Hotell i Bangkok

Se på kartan
Hotell - Bangkok

BangkokFrån  117kr

Aktuella hotellerbjudanden - Bangkok

 • Josh Hotel
  Från353krPer natt

  Josh Hotelstars

  Rajtaevee-Phayathai, Bangkok , 19/2 ari 4(north)phahonyothin rd.,samsen nai -
   
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 24 recensioner från resenärerBaserat på 24 recensioner från resenärer

  Detta gulliga hotell ligger i Rajatevee- Phayathai. 71 välkomnande rum finns på anläggningen. Alla som valt detta boende har tillgång till wifi-anslutningen överallt. Receptionen på detta hotell håller öppet dygnet runt. Detta boende tillhandahåller inga babysängar på begäran. Detta hotell tillåter inte husdjur. Alla som valt detta boende och som anländer med bil kan parkera på något av dess parkeringsplatser. Resenärerna kan med fördel använda sig av transfertjänsten till flygplatsen. Josh Hotel erbjuder en mängd olika matupplevelser. För gästernas extra bekvämlighet finns affärsfaciliteter och tjänster att tillgå. Extra avgifter kan tillkomma för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 • Icon Bangkok
  Från572krPer natt

  Icon Bangkokstars

  Sukhumvit, Bangkok , Sukhumvit soi 2, khlong toey 49 -
  4,2/5
  Kundomdömenav 27 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 974 recensioner från resenärerBaserat på 974 recensioner från resenärer

  Perfekt för familjer och ett charmigt hotell som är lokaliserat i Sukhumvit. Från denna anläggning som är belägen 400 meter från stadens centrum går du enkelt till fots till destinationens många sevärdheter. Våra gäster kommer att uppskatta anläggningens närhet till det främsta nöjesområdet. Det finns allmänna transportmedel bara en kort promenad bort. Våra resenärer har 2. 2 kilometer till flygplatsen. Totalt 78 rum finns att tillgå för gästernas bekvämlighet. Icon Bangkok har wifi-anslutning i de gemensamma utrymmena och i alla rum. Receptionen på detta hotell håller öppet dygnet runt. Dessutom erbjuder Icon Bangkok babysängar på begäran. Icon Bangkok är inte någon husdjursvänlig anläggning. De som bor på denna anläggning och som anländer med bil kan parkera på någon av dess parkeringsplatser. Gästerna kan använda sig av transfertjänsten. Icon Bangkok erbjuder en mängd olika matupplevelser. Anläggningens underhållning har utformats för att passa alla slags resenärer. Icon Bangkok kan komma att ta ut en avgift för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 • Eastin Hotel Makkasan Bangkok
  Från609krPer natt

  Eastin Hotel Makkasan Bangkokstars

  Pratunam - Petchburi, Bangkok , New petchburi rd, makkasan 1091/343 -
  3,9/5
  Kundomdömenav 4 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 1534 recensioner från resenärerBaserat på 1534 recensioner från resenärer

  Detta gulliga hotell ligger i Pratunam-Petchburi. Våra gäster har 19. 0 kilometer till flygplatsen. Det totala antalet rum är 280. Alla gäster som bor på denna anläggning kan hålla sig uppdaterade med fast och trådlöst internet i de allmänna utrymmena, och det senare finns också i alla rum. Dygnet-runt-servicen på Eastin Hotel Makkasan Bangkok bidrar till gästernas trivsel. De yngre gästerna får sova i babysängar (tillhandahålls på begäran). Detta är inte ett husdjursvänligt boende. Det finns parkeringsplatser. Alla gäster som bor på denna anläggning kan skämma bort sina smaklökar i anläggningens dess restaurang. På detta boende finns det ett stort hälso- och välbefinnandeutbud som resenärerna med fördel kan dra nytta av.

  Se mer
 • Diamond City Hotel
  Från281krPer natt

  Diamond City Hotelstars

  Rajtaevee-Phayathai, Bangkok , Soi payanark, rama iv road 594/23 -
  2,8/5
  Kundomdömenav 2 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 436 recensioner från resenärerBaserat på 436 recensioner från resenärer

  Detta gulliga hotell beläget i Rajatevee- Phayathai. Detta hotell har totalt 90 rum. Alla gäster kan hålla sig uppdaterade tack vare internetanslutningen som erbjuds. Dessutom har anläggningen en reception som är öppen hela dagen. Babysängar tillhandahålls inte på Diamond City Hotel. Inga husdjur är tillåtna i lokalerna. Några av dessa tjänster kan vara föremål för extra kostnader.

  Se mer
 • Ratchada Point
  Från269krPer natt

  Ratchada Pointstars

  Rama 9 - Ratchadapisek, Bangkok , Soi sudprasert 2, sutthisarn-vinichai road 8 -
  4,3/5
  Kundomdömenav 1 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 38 recensioner från resenärerBaserat på 38 recensioner från resenärer

  Detta charmiga hotell återfinns i Rama 9- Ratchadapisek. Detta boende kan erbjuda totalt 67 rum. Ratchada Point genomgick en renovering 2015. Denna anläggning har wifi-anslutning. Receptionen på detta hotell har dygnet-runt-service vilket bidrar till gästernas bekvämlighet. Ratchada Point tillhandahåller babysängar på begäran. Ratchada Point är inte någon husdjursvänlig anläggning. Parkering finns att tillgå för gästernas bekvämlighet. Resenärerna kommer att uppskatta möjligheten att avsmaka de rätter som serveras på anläggningens restaurangRatchada Point kan komma att ta ut en avgift för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 • Modena by Fraser Bangkok
  Från1.313krPer natt

  Modena by Fraser Bangkokstars

  Sukhumvit, Bangkok , Fyi center, rama 4 road, klongtoei 2527 -
  3,9/5
  Kundomdömenav 3 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 305 recensioner från resenärerBaserat på 305 recensioner från resenärer

  Där det är beläget i Sukhumvit är detta bekväma hotell ett optimalt val för homosexuella. Du har enkel tillgång till allt som den här destinationen har att erbjuda från detta hotell som ligger inbäddat 2. 0 kilometer från stadens centrum. Det främsta nöjesområdet ligger 2. 0 kilometer från denna anläggning. De närmaste allmänna transportmedlen ligger 2. 0 kilometer från denna egendom. Våra gäster har 37. 0 kilometer till flygplatsen. Detta hotell har 238 rum. Modena by Fraser Bangkok byggdes 2016. De som bor på detta boende kan hålla sig uppdaterade tack vare wifi-anslutningen. Receptionen är öppen alla dagar dygnet-runt. Dessutom erbjuder denna barnvänliga anläggning babysängar på begäran. Detta handikappanpassade boende har några rullstolsanpassade badrum för ökad tillgänglighet. Husdjur är tillåtna på detta hotell. Parkering och garage finns att tillgå. Gäster som bor på Modena by Fraser Bangkok kan med fördel använda sig av transfertjänsten till flygplatsen. Gästerna kan med fördel dra nytta av anläggningens restaurang. Denna anläggning kan ta ut en avgift för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 • Travelodge Sukhumvit 11
  Från653krPer natt

  Travelodge Sukhumvit 11stars

  Sukhumvit, Bangkok , 30/9-10 soi sukhumvit 11, khlong toei nuea -
  4,4/5
  Kundomdömenav 52 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 620 recensioner från resenärerBaserat på 620 recensioner från resenärer

  Detta charmiga hotell, som återfinns i Sukhumvit, är ett bra alternativ för homosexuella. Från detta hotell som ligger 1000 meter från stadens centrum har du enkel tillgång till allt som den här destinationen har att erbjuda. Denna egendom ligger i närheten av det främsta nöjesområdet. Det finns allmänna transportmedel bara en kort promenad bort. Våra besökare har 26. 0 kilometer till flygplatsen. Travelodge Sukhumvit har totalt 224 rum. Både fast och trådlöst internet tillhandahålls på plats. Receptionen är öppen dygnet runt. Babysängar tillhandahålls inte på Travelodge Sukhumvit. För att tillmötesgå gäster som har särskilda behov har Travelodge Sukhumvit några rullstolsanpassade rum. Husdjur är inte tillåtna i lokalerna. Travelodge Sukhumvit tillhandahåller parkering för gästernas bekvämlighet. Alla som valt detta boende kan lätt ta sig till flygplatsen med transfertjänsten. För några av de nämnda tjänsterna kan en kostnad tillkomma.

  Se mer
 • Indra Regent
  Från591krPer natt

  Indra Regentstars

  Pratunam - Petchburi, Bangkok , Ratchaprarop road 120/126 -
  4,8/5
  Kundomdömenav 2 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 1649 recensioner från resenärerBaserat på 1649 recensioner från resenärer

  Detta gulliga hotell, som återfinns i Pratunam-Petchburi, är ett bra alternativ för familjer. Från detta hotell som är beläget 3 meter från stadens centrum går du enkelt till fots till destinationens många sevärdheter. Våra gäster hittar transportanslutningar inom ett avstånd på 5 meter, vilket ger dem möjlighet att utforska området. Våra gäster har 4. 0 kilometer till flygplatsen. Denna anläggning innefattar 439 trivsamma rum. Denna anläggning totalrenoverades 2002. Indra Regent är perfekt för en produktiv vistelse, tack vare tillgången till internet överallt i byggnaden. Dessutom har anläggningen en reception som är öppen hela dagen. Detta barnvänliga Indra Regent är utformat med de yngre gästernas i åtanke och har ett antal rum med babysängar för de minsta. För att tillmötesgå gästers särskilda behov har detta handikappanpassade hotell några rullstolsanpassade -1. Husdjur är inte tillåtna på Indra Regent. Dessutom finns en parkering tillgänglig på anläggningen för gästernas bekvämlighet. För gästernas extra bekvämlighet finns affärsfaciliteter och tjänster att tillgå. Denna anläggning erbjuder en mängd olika matupplevelser som gör att gästerna njuter av sitt besök på sätt och vis. Resenärerna kan slappna av och fly vardagen i anläggningens inrättning för välbefinnande. Denna anläggning kan ta ut en avgift för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 • BelAire Bangkok
  Från590krPer natt

  BelAire Bangkokstars

  Sukhumvit, Bangkok , 16 sukhumvit road soi 5, nana 976/16 -
  4,1/5
  Kundomdömenav 11 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 1888 recensioner från resenärerBaserat på 1888 recensioner från resenärer

  Detta bekväma hotell finns i Sukhumvit. Kollektivtrafikförbindelser ligger på ett avstånd på -0. 0 kilometer. Våra kunder har 2. 5 kilometer till flygplatsen. Det finns totalt 152 rum på anläggningen. Detta hotell genomgick en renovering 2004. Utöver de tjänster och bekvämligheter som erbjuds, har alla som valt detta boende tillgång till trådlöst internet i de allmänna utrymmena. Resenärena kan kontakta receptionen när som helst under dagen. BelAire Bangkok tillhandahåller babysängar på begäran. Inga husdjur är tillåtna i lokalerna. Alla som valt detta boende och som anländer med bil kan parkera på något av dess parkeringsplatser. Alla som valt detta boende kan använda sig av transfertjänsten. Detta boende erbjuder en mängd olika matupplevelser. På detta hotell finns affärsfaciliteter som lämpar sig för seminarier, utbildning och möten av olika slag. BelAire Bangkok kan komma att ta ut en avgift för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 • U Hotel Sukhumvit Bangkok
  Från896krPer natt

  U Hotel Sukhumvit Bangkokstars

  Sukhumvit, Bangkok , Sukhumvit soi 15, sukhumvit road, klongtoey-nua 81 -
  3,7/5
  Kundomdömenav 3 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 1914 recensioner från resenärerBaserat på 1914 recensioner från resenärer

  Detta gulliga hotell är beläget i Sukhumvit. Från detta boende som ligger inbäddat 500 meter från stadens centrum har du enkel tillgång till allt som den här destinationen har att erbjuda. Detta boende ligger i närheten av det främsta nöjesområdet. Våra resenärer har enkel tillgång till kolektivtrafiknätet. Våra resenärer har 20. 1 kilometer till flygplatsen. 82 välkomnande rum finns på anläggningen. Senast denna anläggning renoverades var 2015. Dessutom ingår wifi-anslutning på denna anläggning. Receptionen på U Hotel Sukhumvit Bangkok håller öppet dygnet runt. Alla rum har babysängar för de små barnen på förfrågan. Denna handikappanpassade anläggning har några rullstolsanpassade badrum för ökad tillgänglighet. Husdjur är tillåtna på detta hotell. Dessutom finns en parkering tillgänglig på anläggningen för gästernas bekvämlighet. Denna anläggning erbjuder en bekväm transfertjänst till flygplatsen. Kunderna kan välja mellan olika härliga resturanger som erbjuds i de trevliga omgivningarna. Affärsresenärer kan låna konferenslokaler som är perfekta för ett företagsseminarium eller för andra speciella tillfällen.

  Se mer
 
[x]
Hotell  1 - 10   av  531  Hotell - Bangkok
Sida  1  av  54
 

Beskrivning av destination

  Bangkok är huvudstaden i Thailand. Den ligger vid stranden av floden Chao Phraya, nära utloppet i Thailändska bukten. Det är en dynamisk, exotisk och billig stad, full med skyskrapor, tempel, sofistikerade köpcentrum, ett livligt nattliv, utmärkta hotell och en intressant gastronomi. Besöket på Grand Palace, som är en samling tempel och byggnader med storslagen arkitektur, kommer att blända dig. Mycket nära finns den lutande Buddha, be honom att få en önskan uppfylld, såsom traditionen säger. Nationalmuseet är det största i Asien. I templet Wat Po, det största och äldsta i Bangkok, kan du få den traditionella thailändska massagen. I templet Wat Trai Mit finns den imponerande Buddhastatyn i guld, tre meter hög och fem ton tung. Du kan besöka det eleganta museet i palatset Wimanmek, byggt i förgylld teak, och palatset Suan Pakkad med sina vackra trädgårdar. På Siam-torget, i närheten av World Trade Centre, hittar du den exotiska helgedomen Erawan, du kan shoppa på den traditionella marknaden Chatuchak (den är bara öppen lördagar och söndagar) och du kan besöka nöjeskvarteren. Den zoologiska trädgården Dusit, planetariet, flera nöjesparker, safarier, golf, ridning och mycket, mycket annat. Bangkok kommer att slå dig med förundran med sitt förflutna och med sin nutid.

Intressanta platser

Populäraste zoner från Bangkok

Söka efter andra resmål

Om du är intresserad av ett särskilt resmål eller område, sök här

Senaste Recensioner