Hotell i New York - NY

Se på kartan
Hotell - New York - NY

New York - NYFrån  511kr

Aktuella hotellerbjudanden - New York - NY

 • The Edison Hotel NYC
  Från1.068krPer natt

  The Edison Hotel NYCstars

  New York Midtown West, New York - NY , 228 west 47th street - Karta
  3,6/5
  Kundomdömenav 16 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 12409 recensioner från resenärerBaserat på 12409 recensioner från resenärer

  Detta bekväma hotell återfinns i Midtown West. Du har enkel tillgång till allt som den här destinationen har att erbjuda från detta boende som ligger inbäddat 5. 0 kilometer från stadens centrum. Det finns allmänna transportmedel bara en kort promenad bort. Våra besökare har 9. 8 kilometer till flygplatsen. Denna anläggning har totalt 810 ombonade rum. Det här hotellet byggdes 1931. Detta boende är perfekt för en produktiv vistelse, tack vare tillgången till internet överallt i byggnaden. Receptionen på The Edison Hotel NYC håller öppet dygnet runt. Tyvärr kan inte kunderna be om en babysäng till sitt rum. Lokalernas allmänna utrymmen är lättillgängliga. The Edison Hotel NYC är inte någon husdjursvänlig anläggning. Alla som valt detta boende kan välja mellan olika härliga resturanger som erbjuds i de trevliga omgivningarna. The Edison Hotel NYC har funktionella affärsfaciliteter som är perfekta för affärsresenärer. För några av de nämnda tjänsterna kan en kostnad tillkomma.

  Se mer
 • Crowne Plaza Englewood
  Från812krPer natt

  Crowne Plaza Englewoodstars

  Fort Lee, New York - NY , 401 south van brunt street - Karta
   
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 365 recensioner från resenärerBaserat på 365 recensioner från resenärer

  Detta charmiga hotell återfinns i Paramus Area. Detta boende har totalt 194 ombonade rum. Internetanslutning finns i gemensamma och privata utrymmen för de som behöver hålla sig uppkopplade. Kunderna välkomnas i lobbyn av den dygnet-runt-öppna receptionen. Crowne Plaza Englewood erbjuder ett särskilt utformat familjerum med babysäng. Husdjur är inte tillåtna på Crowne Plaza Englewood. Det finns parkeringsplatser.

  Se mer
 • Hotel de Point
  Från965krPer natt

  Hotel de Pointstars

  La Guardia Flygplats, New York - NY , 20-07 127th street - Karta
  3,3/5
  Kundomdömenav 1 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 375 recensioner från resenärerBaserat på 375 recensioner från resenärer

  Detta bekväma hotell är beläget i La Guardia Airport. Från detta hotell som är beläget 4. 0 kilometer från stadens centrum har du enkel tillgång till allt som den här destinationen har att erbjuda. Våra besökare har 2. 7 kilometer till flygplatsen. Totalt 114 rum finns att tillgå för gästernas bekvämlighet på Hotel de Point. Gästerna kan hålla sig uppdaterade med fast och trådlöst internet i de allmänna utrymmena, och det senare finns också i alla rum. Dygnet-runt-servicen på Hotel de Point bidrar till gästernas trivsel. Hotel de Point tillhandahåller inga babysängar på begäran. Gästerna kommer inte att bli störda under vistelsen eftersom detta inte är ett husdjursvänligt hotell. Alla som valt detta boende kan dra nytta av parkeringsplatserna. Den som söker lugn och ro kommer att finna sitt bästa boendealternativ på denna anläggning med massor av hälso- och välbefinnandealternativ. Extra avgifter kan tillkomma för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 • Conrad New York Midtown
  Från2.093krPer natt

  Conrad New York MidtownstarsGreenProgram Icon

  New York Midtown West, New York - NY , 151 w 54th street - Karta
  4,7/5
  Kundomdömenav 1 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 4166 recensioner från resenärerBaserat på 4166 recensioner från resenärer

  The hotel resides comfortably at the crossroads of the culture and commerce in midtown; steps from Central Park, Times Square, Fifth Avenue Shopping.

  Se mer
 • EVEN Midtown East Grand Central
  Från1.513krPer natt

  EVEN Midtown East Grand Centralstars

  New York Midtown West, New York - NY , 221 east 44th street - Karta
  2,4/5
  Kundomdömenav 1 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 856 recensioner från resenärerBaserat på 856 recensioner från resenärer

  Detta bekväma hotell ligger i Midtown West. Boendet har totalt 230 rum. Denna anläggning har wifi-anslutning i de gemensamma utrymmena och i alla rum. Den dygnet-runt-öppna receptionen bidrar till gästernas trivsel. Babysängar tillhandahålls inte på EVEN Hotel New York - Midtown East. Dessutom tillåter EVEN Hotel New York - Midtown East stora husdjur. Restaurangen serverar överdådiga middag i en elegant atmosfär. Konferensfaciliteter finns på denna anläggning. En avgift kan komma att tas ut för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 • Concorde Hotel New York
  Från1.103krPer natt

  Concorde Hotel New Yorkstars

  New York Midtown East, New York - NY , 127 east 55th street - Karta
  4,8/5
  Kundomdömenav 1 Åsikter

  Detta bekväma hotell beläget i Midtown East. Våra besökare hittar transportanslutningar inom ett avstånd på 321 meter, vilket ger dem möjlighet att utforska området. Våra besökare har 8. 0 kilometer till flygplatsen. Totalt 122 rum finns att tillgå för gästernas bekvämlighet på Concorde Hotel New York. Concorde Hotel New York är perfekt för en produktiv vistelse, tack vare tillgången till internet överallt i byggnaden. Dessutom har anläggningen en reception som är öppen hela dagen. Detta hotell tillhandahåller inga babysängar på begäran. Concorde Hotel New York förstår att tillgänglighet är viktigt för alla gäster. Därför har det rullstolsanpassade rum och är helt utformat för god tillgänglighet. Husdjur är tillåtna på detta hotell.

  Se mer
 • Hilton Garden Inn Long Island City New York
  Från970krPer natt
   
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 1061 recensioner från resenärerBaserat på 1061 recensioner från resenärer

  Detta charmiga hotell återfinns i Long Island City. Boendet har totalt 183 rum. Utöver de tjänster och bekvämligheter som erbjuds har kunderna tillgång till trådlöst internet i de allmänna utrymmena. Alla gäster som bor på denna anläggning välkomnas i lobbyn av den dygnet-runt-öppna receptionen. Babysängar tillhandahålls inte på Hilton Garden Inn Long Island City New York. De gemensamma utrymmen på Hilton Garden Inn Long Island City New York är rullstolsanpassade. Husdjur är inte tillåtna i lokalerna. Parkeringsplatserna är en tillgång för de som anländer med bil. Extra avgifter kan tillkomma för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 • Radisson Hotel New York Times Square
  Från1.130krPer natt
  4,2/5
  Kundomdömenav 1 Åsikter

  Detta sofistikerade hotell finns i Midtown West. Från detta hotell som ligger inbäddat 870 meter från stadens centrum har du enkel tillgång till allt som den här destinationen har att erbjuda. Våra resenärer kommer att uppskatta anläggningens närhet till det främsta nöjesområdet. Våra gäster har enkel tillgång till kollektivtrafiknätet. Totalt 320 rum finns att tillgå för gästernas bekvämlighet på Radisson Hotel New York Times Square. Anläggningens gemensamma utrymmen har wifi-anslutning. Receptionen är öppen under hela dagen. De gemensamma utrymmena på Radisson Hotel New York Times Square är rullstolsanpassade. Husdjur är tillåtna på denna anläggning.

  Se mer
 • The Gallivant Times Square
  Från632krPer natt

  The Gallivant Times Squarestars

  New York Midtown West, New York - NY , 234 48th street - Karta
  3,8/5
  Kundomdömenav 12 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 2625 recensioner från resenärerBaserat på 2625 recensioner från resenärer

  Detta hotell är centralt beläget nära Times Square och Broadway. Otaliga restauranger, barer, butiker och det allmänna transportnätet finns i den omedelbara närheten. Flygplatsen La Guardia ligger 15 km bort. Hotellet byggdes år 1930 och renoverades år 2002, detta stadshotell har totalt 334 rum. Hotellets faciliteter inkluderar ett kafé, en bar och en restaurang. Tvättservice finns också. De som anländer med bil kan utnyttja hotellets parkeringsplats eller garage. De bekväma rummen har eget badrum med hårtork. G48 Luftkonditionering och värme är centralt reglerade. Gästerna har möjlighet att använda vårdcentralen mittemot hotellet.

  Se mer
 • Fairfield Inn &Suites Manhattan/Central Park
  Från2.274krPer natt
   
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 373 recensioner från resenärerBaserat på 373 recensioner från resenärer

  Detta bekväma hotell är beläget i Midtown West. Boendet har totalt 226 rum. Fairfield Inn &Suites Manhattan/Central Park byggdes 2016. Detta hotell har wifi-anslutning. Dessutom har anläggningen en reception som är öppen hela dagen. Babysängar tillhandahålls inte på Fairfield Inn &Suites Manhattan/Central Park. Detta är ett handikappanpassat hotell vars gemensamma utrymmen och badrum är anpassade för funktionsnedsatta och rullstolsburna personer. Resenärerna kommer inte att bli störda under vistelsen eftersom detta inte är ett husdjursvänlig anläggning. Fairfield Inn &Suites Manhattan/Central Park har ett garage till glädje för gästerna. För några av de nämnda tjänsterna kan en kostnad tillkomma.

  Se mer
 
[x]
Hotell  1 - 10   av  408  Hotell - New York - NY
Sida  1  av  41
 

Beskrivning av destination

  New York är en amerikansk stad i delstaten med samma namn och det är den största och mest betydande staden i Förenta staterna. Sedan många år tillbaka är det ett av världens mest betydande kommersiella, finansiella och ekonomiska centrum. De viktigaste sevärdheterna i staden är Empire State Building, Museum of Modern Art (Moma) och det nya World Trade Center, vars design föreslogs år 2003 och som med en höjd på 541,3 meter kommer att bli världens högsta byggnad. Den kommer att få namnet Freedom Tower (Frihetstornet). Vi rekommenderar också ett besök på Bronx Zoo, New Yorks största djurpark, Brooklyn Bridge (bron som korsar East River), ett av stadens mest symboltyngda byggnadsverk, Central Park, med flera konstgjorda sjöar, två skridskobanor och många andra attraktioner. Det är nog världens mest berömda park. Men den symbol som representerar New York framför alla andra är statyn Frihetsgudinnan, som ju är ett av världens populäraste och mest besökta monument. Besök New York och förälska dig i denna charmerande stad.

Intressanta platser

Populäraste zoner från New York - NY

Söka efter andra resmål

Om du är intresserad av ett särskilt resmål eller område, sök här