyrsbad eller upptäck Uppland på Biotopia. Här kan du gymma, värma ömma muskler i bastun och sen stilla hungern i restaurangen. Hos oss på Scandic Uplandia kan du avnjuta en utsökt middag i vår restaurang, sippa på goda drinkar i baren eller bara koppla av. Alla våra hotellgäster har fri tillgång till vår relaxavdelning med bastu och gym. Planerar du att hålla ett möte, konferens eller event? Vi kan erbjuda flexibla mötes- och konferensrum för upp till 120 deltagare i ljus och luftig miljö. Förundras över näckrosorna i Linnés trädgård, beundra Uppsala domkyrka, shoppa i butikerna eller roa barnen på Fyrishovs äventyrsbad. Som gäst hos oss har du nära till det mesta. Med våra 133 rökfria rum och restaurang, erbjuder vi dig ett bekvämt och avkopplande hotellboende mitt i centrum.

  Se mer
 • Scandic Uppsala Nord
  Från1.008krPer natt

  Scandic Uppsala Nordstars

  Uppsala, Uppsala , Gamla uppsalagatan 50 - Karta
  4,0/5
  Kundomdömenav 9 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 436 recensioner från resenärerBaserat på 436 recensioner från resenärer

  Detta moderna hotell är beläget nära flera sevärdheter såsom Uppsalas slott, Fyrshovs vattenpark, Uppsalas koncert och kongresscenter samt Uppsala katedral. Den centrala tågstationen ligger endast på en 5 minuters bilfärd från hotellet, Arlandas flygplats kan nås på 25 minuter. Hotellet erbjuder gratis wifi, mötesrum, affärscentrum, restaurang, bar, fitnesscentrum, spa, inomhusbassäng, lekpark, affärer, tvättservice och bagageutrymme.

  Se mer
 • Clarion Hotel Gillet
  Från1.247krPer natt

  Clarion Hotel Gilletstars

  Uppsala, Uppsala , Dragarbrunnsgatan 23 - Karta
  5,0/5
  Kundomdömenav 1 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 1129 recensioner från resenärerBaserat på 1129 recensioner från resenärer

  Detta gulliga hotell är beläget i Uppsala. Totalt 161 rum finns att tillgå för gästernas bekvämlighet på Clarion Hotel Gillet. Dessutom ingår tillgång till wifi i de gemensamma utrymmena. De som inte tycker om djur kan njuta av sin vistelse eftersom detta boende inte tillåter husdjur.

  Se mer
 
[x]
 

Beskrivning av destination

  Uppsala är en stad som ligger norr om Stockholm, i Sverige. Det är en av Sveriges största städer och administrativt centrum i Uppsala län. Staden ligger intill Fyrisån, som har varit mycket viktig för den ekonomiska utvecklingen i området och som för närvarande är utmärkt för promenader, med många platser att vila på såsom barer i det fria och många bänkar där man kan sitta och titta på ån. En av de mest intressanta platserna att besöka är den berömde, svenske vetenskapsmannens och naturalistens, Carl von Linnés, hem som nu även är museum. I Uppsala, som har en lång musikalisk tradition, kan man lyssna till alla typer av musik och staden har mer än 200 olika körer. En annan av de mest populära sevärdheterna i staden är Uppsala domkyrka. Det är den största domkyrkan i norra Europa och dess torn är 118 meter höga. Uppsala är en stad som bevarar en småstads magiska atmosfär men ändå har en stor stads bekvämligheter.

Populäraste zoner från Uppsala

Söka efter andra resmål

Om du är intresserad av ett särskilt resmål eller område, sök här