Hotell i närheten av St. Nicholas kyrka

Se på kartan
Hotell - St. Nicholas kyrka

St. Nicholas kyrkaFrån  260kr

Rekommenderade hotell nära St. Nicholas kyrka

 • Aria
  Från2.444krPer natt

  Ariastars

  Mala Strana, Prag , Tržište 368/9 - Karta
  0.11 km från St. Nicholas kyrka
  5,0/5
  Kundomdömenav 1 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 1992 recensioner från resenärerBaserat på 1992 recensioner från resenärer

  Detta enastående hotell ligger i Mala Strana. Våra resenärer hittar närmaste golfbana 4. 0 kilometer från egendomen. Våra resenärer har tillgång till kollektivtrafiknätet inom ett avstånd av -0. 0 kilometer. För våra kunder är det bara 450 meter till flygplatsen. Aria har totalt 52 rum. Det här hotellet byggdes 2003. De som bor på detta boende kan hålla sig uppdaterade tack vare wifi-anslutningen. Receptionen på detta hotell har dygnet-runt-service för att tillmötesgå gästernas behov när som helst, både dag och natt. Aria tillhandahåller inga babysängar på begäran. Alla rum på Aria är rullstolsanpassade. Dessutom kan de som reser med bil har stor nytta av parkeringsmöjligheterna. De som bor på denna anläggning kan med fördel dra nytta av dess restaurang. De som vill koppla av från vardagens rutiner kan utnyttja anläggningens hälso- och välbefinnandeinrättning. Några av dessa tjänster kan vara föremål för extra kostnader.

  Se mer
 • Alchymist Grand Hotel And Spa
  Från2.632krPer natt
  0.15 km från St. Nicholas kyrka
  4,7/5
  Kundomdömenav 1 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 1995 recensioner från resenärerBaserat på 1995 recensioner från resenärer

  Detta lyxiga hotell återfinns i Mala Strana. Detta hotell har 45 rum. Alchymist Grand Hotel And Spa byggdes 2006. Detta hotell har wifi-anslutning i de gemensamma utrymmena och i alla rum. Gästerna välkomnas i lobbyn av den dygnet-runt-öppna receptionen. Babysängar tillhandahålls inte på detta hotell. Anläggningen har parkeringsplatser och garage. Detta hotell tillämpar en hållbar policy. Kunderna kan helt koppla av på inrättning för hälsa och välbefinnande. Affärsresenärer kan låna konferenslokaler som är perfekta för ett företagsseminarium eller för andra speciella tillfällen. Detta boende erbjuder en mängd olika matupplevelser som gör att kunderna njuter av sitt besök på alla sätt och vis. Några av dessa tjänster kan vara föremål för extra kostnader.

  Se mer
 • The Charles Hotel
  Från626krPer natt

  The Charles Hotelstars

  Mala Strana, Prag , Josefska 1 - Karta
  0.19 km från St. Nicholas kyrka
  4,3/5
  Kundomdömenav 7 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 971 recensioner från resenärerBaserat på 971 recensioner från resenärer

  Detta charmiga hotell är beläget i Mala Strana. Allt som denna destination har att erbjuda finns på ett bekvämt avstånd från denna egendom som ligger mitt i stadens centrum. Våra besökare hittar transportanslutningar inom ett avstånd på 200 meter, vilket ger dem möjlighet att utforska området. Våra resenärer har 25. 0 kilometer till flygplatsen. Det totala antalet rum är 31. The Charles Hotel genomgick en totalrenovering 1997. The Charles Hotel har wifi-anslutning i de gemensamma utrymmena och i alla rum. Den dygnet-runt-öppna receptionen bidrar till trivsel för alla som valt detta boende. Tyvärr finns inga rum för gäster som bor på denna anläggning med möjlighet till babysäng för de små. The Charles Hotel förstår att tillgänglighet är viktigt för alla gäster. Därför har det rullstolsanpassade rum och är helt utformat för god tillgänglighet. The Charles Hotel tillhandahåller parkering för gästernas bekvämlighet. The Charles Hotel tillämpar en hållbar policy. Kunderna kommer att uppskatta transfertjänsten till flygplatsen. En avgift kan komma att tas ut för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 • Three Storks Hotel
  Från1.394krPer natt

  Three Storks Hotelstars

  Mala Strana, Prag , Valdstejnske namesti 8 - Karta
  0.23 km från St. Nicholas kyrka
  4,6/5
  Kundomdömenav 4 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 865 recensioner från resenärerBaserat på 865 recensioner från resenärer

  Detta enastående hotell återfinns i Mala Strana. Från detta hotell som ligger inbäddat 100 meter från stadens centrum har du enkel tillgång till allt som den här destinationen har att erbjuda. Denna egendom ligger i närheten av det främsta nöjesområdet. Våra gäster hittar transportanslutningar inom ett avstånd på 230 meter, vilket ger dem möjlighet att utforska området. Våra gäster har 14. 3 kilometer till flygplatsen. Det totala antalet rum på Three Storks Hotel är 20. Lokalerna är inrymda i en byggnad från 1500 och totalrenoverades 2013. Alla gäster som bor på denna anläggning har tillgång till wifi-anslutningen överallt. Receptionen är öppen under hela dagen. Babysängar tillhandahålls inte på Three Storks Hotel. Stora husdjur är tillåtna i lokalerna. Kunder kan dra nytta av parkeringsplatserna. Dessutom har detta hotell gjort viktiga miljöförbättringar för att minimera sin påverkan på miljön och har en -certifiering. Gästerna kan använda sig av transfertjänsten. Konferensfaciliteter finns på detta boende. På Three Storks Hotel kan en avgift tillkomma för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 • Alchymist Prague Castle Suites
  Från2.417krPer natt
  0.25 km från St. Nicholas kyrka
   

  Detta sofistikerade hotell är beläget i Mala Strana. Detta trivsamma hotell garanterar en lugn vistelse eftersom det bara har 8 rum. De som inte tycker om djur kan njuta av sin vistelse, eftersom denna anläggning inte tillåter husdjur.

  Se mer
 • Hotel Waldstein
  Från1.143krPer natt

  Hotel Waldsteinstars

  Mala Strana, Prag , Valdštejnské námestí 6/19 - Karta
  0.26 km från St. Nicholas kyrka
  4,0/5
  Kundomdömenav 63 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 904 recensioner från resenärerBaserat på 904 recensioner från resenärer

  Detta fina hotell är inrymt i en vacker historisk byggnad med unik arkitektur med anor från 1300-talet, belägen i den mest attraktiva delen av Prag. Gästerna befinner sig fem minuters promenad från Karlsbron, Gamla stadens torg och i omgivningen finns Pragborgen och stadens viktigaste sevärdheter. Den närmaste hållplatsen ligger bara 50 m bort och i området finns utmärkta barer och restauranger liksom oräkneliga butiker. Själva hotellet ger en välbehövlig paus från trängseln utanför. Så snart man kliver över tröskeln, andas in den stilla luften och ser det antika möblemanget och den eleganta inredningen så varvar man ner. Gästerna kan avnjuta en utsökt frukostbuffé i en vacker, välvd renässanskällare, och på sommaren kan de koppla av på den trevliga innergården.

  Se mer
 • The Golden Wheel
  Från393krPer natt

  The Golden Wheelstars

  Stare Mesto, Prag , 28 nerudova street 28 - Karta
  0.29 km från St. Nicholas kyrka
  4,7/5
  Kundomdömenav 2 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 743 recensioner från resenärerBaserat på 743 recensioner från resenärer

  Detta gulliga hotell finns i Stare Mesto. Det totala antalet rum på The Golden Wheel är 17. Senast detta hotell renoverades var 2011. Denna anläggning har wifi-anslutning. Receptionen på detta hotell håller öppet dygnet runt. Detta hotell tillhandahåller inga babysängar på begäran. Kunderna behöver inte lämna sina små husdjur hemma under vistelsen på detta boende. Detta miljövänliga hotell har en -certifiering. Det finns en flygplatstransfer för gästernas bekvämlighet. Extra avgifter kan tillkomma för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 • Mandarin Oriental, Prague
  Från2.342krPer natt

  Mandarin Oriental, Praguestars

  Mala Strana, Prag , Nebovidska 459 mala strana 459/1 - Karta
  0.35 km från St. Nicholas kyrka
   
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 1682 recensioner från resenärerBaserat på 1682 recensioner från resenärer

  Detta sofistikerade hotell ligger i Mala Strana. Mandarin Oriental Prague har totalt 99 rum. Mandarin Oriental Prague är från år 1400. Inga husdjur är tillåtna i lokalerna. Det finns parkeringsplatser på Mandarin Oriental Prague.

  Se mer
 • Design Hotel Neruda
  Från986krPer natt

  Design Hotel Nerudastars

  Mala Strana, Prag , Nerudova 44 - Karta
  0.38 km från St. Nicholas kyrka
  4,4/5
  Kundomdömenav 5 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 1550 recensioner från resenärerBaserat på 1550 recensioner från resenärer

  Detta charmiga hotell beläget i Mala Strana. Från detta boende som är beläget 100 meter från stadens centrum går du enkelt till fots till destinationens många sevärdheter. Våra gäster har 9. 5 kilometer till flygplatsen. Denna anläggning kan erbjuda totalt 42 rum. Anläggningen byggdes 2009. Dessutom ingår wifi-anslutning på denna anläggning. Receptionen på Design Hotel Neruda har dygnet-runt-service för att tillmötesgå gästernas behov när som helst, både dag och natt. Tyvärr kan inte resenärerna be om en babysäng till sitt rum. Det går bra för gästerna att ta med sig sina husdjur till dessa lokaler. Parkeringsplatserna är en tillgång för de som anländer med bil. Denna anläggnings påverkan på miljön är minimal, tack vare dess hållbara rutiner. Gäster som bor på Design Hotel Neruda kan med fördel använda sig av transfertjänsten till flygplatsen. Detta boende tillhandahåller hälso- och välbefinnandetjänster. Detta hotell har affärsfaciliteter. Design Hotel Neruda kan komma att ta ut en avgift för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 • Certovka
  Från660krPer natt

  Certovkastars

  Mala Strana, Prag , U luzickeho seminare feb-85 - Karta
  0.4 km från St. Nicholas kyrka
  3,8/5
  Kundomdömenav 1 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 408 recensioner från resenärerBaserat på 408 recensioner från resenärer

  Detta gulliga hotell finns i Mala Strana. Från denna anläggning som är belägen 10 meter från stadens centrum går du enkelt till fots till destinationens många sevärdheter. Våra besökare hittar närmaste golfbana 2. 0 kilometer från det här hotellet. Våra resenärer hittar transportanslutningar inom ett avstånd på 300 meter, vilket ger dem möjlighet att utforska området. Våra gäster har 8. 5 kilometer till flygplatsen. Totalt 21 rum finns att tillgå för gästernas bekvämlighet på Certovka. Dessutom finns trådlös internetanslutning tillgänglig. Receptionen är öppen alla dagar dygnet-runt. Detta barnvänliga hotell är utformat med de yngre gästernas i åtanke och har ett antal rum med babysäng för de minsta. De gemensamma utrymmen på Certovka är rullstolsanpassade. Varför inte ta med dig din fyrfota vän till detta hotell?Gästerna kan använda sig av transfertjänsten till flygplatsen. Besökare som reser i affärssyfte kan dra nytta av anläggningens affärsfacliteterna. Extra avgifter kan tillkomma för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 
[x]
Hotell  1 - 10   av  160  Hotell - St. Nicholas kyrka
Sida  1  av  16
 

Hotell i närheten av  St. Nicholas kyrka

Söka efter andra resmål

Om du är intresserad av ett särskilt resmål eller område, sök här

Senaste Recensioner