Hotell i Bangkok

Se på kartan
Hotell - Bangkok

BangkokFrån  119kr

Aktuella hotellerbjudanden - Bangkok

 • Asia Airport
  Från362krPer natt

  Asia Airportstars

  Don Muang, Bangkok , Moo 8 , phaholyothin road lamlukka 99/2 -
  4,6/5
  Kundomdömenav 1 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 139 recensioner från resenärerBaserat på 139 recensioner från resenärer

  Perfekt för familjer och ett gulligt hotell som är lokaliserat i Don Muang. De närmaste allmänna transportmedlen ligger -0. 0 kilometer från denna egendom. Våra resenärer har 3. 0 kilometer till flygplatsen. Det finns totalt 234 rum på anläggningen. Internetanslutning finns i gemensamma och privata utrymmen för de som behöver hålla sig uppkopplade. Receptionen är öppen under hela dagen. Om någon gäst som bor på denna anläggning ber om en babysäng, kan den ställas in i deras rum. Detta hotell tillåter inte husdjur. Asia Airport har ett varierat hälso- och friskvårdsutbud som är perfekt för kunder som vill återhämta sig mentalt och fysiskt. Restaurangen serverar överdådiga middag i en elegant atmosfär.

  Se mer
 • First House Hotel Bangkok
  Från731krPer natt

  First House Hotel Bangkokstars

  Pratunam - Petchburi, Bangkok , Newpetchburi road soi19 phyathai rajthevee 14/20-29 -
  3,9/5
  Kundomdömenav 1 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 474 recensioner från resenärerBaserat på 474 recensioner från resenärer

  Detta gulliga hotell finns i Pratunam-Petchburi. Allt som denna destination har att erbjuda finns på ett bekvämt avstånd från denna anläggning med ett läge mitt i stadens centrum. Detta hotell ligger i närheten av det främsta nöjesområdet. Våra kunder hittar närmaste golfbana 15. 0 kilometer från det här boendet. Stadens viktigaste allmänna kommunikationsförbindelser nås lätt från denna egendom. Våra resenärer har 23. 0 kilometer till flygplatsen. Från denna anläggning är det 10. 0 kilometer till hamnen. Denna anläggning har totalt 70 rum. Detta boende som byggdes 20 genomgick en total uppsnyggning och renovering 2015. Alla gäster som bor på denna anläggning har tillgång till wifi-anslutningen överallt. Receptionen på denna anläggning håller öppet dygnet runt. Babysängar tillhandahålls för yngre gäster på förfrågan. Husdjur är inte tillåtna i lokalerna. Denna anläggning erbjuder en bekväm transfertjänst till flygplatsen. Detta boende erbjuder en mängd olika matupplevelser. Tack vare de funktionella mötesfaciliteterna är detta hotell en perfekt plats för gäster som reser i affärssyfte. First House Hotel Bangkok kan komma att ta ut en avgift för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 • Mandarin Hotel Managed By Centre Point
  Från839krPer natt

  Mandarin Hotel Managed By Centre Pointstars

  Silom, Bangkok , Rama iv road, bang rak 662 -
  4,1/5
  Kundomdömenav 6 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 1791 recensioner från resenärerBaserat på 1791 recensioner från resenärer

  Detta bekväma hotell beläget i Silom. Från detta boende som ligger 500 meter från stadens centrum har du enkel tillgång till allt som den här destinationen har att erbjuda. Från denna anläggning är det bara en kort promenad till det främsta nöjesområdet. Våra gäster hittar närmaste golfbana 2. 0 kilometer från den här anläggningen. Denna egendom ligger i närheten av stadens viktigaste kollektivtrafikförbindelser. Våra besökare har 30. 0 kilometer till flygplatsen. Från denna anläggning är det 500 meter till hamnen. Detta hotell innefattar 374 trivsamma rum. Detta boende snyggades upp 2013. Detta hotell har wifi-anslutning. Den dygnet-runt-öppna receptionen bidrar till gästernas trivsel. De yngre gästerna får sova i babysängar (tillhandahålls på begäran). Denna anläggning tillåter inte husdjur. Det finns parkeringsplatser på Mandarin Hotel Managed By Centre Point. Kunderna kommer att uppskatta transfertjänsten till flygplatsen. Alla gäster som bor på denna anläggning kan välja att skämma bort sig på friskvårdinrättningen. Konferensfaciliteter finns på detta hotell. Restaurangen serverar överdådiga middag i en elegant atmosfär. Anläggningens restaurang serverar flera smakfulla rätter och drycker. Detta boende kan ta ut en avgift för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 • Montien Hotel Bangkok
  Från961krPer natt

  Montien Hotel Bangkokstars

  Silom, Bangkok , Surawongse road, khwaeng si phraya 54 -
  2,8/5
  Kundomdömenav 6 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 987 recensioner från resenärerBaserat på 987 recensioner från resenärer

  Detta hotell ligger centralt i hjärtat av Bangkok, praktiskt beläget nära områden med shopping och kultur som denna vibrerande stad har att erbjuda, däribland köpcentrumet Siam Paragon, China Town och Grand Palace. Hotellet ligger också nära nöjeskvarteren i Silom, Sathorn, Rama IV och Surawongse. Det är enkelt att ta sig till affärsdistriktet från hotellet, och det finns en tunnelbanestation knappt fem minuter bort, vilket gör det lätt att ta sig till andra delar av staden. Flygplatsen ligger bara 40 minuter bort med bil.Hotellet är sedan 30 år tillbaka känt för sin traditionella thailändska gästfrihet och moderna lyx, och det är ett perfekt alternativ för både familjer och affärsresenärer. Detta hotell kommer att vara perfekt val för en avkopplande stadsemester.

  Se mer
 • Arnoma Grand Bangkok
  Från982krPer natt

  Arnoma Grand Bangkokstars

  Siam - Ratchadamri, Bangkok , Ratchadamri road, pathumwan 99 -
  3,5/5
  Kundomdömenav 9 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 756 recensioner från resenärerBaserat på 756 recensioner från resenärer

  Detta charmiga hotell, som återfinns i Siam-Ratchadamri, är ett bra alternativ för familjer. Från denna egendom som är belägen 200 meter från stadens centrum går du enkelt till fots till destinationens många sevärdheter. Våra resenärer kommer att uppskatta anläggningens närhet till det främsta nöjesområdet. Våra kunder hittar transportanslutningar inom ett avstånd på 200 meter, vilket ger dem möjlighet att utforska området. Våra besökare har 16. 0 kilometer till flygplatsen. Detta boende kan erbjuda totalt 369 rum. Boendet byggdes år 1991. Alla gästerna på Arnoma Grand Bangkok kan hålla sig uppdaterade tack vare tillgången till internet. Receptionen på denna anläggning har dygnet-runt-service vilket bidrar till gästernas bekvämlighet. Babysängar tillhandahålls inte på Arnoma Grand Bangkok. Arnoma Grand Bangkok är inte någon husdjursvänlig anläggning. Parkering finns att tillgå för gästernas bekvämlighet. Affärsresenärer kan låna konferenslokaler som är perfekta för ett företagsseminarium eller för andra speciella tillfällen. Arnoma Grand Bangkok har ett varierat hälso- och friskvårdsutbud som är perfekt för gäster som vill återhämta sig mentalt och fysiskt. Kunderna kan skämma bort sina smaklökar i anläggningens gastronomiska restaurang. En avgift kan komma att tas ut för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 • Century Park
  Från661krPer natt

  Century Parkstars

  Pratunam - Petchburi, Bangkok , Ratchaprarop road, pratunam-victory monument 9 -
  4,6/5
  Kundomdömenav 4 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 1982 recensioner från resenärerBaserat på 1982 recensioner från resenärer

  Detta gulliga hotell beläget i Pratunam-Petchburi. Du har enkel tillgång till allt som den här destinationen har att erbjuda från denna anläggning som ligger inbäddad 2. 0 kilometer från stadens centrum. Denna anläggning ligger 2. 0 kilometer från det främsta nöjesområdet. Våra gäster hittar transportanslutningar inom ett avstånd på 200 meter, vilket ger dem möjlighet att utforska området. Våra kunder har 30. 0 kilometer till flygplatsen. Detta boende har totalt 380 rum. Detta hotell totalrenoverades 2011. Både fast och trådlöst internet finns på Century Park. Receptionen på Century Park har dygnet-runt-service för att tillmötesgå gästernas behov när som helst, både dag och natt. Century Park tillhandahåller babysängar på begäran. Husdjur är inte tillåtna på Century Park. Dessutom finns en parkering tillgänglig på anläggningen för gästernas bekvämlighet. Resenärerna kan välja mellan olika härliga resturanger som erbjuds i de trevliga omgivningarna. Anläggningens affärsfaciliteter är lämpliga för alla typer av företagsevenemang, seminarier, möten och konferenser. Detta hotell erbjuder underhållning anpassad till gästernas behov. För några av de nämnda tjänsterna kan en kostnad tillkomma.

  Se mer
 • Montien Riverside
  Från670krPer natt

  Montien Riversidestars

  Bangkok Riverside, Bangkok , Rama iii road, bangklo, riverside 372 -
  4,0/5
  Kundomdömenav 12 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 806 recensioner från resenärerBaserat på 806 recensioner från resenärer

  Detta sofistikerade hotell är beläget i Riverside. Från det här boendet som ligger 8. 5 kilometer från stadens centrum har du enkel tillgång till allt som den här destinationen har att erbjuda. Våra resenärer hittar närmaste golfbana 28. 0 kilometer från egendomen. Våra resenärer har 6. 5 kilometer till flygplatsen. Detta boende innefattar 462 trivsamma rum. Denna anläggning totalrenoverades 2012. Montien Riverside har wifi-anslutning i de gemensamma utrymmena och i alla rum. Receptionen är öppen under hela dagen. De yngre gästerna får sova i babysängar (tillhandahålls på begäran). De som inte tycker om djur kan njuta av sin vistelse eftersom detta hotell inte tillåter husdjur. Alla som valt detta boende kan dra nytta av parkeringsplatserna. För gästernas bekvämlighet finns transfertjänst på Montien Riverside. På detta hotell är det perfekt att hålla möten under affärsresan. Gästerna kommer verkligen att uppskatta matsalen som serverar flera typer av rätter och drycker. När det handlar om att koppla av, kan kunderna få svårt att välja med tanke på det breda hälsoutbudet som finns. Den varierade underhållning som erbjuds på denna anläggning är en garanti för att gästerna ska få en trivsam vistelse. På Montien Riverside kan en avgift tillkomma för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 • Golden Tulip Sovereign Hotel Bangkok
  Från968krPer natt

  Golden Tulip Sovereign Hotel Bangkokstars

  Rama 9 - Ratchadapisek, Bangkok , Soi saengcham-rama 9 road 92 -
  4,4/5
  Kundomdömenav 4 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 538 recensioner från resenärerBaserat på 538 recensioner från resenärer

  Detta bekväma hotell är perfekt för familjer och ligger i Rama 9- Ratchadapisek. Du har enkel tillgång till allt som den här destinationen har att erbjuda från denna egendom som ligger inbäddad 2. 0 kilometer från stadens centrum. Detta boende ligger i närheten av det främsta nöjesområdet. Våra gäster hittar närmaste golfbana 30. 0 kilometer från den här anläggningen. Detta boende ligger 0. 2 kilometer från allmänna kommunikationsförbindelser. Våra kunder har 20. 0 kilometer till flygplatsen. Detta boende innefattar 448 trivsamma rum. Senast denna anläggning renoverades var 2014. Detta hotell har wifi-anslutning i de gemensamma utrymmena och i alla rum. Gästerna välkomnas i lobbyn av den dygnet-runt-öppna receptionen. Om resenärerna ber om det kan en babysäng ställas in i deras rum. De gemensamma utrymmena är anpassade för rullstolsburna personer. De som inte tycker om djur kan njuta av sin vistelse eftersom detta boende inte tillåter husdjur. De som bor på denna anläggning och som anländer med bil kan parkera på någon av dess parkeringsplatser. De som bor på denna anläggning kan använda sig av transfertjänsten till flygplatsen. Restaurangutbudet är det perfekta komplementet till gästernas vistelse. Besökare som reser i affärssyfte kan dra nytta av affärsfacliteterna. Detta boende tillhandahåller hälso- och välbefinnandetjänster. De läckra rätter som serveras på de olika gastronomiska alternativen kommer att ge alla som valt detta boende ny energi inför dagen. Ett utbud av underhållning i världsklass bjuds till glädje för gästerna på Golden Tulip Sovereign Hotel Bangkok. En avgift kan komma att tas ut för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 • The Twin Towers Hotel
  Från361krPer natt

  The Twin Towers Hotelstars

  Bangkok Chinatown - Old City, Bangkok , 88 rong muang 88 -
  4,0/5
  Kundomdömenav 5 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 769 recensioner från resenärerBaserat på 769 recensioner från resenärer

  Detta gulliga hotell är beläget i Chinatown-Old City. Från det här boendet som ligger 2. 0 kilometer från stadens centrum har du enkel tillgång till allt som den här destinationen har att erbjuda. Detta boende ligger 1. 2 kilometer från det främsta nöjesområdet. Stadens viktigaste allmänna kommunikationsförbindelser nås lätt från denna egendom. Våra gäster har 32. 0 kilometer till flygplatsen. Det finns totalt 660 rum på anläggningen. Detta hotell snyggades upp 2003. Fast och trådlöst internet tillhandahålls. Eftersom detta hotell har en reception som är öppen dygnet-runt är gästerna alltid välkomna. Om resenärerna ber om det kan en babysäng ställas in i deras rum. Kunderna kommer inte att bli störda under vistelsen eftersom detta inte är ett husdjursvänligt hotell. Resenärer som anländer med bil kommer att uppskatta parkeringen på The Twin Towers Hotel. Kunderna kan hitta balans för kropp och själ på anläggningens hälso- och väbefinnandeinrättning. Detta boende erbjuder en mängd olika matupplevelser. Alla som valt detta boende kommer att kunna smaka på ett brett utbud av lockande kulinariska specialiteter, som passar alla typer av resenärer. Några av dessa tjänster kan vara föremål för extra kostnader.

  Se mer
 • Royal Benja Hotel
  Från701krPer natt

  Royal Benja Hotelstars

  Sukhumvit, Bangkok , 39 sukhumvit road (soi 5) -
   
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 430 recensioner från resenärerBaserat på 430 recensioner från resenärer

  Detta bekväma hotell beläget i Sukhumvit. Du har enkel tillgång till allt som den här destinationen har att erbjuda från denna anläggning som ligger inbäddad 3. 5 kilometer från stadens centrum. Det främsta nöjesområdet nås lätt från denna anläggning. Våra kunder hittar flera allmänna kommunikationsförbindelser inom promenadavstånd. Våra kunder har 31. 0 kilometer till flygplatsen. Totalt 392 rum finns att tillgå för gästernas bekvämlighet. Detta hotell renoverades 2014. Utöver de tjänster och bekvämligheter som erbjuds har kunderna tillgång till trådlöst internet i de allmänna utrymmena. Resenärena uppskattar receptionen som är öppen dygnet-runt. Babysängar tillhandahålls på förfrågan. Husdjur är inte tillåtna på Royal Benja Hotel. Kunder kan dra nytta av parkeringsplatserna. Royal Benja Hotel erbjuder transfer till flygplatsen. Affärsresenärer kan låna konferenslokaler som är perfekta för ett företagsseminarium eller för andra speciella tillfällen. Alla gäster som bor på denna anläggning kan njuta av smakfulla rätter i dess restaurang. Detta boende är stolt över i att kunna erbjuda ett visst hälso- och friskvårdsutbud, perfekt för avkoppling och för att vårda både hälsa och kropp. Gourmeter kommer att uppskatta de olika utsökta kulinariska alternativen med smaker för alla slags resenärer. Royal Benja Hotel kan komma att ta ut en avgift för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 
[x]
Hotell  1 - 10   av  637  Hotell - Bangkok
Sida  1  av  64
 

Beskrivning av destination

  Bangkok är huvudstaden i Thailand. Den ligger vid stranden av floden Chao Phraya, nära utloppet i Thailändska bukten. Det är en dynamisk, exotisk och billig stad, full med skyskrapor, tempel, sofistikerade köpcentrum, ett livligt nattliv, utmärkta hotell och en intressant gastronomi. Besöket på Grand Palace, som är en samling tempel och byggnader med storslagen arkitektur, kommer att blända dig. Mycket nära finns den lutande Buddha, be honom att få en önskan uppfylld, såsom traditionen säger. Nationalmuseet är det största i Asien. I templet Wat Po, det största och äldsta i Bangkok, kan du få den traditionella thailändska massagen. I templet Wat Trai Mit finns den imponerande Buddhastatyn i guld, tre meter hög och fem ton tung. Du kan besöka det eleganta museet i palatset Wimanmek, byggt i förgylld teak, och palatset Suan Pakkad med sina vackra trädgårdar. På Siam-torget, i närheten av World Trade Centre, hittar du den exotiska helgedomen Erawan, du kan shoppa på den traditionella marknaden Chatuchak (den är bara öppen lördagar och söndagar) och du kan besöka nöjeskvarteren. Den zoologiska trädgården Dusit, planetariet, flera nöjesparker, safarier, golf, ridning och mycket, mycket annat. Bangkok kommer att slå dig med förundran med sitt förflutna och med sin nutid.

Intressanta platser

Populäraste zoner från Bangkok

Söka efter andra resmål

Om du är intresserad av ett särskilt resmål eller område, sök här

Senaste Recensioner