Hotell i Bangkok

Se på kartan
Hotell - Bangkok

BangkokFrån  89kr

Aktuella hotellerbjudanden - Bangkok

 • Dream Hotel Bangkok
  Från673krPer natt

  Dream Hotel Bangkokstars

  Sukhumvit, Bangkok , Sukhumvit soi 15, klong toey nua, wattana 10 -
  4,4/5
  Kundomdömenav 46 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 3156 recensioner från resenärerBaserat på 3156 recensioner från resenärer

  Detta sofistikerade hotell är gay-vänligt och ligger i Sukhumvit. Från detta hotell som ligger 100 meter från stadens centrum har du enkel tillgång till allt som den här destinationen har att erbjuda. Våra gäster kommer att uppskatta anläggningens närhet till det främsta nöjesområdet. Våra besökare hittar transportanslutningar inom ett avstånd på 400 meter, vilket ger dem möjlighet att utforska området. Våra gäster har 35. 0 kilometer till flygplatsen. Detta hotell innefattar 195 trivsamma rum. Alla gäster kan hålla sig uppdaterade tack vare internetanslutningen som erbjuds. De som bor på denna anläggning kan kontakta receptionen när som helst under dagen. Vissa typer av rum kan på begäran förses med en babysäng. De som inte vill lämna sina husdjur hemma kan ta med sig dem. Parkeringsplatserna är en tillgång för de som anländer med bil. Det finns en flygplatstransfer för gästernas bekvämlighet. På detta hotell är det perfekt att hålla möten under affärsresan. Gästerna kan skämma bort sina smaklökar i anläggningens gastronomiska restaurang. De som vill koppla av från vardagens rutiner kan utnyttja anläggningens hälso- och välbefinnandeinrättning. Några av dessa tjänster kan vara föremål för extra kostnader.

  Se mer
 • Josh Hotel
  Från352krPer natt

  Josh Hotelstars

  Rajtaevee-Phayathai, Bangkok , 19/2 ari 4(north)phahonyothin rd.,samsen nai -
   
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 23 recensioner från resenärerBaserat på 23 recensioner från resenärer

  Detta gulliga hotell ligger i Rajatevee- Phayathai. 71 välkomnande rum finns på anläggningen. Alla som valt detta boende har tillgång till wifi-anslutningen överallt. Receptionen på detta hotell håller öppet dygnet runt. Detta boende tillhandahåller inga babysängar på begäran. Detta hotell tillåter inte husdjur. Alla som valt detta boende och som anländer med bil kan parkera på något av dess parkeringsplatser. Resenärerna kan med fördel använda sig av transfertjänsten till flygplatsen. Josh Hotel erbjuder en mängd olika matupplevelser. För gästernas extra bekvämlighet finns affärsfaciliteter och tjänster att tillgå. Extra avgifter kan tillkomma för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 • Travelodge Sukhumvit
  Från360krPer natt

  Travelodge Sukhumvitstars

  Sukhumvit, Bangkok , Sukhumvit 11, klongtoey nua 30/9-10 -
  4,4/5
  Kundomdömenav 50 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 535 recensioner från resenärerBaserat på 535 recensioner från resenärer

  Detta charmiga hotell, som återfinns i Sukhumvit, är ett bra alternativ för homosexuella. Från detta hotell som ligger 1000 meter från stadens centrum har du enkel tillgång till allt som den här destinationen har att erbjuda. Denna egendom ligger i närheten av det främsta nöjesområdet. Det finns allmänna transportmedel bara en kort promenad bort. Våra besökare har 26. 0 kilometer till flygplatsen. Travelodge Sukhumvit har totalt 224 rum. Både fast och trådlöst internet tillhandahålls på plats. Receptionen är öppen dygnet runt. Babysängar tillhandahålls inte på Travelodge Sukhumvit. För att tillmötesgå gäster som har särskilda behov har Travelodge Sukhumvit några rullstolsanpassade rum. Husdjur är inte tillåtna i lokalerna. Travelodge Sukhumvit tillhandahåller parkering för gästernas bekvämlighet. Alla som valt detta boende kan lätt ta sig till flygplatsen med transfertjänsten. För några av de nämnda tjänsterna kan en kostnad tillkomma.

  Se mer
 • Novotel Bangkok Platinum
  Från1.130krPer natt

  Novotel Bangkok Platinumstars

  Pratunam - Petchburi, Bangkok , Petchaburi road, ratchatevee 220 -
  4,3/5
  Kundomdömenav 3 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 3861 recensioner från resenärerBaserat på 3861 recensioner från resenärer

  Novotel Bangkok Platinum Pratunam ligger i Bangkoks modekvarter ovanför Platinum Mall, några minuters gångväg från shoppingcentret Central World, Siam Square, MBK, Pratunam och BTS-stationer. Hotellet sammanför komfort och teknik och passar lika bra för s emestrar och arbetsresor. Hotellet har 283 välutformade rum, två barer och en restaurang, 5 flexibla mötesrum, wifi utan kostnad, pool, fitnesscenter och inomhusparkering.

  Se mer
 • Maduzi Hotel
  Från954krPer natt

  Maduzi Hotelstars

  Sukhumvit, Bangkok , Ratchadaphisek road (corner of sukhumvit soi 16) 9/1 -
  4,8/5
  Kundomdömenav 9 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 535 recensioner från resenärerBaserat på 535 recensioner från resenärer

  Located at the corner of Sukhumvit Soi 16, hotel is minutes to fine dining, shopping and entertainment along Sukhumvit Road, the most fashionable area in Bangkok, a few steps from BTS sky train and MRT underground to sigh seeing and nightlife, this luxury hotel is the perfect base for discovering Bangkok.

  Se mer
 • Icon Bangkok
  Från528krPer natt

  Icon Bangkokstars

  Sukhumvit, Bangkok , Sukhumvit soi 2, khlong toey 49 -
  4,2/5
  Kundomdömenav 27 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 955 recensioner från resenärerBaserat på 955 recensioner från resenärer

  Perfekt för familjer och ett charmigt hotell som är lokaliserat i Sukhumvit. Från denna anläggning som är belägen 400 meter från stadens centrum går du enkelt till fots till destinationens många sevärdheter. Våra gäster kommer att uppskatta anläggningens närhet till det främsta nöjesområdet. Det finns allmänna transportmedel bara en kort promenad bort. Våra resenärer har 2. 2 kilometer till flygplatsen. Totalt 78 rum finns att tillgå för gästernas bekvämlighet. Icon Bangkok har wifi-anslutning i de gemensamma utrymmena och i alla rum. Receptionen på detta hotell håller öppet dygnet runt. Dessutom erbjuder Icon Bangkok babysängar på begäran. Icon Bangkok är inte någon husdjursvänlig anläggning. De som bor på denna anläggning och som anländer med bil kan parkera på någon av dess parkeringsplatser. Gästerna kan använda sig av transfertjänsten. Icon Bangkok erbjuder en mängd olika matupplevelser. Anläggningens underhållning har utformats för att passa alla slags resenärer. Icon Bangkok kan komma att ta ut en avgift för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 • Diamond City Hotel
  Från296krPer natt

  Diamond City Hotelstars

  Rajtaevee-Phayathai, Bangkok , Soi payanark, rama iv road 594/23 -
  2,8/5
  Kundomdömenav 2 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 435 recensioner från resenärerBaserat på 435 recensioner från resenärer

  Detta gulliga hotell beläget i Rajatevee- Phayathai. Detta hotell har totalt 90 rum. Alla gäster kan hålla sig uppdaterade tack vare internetanslutningen som erbjuds. Dessutom har anläggningen en reception som är öppen hela dagen. Babysängar tillhandahålls inte på Diamond City Hotel. Inga husdjur är tillåtna i lokalerna. Några av dessa tjänster kan vara föremål för extra kostnader.

  Se mer
 • Ratchada Point
  Från219krPer natt

  Ratchada Pointstars

  Rama 9 - Ratchadapisek, Bangkok , Soi sudprasert 2, sutthisarn-vinichai road 8 -
  4,3/5
  Kundomdömenav 1 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 35 recensioner från resenärerBaserat på 35 recensioner från resenärer

  Detta charmiga hotell återfinns i Rama 9- Ratchadapisek. Detta boende kan erbjuda totalt 67 rum. Ratchada Point genomgick en renovering 2015. Denna anläggning har wifi-anslutning. Receptionen på detta hotell har dygnet-runt-service vilket bidrar till gästernas bekvämlighet. Ratchada Point tillhandahåller babysängar på begäran. Ratchada Point är inte någon husdjursvänlig anläggning. Parkering finns att tillgå för gästernas bekvämlighet. Resenärerna kommer att uppskatta möjligheten att avsmaka de rätter som serveras på anläggningens restaurangRatchada Point kan komma att ta ut en avgift för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 • Modena by Fraser Bangkok
  Från636krPer natt

  Modena by Fraser Bangkokstars

  Sukhumvit, Bangkok , Fyi center, rama 4 road, klongtoei 2527 -
  3,9/5
  Kundomdömenav 3 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 287 recensioner från resenärerBaserat på 287 recensioner från resenärer

  Där det är beläget i Sukhumvit är detta bekväma hotell ett optimalt val för homosexuella. Du har enkel tillgång till allt som den här destinationen har att erbjuda från detta hotell som ligger inbäddat 2. 0 kilometer från stadens centrum. Det främsta nöjesområdet ligger 2. 0 kilometer från denna anläggning. De närmaste allmänna transportmedlen ligger 2. 0 kilometer från denna egendom. Våra gäster har 37. 0 kilometer till flygplatsen. Detta hotell har 238 rum. Modena by Fraser Bangkok byggdes 2016. De som bor på detta boende kan hålla sig uppdaterade tack vare wifi-anslutningen. Receptionen är öppen alla dagar dygnet-runt. Dessutom erbjuder denna barnvänliga anläggning babysängar på begäran. Detta handikappanpassade boende har några rullstolsanpassade badrum för ökad tillgänglighet. Husdjur är tillåtna på detta hotell. Parkering och garage finns att tillgå. Gäster som bor på Modena by Fraser Bangkok kan med fördel använda sig av transfertjänsten till flygplatsen. Gästerna kan med fördel dra nytta av anläggningens restaurang. Denna anläggning kan ta ut en avgift för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 • Heritage Bangkok
  Från361krPer natt

  Heritage Bangkokstars

  Sathorn, Bangkok , Soi narathivas 3 , narathivas road silom 198 -
  2,5/5
  Kundomdömenav 3 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 1653 recensioner från resenärerBaserat på 1653 recensioner från resenärer

  Detta bekväma hotell är särskilt utformat för homosexuella och finns i Sathorn. Från denna egendom som är belägen 2. 0 kilometer från stadens centrum har du enkel tillgång till allt som den här destinationen har att erbjuda. Det främsta nöjesområdet ligger 2. 0 kilometer från detta hotell. Det är bara en kort promenad till kollektivtrafikförbindelserna. Våra gäster har 35. 0 kilometer till flygplatsen. Detta hotell kan erbjuda totalt 110 rum. Internetanslutning finns i gemensamma och privata utrymmen för de som behöver hålla sig uppkopplade. Den dygnet-runt-öppna receptionen bidrar till trivsel för de som bor på denna anläggning. Babysängar tillhandahålls inte på Heritage Bangkok. Heritage Bangkok är inte någon husdjursvänlig anläggning. Parkeringsplatserna är en tillgång för de som anländer med bil. Alla som valt detta boende kan välja mellan olika härliga resturanger som erbjuds i de trevliga omgivningarna. Extra avgifter kan tillkomma för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 
[x]
Hotell  1 - 10   av  571  Hotell - Bangkok
Sida  1  av  58
 

Beskrivning av destination

  Bangkok är huvudstaden i Thailand. Den ligger vid stranden av floden Chao Phraya, nära utloppet i Thailändska bukten. Det är en dynamisk, exotisk och billig stad, full med skyskrapor, tempel, sofistikerade köpcentrum, ett livligt nattliv, utmärkta hotell och en intressant gastronomi. Besöket på Grand Palace, som är en samling tempel och byggnader med storslagen arkitektur, kommer att blända dig. Mycket nära finns den lutande Buddha, be honom att få en önskan uppfylld, såsom traditionen säger. Nationalmuseet är det största i Asien. I templet Wat Po, det största och äldsta i Bangkok, kan du få den traditionella thailändska massagen. I templet Wat Trai Mit finns den imponerande Buddhastatyn i guld, tre meter hög och fem ton tung. Du kan besöka det eleganta museet i palatset Wimanmek, byggt i förgylld teak, och palatset Suan Pakkad med sina vackra trädgårdar. På Siam-torget, i närheten av World Trade Centre, hittar du den exotiska helgedomen Erawan, du kan shoppa på den traditionella marknaden Chatuchak (den är bara öppen lördagar och söndagar) och du kan besöka nöjeskvarteren. Den zoologiska trädgården Dusit, planetariet, flera nöjesparker, safarier, golf, ridning och mycket, mycket annat. Bangkok kommer att slå dig med förundran med sitt förflutna och med sin nutid.

Intressanta platser

Populäraste zoner från Bangkok

Söka efter andra resmål

Om du är intresserad av ett särskilt resmål eller område, sök här

Senaste Recensioner

 • Nasa Vegas
  Nasa Vegas
  3,2/5
  Kundomdömenav  95 Åsikter

  Vänlig personal.

  Johnny Månsson
  Hotelopias kund, 02/05/2018

  Från172krSe mer

 • The Silver Palm Rama 9 - Bangkok
  The Silver Palm Rama 9 - Bangkok
  4,8/5
  Kundomdömenav  1 Åsikter

  The Hotel give you a calm and relax experience. A piece of the beach in the city. The staff is amazing, talking good english, always helpfull and with a smile on the face. Cleaning was everyday , Whic ...

  Anonym
  Hotelopias kund, 16/01/2018

  Från536krSe mer

 • Khaosan Holiday
  Khaosan Holiday
  3,8/5
  Kundomdömenav  1 Åsikter

  Helt okej för det priset. Men endast som tillfälligt boende någon natt.

  Anonym
  Hotelopias kund, 05/12/2017

  Från158krSe mer