Hotell i New York - NY

Se på kartan
Hotell - New York - NY

New York - NYFrån  781kr

Aktuella hotellerbjudanden - New York - NY

 • Row Nyc
  Från1.608krPer natt

  Row Nycstars

  New York Midtown West, New York - NY , 8th avenue 700 - Karta
  3,6/5
  Kundomdömenav 47 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 24259 recensioner från resenärerBaserat på 24259 recensioner från resenärer

  Detta bekväma och eleganta hotell är beläget i Broadways hjärta. Här kan gästerna finna en uppsjö av affärer och nöjesmöjligheter vid hotellets utgång. Några minuter från hotellet kan gästerna finna det legendariska Times Square och andra attraktioner i Manhattan, t.ex. barer, restauranger och kollektivtrafik ligger endast några meter från hotellet. Detta hotell är idealiskt för ett besök till NYC, tack vare dess fantastiska läge, bekväma rum och en service med hög kvalité.

  Se mer
 • Days Inn by Wyndham Hotel New York City-Broadway
  Från1.415krPer natt
  2,8/5
  Kundomdömenav 11 Åsikter

  Detta fina hotell ligger på Upper West Side på Manhattan, bara några steg från Columbia University, Central Park och Museum of Modern Art. Det finnsmånga utmärkta restauranger i närområdet, och de välkända sevärdheterna på Midtown Manhattan, som Times Square, teaterdistriktet Broadway och Rockefeller Center, nås enkelt med tunnelbana.

  Se mer
 • The Manhattan Club
  Från2.966krPer natt

  The Manhattan Clubstars

  New York Midtown West, New York - NY , west 56 street 200 - Karta
  4,2/5
  Kundomdömenav 13 Åsikter

  Detta bekväma hotell finns i Midtown West. För våra resenärer är det bara 366 meter till flygplatsen. Det totala antalet rum är 286. Både affärs- och semesterresenärer kommer att uppskatta tillgången till internet. Dessutom har anläggningen en reception som är öppen hela dagen. The Manhattan Club tillhandahåller babysängar på begäran. The Manhattan Club är inte någon husdjursvänlig anläggning. Det finns parkeringsplatser. The Manhattan Club kan komma att ta ut en avgift för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 • Cachet Boutique NYC
  Från2.173krPer natt

  Cachet Boutique NYCstars

  New York Midtown West, New York - NY , 510 west 42nd street 510 - Karta
  4,5/5
  Kundomdömenav 1 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 301 recensioner från resenärerBaserat på 301 recensioner från resenärer

  Detta gulliga hotell beläget i Midtown West. Totalt 96 rum finns att tillgå för gästernas bekvämlighet på Cachet Boutique NYC. Senast detta hotell renoverades var 2017. Alla gäster som bor på denna anläggning kan med fördel använda sig av internetanslutningen. Receptionen är inte öppen under hela dagen. Tyvärr kan inte gästerna be om en babysäng till sitt rum. Husdjur är inte tillåtna i lokalerna. Alla som valt detta boende kan välja mellan olika härliga resturanger som erbjuds i de trevliga omgivningarna. Gästerna kanske väljer att skämma bort sig på friskvårdinrättningen som finns på detta hotell.

  Se mer
 • Hilton Garden Inn NYCentral Park South-MidtownWest
  Från2.165krPer natt
   
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 3254 recensioner från resenärerBaserat på 3254 recensioner från resenärer

  Detta gulliga hotell beläget i Midtown West. Från detta hotell är det bara en kort promenad till det främsta nöjesområdet. Våra besökare hittar många allmänna kommunikationsförbindelser inom ett avstånd av 0. 2 kilometer. Våra besökare har 9. 3 kilometer till flygplatsen. Detta hotell har totalt 401 ombonade rum. Fast och trådlöst internet finns i de allmänna utrymmena. Receptionen på detta boende håller öppet dygnet runt. Tyvärr kan inte kunderna be om en babysäng till sitt rum. Denna anläggnings gemensamma utrymmen är handikappanpassade. Det går bra för gästerna att ta med sig sina husdjur till dessa lokaler. Hilton Garden Inn NYCentral Park South-MidtownWest tillhandahåller parkering för gästernas bekvämlighet. Affärsresenärer kan låna konferenslokaler som är perfekta för ett företagsseminarium eller för andra speciella tillfällen.

  Se mer
 • Omni Berkshire Place
  Från3.633krPer natt

  Omni Berkshire Placestars

  New York Midtown East, New York - NY , 21 east 52nd street 21 - Karta
  3,8/5
  Kundomdömenav 3 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 4691 recensioner från resenärerBaserat på 4691 recensioner från resenärer

  Detta lyxiga hotell är lokaliserat i Midtown East. Våra besökare har enkel tillgång till kollektivtrafiknätet. Våra besökare har 18. 7 kilometer till flygplatsen. Det totala antalet rum på Omni Berkshire Place är 396. Fast och trådlöst internet tillhandahålls. Receptionen på detta boende har dygnet-runt-service för att tillmötesgå gästernas behov när som helst, både dag och natt. Tyvärr finns inga rum för gäster som bor på denna anläggning med möjlighet till babysäng för de små. Djurälskare kommer att uppskatta vistelsen på detta boende eftersom det är husdjursvänlig. Omni Berkshire Place tillhandahåller parkering för gästernas bekvämlighet. För några av de nämnda tjänsterna kan en kostnad tillkomma.

  Se mer
 • The Marmara Manhattan
  Från1.948krPer natt

  The Marmara Manhattanstars

  New York Upper East Side, New York - NY , E 94th st 301 - Karta
   
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 1114 recensioner från resenärerBaserat på 1114 recensioner från resenärer

  Detta bekväma hotell beläget i Upper East Side. Det finns allmänna transportmedel bara en kort promenad bort. Våra kunder har 6. 4 kilometer till flygplatsen. De 109 välkomnande rum är en perfekt plats för vila i slutet av dagen. Affärsresenärer har tillgång till internet överallt i anläggningen. Receptionen på The Marmara Manhattan håller inte öppet dygnet-runt-öppen. Babysängar tillhandahålls inte på The Marmara Manhattan. Resenärerna behöver inte lämna sina små husdjur hemma under vistelsen på The Marmara Manhattan. En avgift kan komma att tas ut för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 • Holiday Inn Express Times Square
  Från2.168krPer natt

  Holiday Inn Express Times Squarestars

  New York Midtown West, New York - NY , 343 w 39th street na - Karta
  3,9/5
  Kundomdömenav 2 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 2462 recensioner från resenärerBaserat på 2462 recensioner från resenärer

  Detta gulliga hotell ligger i Midtown West. Allt som denna destination har att erbjuda finns på ett bekvämt avstånd från detta hotell med ett läge mitt i stadens centrum. Våra gäster hittar närmaste golfbana 2. 1 kilometer från den här egendomen. Våra resenärer har 2. 7 kilometer till flygplatsen. Det totala antalet rum på Holiday Inn Express Times Square är 210. Alla gästerna på Holiday Inn Express Times Square kan hålla sig uppdaterade tack vare tillgången till internet. Receptionen på Holiday Inn Express Times Square har inte öppet dygnet runt. Denna anläggning tillhandahåller inga babysängar på begäran. Kunderna kommer inte att bli störda under vistelsen eftersom detta inte är ett husdjursvänligt hotell. Gäster som anländer med bil kan parkera på någon av anläggningens parkeringsplatser. För några av de nämnda tjänsterna kan en kostnad tillkomma.

  Se mer
 • Holiday Inn Express LaGuardia
  Från1.739krPer natt

  Holiday Inn Express LaGuardiastars

  La Guardia Flygplats, New York - NY , 113-10 horace harding blvd. 113-10 - Karta
   
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 281 recensioner från resenärerBaserat på 281 recensioner från resenärer

  Detta gulliga hotell återfinns i La Guardia Airport. Holiday Inn Express LaGuardia har totalt 83 rum. Detta boende snyggades upp 2013. Både fast och trådlöst internet tillhandahålls på plats. Receptionen på Holiday Inn Express LaGuardia har dygnet-runt-service för att tillmötesgå gästernas behov när som helst, både dag och natt. Denna anläggning tillhandahåller inga babysängar på begäran. Resenärerna kommer inte att bli störda under vistelsen eftersom detta inte är ett husdjursvänligt boende. Parkering finns att tillgå för gästernas bekvämlighet.

  Se mer
 • The Kenilworth
  Från837krPer natt

  The Kenilworthstars

  Newark Flygplats, New York - NY , 60 south 31st street - Karta
  5,0/5
  Kundomdömenav 2 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 876 recensioner från resenärerBaserat på 876 recensioner från resenärer

  Vid avfarten till Garden State Parkway och bara en kort bilresa från livliga New York City ligger detta hotell. Hotellet ligger också bara några minuter från bra shopping, fantastiska matställen, scenshower, museer, det vibrerande nattlivet samt golfbanor. Detta centrala New Jersey hotell ligger en kort bilresa från New Yorks spännande sevärdheter, inklusive Frihetsgudinnan, One World Trade Center, Wall Street och andra intressanta platser. De rymliga rummen är perfekt inredda med de bästa bekvämligheterna för en bekväm och avkopplande vistelse. Med sin eleganta och moderna inredning samt den fantastiska personalens service erbjuder detta boendet allt vad gästerna behöver tillsammans med äkta New York-upplevelse.

  Se mer
 
[x]
Hotell  1 - 10   av  302  Hotell - New York - NY
Sida  1  av  31
 

Beskrivning av destination

  New York är en amerikansk stad i delstaten med samma namn och det är den största och mest betydande staden i Förenta staterna. Sedan många år tillbaka är det ett av världens mest betydande kommersiella, finansiella och ekonomiska centrum. De viktigaste sevärdheterna i staden är Empire State Building, Museum of Modern Art (Moma) och det nya World Trade Center, vars design föreslogs år 2003 och som med en höjd på 541,3 meter kommer att bli världens högsta byggnad. Den kommer att få namnet Freedom Tower (Frihetstornet). Vi rekommenderar också ett besök på Bronx Zoo, New Yorks största djurpark, Brooklyn Bridge (bron som korsar East River), ett av stadens mest symboltyngda byggnadsverk, Central Park, med flera konstgjorda sjöar, två skridskobanor och många andra attraktioner. Det är nog världens mest berömda park. Men den symbol som representerar New York framför alla andra är statyn Frihetsgudinnan, som ju är ett av världens populäraste och mest besökta monument. Besök New York och förälska dig i denna charmerande stad.

Intressanta platser

Populäraste zoner från New York - NY

Söka efter andra resmål

Om du är intresserad av ett särskilt resmål eller område, sök här