Hotell i Berlin

Se på kartan
Hotell - Berlin

BerlinFrån  337kr

Aktuella hotellerbjudanden - Berlin

 • Estrel Hotel Berlin
  Från1.506krPer natt

  Estrel Hotel Berlinstars

  Neukölln, Berlin , Sonnenallee 225 - Karta
  4,6/5
  Kundomdömenav 7 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 1516 recensioner från resenärerBaserat på 1516 recensioner från resenärer

  Detta hotell finns i Neukölln. Det finns allmänna transportmedel bara en kort promenad bort. Det finns totalt 1125 rum på anläggningen. Detta boende totalrenoverades 2011. Alla gäster som bor på denna anläggning kan hålla sig uppdaterade med fast och trådlöst internet i de allmänna utrymmena, och det senare finns också i alla rum. Receptionen på detta boende har dygnet-runt-service vilket bidrar till gästernas bekvämlighet. Babysängar tillhandahålls inte på denna anläggning. Detta hotell förstår att tillgänglighet är viktigt för alla gäster. Därför har det rullstolsanpassade rum och är helt utformat för god tillgänglighet. Det går bra för gästerna att ta med sig sina husdjur till dessa lokaler. Dessutom finns en parkering tillgänglig på anläggningen för gästernas bekvämlighet. Detta boende har ett urval av affärsfaciliteter som syftar till att erbjuda den perfekta kombinationen av komfort och bekvämlighet under affärsresan. Resenärerna kan utforska de olika matställena som anläggning erbjuder. Detta boende har ett urval av olika hälso- och friskvårdsfaciliteter som är perfekta för gäster som vill återhämta sig mentalt och fysiskt. På denna anläggning med flera restauranger tillgodoses alla typer av gästers behov. På Estrel Hotel Berlin kan en avgift tillkomma för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 • Hotel Bristol Berlin
  Från1.040krPer natt

  Hotel Bristol Berlinstars

  Charlottenburg, Berlin , Kurfuerstendamm 27 - Karta
  4,0/5
  Kundomdömenav 9 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 2052 recensioner från resenärerBaserat på 2052 recensioner från resenärer

  Detta lyxiga hotell är en extraordinär kombination av klassisk charm och modern elegans, och erbjuder en förstklassig service i hjärtat av Berlin. Det ligger på den berömda boulevarden Kurfürstendamm med sina många eleganta affärer och butiker. I hotellet finns en utmärkt wellness-och spa-avdelning samt en gourmetrestaurang och en mysig bar. Verkligen ett perfekt val för en oförglömlig upplevelse i den historiska Berlin

  Se mer
 • IntercityHotel Berlin Ostbahnhof
  Från930krPer natt
   
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 555 recensioner från resenärerBaserat på 555 recensioner från resenärer

  Detta charmiga hotell beläget i Friedrichshain. Du har enkel tillgång till allt som den här destinationen har att erbjuda från denna anläggning som ligger inbäddad 2. 5 kilometer från stadens centrum. Våra resenärer har 4. 0 kilometer till flygplatsen. Anläggningen har totalt 163 rum. IntercityHotel Berlin Ostbahnhof genomgick en renovering 2010. För ytterligare bekvämlighet finns det wifi-anslutning. Receptionen på detta hotell har dygnet-runt-service vilket bidrar till gästernas bekvämlighet. Babysängar tillhandahålls inte på denna anläggning. Både stora och små husdjur är tillåtna på IntercityHotel Berlin Ostbahnhof. Dessutom har IntercityHotel Berlin Ostbahnhof ett garage för kunder som reser med bil. Några av dessa tjänster kan vara föremål för extra kostnader.

  Se mer
 • Best Western Premier Airporthotel Fontane Berlin
  Från929krPer natt
  4,3/5
  Kundomdömenav 6 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 209 recensioner från resenärerBaserat på 209 recensioner från resenärer

  Där det är beläget i Berlin Schönefeld Airport är detta gulliga hotell ett optimalt val för familjer. Våra resenärer hittar närmaste golfbana 2. 5 kilometer från anläggningen. Våra kunder kan med lätthet promenera till kollektivtrafiknätet. Våra resenärer har 7. 0 kilometer till flygplatsen. Från denna egendom är det 2. 0 kilometer till hamnen. Detta hotell har 174 rum. Best Western Premier Airporthotel Fontane Berlin totalrenoverades 2016. Både fast och trådlöst internet finns på Best Western Premier Airporthotel Fontane Berlin. Den dygnet-runt-öppna receptionen bidrar till trivsel för alla som valt detta boende. Babysängar tillhandahålls för yngre gäster på förfrågan. Detta hotell tillåter stora husdjur. Detta boende har ett garage till glädje för gästerna. Detta boende erbjuder en bekväm transfertjänst till flygplatsen. Kunderna kommer att uppskatta måltiderna som serveras på detta hotell. Den som söker lugn och ro kommer att finna sitt bästa boendealternativ på denna anläggning med massor av hälso- och välbefinnandealternativ. För några av de nämnda tjänsterna kan en kostnad tillkomma.

  Se mer
 • Airporthotel Berlin Adlershof
  Från729krPer natt
  4,0/5
  Kundomdömenav 28 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 118 recensioner från resenärerBaserat på 118 recensioner från resenärer

  Detta gulliga hotell finns i Berlin Schönefeld Airport. De närmaste allmänna transportmedlen ligger på promenadavstånd från denna anläggning. Våra gäster har 7. 0 kilometer till flygplatsen. Det totala antalet rum på Airporthotel Berlin Adlershof är 110. Detta hotell snyggades upp 2008. Airporthotel Berlin Adlershof har wifi-anslutning i de gemensamma utrymmena och i alla rum. Alla som valt detta boende uppskattar receptionen som är öppen dygnet-runt. Detta hotell tillhandahåller inga babysängar på begäran. Både små och stora husdjur är tillåtna i lokalerna. Resenärer som anländer med bil kommer att uppskatta parkeringen på Airporthotel Berlin Adlershof. Kunderna kan välja mellan olika härliga resturanger som erbjuds i de trevliga omgivningarna. För gästernas extra bekvämlighet finns affärsfaciliteter och tjänster att tillgå. Några av dessa tjänster kan vara föremål för extra kostnader.

  Se mer
 • Best Western City Ost
  Från656krPer natt

  Best Western City Oststars

  Friedrichshain, Berlin , Frankfurter allee 57-59 - Karta
  4,3/5
  Kundomdömenav 113 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 1181 recensioner från resenärerBaserat på 1181 recensioner från resenärer

  Detta hotell ligger i den trendiga stadsdelen Friedrichshain, framför Samariterstraße tunnelbanestation, inom räckhåll för de flesta av Berlins platser, som East Side Gallery och Checkpoint Charlie. Faciliteter inkluderar en lobby med 24-timmars reception, hiss, en bar och ett frukostrum. Det finns gratis Wi-Fi för gäster, som också kan dra nytta av tjänsten Tvättservice och det finns parkering för dem som anländer med bil.

  Se mer
 • Select Hotel Berlin Gendarmenmarkt
  Från1.034krPer natt

  Select Hotel Berlin Gendarmenmarktstars

  Mitte, Berlin , Charlottenstrasse 66 - Karta
  4,2/5
  Kundomdömenav 62 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 972 recensioner från resenärerBaserat på 972 recensioner från resenärer

  Detta stadshotell är beläget vid ett av de vackraste torgen I Europa, Gendarmenmarkt-torget. Måltids- och nöjesmöjligheter samt länkar till kollektivtrafiken är lättgillgängliga till fots och Berlin har mycket att erbjuda när det kommer till sightseeing. Detta komplex innefattar 134 rum och erbjuder en kreativ atmosfär med dess unika stil och design. Den moderna och stilistiska login erbjuder en oförväntad funktionalitet. Alla rum är utrustade med en plattskärms-TV, ett privat badrum, en minibar och högfartsinternet som hjälper gästerna att hålla kontakten med vänner och familj.

  Se mer
 • Seminaris CampusHotel Berlin
  Från1.095krPer natt

  Seminaris CampusHotel Berlinstars

  Zehlendorf, Berlin , Takustrasse 39 - Karta
  4,0/5
  Kundomdömenav 13 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 487 recensioner från resenärerBaserat på 487 recensioner från resenärer

  Detta gulliga hotell är beläget i Zehlendorf. Från den här anläggningen som ligger 7. 0 kilometer från stadens centrum har du enkel tillgång till allt som den här destinationen har att erbjuda. Våra resenärer hittar närmaste golfbana 13. 0 kilometer från det här boendet. Våra besökare hittar transportanslutningar inom ett avstånd på 100 meter, vilket ger dem möjlighet att utforska området. Våra resenärer har 12. 0 kilometer till flygplatsen. Denna anläggning har totalt 186 ombonade rum. Det här hotellet byggdes 2009. Fast och trådlöst internet tillhandahålls. Dygnet-runt-servicen på Seminaris CampusHotel Berlin bidrar till gästernas trivsel. Babysängar tillhandahålls på förfrågan. De allmänna utrymmen på detta boende är lättillgängliga och 1 är handikappsanpassat. Husdjur är tillåtna på Seminaris CampusHotel Berlin. Parkering och garage finns att tillgå. Affärsresenärer kan utnyttja de affärsfaciliteter och tjänster som finns. Kunderna kommer att uppskatta utbudet av matställen på detta boende. Resenärerna kan njuta av smakfulla måltider som serveras i anläggningens restaurang. Extra avgifter kan tillkomma för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 • Intercityhotel Berlin-Brandenburg Airport
  Från758krPer natt
  4,3/5
  Kundomdömenav 20 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 546 recensioner från resenärerBaserat på 546 recensioner från resenärer

  Detta mysiga hotell är lokaliserat i Berlin Schönefeld Airport. Våra gäster kan med lätthet promenera till de allmänna kollektivtrafiknätet. För våra besökare är det bara 200 meter till flygplatsen. Denna anläggning har 198 rum. Intercityhotel Berlin-Brandenburg Airport är från år 2010. Alla gäster kan hålla sig uppdaterade tack vare internetanslutningen som erbjuds. Dygnet-runt-servicen på Intercityhotel Berlin-Brandenburg Airport bidrar till gästernas trivsel. Babysängar tillhandahålls inte på Intercityhotel Berlin-Brandenburg Airport. De gemensamma utrymmena är anpassade för rullstolsburna personer. Husdjur är tillåtna på Intercityhotel Berlin-Brandenburg Airport. Parkeringsplatserna är en tillgång för de som anländer med bil. Restaurangutbudet är det perfekta komplementet till gästernas vistelse. Affärsresenärer kommer att uppskatta anläggningens bekväma affärsfaciliteter som garanterar en produktiv dag på jobbet. Alla gäster som bor på denna anläggning kommer att kunna smaka på ett brett utbud av lockande kulinariska specialiteter, som passar alla typer av resenärer. Några av dessa tjänster kan vara föremål för extra kostnader.

  Se mer
 • Max Brown Ku'damm
  Från1.013krPer natt

  Max Brown Ku'dammstars

  Charlottenburg, Berlin , Uhlandstrasse 49 49 - Karta
  3,4/5
  Kundomdömenav 5 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 382 recensioner från resenärerBaserat på 382 recensioner från resenärer

  Centralt beläget nära den eleganta shoppinggatan Kurfürstendamm, Kaiser Wilhelm Gedächtniskirche och Theater des Westens, är detta hotell perfekt tanto para fritids-och affärsresenärer. ICC och det verkliga centrum internationell handel är 3 km bort Acerca, alla de berömda sevärdheterna är: till exempel Brandenburger Tor lätt att nå med kollektivtrafik. Tegel International Airport ligger på ett avstånd av 10 km.

  Se mer
 
[x]
Hotell  1 - 10   av  197  Hotell - Berlin
Sida  1  av  20
 

Beskrivning av destination

  Berlin är huvudstaden i Tyskland. Staden har en mängd attraktioner för turister i alla åldrar. Där erbjuds både kultur- och fritidsaktiviteter. En av de mest besökta platserna är Berlinmuren. Det finns fortfarande några delar av den i gott skick trots dess historia. En annan plats man måste besöka är Potsdamer Platz. År 1920 var det en av de viktigaste platserna i Europa och efter murens fall har området byggts upp igen och nu kan man hitta moderna affärscentrum och skyskrapor som symboliserar det nya Berlins födelse. Staden har många museer av olika typer, för närvarande 153 stycken, och om du vill utvidga dina kunskaper kan du alltid hitta något som passar dig. För dem som tycker om att tillbringa en härlig eftermiddag i naturen, finns det många parker och botaniska trädgårdar där man andas lugn och välbefinnande. Om du vill lära känna en aktiv stad med alla dess sevärdheter där du samtidigt kan koppla av, är Berlin det bästa valet.

Intressanta platser

Populäraste zoner från Berlin

Söka efter andra resmål

Om du är intresserad av ett särskilt resmål eller område, sök här