Hotell i Bangkok

Se på kartan
Hotell - Bangkok

BangkokFrån  121kr

Aktuella hotellerbjudanden - Bangkok

 • Nasa Vegas
  Från191krPer natt

  Nasa Vegasstars

  Ramkamhaeng, Bangkok , Ramkhamhaeng rd. 44 -
  3,2/5
  Kundomdömenav 95 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 1883 recensioner från resenärerBaserat på 1883 recensioner från resenärer

  Detta bekväma hotell är beläget i Ramkamhaeng. Från denna anläggning som är belägen 10. 0 kilometer från stadens centrum har du enkel tillgång till allt som den här destinationen har att erbjuda. Från denna anläggning är det -0. 0 kilometer till det allmänna transportnätet. 674 välkomnande rum finns på anläggningen. Nasa Vegas byggdes 2000. Gästerna välkomnas i lobbyn av den dygnet-runt-öppna receptionen. Babysängar tillhandahålls inte på Nasa Vegas. Detta är inte en husdjursvänlig anläggning. Parkering finns att tillgå för gästernas bekvämlighet. På Nasa Vegas kan en avgift tillkomma för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 • Eastin Hotel Makkasan Bangkok
  Från500krPer natt

  Eastin Hotel Makkasan Bangkokstars

  Pratunam - Petchburi, Bangkok , New petchburi rd, makkasan 1091/343 -
  3,9/5
  Kundomdömenav 4 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 1704 recensioner från resenärerBaserat på 1704 recensioner från resenärer

  Detta gulliga hotell finns i Pratunam-Petchburi. Våra gäster har 19. 0 kilometer till flygplatsen. Det totala antalet rum är 280. Både fast och trådlöst internet finns på Eastin Hotel Makkasan Bangkok. Receptionen på Eastin Hotel Makkasan Bangkok håller öppet dygnet runt. Babysängar tillhandahålls på förfrågan. Husdjur är inte tillåtna i lokalerna. De som bor på denna anläggning kan dra nytta av parkeringsplatserna. Restaurangen inbjuder gästerna till att avsmaka utsökta rätter i en elegant miljö. Kunderna kanske väljer att skämma bort sig på friskvårdinrättningen som finns på detta boende.

  Se mer
 • Dream Hotel Bangkok
  Från768krPer natt

  Dream Hotel Bangkokstars

  Sukhumvit, Bangkok , Sukhumvit soi 15, klong toey nua, wattana 10 -
  4,4/5
  Kundomdömenav 50 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 3586 recensioner från resenärerBaserat på 3586 recensioner från resenärer

  Detta enastående hotell är beläget i Sukhumvit. Från detta boende som är beläget 100 meter från stadens centrum går du enkelt till fots till destinationens många sevärdheter. Från denna anläggning är det bara en kort promenad till det främsta nöjesområdet. Våra gäster hittar transportanslutningar inom ett avstånd på 400 meter, vilket ger dem möjlighet att utforska området. Våra kunder har 35. 0 kilometer till flygplatsen. Totalt 195 rum finns att tillgå för gästernas bekvämlighet. Alla gästerna på Dream Hotel Bangkok kan hålla sig uppdaterade tack vare tillgången till internet. Receptionen på detta boende har dygnet-runt-service för att tillmötesgå gästernas behov när som helst, både dag och natt. Detta barnvänliga hotell är utformat med de yngre gästernas i åtanke och har ett antal rum med babysäng för de minsta. De som inte vill lämna sina husdjur hemma kan ta med sig dem. Resenärerna kan dra nytta av parkeringsplatserna. För gästernas bekvämlighet finns transfertjänst på Dream Hotel Bangkok. Detta hotell har ett urval av affärsfaciliteter som syftar till att erbjuda den perfekta kombinationen av komfort och bekvämlighet under affärsresan. Restaurangen inbjuder kunderna till att avsmaka utsökta rätter i en elegant miljö. Dream Hotel Bangkok har ett varierat hälso- och friskvårdsutbud som är perfekt för kunder som vill återhämta sig mentalt och fysiskt. En avgift kan komma att tas ut för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 • Convenient Park Bangkok Sukhumvit
  Från214krPer natt

  Convenient Park Bangkok Sukhumvitstars

  Sukhumvit, Bangkok , 12 soi sukhumvit 62/3 -
  3,7/5
  Kundomdömenav 14 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 304 recensioner från resenärerBaserat på 304 recensioner från resenärer

  Den Convenient Park Bangkok Sukhumvit är ett bekvämt stadshotell i modern arkitektur som ligger i Sukhumvit, ett levande område där gästerna kommer definitivt att hitta mycket på fritiden, shopping och restauranger. Hotellet ligger nära On Nut Sky tågstation, cirka 10 minuter bort med buss. Hotellet har flera allmänna utrymmen för gästernas bekvämlighet och har moderna rum med bekväm inredning som ge ett varmt välkomnande och professionell gästfrihet, hotellet passar både affärs-och fritidsresenärer

  Se mer
 • Dynasty Grande Hotel
  Från579krPer natt

  Dynasty Grande Hotelstars

  Sukhumvit, Bangkok , 21 soi sukhumvit 6, sukhumvit road, klongtoey -
  3,8/5
  Kundomdömenav 1 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 503 recensioner från resenärerBaserat på 503 recensioner från resenärer

  Detta gulliga hotell beläget i Sukhumvit. Från det här hotellet som ligger 2. 5 kilometer från stadens centrum har du enkel tillgång till allt som den här destinationen har att erbjuda. Våra kunder kommer att uppskatta anläggningens närhet till det främsta nöjesområdet. Det är bara en kort promenad till kollektivtrafikförbindelserna. Våra kunder har 28. 0 kilometer till flygplatsen. Dynasty Grande Hotel har totalt 145 rum. Dynasty Grande Hotel totalrenoverades 2014. Både fast och trådlöst internet finns på Dynasty Grande Hotel. Receptionen är öppen alla dagar dygnet-runt. Dynasty Grande Hotel har ett antal rum som på begäran kan utrustas med en babysäng för familjer som reser med barn. Inga husdjur är tillåtna i lokalerna. Resenärer som anländer med bil kommer att uppskatta parkeringen på Dynasty Grande Hotel. Alla gäster som bor på denna anläggning kan använda sig av transfertjänsten. De som bor på denna anläggning kan njuta av smakfulla rätter i dess restaurang. På Dynasty Grande Hotel kan en avgift tillkomma för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 • Grand Swiss Sukhumvit 11 by Compass Hospitality
  Från607krPer natt

  Grand Swiss Sukhumvit 11 by Compass Hospitalitystars

  Sukhumvit, Bangkok , /23- 155 24 soi sukhumvit 11, khwaeng khlong 155/23 -
  3,5/5
  Kundomdömenav 10 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 984 recensioner från resenärerBaserat på 984 recensioner från resenärer

  Detta charmiga hotell beläget i Sukhumvit. Från detta boende som ligger inbäddat 10 meter från stadens centrum har du enkel tillgång till allt som den här destinationen har att erbjuda. Våra resenärer kommer att uppskatta anläggningens närhet till det främsta nöjesområdet. Det är bara en kort promenad till kollektivtrafikförbindelserna. Våra besökare har 28. 0 kilometer till flygplatsen. Det finns totalt 144 rum på anläggningen. Affärsresenärer har tillgång till internet överallt i anläggningen. Receptionen på detta boende har dygnet-runt-service för att tillmötesgå gästernas behov när som helst, både dag och natt. Grand Swiss Sukhumvit 11 by Compass Hospitality har ett antal rum som på begäran kan utrustas med en babysäng för familjer som reser med barn. Detta hotell tillåter inte husdjur. Gästerna kan dra nytta av parkeringsplatserna. Konferensfaciliteter finns på detta hotell. Resenärerna kommer att glädja sig åt de rätter som serveras på de olika gastronomiska matställena.

  Se mer
 • Lohas Residences Sukhumvit
  Från658krPer natt

  Lohas Residences Sukhumvitstars

  Sukhumvit, Bangkok , Sukhumvit soi 2, klongtoey 75 -
  4,0/5
  Kundomdömenav 4 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 903 recensioner från resenärerBaserat på 903 recensioner från resenärer

  Conveniently located near a variety of major business and shopping areas, the hotel also provide its guests an easy access to Sukhumvit Road, Nana and Asoke area and Bumrungrad International Hospital.

  Se mer
 • Galleria12 Sukhumvit Bangkok by Compass Hospitalit
  Från522krPer natt

  Galleria12 Sukhumvit Bangkok by Compass Hospitalitstars

  Sukhumvit, Bangkok , Sukhumvit soi 12, sukhumvit road 81/83 -
  4,1/5
  Kundomdömenav 2 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 511 recensioner från resenärerBaserat på 511 recensioner från resenärer

  Detta charmiga hotell beläget i Sukhumvit. Detta hotell har 164 rum. Detta boendes byggår är 2015. Utöver de tjänster och bekvämligheter som erbjuds, har alla som valt detta boende tillgång till trådlöst internet i de allmänna utrymmena. Receptionen på denna anläggning har dygnet-runt-service vilket bidrar till gästernas bekvämlighet. Babysängar tillhandahålls på förfrågan. Detta boende tillåter inte husdjur. Galleria12 Sukhumvit Bangkok by Compass Hospitalit tillhandahåller parkering för gästernas bekvämlighet. De som bor på denna anläggning kan lätt ta sig till flygplatsen med transfertjänsten.

  Se mer
 • Grand Alpine Hotel Bangkok
  Från296krPer natt

  Grand Alpine Hotel Bangkokstars

  Pratunam - Petchburi, Bangkok , Phetchaburi rd, phayathai, ratchathewi 88/15-17 -
  3,0/5
  Kundomdömenav 6 Åsikter

  Detta gulliga hotell beläget i Pratunam-Petchburi. Från detta boende som är beläget 100 meter från stadens centrum går du enkelt till fots till destinationens många sevärdheter. Denna anläggning ligger i närheten av det främsta nöjesområdet. Det finns allmänna transportmedel bara en kort promenad bort. 95 välkomnande rum finns på anläggningen. Alla gäster som bor på denna anläggning kan hålla sig uppdaterade med fast och trådlöst internet i de allmänna utrymmena, och det senare finns också i alla rum. Eftersom detta boende har en reception som är öppen dygnet runt är gästerna alltid välkomna. Tyvärr finns inga rum för alla som valt detta boende med möjlighet till babysäng för de små. Grand Alpine Hotel Bangkok är inte någon husdjursvänlig anläggning. Gäster som anländer med bil kan parkera på någon av anläggningens parkeringsplatser. Kunderna kan använda sig av transfertjänsten till flygplatsen. Kunderna kommer att uppskatta måltiderna som serveras på detta hotell. Detta hotell har funktionella affärsfaciliteter, perfekt för affärsresenärer. För några av de nämnda tjänsterna kan en kostnad tillkomma.

  Se mer
 • Arcadia Suites Bangkok by Compass Hospitality
  Från797krPer natt

  Arcadia Suites Bangkok by Compass Hospitalitystars

  Sukhumvit, Bangkok , Soi nai lert, wireless road, lumpini, pathumwan 15 -
  3,9/5
  Kundomdömenav 2 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 695 recensioner från resenärerBaserat på 695 recensioner från resenärer

  Detta gulliga hotell beläget i Sukhumvit. Från detta boende som ligger 450 meter från stadens centrum har du enkel tillgång till allt som den här destinationen har att erbjuda. Våra besökare har 28. 2 kilometer till flygplatsen. Detta hotell har totalt 73 ombonade rum. Anläggningen byggdes 2012. Alla gästerna på Arcadia Suites Bangkok by Compass Hospitality kan hålla sig uppdaterade tack vare tillgången till internet. Gästerna uppskattar receptionen som är öppen dygnet-runt. Denna anläggning tillhandahåller inga babysängar på begäran. Detta hotell förstår att tillgänglighet är viktigt för alla gäster. Därför har det rullstolsanpassade rum och är helt utformat för god tillgänglighet. Arcadia Suites Bangkok by Compass Hospitality är inte någon husdjursvänlig anläggning. Det finns parkeringsplatser. Gäster som bor på Arcadia Suites Bangkok by Compass Hospitality kan med fördel använda sig av transfertjänsten till flygplatsen. Kunderna kommer att uppskatta måltiderna som serveras på detta boende. Detta hotell kan ta ut en avgift för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 
[x]
Hotell  1 - 10   av  664  Hotell - Bangkok
Sida  1  av  67
 

Beskrivning av destination

  Bangkok är huvudstaden i Thailand. Den ligger vid stranden av floden Chao Phraya, nära utloppet i Thailändska bukten. Det är en dynamisk, exotisk och billig stad, full med skyskrapor, tempel, sofistikerade köpcentrum, ett livligt nattliv, utmärkta hotell och en intressant gastronomi. Besöket på Grand Palace, som är en samling tempel och byggnader med storslagen arkitektur, kommer att blända dig. Mycket nära finns den lutande Buddha, be honom att få en önskan uppfylld, såsom traditionen säger. Nationalmuseet är det största i Asien. I templet Wat Po, det största och äldsta i Bangkok, kan du få den traditionella thailändska massagen. I templet Wat Trai Mit finns den imponerande Buddhastatyn i guld, tre meter hög och fem ton tung. Du kan besöka det eleganta museet i palatset Wimanmek, byggt i förgylld teak, och palatset Suan Pakkad med sina vackra trädgårdar. På Siam-torget, i närheten av World Trade Centre, hittar du den exotiska helgedomen Erawan, du kan shoppa på den traditionella marknaden Chatuchak (den är bara öppen lördagar och söndagar) och du kan besöka nöjeskvarteren. Den zoologiska trädgården Dusit, planetariet, flera nöjesparker, safarier, golf, ridning och mycket, mycket annat. Bangkok kommer att slå dig med förundran med sitt förflutna och med sin nutid.

Intressanta platser

Populäraste zoner från Bangkok

Söka efter andra resmål

Om du är intresserad av ett särskilt resmål eller område, sök här

Senaste Recensioner