Hotell i Holesovice

Se på kartan
 • Expo
  Från602krPer natt

  Expostars

  Holesovice, Prag , Za elektrarnou 3 - Karta
  4,0/5
  Kundomdömenav 16 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 210 recensioner från resenärerBaserat på 210 recensioner från resenärer

  Detta gulliga hotell återfinns i Holesovice. Från denna egendom som är belägen 2. 0 kilometer från stadens centrum har du enkel tillgång till allt som den här destinationen har att erbjuda. Det främsta nöjesområdet nås lätt från detta hotell. De närmaste allmänna transportmedlen ligger på promenadavstånd från denna anläggning. Våra kunder har 15. 0 kilometer till flygplatsen. 106 välkomnande rum finns på anläggningen. Expo genomgick en totalrenovering 2006. Dessutom ingår tillgång till wifi i de gemensamma utrymmena. Kunderna välkomnas i lobbyn av den dygnet-runt-öppna receptionen. Djurälskare kommer att uppskatta vistelsen på detta boende eftersom det är husdjursvänlig. Dessutom har Expo ett garage för kunder som reser med bil. Detta hotell tillämpar grön praxis. Expo kan komma att ta ut en avgift för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 • Plaza Prague Hotel
  Från646krPer natt

  Plaza Prague Hotelstars

  Holesovice, Prag , Ortenovo namesti 22 - Karta
  4,0/5
  Kundomdömenav 4 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 677 recensioner från resenärerBaserat på 677 recensioner från resenärer

  Detta gulliga hotell beläget i Holesovice. Från den här egendomen som ligger 3. 0 kilometer från stadens centrum har du enkel tillgång till allt som den här destinationen har att erbjuda. Våra besökare hittar närmaste golfbana 500 meter från denna anläggning. Våra kunder hittar transportanslutningar inom ett avstånd på 200 meter, vilket ger dem möjlighet att utforska området. Totalt 90 rum finns att tillgå för gästernas bekvämlighet på Plaza Prague Hotel. Senast denna anläggning renoverades var 2019. Både fast och trådlöst internet finns på Plaza Prague Hotel. Eftersom detta hotell har en reception som är öppen dygnet-runt är gästerna alltid välkomna. Plaza Prague Hotel har ett antal rum som på begäran kan utrustas med en babysäng för familjer som reser med barn. Detta är ett husdjursvänligt hotell. Resenärer som anländer med bil kommer att uppskatta parkeringen på Plaza Prague Hotel. Gäster som bor på Plaza Prague Hotel kan med fördel använda sig av transfertjänsten till flygplatsen. Affärsresenärer kan utnyttja de affärsfaciliteter och tjänster som finns. Plaza Prague Hotel är stolt över att kunna erbjuda ett urval av restauranger som serverar läckra kulinariska specialiteter. Plaza Prague Hotel som har flera matställen tillgodoser behoven hos alla typer av resenärer. Extra avgifter kan tillkomma för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 • Mama Shelter Prague
  Från661krPer natt

  Mama Shelter PraguestarsGreenProgram Icon

  Holesovice, Prag , Veletrzni 1502 20 20 - Karta
  4,0/5
  Kundomdömenav 17 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 206 recensioner från resenärerBaserat på 206 recensioner från resenärer

  Mama Shelter Prague har två barer, två restauranger, en enastående terrass, 238 rum med alla bekvämligheter och digitala moderniteter, samt fem mötesrum med en enorm uteplats. Vi har skapat en oas mitt i storstadspulsen. Prag är en plats där alla kan bo, arbeta, skratta, diskutera och fira. Och när natten faller på är du välkommen hem till din sköna säng på Mama Shelter!

  Se mer
 • Absolutum Wellness Hotel
  Från480krPer natt

  Absolutum Wellness Hotelstars

  Holesovice, Prag , Jablonskeho 639 4 - Karta
  3,8/5
  Kundomdömenav 11 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 410 recensioner från resenärerBaserat på 410 recensioner från resenärer

  Detta gulliga hotell beläget i Holesovice. Från detta hotell som är beläget 2. 4 kilometer från stadens centrum har du enkel tillgång till allt som den här destinationen har att erbjuda. För våra resenärer är det 1. 2 kilometer till det främsta nöjesområdet. Våra resenärer hittar närmaste golfbana 2. 5 kilometer från anläggningen. Våra besökare kan med lätthet promenera till kollektivtrafiknätet. Våra gäster har 15. 6 kilometer till flygplatsen. Från detta boende är det 1. 5 kilometer till hamnen. Detta hotell har 50 rum. Hotellet totalrenoverades 2007. Wifi finns på anläggningen i sin helhet. Receptionen på detta hotell har dygnet-runt-service för att tillmötesgå gästernas behov när som helst, både dag och natt. Tyvärr kan inte gästerna be om en babysäng till sitt rum. För att tillmötesgå gästers särskilda behov har detta handikappanpassade boende några rullstolsanpassade 1. Detta hotell tillåter endast små husdjur. Absolutum Wellness Hotel tillhandahåller parkering för gästernas bekvämlighet. Denna anläggning tillämpar en hållbar policy. Alla gäster som bor på denna anläggning kan med fördel använda sig av transfertjänsten till flygplatsen. Flera konferensfaciliteter finns tillgängliga för att underlätta för affärsresenärer. Den som söker lugn och ro kommer att finna sitt bästa boendealternativ på Absolutum Wellness Hotel som har ett stort hälso- och välbefinnandeutbud. Gästerna får ny energi inför dagen med de läckra rätter som serveras på Absolutum Wellness Hotel. Alla som valt detta boende kommer att glädja sig åt de rätter som serveras på de olika gastronomiska matställena. På Absolutum Wellness Hotel kan en avgift tillkomma för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 • Art Hotel Praha
  Från849krPer natt

  Art Hotel Prahastars

  Holesovice, Prag , Nad kralovskou oborou 53 - Karta
   
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 72 recensioner från resenärerBaserat på 72 recensioner från resenärer

  Detta bekväma hotell beläget i Holesovice. Du har enkel tillgång till allt som den här destinationen har att erbjuda från detta hotell som ligger inbäddat 1. 5 kilometer från stadens centrum. För våra resenärer är det bara 100 meter till flygplatsen. De 24 välkomnande rum är en perfekt plats för vila i slutet av dagen. Detta hotell renoverades 2006. Fast och trådlöst internet tillhandahålls. Receptionen är öppen under hela dagen. Babysängar tillhandahålls på förfrågan. Inga husdjur är tillåtna i lokalerna. Några av dessa tjänster kan vara föremål för extra kostnader.

  Se mer
 • Olga
  Från323krPer natt

  Olgastars

  Holesovice, Prag , Janovského 50 - Karta
   
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 163 recensioner från resenärerBaserat på 163 recensioner från resenärer

  Detta bekväma hotell ligger i Holesovice. Denna anläggning har totalt 26 rum. Wifi finns på boendet i sin helhet. Resenärena välkomnas i lobbyn av den dygnet-runt-öppna receptionen. Babysängar tillhandahålls inte på Olga. Resenärerna välkomnas till detta miljövänliga boende.

  Se mer
 • Plus Prague
  Från303krPer natt

  Plus Praguestars

  Holesovice, Prag , Privozni 1 - Karta
  4,4/5
  Kundomdömenav 5 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 1014 recensioner från resenärerBaserat på 1014 recensioner från resenärer

  Detta hotell är beläget i ett lugnt bostadsområde, endast tio minuters promenad från järnvägs- och tunnelbanestationen Holešovice. Hotellet erbjuder privata rum med eget badrum, inomhuspool och gratis internetåtkomst, liksom en fullt utrustad gymanläggning och en volleybollplan för de som vill hålla i gång. Det finns även bastu och en säker privat parkering för de gäster som reser med eget fordon. Spårvagnshållplatsen Ortenovo náměstí ligger bara 400 m från hotellet, varifrån det är enkelt att ta sig till den gamla staden i Prag med dess oräkneliga sevärdheter, mysiga barer, restauranger och kaféer. Mäss- och utställningsanläggningen Výstaviště, Incheba Arena och Tipsport Arena ligger i närheten och nås enkelt med spårvagn på tio minuter.

  Se mer
 • LETNA GARDEN SUITES
  Från719krPer natt

  LETNA GARDEN SUITESstars

  Holesovice, Prag , Nad stolou 951/10 - Karta
   

  Detta charmiga hotell beläget i Holesovice. Detta hotell har 35 rum. Trots att detta boende byggdes 1900 har det genomgått en renovering 2019. Detta boende har wifi-anslutning. Receptionen på LETNA GARDEN SUITES har inte öppet dygnet runt. De yngre gästerna får sova i babysängar (tillhandahålls på begäran). Denna anläggning är rullstolsanpassad, och har -1 handikappanpassade rum. LETNA GARDEN SUITES kan komma att ta ut en avgift för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 
[x]
 

De populäraste hotellen - Holesovice

Söka efter andra resmål

Om du är intresserad av ett särskilt resmål eller område, sök här