Hotell i Uppsala

Se på kartan
Hotell - Uppsala

UppsalaFrån  935kr

Aktuella hotellerbjudanden - Uppsala

 • Clarion Hotel Gillet
  Från1.199krPer natt

  Clarion Hotel Gilletstars

  Uppsala, Uppsala , Dragarbrunnsgatan 23 - Karta
  5,0/5
  Kundomdömenav 1 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 1129 recensioner från resenärerBaserat på 1129 recensioner från resenärer

  Detta gulliga hotell är beläget i Uppsala. Totalt 161 rum finns att tillgå för gästernas bekvämlighet på Clarion Hotel Gillet. Dessutom ingår tillgång till wifi i de gemensamma utrymmena. De som inte tycker om djur kan njuta av sin vistelse eftersom detta boende inte tillåter husdjur.

  Se mer
 • Park Inn By Radisson Uppsala
  Från1.074krPer natt

  Park Inn By Radisson UppsalastarsGreenProgram Icon

  Uppsala, Uppsala , Storgatan 30 - Karta
  4,0/5
  Kundomdömenav 1 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 377 recensioner från resenärerBaserat på 377 recensioner från resenärer

  Detta gulliga hotell ligger i Uppsala. Park Inn By Radisson Uppsala har totalt 95 rum. Både affärs- och semesterresenärer kommer att uppskatta tillgången till internet. Receptionen är öppen under hela dagen. Det går bra för gästerna att ta med sig sina husdjur till dessa lokaler. Parkering finns att tillgå för gästernas bekvämlighet. Gästerna kan slappna av och fly vardagen i anläggningens inrättning för välbefinnande. På Park Inn By Radisson Uppsala kan en avgift tillkomma för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 • Radisson Blu Hotel, Uppsala
  Från1.331krPer natt

  Radisson Blu Hotel, UppsalastarsGreenProgram Icon

  Uppsala, Uppsala , Stationsgatan 4 - Karta
   
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 1004 recensioner från resenärerBaserat på 1004 recensioner från resenärer

  Detta bekväma hotell finns i Uppsala. Från denna egendom som ligger 200 meter från stadens centrum har du enkel tillgång till allt som den här destinationen har att erbjuda. Våra besökare har enkel tillgång till kollektivtrafiknätet. Totalt 185 rum finns att tillgå för gästernas bekvämlighet. Denna anläggnings byggår är 2011. Resenärerna kan med fördel använda sig av internetanslutningen. Receptionen på denna anläggning har dygnet-runt-service vilket bidrar till gästernas bekvämlighet. Både stora och små husdjur är tillåtna på Radisson Blu Hotel, Uppsala. Dessutom finns en parkering tillgänglig på anläggningen för gästernas bekvämlighet. Kunderna kan njuta av smakfulla rätter i anläggningens restaurang.

  Se mer
 • Best Western Hotel Svava
  Från934krPer natt

  Best Western Hotel SvavastarsGreenProgram Icon

  Uppsala, Uppsala , Bangardsgatan 24 24 - Karta
  3,5/5
  Kundomdömenav 1 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 142 recensioner från resenärerBaserat på 142 recensioner från resenärer

  Detta bekväma hotell återfinns i Uppsala. Totalt 127 rum finns att tillgå för gästernas bekvämlighet. Receptionen är inte öppen under hela dagen. Husdjur är inte tillåtna i lokalerna. På BEST WESTERN Hotel Svava kan en avgift tillkomma för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 
[x]
 

Beskrivning av destination

  Uppsala är en stad som ligger norr om Stockholm, i Sverige. Det är en av Sveriges största städer och administrativt centrum i Uppsala län. Staden ligger intill Fyrisån, som har varit mycket viktig för den ekonomiska utvecklingen i området och som för närvarande är utmärkt för promenader, med många platser att vila på såsom barer i det fria och många bänkar där man kan sitta och titta på ån. En av de mest intressanta platserna att besöka är den berömde, svenske vetenskapsmannens och naturalistens, Carl von Linnés, hem som nu även är museum. I Uppsala, som har en lång musikalisk tradition, kan man lyssna till alla typer av musik och staden har mer än 200 olika körer. En annan av de mest populära sevärdheterna i staden är Uppsala domkyrka. Det är den största domkyrkan i norra Europa och dess torn är 118 meter höga. Uppsala är en stad som bevarar en småstads magiska atmosfär men ändå har en stor stads bekvämligheter.

Populäraste zoner från Uppsala

Söka efter andra resmål

Om du är intresserad av ett särskilt resmål eller område, sök här