Hotell i Bangkok

Se på kartan
Hotell - Bangkok

BangkokFrån  95kr

Aktuella hotellerbjudanden - Bangkok

 • Dream Hotel Bangkok
  Från608krPer natt

  Dream Hotel Bangkokstars

  Sukhumvit, Bangkok , Sukhumvit soi 15, klong toey nua, wattana 10 -
  4,4/5
  Kundomdömenav 45 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 3048 recensioner från resenärerBaserat på 3048 recensioner från resenärer

  Detta sofistikerade hotell är gay-vänligt och ligger i Sukhumvit. Från detta hotell som ligger 100 meter från stadens centrum har du enkel tillgång till allt som den här destinationen har att erbjuda. Våra gäster kommer att uppskatta anläggningens närhet till det främsta nöjesområdet. Våra besökare hittar transportanslutningar inom ett avstånd på 400 meter, vilket ger dem möjlighet att utforska området. Våra gäster har 35. 0 kilometer till flygplatsen. Detta hotell innefattar 195 trivsamma rum. Alla gäster kan hålla sig uppdaterade tack vare internetanslutningen som erbjuds. De som bor på denna anläggning kan kontakta receptionen när som helst under dagen. Vissa typer av rum kan på begäran förses med en babysäng. De som inte vill lämna sina husdjur hemma kan ta med sig dem. Parkeringsplatserna är en tillgång för de som anländer med bil. Det finns en flygplatstransfer för gästernas bekvämlighet. På detta hotell är det perfekt att hålla möten under affärsresan. Gästerna kan skämma bort sina smaklökar i anläggningens gastronomiska restaurang. De som vill koppla av från vardagens rutiner kan utnyttja anläggningens hälso- och välbefinnandeinrättning. Några av dessa tjänster kan vara föremål för extra kostnader.

  Se mer
 • Grand Alpine Hotel Bangkok
  Från286krPer natt

  Grand Alpine Hotel Bangkokstars

  Pratunam - Petchburi, Bangkok , Phetchaburi rd, phayathai, ratchathewi 88/15-17 -
  3,0/5
  Kundomdömenav 6 Åsikter

  Detta charmiga hotell är särskilt utformat för familjer och finns i Pratunam-Petchburi. Från detta boende som ligger 100 meter från stadens centrum har du enkel tillgång till allt som den här destinationen har att erbjuda. Det främsta nöjesområdet nås lätt från denna egendom. Det finns allmänna transportmedel bara en kort promenad bort. Denna anläggning har 95 rum. Detta hotell är perfekt för en produktiv vistelse, tack vare tillgången till internet överallt i byggnaden. Kunderna uppskattar receptionen som är öppen dygnet-runt. Grand Alpine Hotel Bangkok tillhandahåller inga babysängar på begäran. Alla som valt detta boende som inte accepterar husdjur kommer inte att bli störda. Grand Alpine Hotel Bangkok tillhandahåller parkering för gästernas bekvämlighet. Gäster som bor på Grand Alpine Hotel Bangkok kan med fördel använda sig av transfertjänsten till flygplatsen. Restaurangen inbjuder de som bor på denna anläggning till att avsmaka utsökta rätter i en elegant miljö. Grand Alpine Hotel Bangkok är försett med alla nödvändiga tjänster och bekvämligheter för ett lyckat företagsevenemang. Några av dessa tjänster kan vara föremål för extra kostnader.

  Se mer
 • Josh Hotel
  Från321krPer natt

  Josh Hotelstars

  Rajtaevee-Phayathai, Bangkok , 19/2 ari 4(north)phahonyothin rd.,samsen nai -
   
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 14 recensioner från resenärerBaserat på 14 recensioner från resenärer

  Detta gulliga hotell ligger i Rajatevee- Phayathai. 71 välkomnande rum finns på anläggningen. Alla som valt detta boende har tillgång till wifi-anslutningen överallt. Receptionen på detta hotell håller öppet dygnet runt. Detta boende tillhandahåller inga babysängar på begäran. Detta hotell tillåter inte husdjur. Alla som valt detta boende och som anländer med bil kan parkera på något av dess parkeringsplatser. Resenärerna kan med fördel använda sig av transfertjänsten till flygplatsen. Josh Hotel erbjuder en mängd olika matupplevelser. För gästernas extra bekvämlighet finns affärsfaciliteter och tjänster att tillgå. Extra avgifter kan tillkomma för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 • Travelodge Sukhumvit
  Från351krPer natt

  Travelodge Sukhumvitstars

  Sukhumvit, Bangkok , Sukhumvit 11, klongtoey nua 30/9-10 -
  4,4/5
  Kundomdömenav 50 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 430 recensioner från resenärerBaserat på 430 recensioner från resenärer

  Detta charmiga hotell, som återfinns i Sukhumvit, är ett bra alternativ för homosexuella. Från detta hotell som ligger 1000 meter från stadens centrum har du enkel tillgång till allt som den här destinationen har att erbjuda. Denna egendom ligger i närheten av det främsta nöjesområdet. Det finns allmänna transportmedel bara en kort promenad bort. Våra besökare har 26. 0 kilometer till flygplatsen. Travelodge Sukhumvit har totalt 224 rum. Både fast och trådlöst internet tillhandahålls på plats. Receptionen är öppen dygnet runt. Babysängar tillhandahålls inte på Travelodge Sukhumvit. För att tillmötesgå gäster som har särskilda behov har Travelodge Sukhumvit några rullstolsanpassade rum. Husdjur är inte tillåtna i lokalerna. Travelodge Sukhumvit tillhandahåller parkering för gästernas bekvämlighet. Alla som valt detta boende kan lätt ta sig till flygplatsen med transfertjänsten. För några av de nämnda tjänsterna kan en kostnad tillkomma.

  Se mer
 • Maduzi Hotel
  Från939krPer natt

  Maduzi Hotelstars

  Sukhumvit, Bangkok , Ratchadaphisek road (corner of sukhumvit soi 16) 9/1 -
  4,8/5
  Kundomdömenav 9 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 523 recensioner från resenärerBaserat på 523 recensioner från resenärer

  Located at the corner of Sukhumvit Soi 16, hotel is minutes to fine dining, shopping and entertainment along Sukhumvit Road, the most fashionable area in Bangkok, a few steps from BTS sky train and MRT underground to sigh seeing and nightlife, this luxury hotel is the perfect base for discovering Bangkok.

  Se mer
 • Theorie Hotel Sukhumvit 107
  Från192krPer natt

  Theorie Hotel Sukhumvit 107stars

  Sukhumvit, Bangkok , 4277, soi bearing 17, sukhumvit 107 rd . -
  3,8/5
  Kundomdömenav 1 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 4 recensioner från resenärerBaserat på 4 recensioner från resenärer

  Där det är beläget i Sukhumvit är detta charmiga hotell ett optimalt val för homosexuella. Du har enkel tillgång till allt som den här destinationen har att erbjuda från denna egendom som ligger inbäddad 1. 5 kilometer från stadens centrum. Våra gäster hittar närmaste golfbana 3. 7 kilometer från det här boende. Våra gäster hittar kollektivtrafiknätet inom ett avstånd på -0. 0 kilometer. Våra resenärer har 28. 0 kilometer till flygplatsen. De 78 välkomnande rum är en perfekt plats för vila i slutet av dagen. Detta boende snyggades upp 2017. Dessutom ingår wifi-anslutning på denna anläggning. Receptionen är öppen dygnet runt. Babysängar tillhandahålls inte på detta boende. Alla rum på Theorie Hotel Sukhumvit 107 är rullstolsanpassade. Kunderna kommer inte att bli störda under vistelsen eftersom detta inte är ett husdjursvänligt hotell. Gästerna kan dra nytta av parkeringsplatserna. Det finns en flygplatstransfer för gästernas bekvämlighet. Restaurangen inbjuder alla som valt detta boende till att avsmaka utsökta rätter i en elegant miljö. De konferenstjänster och faciliteter som erbjuds för olika slags evenemang kan alla dra nytta av. Detta boende kan ta ut en avgift för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 • Indra Regent
  Från540krPer natt

  Indra Regentstars

  Pratunam - Petchburi, Bangkok , Ratchaprarop road 120/126 -
  4,8/5
  Kundomdömenav 2 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 1570 recensioner från resenärerBaserat på 1570 recensioner från resenärer

  Detta gulliga hotell, som återfinns i Pratunam-Petchburi, är ett bra alternativ för familjer. Från detta hotell som är beläget 3 meter från stadens centrum går du enkelt till fots till destinationens många sevärdheter. Våra gäster hittar transportanslutningar inom ett avstånd på 5 meter, vilket ger dem möjlighet att utforska området. Våra gäster har 4. 0 kilometer till flygplatsen. Denna anläggning innefattar 439 trivsamma rum. Denna anläggning totalrenoverades 2002. Indra Regent är perfekt för en produktiv vistelse, tack vare tillgången till internet överallt i byggnaden. Dessutom har anläggningen en reception som är öppen hela dagen. Detta barnvänliga Indra Regent är utformat med de yngre gästernas i åtanke och har ett antal rum med babysängar för de minsta. För att tillmötesgå gästers särskilda behov har detta handikappanpassade hotell några rullstolsanpassade -1. Husdjur är inte tillåtna på Indra Regent. Dessutom finns en parkering tillgänglig på anläggningen för gästernas bekvämlighet. För gästernas extra bekvämlighet finns affärsfaciliteter och tjänster att tillgå. Denna anläggning erbjuder en mängd olika matupplevelser som gör att gästerna njuter av sitt besök på sätt och vis. Resenärerna kan slappna av och fly vardagen i anläggningens inrättning för välbefinnande. Denna anläggning kan ta ut en avgift för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 • Eastin Hotel Makkasan Bangkok
  Från465krPer natt

  Eastin Hotel Makkasan Bangkokstars

  Pratunam - Petchburi, Bangkok , New petchburi rd, makkasan 1091/343 -
  3,9/5
  Kundomdömenav 4 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 1453 recensioner från resenärerBaserat på 1453 recensioner från resenärer

  Detta gulliga hotell ligger i Pratunam-Petchburi. Våra gäster har 19. 0 kilometer till flygplatsen. Det totala antalet rum är 280. Alla gäster som bor på denna anläggning kan hålla sig uppdaterade med fast och trådlöst internet i de allmänna utrymmena, och det senare finns också i alla rum. Dygnet-runt-servicen på Eastin Hotel Makkasan Bangkok bidrar till gästernas trivsel. De yngre gästerna får sova i babysängar (tillhandahålls på begäran). Detta är inte ett husdjursvänligt boende. Det finns parkeringsplatser. Alla gäster som bor på denna anläggning kan skämma bort sina smaklökar i anläggningens dess restaurang. På detta boende finns det ett stort hälso- och välbefinnandeutbud som resenärerna med fördel kan dra nytta av.

  Se mer
 • Diamond City Hotel
  Från294krPer natt

  Diamond City Hotelstars

  Rajtaevee-Phayathai, Bangkok , Soi payanark, rama iv road 594/23 -
  2,8/5
  Kundomdömenav 2 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 429 recensioner från resenärerBaserat på 429 recensioner från resenärer

  Detta gulliga hotell beläget i Rajatevee- Phayathai. Detta hotell har totalt 90 rum. Alla gäster kan hålla sig uppdaterade tack vare internetanslutningen som erbjuds. Dessutom har anläggningen en reception som är öppen hela dagen. Babysängar tillhandahålls inte på Diamond City Hotel. Inga husdjur är tillåtna i lokalerna. Några av dessa tjänster kan vara föremål för extra kostnader.

  Se mer
 • Ratchada Point
  Från343krPer natt

  Ratchada Pointstars

  Rama 9 - Ratchadapisek, Bangkok , Soi sudprasert 2, sutthisarn-vinichai road 8 -
  4,3/5
  Kundomdömenav 1 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 34 recensioner från resenärerBaserat på 34 recensioner från resenärer

  Detta charmiga hotell återfinns i Rama 9- Ratchadapisek. Detta boende kan erbjuda totalt 67 rum. Ratchada Point genomgick en renovering 2015. Denna anläggning har wifi-anslutning. Receptionen på detta hotell har dygnet-runt-service vilket bidrar till gästernas bekvämlighet. Ratchada Point tillhandahåller babysängar på begäran. Ratchada Point är inte någon husdjursvänlig anläggning. Parkering finns att tillgå för gästernas bekvämlighet. Resenärerna kommer att uppskatta möjligheten att avsmaka de rätter som serveras på anläggningens restaurangRatchada Point kan komma att ta ut en avgift för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 
[x]
Hotell  1 - 10   av  544  Hotell - Bangkok
Sida  1  av  55
 

Beskrivning av destination

  Bangkok är huvudstaden i Thailand. Den ligger vid stranden av floden Chao Phraya, nära utloppet i Thailändska bukten. Det är en dynamisk, exotisk och billig stad, full med skyskrapor, tempel, sofistikerade köpcentrum, ett livligt nattliv, utmärkta hotell och en intressant gastronomi. Besöket på Grand Palace, som är en samling tempel och byggnader med storslagen arkitektur, kommer att blända dig. Mycket nära finns den lutande Buddha, be honom att få en önskan uppfylld, såsom traditionen säger. Nationalmuseet är det största i Asien. I templet Wat Po, det största och äldsta i Bangkok, kan du få den traditionella thailändska massagen. I templet Wat Trai Mit finns den imponerande Buddhastatyn i guld, tre meter hög och fem ton tung. Du kan besöka det eleganta museet i palatset Wimanmek, byggt i förgylld teak, och palatset Suan Pakkad med sina vackra trädgårdar. På Siam-torget, i närheten av World Trade Centre, hittar du den exotiska helgedomen Erawan, du kan shoppa på den traditionella marknaden Chatuchak (den är bara öppen lördagar och söndagar) och du kan besöka nöjeskvarteren. Den zoologiska trädgården Dusit, planetariet, flera nöjesparker, safarier, golf, ridning och mycket, mycket annat. Bangkok kommer att slå dig med förundran med sitt förflutna och med sin nutid.

Intressanta platser

Populäraste zoner från Bangkok

Söka efter andra resmål

Om du är intresserad av ett särskilt resmål eller område, sök här

Senaste Recensioner