Hotell i Prag omgivningar

Se på kartan
 • Vienna House Andel's Prague
  Från655krPer natt

  Vienna House Andel's Praguestars

  Andel, Prag , stroupeznickeho 21 - Karta
  4,1/5
  Kundomdömenav 14 Åsikter

  Detta charmiga hotell beläget i Andel. Detta boende ligger -0. 0 kilometer från allmänna kommunikationsförbindelser. Våra kunder har 10. 5 kilometer till flygplatsen. Totalt 239 rum finns att tillgå för gästernas bekvämlighet. Vienna House Andel's Prague byggdes 2002. Vienna House Andel's Prague har wifi-anslutning i de gemensamma utrymmena och i alla rum. Dygnet-runt-servicen på Vienna House Andel's Prague bidrar till gästernas trivsel. Babysängar tillhandahålls på förfrågan. Kunder kan dra nytta av parkeringsplatserna. Vienna House Andel's Prague tillämpar en hållbar policy. Alla gästerna som bor på denna anläggning kommer verkligen att uppskatta matsalen som serverar flera typer av rätter och drycker. Den som söker lugn och ro kommer att finna sitt bästa boendealternativ på detta boende med massor av hälso- och välbefinnandealternativ. Detta Vienna House Andel's Prague har ett urval av affärsfaciliteter som syftar till att erbjuda den perfekta kombinationen av komfort och bekvämlighet under affärsresan. För några av de nämnda tjänsterna kan en kostnad tillkomma.

  Se mer
 • Vienna House Diplomat Prague
  Från1.037krPer natt
  3,8/5
  Kundomdömenav 8 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 24 recensioner från resenärerBaserat på 24 recensioner från resenärer

  Detta gulliga hotell finns i Hradcany. Våra resenärer har tillgång till kollektivtrafiknätet inom ett avstånd av -0. 0 kilometer. Våra gäster har 8. 8 kilometer till flygplatsen. Vienna House Diplomat Prague har totalt 398 rum. Senast detta boende renoverades var 2019. Dessutom ingår wifi-anslutning på detta boende. Dessutom har anläggningen en reception som är öppen hela dagen. Det finns parkeringsplatser. Denna anläggning har en -certifiering. Resenärerna uppskattar det hälso- och välbefinnandetutbud som tillhandahålls på detta hotell. De konferenstjänster och faciliteter som erbjuds för olika slags evenemang kan alla dra nytta av. Detta hotell kan ta ut en avgift för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 • Aida
  Från509krPer natt

  Aidastars

  Vysocany, Prag , Kubišova 23 - Karta
  3,8/5
  Kundomdömenav 21 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 522 recensioner från resenärerBaserat på 522 recensioner från resenärer

  Detta hotell ligger i ett attraktivt område med utsikt över hela Prag och med bara 5 tunnelbanestationer till Vaclavplatsen. Prags huvudgata med många affärer, restauranger och utomhusmarknader ligger också i närheten. Hotellets medarbetare finns till hands 24 timmar om dygnet och hotellet har valutaväxling liksom hiss till de övre våningarna. Dessutom har hotellet ett inbjudande frukostrum, en gästdator med internetåtkomst, samt tvättservice. Andra faciliteter inkluderar parkering för de gäster som anländer med bil. Hotellrummen är alla bekvämt utrustade med moderna möbler och eget badrum med gratis toalettartiklar. Gästerna kan njuta av en riklig frukostbuffé varje morgon.

  Se mer
 • Theatrino Hotel
  Från501krPer natt

  Theatrino Hotelstars

  Zizkov, Prag , Borivojova 53/1216 - Karta
  4,4/5
  Kundomdömenav 9 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 1590 recensioner från resenärerBaserat på 1590 recensioner från resenärer

  Detta charmiga hotell renoverades 2014 och ligger nära Prags historiska centrum och bara 4 spårvagnshållplatser från Vaclavplatsen. I närheten finns också Nya judiska kyrkogården, där Franz Kafka är begravd och Zizkov TV-torn med sin hänförande utsikt över staden från restaurangen (66 meter) och observationsplatsen (93 meter). Hotellet erbjuder 73 rum, en 24-timmarsreception, snabb incheckning och utcheckning, conciergeservice, valutaväxling, gratis WI-FI i samtliga utrymmen, en bar, en hälsoavdelning, medicinsk assistans samt cykel- och biluthyrning. Husdjur är tillåtna (avgifter kan tillkomma).

  Se mer
 • Three Crowns Hotel
  Från451krPer natt

  Three Crowns Hotelstars

  Zizkov, Prag , Cimburkova 28 - Karta
  5,0/5
  Kundomdömenav 2 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 737 recensioner från resenärerBaserat på 737 recensioner från resenärer

  Detta bekväma hotell ligger i Zizkov. Från detta boende som är beläget 1. 5 kilometer från stadens centrum har du enkel tillgång till allt som den här destinationen har att erbjuda. Våra resenärer hittar flera allmänna kommunikationsförbindelser inom promenadavstånd. Boendet har totalt 78 rum. Senast detta hotell renoverades var 2010. Alla som valt detta boende har tillgång till wifi-anslutningen överallt. Receptionen är öppen under hela dagen. Dessutom erbjuder Three Crowns Hotel babysängar på begäran. För att tillmötesgå gäster som har särskilda behov har Three Crowns Hotel några rullstolsanpassade rum. Dessutom kan de som reser med bil ha stor nytta av parkeringsmöjligheterna på Three Crowns Hotel. Denna anläggning tillämpar grön praxis. Alla som valt detta boende kan lätt ta sig till flygplatsen med transfertjänsten. Kunderna kommer verkligen att uppskatta matsalen som serverar flera typer av rätter och drycker. På denna anläggning är det perfekt att hålla möten under affärsresan. Gästerna kan njuta av smakfulla måltider som serveras i anläggningens restaurang. Extra avgifter kan tillkomma för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 • Red & Blue Design
  Från442krPer natt

  Red & Blue Designstars

  Andel, Prag , Holeckova 13 - Karta
  4,3/5
  Kundomdömenav 5 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 2082 recensioner från resenärerBaserat på 2082 recensioner från resenärer

  Detta bekväma hotell beläget i Andel. Från denna egendom som är belägen 3. 0 kilometer från stadens centrum har du enkel tillgång till allt som den här destinationen har att erbjuda. Det totala antalet rum är 52. Red & Blue Design genomgick en totalrenovering 2010. Red & Blue Design har wifi-anslutning i de gemensamma utrymmena och i alla rum. Receptionen är öppen dygnet runt. Babysängar tillhandahålls inte på Red & Blue Design. Dessutom har detta boende ett garage för kunder som reser med bil. På Red & Blue Design kan en avgift tillkomma för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 • Occidental Praha Five
  Från496krPer natt

  Occidental Praha Fivestars

  Andel, Prag , Radlicka 46/3276 - Karta
  4,9/5
  Kundomdömenav 4 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 1864 recensioner från resenärerBaserat på 1864 recensioner från resenärer

  Detta bekväma hotell ligger i Andel. Från det här boendet som ligger 2. 0 kilometer från stadens centrum har du enkel tillgång till allt som den här destinationen har att erbjuda. Våra kunder hittar närmaste golfbana 2. 2 kilometer från den här egendomen. Det är bara en kort promenad till kollektivtrafikförbindelserna. Occidental Praha Five har totalt 134 rum. Dessutom finns trådlös internetanslutning tillgänglig. Receptionen är öppen dygnet runt. Babysängar tillhandahålls på förfrågan. Alla badrum på detta handikappanpassade hotell är anpassade för personer med funktionsnedsättning. Detta hotell tillhandahåller parkering och garage. Detta boende har åtagit sig att upprätthålla en miljövänlig praxis. Occidental Praha Five erbjuder transfer till flygplatsen. Denna anläggning är stolt över att kunna erbjuda ett urval av restauranger som serverar läckra kulinariska specialiteter. Affärsresenärer kommer att uppskatta mötes- och affärsfaciliteter som finns tillgängliga för deras bekvämlighet. Occidental Praha Five kan komma att ta ut en avgift för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 • Chateau St. Havel Wellness hotel
  Från980krPer natt

  Chateau St. Havel Wellness hotelstars

  Nusle, Prag , Pred nadrazim 6 - Karta
  4,5/5
  Kundomdömenav 1 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 316 recensioner från resenärerBaserat på 316 recensioner från resenärer

  Där det är beläget i Nusle är detta charmiga hotell ett optimalt val för familjer. Från detta boende som ligger 5 meter från stadens centrum har du enkel tillgång till allt som den här destinationen har att erbjuda. Våra besökare hittar transportanslutningar inom ett avstånd på 75 meter, vilket ger dem möjlighet att utforska området. För våra kunder är det bara 10 meter till flygplatsen. Totalt 28 rum finns att tillgå för gästernas bekvämlighet. Lokalerna är inrymda i en byggnad från 1350 och totalrenoverades 2007. Både fast och trådlöst internet finns på Chateau St. Havel Wellness hotel. Receptionen på detta hotell håller öppet dygnet runt. Anläggningens rum har bekvämligheter för att ta emot barn, såsom en babysäng vid behov. Husdjur är tillåtna på Chateau St. Havel Wellness hotel. Resenärerna kan använda sig av transfertjänsten till flygplatsen. Denna anläggning erbjuder en mängd olika matupplevelser. Chateau St. Havel Wellness hotel är försett med alla nödvändiga tjänster och bekvämligheter för ett lyckat företagsevenemang. Chateau St. Havel Wellness hotel har ett varierat hälso- och friskvårdsutbud som är perfekt för resenärer som vill återhämta sig mentalt och fysiskt. Anläggningens restaurang serverar flera smakfulla rätter och drycker. Detta hotell kan ta ut en avgift för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 • Hotel Adler
  Från475krPer natt

  Hotel Adlerstars

  Nusle, Prag , V jircharich 13 - Karta
  4,3/5
  Kundomdömenav 2 Åsikter

  Detta bekväma hotell finns i Nusle. Hotel Adler har totalt 68 rum. De som bor på denna anläggning har tillgång till wifi-anslutningen överallt. Alla gäster som bor på denna anläggning välkomnas i lobbyn av den dygnet-runt-öppna receptionen. Dessutom erbjuder detta barnvänliga hotell babysängar på begäran. Det finns parkeringsplatser. Detta boende påverkan på miljön är minimal, tack vare dess hållbara rutiner. En avgift kan komma att tas ut för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 • Monastery
  Från1.157krPer natt

  Monasterystars

  Hradcany, Prag , Strahovske nadvori 13/134 - Karta
  4,3/5
  Kundomdömenav 34 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 514 recensioner från resenärerBaserat på 514 recensioner från resenärer

  This hotel is located directly in the city centre within the peaceful gardens of the Strahov monastery, a national historic monument founded in 1142. It offers unique and unforgettable views over Prague Castle, Lesser Side, and the old town and Vltava river.

  Se mer
 
[x]
Hotell  1 - 10   av  59  Hotell - Prag omgivningar
Sida  1  av  6
 

De populäraste hotellen - Prag omgivningar

Söka efter andra resmål

Om du är intresserad av ett särskilt resmål eller område, sök här

Senaste Recensioner

 • Monastery
  Monastery
  4,3/5
  Kundomdömenav  34 Åsikter

  Vi skulle ha bott på Monastery Garden Hotel, men det var dubbelbokat. De ordnade fint att vi fick ett annat hotel samt taxi till den nya. Vi blev bjudna på frukost som plåster på såret. Hamnade då på ...

  Ing-Ping och Ulla-la
  Hotelopias kund, 04/09/2009

  Från1.157krSe mer

 • a&o Prague Rhea
  a&o Prague Rhea
  3,6/5
  Kundomdömenav  26 Åsikter

  This hotel has improved a lot since my last stay aprox. 10 years ago. We realy enjoyed our visit to Prague and it was nice to stay in the green surroundings after a full day in town. The staff was hel ...

  Charlie
  Hotelopias kund, 08/10/2009

  Från379krSe mer

 • Top Hotel Praha
  Top Hotel Praha
  3,7/5
  Kundomdömenav  35 Åsikter

  The receptionists was good, helpful and professional, but a smile now and then wouldn't hurt...

  Anonym
  Hotelopias kund, 17/09/2009

  Från510krSe mer