Hotell i New York - NY

Se på kartan
Hotell - New York - NY

New York - NYFrån  676kr

Aktuella hotellerbjudanden - New York - NY

 • The Carvi Hotel New York, Ascend Hotel Collection
  Från1.148krPer natt
  4,1/5
  Kundomdömenav 5 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 662 recensioner från resenärerBaserat på 662 recensioner från resenärer

  Whether guests are traveling to New York City for business or pleasure they will find this cozy midtown New York City hotel offers easy access to Rockefeller Center, Times Square, the Broadway Theater District Lincoln Center, Central Park, Fifth Ave, United Nations and hundreds of Fortune 500 companies.

  Se mer
 • Radisson Hotel New York Times Square
  Från953krPer natt
  4,2/5
  Kundomdömenav 1 Åsikter

  Detta enastående hotell återfinns i Midtown West. Från detta hotell som ligger inbäddat 870 meter från stadens centrum har du enkel tillgång till allt som den här destinationen har att erbjuda. Från denna anläggning är det bara en kort promenad till det främsta nöjesområdet. Denna egendom ligger i närheten av stadens viktigaste kollektivtrafikförbindelser. Totalt 320 rum finns att tillgå för gästernas bekvämlighet på Radisson Hotel New York Times Square. Dessutom finns trådlös internetanslutning tillgänglig. Receptionen på denna anläggning har dygnet-runt-service vilket bidrar till gästernas bekvämlighet. Babysängar tillhandahålls inte på detta hotell. Radisson Hotel New York Times Square förstår att tillgänglighet är viktigt för alla gäster. Därför har det rullstolsanpassade rum och är helt utformat för god tillgänglighet. Dessutom finns en parkering tillgänglig på anläggningen för gästernas bekvämlighet. Dessutom har Radisson Hotel New York Times Square gjort viktiga miljöförbättringar för att minimera sin påverkan på miljön och har en -certifiering. Extra avgifter kan tillkomma för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 • EVEN Midtown East Grand Central
  Från1.467krPer natt

  EVEN Midtown East Grand CentralstarsGreenProgram Icon

  New York Midtown West, New York - NY , 221 east 44th street - Karta
  2,4/5
  Kundomdömenav 1 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 856 recensioner från resenärerBaserat på 856 recensioner från resenärer

  Detta bekväma hotell ligger i Midtown West. Boendet har totalt 230 rum. Denna anläggning har wifi-anslutning i de gemensamma utrymmena och i alla rum. Den dygnet-runt-öppna receptionen bidrar till gästernas trivsel. Babysängar tillhandahålls inte på EVEN Hotel New York - Midtown East. Dessutom tillåter EVEN Hotel New York - Midtown East stora husdjur. Restaurangen serverar överdådiga middag i en elegant atmosfär. Konferensfaciliteter finns på denna anläggning. En avgift kan komma att tas ut för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 • Concorde Hotel New York
  Från1.460krPer natt

  Concorde Hotel New Yorkstars

  New York Midtown East, New York - NY , 127 east 55th street - Karta
  4,8/5
  Kundomdömenav 1 Åsikter

  Detta bekväma hotell beläget i Midtown East. Våra besökare hittar transportanslutningar inom ett avstånd på 321 meter, vilket ger dem möjlighet att utforska området. Våra besökare har 8. 0 kilometer till flygplatsen. Totalt 122 rum finns att tillgå för gästernas bekvämlighet på Concorde Hotel New York. Concorde Hotel New York är perfekt för en produktiv vistelse, tack vare tillgången till internet överallt i byggnaden. Dessutom har anläggningen en reception som är öppen hela dagen. Detta hotell tillhandahåller inga babysängar på begäran. Concorde Hotel New York förstår att tillgänglighet är viktigt för alla gäster. Därför har det rullstolsanpassade rum och är helt utformat för god tillgänglighet. Husdjur är tillåtna på detta hotell.

  Se mer
 • Crowne Plaza Newark Airport
  Från1.119krPer natt

  Crowne Plaza Newark AirportstarsGreenProgram Icon

  Newark Flygplats, New York - NY , 901 spring street - Karta
   
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 576 recensioner från resenärerBaserat på 576 recensioner från resenärer

  Detta charmiga hotell är särskilt utformat för familjer och finns i Newark Airport. Du har enkel tillgång till allt som den här destinationen har att erbjuda från detta boende som ligger inbäddat 4. 8 kilometer från stadens centrum. Från detta boende är det 4. 8 kilometer till det främsta nöjesområdet. Våra kunder hittar närmaste golfbana 4. 8 kilometer från det här boendet. Kollektivtrafikförbindelser ligger på ett avstånd på 4. 8 kilometer. Våra besökare har 1. 6 kilometer till flygplatsen. Från denna anläggning är det 4. 8 kilometer till hamnen. Detta boende har totalt 260 rum. Boendet totalrenoverades 2014. För ytterligare bekvämlighet finns det wifi-anslutning. Resenärena kan kontakta receptionen när som helst under dagen. De yngre gästerna får sova i babysängar (tillhandahålls på begäran). De allmänna utrymmen på denna anläggning är lättillgängliga och 10 rum är handikappsanpassade. Dessutom finns en parkering tillgänglig på anläggningen för gästernas bekvämlighet. Denna anläggning tillämpar grön praxis.

  Se mer
 • Staypineapple An Artful Hotel Midtown New York
  Från1.726krPer natt
   

  Detta charmiga hotell beläget i Midtown West. Staypineapple, An Artful Hotel, New York har totalt 89 rum.

  Se mer
 • Candlewood Suites New York City- Times Square
  Från1.523krPer natt
  4,4/5
  Kundomdömenav 1 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 2025 recensioner från resenärerBaserat på 2025 recensioner från resenärer

  Detta gulliga hotell är beläget i Midtown West. Våra besökare hittar transportanslutningar inom ett avstånd på 10 meter, vilket ger dem möjlighet att utforska området. Totalt 188 rum finns att tillgå för gästernas bekvämlighet. Anläggningen totalrenoverades 2009. Gästerna kan hålla sig uppdaterade med fast och trådlöst internet i de allmänna utrymmena, och det senare finns också i alla rum. Den dygnet-runt-öppna receptionen bidrar till resenärernas trivsel. Candlewood Suites Times Square tillhandahåller inga babysängar på begäran. Detta boende tillåter inte husdjur. Alla som valt detta boende kan dra nytta av parkeringsplatserna. Extra avgifter kan tillkomma för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 • Hilton Garden Inn Long Island City New York
  Från1.480krPer natt
   
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 1061 recensioner från resenärerBaserat på 1061 recensioner från resenärer

  Detta charmiga hotell återfinns i Long Island City. Boendet har totalt 183 rum. Utöver de tjänster och bekvämligheter som erbjuds har kunderna tillgång till trådlöst internet i de allmänna utrymmena. Alla gäster som bor på denna anläggning välkomnas i lobbyn av den dygnet-runt-öppna receptionen. Babysängar tillhandahålls inte på Hilton Garden Inn Long Island City New York. De gemensamma utrymmen på Hilton Garden Inn Long Island City New York är rullstolsanpassade. Husdjur är inte tillåtna i lokalerna. Parkeringsplatserna är en tillgång för de som anländer med bil. Extra avgifter kan tillkomma för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 • Radisson Hotel JFK Airport
  Från1.330krPer natt

  Radisson Hotel JFK Airportstars

  JFK Flygplats, New York - NY , 135-30 140th street - Karta
  3,3/5
  Kundomdömenav 1 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 1592 recensioner från resenärerBaserat på 1592 recensioner från resenärer

  Detta charmiga hotell finns i JFK Airport. Denna anläggning har totalt 385 ombonade rum. Radisson Hotel JFK Airport genomgick en renovering 2013. Utöver de tjänster och bekvämligheter som erbjuds har gästerna tillgång till trådlöst internet i de allmänna utrymmena. Receptionen är öppen alla dagar dygnet-runt. Radisson Hotel JFK Airport tillhandahåller babysängar på begäran. Inga husdjur är tillåtna i lokalerna. Gästerna kan dra nytta av parkeringsplatserna. Alla som valt detta boende kommer verkligen att uppskatta matsalen som serverar flera typer av rätter och drycker. Detta boende kan ta ut en avgift för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 • Conrad New York Midtown
  Från3.949krPer natt

  Conrad New York MidtownstarsGreenProgram Icon

  New York Midtown West, New York - NY , 151 w 54th street - Karta
  4,7/5
  Kundomdömenav 1 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 4166 recensioner från resenärerBaserat på 4166 recensioner från resenärer

  The hotel resides comfortably at the crossroads of the culture and commerce in midtown; steps from Central Park, Times Square, Fifth Avenue Shopping.

  Se mer
 
[x]
Hotell  1 - 10   av  368  Hotell - New York - NY
Sida  1  av  37
 

Beskrivning av destination

  New York är en amerikansk stad i delstaten med samma namn och det är den största och mest betydande staden i Förenta staterna. Sedan många år tillbaka är det ett av världens mest betydande kommersiella, finansiella och ekonomiska centrum. De viktigaste sevärdheterna i staden är Empire State Building, Museum of Modern Art (Moma) och det nya World Trade Center, vars design föreslogs år 2003 och som med en höjd på 541,3 meter kommer att bli världens högsta byggnad. Den kommer att få namnet Freedom Tower (Frihetstornet). Vi rekommenderar också ett besök på Bronx Zoo, New Yorks största djurpark, Brooklyn Bridge (bron som korsar East River), ett av stadens mest symboltyngda byggnadsverk, Central Park, med flera konstgjorda sjöar, två skridskobanor och många andra attraktioner. Det är nog världens mest berömda park. Men den symbol som representerar New York framför alla andra är statyn Frihetsgudinnan, som ju är ett av världens populäraste och mest besökta monument. Besök New York och förälska dig i denna charmerande stad.

Intressanta platser

Populäraste zoner från New York - NY

Söka efter andra resmål

Om du är intresserad av ett särskilt resmål eller område, sök här