Hotell i Bangkok

Se på kartan
Hotell - Bangkok

BangkokFrån  132kr

Aktuella hotellerbjudanden - Bangkok

 • Hotel Royal Bangkok @ Chinatown
  Från419krPer natt

  Hotel Royal Bangkok @ Chinatownstars

  Bangkok Chinatown - Old City, Bangkok , Yaowaraj road (chinatown), sampanthawong 409-421/4 -
  4,4/5
  Kundomdömenav 6 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 671 recensioner från resenärerBaserat på 671 recensioner från resenärer

  Detta gulliga hotell är perfekt för familjer och ligger i Chinatown-Old City. Från detta hotell som är beläget 2. 0 kilometer från stadens centrum har du enkel tillgång till allt som den här destinationen har att erbjuda. Våra kunder kommer att uppskatta anläggningens närhet till det främsta nöjesområdet. Det finns allmänna transportmedel bara en kort promenad bort. Våra kunder har 32. 0 kilometer till flygplatsen. 290 välkomnande rum finns på anläggningen. Hotel Royal Bangkok @ Chinatown totalrenoverades 2014. Internetanslutning finns i gemensamma och privata utrymmen för de som behöver hålla sig uppkopplade. Receptionen är öppen under hela dagen. Om gästerna ber om det kan en babysäng ställas in i deras rum. De gemensamma utrymmen på Hotel Royal Bangkok @ Chinatown är rullstolsanpassade. De som inte tycker om djur kan njuta av sin vistelse eftersom detta hotell inte tillåter husdjur. Resenärer som anländer med bil kommer att uppskatta parkeringen på Hotel Royal Bangkok @ Chinatown. Alla som valt detta boende kan med fördel använda sig av transfertjänsten till flygplatsen. Restaurangutbudet är det perfekta komplementet till gästernas vistelse. Detta boende har affärsfaciliteter. Denna anläggning kan ta ut en avgift för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 • Nasa Vegas
  Från212krPer natt

  Nasa Vegasstars

  Ramkamhaeng, Bangkok , Ramkhamhaeng rd. 44 -
  3,2/5
  Kundomdömenav 95 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 1874 recensioner från resenärerBaserat på 1874 recensioner från resenärer

  Detta gulliga hotell ligger i Ramkamhaeng. Du har enkel tillgång till allt som den här destinationen har att erbjuda från detta hotell som ligger inbäddat 10. 0 kilometer från stadens centrum. Våra besökare har tillgång till kollektivtrafiknätet inom ett avstånd av -0. 0 kilometer. Totalt 674 rum finns att tillgå för gästernas bekvämlighet på Nasa Vegas. Nasa Vegas är från år 2000. Receptionen är öppen dygnet runt. Tyvärr kan inte kunderna be om en babysäng till sitt rum. Husdjur är tillåtna på detta boende. Resenärerna kan dra nytta av parkeringsplatserna. Extra avgifter kan tillkomma för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 • Siam@Siam Design Hotel & Spa
  Från975krPer natt

  Siam@Siam Design Hotel & Spastars

  Siam - Ratchadamri, Bangkok , Rama1 rd, wang mai, patumwan 865 -
  4,0/5
  Kundomdömenav 7 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 4727 recensioner från resenärerBaserat på 4727 recensioner från resenärer

  Detta gulliga hotell återfinns i Siam-Ratchadamri. Från detta hotell som ligger inbäddat 500 meter från stadens centrum har du enkel tillgång till allt som den här destinationen har att erbjuda. Det främsta nöjesområdet nås lätt från denna egendom. De närmaste allmänna transportmedlen ligger på promenadavstånd från detta boende. Våra resenärer har 2. 5 kilometer till flygplatsen. Totalt 203 rum finns att tillgå för gästernas bekvämlighet. Detta hotells byggår är 2003. Denna anläggning är perfekt för en produktiv vistelse, tack vare tillgången till internet överallt i byggnaden. Eftersom detta boende har en reception som är öppen dygnet runt är gästerna alltid välkomna. Siam@Siam Design Hotel & Spa har ett antal rum som på begäran kan utrustas med en babysäng för familjer som reser med barn. Denna anläggning tillåter inte husdjur. Parkeringsplatserna är en tillgång för de som anländer med bil. Restaurangen serverar överdådiga middag i en elegant atmosfär. Detta hotell är stolt över i att kunna erbjuda ett visst hälso- och friskvårdsutbud, perfekt för avkoppling och för att vårda både hälsa och kropp. Siam@Siam Design Hotel & Spa kan komma att ta ut en avgift för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 • Dynasty Grande Hotel
  Från789krPer natt

  Dynasty Grande Hotelstars

  Sukhumvit, Bangkok , 21 soi sukhumvit 6, sukhumvit road, klongtoey -
  3,8/5
  Kundomdömenav 1 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 499 recensioner från resenärerBaserat på 499 recensioner från resenärer

  Detta bekväma hotell återfinns i Sukhumvit. Från det här boendet som ligger 2. 5 kilometer från stadens centrum har du enkel tillgång till allt som den här destinationen har att erbjuda. Från denna egendom är det bara en kort promenad till det främsta nöjesområdet. Stadens viktigaste allmänna kommunikationsförbindelser nås lätt från detta boende. Våra besökare har 28. 0 kilometer till flygplatsen. Anläggningen har totalt 145 rum. Detta boende totalrenoverades 2014. Detta hotell är perfekt för en produktiv vistelse, tack vare tillgången till internet överallt i byggnaden. Receptionen på Dynasty Grande Hotel håller öppet dygnet runt. Vissa typer av rum kan på begäran förses med en babysäng. Husdjur är inte tillåtna på Dynasty Grande Hotel. Det finns parkeringsplatser på Dynasty Grande Hotel. Dynasty Grande Hotel erbjuder transfer till flygplatsen. Alla gäster som bor på denna anläggning kan skämma bort sina smaklökar i anläggningens dess restaurang. Extra avgifter kan tillkomma för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 • Amaze Bangkok
  Från320krPer natt

  Amaze Bangkokstars

  Sukhumvit, Bangkok , 11 soi sukhumvit 50, phrakanong, klongtoeiv 11 -
  4,5/5
  Kundomdömenav 1 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 63 recensioner från resenärerBaserat på 63 recensioner från resenärer

  Detta gulliga hotell är beläget i Sukhumvit. Du har enkel tillgång till allt som den här destinationen har att erbjuda från denna egendom som ligger inbäddad 5. 0 kilometer från stadens centrum. Det främsta nöjesområdet nås lätt från detta hotell. Kollektivtrafikförbindelser ligger på ett avstånd på 1. 0 kilometer. Våra kunder har 26. 5 kilometer till flygplatsen. Detta boende kan erbjuda totalt 66 rum. Amaze Bangkok byggdes 2016. Dessutom ingår wifi-anslutning på detta boende. Receptionen på detta hotell har dygnet-runt-service för att tillmötesgå gästernas behov när som helst, både dag och natt. Alla rum har babysängar för de små barnen på förfrågan. Amaze Bangkok är handikappanpassat och alla gemensamma utrymmen och badrum är anpassade för funktionsnedsatta och rullstolsburna personer. Husdjur är inte tillåtna på Amaze Bangkok. Resenärerna kan dra nytta av parkeringsplatserna. Kunderna kommer att uppskatta måltiderna som serveras på detta boende. Detta boende kan ta ut en avgift för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 • Centre point sukhumvit thong lo
  Från872krPer natt

  Centre point sukhumvit thong lostars

  Sukhumvit, Bangkok , Sukhumvit soi 55 r, wattana,prakanong 304 -
   
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 173 recensioner från resenärerBaserat på 173 recensioner från resenärer

  Detta charmiga hotell, som återfinns i Sukhumvit, är ett bra alternativ för familjer. De 156 välkomnande rum är en perfekt plats för vila i slutet av dagen. Detta boende grundades år 2005. De som bor på denna anläggning kan hålla sig uppdaterade tack vare wifi-anslutningen. Eftersom detta hotell har en reception som är öppen dygnet-runt är gästerna alltid välkomna. Alla rum har babysängar för de små barnen på förfrågan. Husdjur är tillåtna på detta boende. Det finns parkeringsplatser på Centre point sukhumvit thong lo. Denna anläggning har funktionella affärsfaciliteter, perfekt för affärsresenärer.

  Se mer
 • S33 Compact Sukhumvit Hotel
  Från547krPer natt

  S33 Compact Sukhumvit Hotelstars

  Sukhumvit, Bangkok , Soi sukhumvit33 sukhumvit rd. klongton-nua wattana 9/10-14 -
   
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 269 recensioner från resenärerBaserat på 269 recensioner från resenärer

  Detta bekväma hotell beläget i Sukhumvit. Boendet har totalt 80 rum. Boendet totalrenoverades 2011. Både fast och trådlöst internet tillhandahålls på plats. Receptionen är öppen under hela dagen. De yngre gästerna får sova i babysängar (tillhandahålls på begäran). Alla rum på S33 Compact Sukhumvit Hotel är rullstolsanpassade. De som inte tycker om djur kan njuta av sin vistelse eftersom detta hotell inte tillåter husdjur. Parkering och garage finns att tillgå. Detta boende erbjuder en bekväm transfertjänst till flygplatsen. Kunderna kan utforska de olika matställena som detta hotell erbjuder. På S33 Compact Sukhumvit Hotel kan en avgift tillkomma för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 • Bossotel Inn Bangkok
  Från444krPer natt

  Bossotel Inn Bangkokstars

  Bangkok Riverside, Bangkok , 55/8-14 soi charoenkrung 42/1 -
  4,2/5
  Kundomdömenav 5 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 865 recensioner från resenärerBaserat på 865 recensioner från resenärer

  Detta charmiga hotell återfinns i Riverside. Detta boende har 65 rum. Alla gäster kan hålla sig uppdaterade tack vare internetanslutningen som erbjuds. Alla gäster som bor på denna anläggning välkomnas i lobbyn av den dygnet-runt-öppna receptionen. Bossotel Inn Bangkok tillhandahåller inga babysängar på begäran. Husdjur är inte tillåtna på Bossotel Inn Bangkok. Resenärerna kanske väljer att skämma bort sig på friskvårdinrättningen som finns på detta hotell.

  Se mer
 • A2 Hotel Bangkok
  Från791krPer natt

  A2 Hotel Bangkokstars

  Suvarnabhumi Flygplats, Bangkok , 900 soi 12/1 bangna-trad road, km. 2 bangna 12/1 -
  3,7/5
  Kundomdömenav 3 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 239 recensioner från resenärerBaserat på 239 recensioner från resenärer

  Detta charmiga hotell ligger i Suvarnabhumi Airport. Från denna anläggning är det 5. 0 kilometer till det främsta nöjesområdet. Våra kunder hittar närmaste golfbana 1. 5 kilometer från det här hotellet. Våra resenärer hittar transportanslutningar inom ett avstånd på 500 meter, vilket ger dem möjlighet att utforska området. Våra resenärer har 3. 0 kilometer till flygplatsen. Totalt 400 rum finns att tillgå för gästernas bekvämlighet. Denna anläggning totalrenoverades 2011. Både fast och trådlöst internet finns på A2 Hotel Bangkok. Receptionen på A2 Hotel Bangkok har dygnet-runt-service för att tillmötesgå gästernas behov när som helst, både dag och natt. Vissa typer av rum kan på begäran förses med en babysäng. Inga husdjur är tillåtna i lokalerna. Dessutom finns en parkering tillgänglig på anläggningen för gästernas bekvämlighet. Det finns en flygplatstransfer för gästernas bekvämlighet. Den som söker lugn och ro kommer att finna sitt bästa boendealternativ på denna anläggning med massor av hälso- och välbefinnandealternativ. De som bor på denna anläggning kan med fördel dra nytta av dess restaurang. Extra avgifter kan tillkomma för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 • Convenient Park Bangkok Sukhumvit
  Från207krPer natt

  Convenient Park Bangkok Sukhumvitstars

  Sukhumvit, Bangkok , 12 soi sukhumvit 62/3 -
  3,7/5
  Kundomdömenav 14 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 302 recensioner från resenärerBaserat på 302 recensioner från resenärer

  Den Convenient Park Bangkok Sukhumvit är ett bekvämt stadshotell i modern arkitektur som ligger i Sukhumvit, ett levande område där gästerna kommer definitivt att hitta mycket på fritiden, shopping och restauranger. Hotellet ligger nära On Nut Sky tågstation, cirka 10 minuter bort med buss. Hotellet har flera allmänna utrymmen för gästernas bekvämlighet och har moderna rum med bekväm inredning som ge ett varmt välkomnande och professionell gästfrihet, hotellet passar både affärs-och fritidsresenärer

  Se mer
 
[x]
Hotell  1 - 10   av  557  Hotell - Bangkok
Sida  1  av  56
 

Beskrivning av destination

  Bangkok är huvudstaden i Thailand. Den ligger vid stranden av floden Chao Phraya, nära utloppet i Thailändska bukten. Det är en dynamisk, exotisk och billig stad, full med skyskrapor, tempel, sofistikerade köpcentrum, ett livligt nattliv, utmärkta hotell och en intressant gastronomi. Besöket på Grand Palace, som är en samling tempel och byggnader med storslagen arkitektur, kommer att blända dig. Mycket nära finns den lutande Buddha, be honom att få en önskan uppfylld, såsom traditionen säger. Nationalmuseet är det största i Asien. I templet Wat Po, det största och äldsta i Bangkok, kan du få den traditionella thailändska massagen. I templet Wat Trai Mit finns den imponerande Buddhastatyn i guld, tre meter hög och fem ton tung. Du kan besöka det eleganta museet i palatset Wimanmek, byggt i förgylld teak, och palatset Suan Pakkad med sina vackra trädgårdar. På Siam-torget, i närheten av World Trade Centre, hittar du den exotiska helgedomen Erawan, du kan shoppa på den traditionella marknaden Chatuchak (den är bara öppen lördagar och söndagar) och du kan besöka nöjeskvarteren. Den zoologiska trädgården Dusit, planetariet, flera nöjesparker, safarier, golf, ridning och mycket, mycket annat. Bangkok kommer att slå dig med förundran med sitt förflutna och med sin nutid.

Intressanta platser

Populäraste zoner från Bangkok

Söka efter andra resmål

Om du är intresserad av ett särskilt resmål eller område, sök här

Senaste Recensioner