Hotell i New York - NY

Se på kartan
Hotell - New York - NY

New York - NYFrån  570kr

Aktuella hotellerbjudanden - New York - NY

 • The Edison Hotel NYC
  Från2.492krPer natt

  The Edison Hotel NYCstars

  New York Midtown West, New York - NY , 228 west 47th street - Karta
  3,6/5
  Kundomdömenav 16 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 12409 recensioner från resenärerBaserat på 12409 recensioner från resenärer

  Detta bekväma hotell återfinns i Midtown West. Du har enkel tillgång till allt som den här destinationen har att erbjuda från detta boende som ligger inbäddat 5. 0 kilometer från stadens centrum. Det finns allmänna transportmedel bara en kort promenad bort. Våra besökare har 9. 8 kilometer till flygplatsen. Denna anläggning har totalt 810 ombonade rum. Det här hotellet byggdes 1931. Detta boende är perfekt för en produktiv vistelse, tack vare tillgången till internet överallt i byggnaden. Receptionen på The Edison Hotel NYC håller öppet dygnet runt. Tyvärr kan inte kunderna be om en babysäng till sitt rum. Lokalernas allmänna utrymmen är lättillgängliga. The Edison Hotel NYC är inte någon husdjursvänlig anläggning. Alla som valt detta boende kan välja mellan olika härliga resturanger som erbjuds i de trevliga omgivningarna. The Edison Hotel NYC har funktionella affärsfaciliteter som är perfekta för affärsresenärer. För några av de nämnda tjänsterna kan en kostnad tillkomma.

  Se mer
 • Crowne Plaza Englewood
  Från943krPer natt

  Crowne Plaza Englewoodstars

  Fort Lee, New York - NY , 401 south van brunt street - Karta
   
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 365 recensioner från resenärerBaserat på 365 recensioner från resenärer

  Detta charmiga hotell återfinns i Paramus Area. Detta boende har totalt 194 ombonade rum. Internetanslutning finns i gemensamma och privata utrymmen för de som behöver hålla sig uppkopplade. Kunderna välkomnas i lobbyn av den dygnet-runt-öppna receptionen. Crowne Plaza Englewood erbjuder ett särskilt utformat familjerum med babysäng. Husdjur är inte tillåtna på Crowne Plaza Englewood. Det finns parkeringsplatser.

  Se mer
 • Conrad New York Midtown
  Från5.470krPer natt

  Conrad New York MidtownstarsGreenProgram Icon

  New York Midtown West, New York - NY , 151 w 54th street - Karta
  4,7/5
  Kundomdömenav 1 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 4166 recensioner från resenärerBaserat på 4166 recensioner från resenärer

  The hotel resides comfortably at the crossroads of the culture and commerce in midtown; steps from Central Park, Times Square, Fifth Avenue Shopping.

  Se mer
 • EVEN Midtown East Grand Central
  Från1.503krPer natt

  EVEN Midtown East Grand Centralstars

  New York Midtown West, New York - NY , 221 east 44th street - Karta
  2,4/5
  Kundomdömenav 1 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 856 recensioner från resenärerBaserat på 856 recensioner från resenärer

  Detta bekväma hotell ligger i Midtown West. Boendet har totalt 230 rum. Denna anläggning har wifi-anslutning i de gemensamma utrymmena och i alla rum. Den dygnet-runt-öppna receptionen bidrar till gästernas trivsel. Babysängar tillhandahålls inte på EVEN Hotel New York - Midtown East. Dessutom tillåter EVEN Hotel New York - Midtown East stora husdjur. Restaurangen serverar överdådiga middag i en elegant atmosfär. Konferensfaciliteter finns på denna anläggning. En avgift kan komma att tas ut för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 • Concorde Hotel New York
  Från1.147krPer natt

  Concorde Hotel New Yorkstars

  New York Midtown East, New York - NY , 127 east 55th street - Karta
  4,8/5
  Kundomdömenav 1 Åsikter

  Detta bekväma hotell beläget i Midtown East. Våra besökare hittar transportanslutningar inom ett avstånd på 321 meter, vilket ger dem möjlighet att utforska området. Våra besökare har 8. 0 kilometer till flygplatsen. Totalt 122 rum finns att tillgå för gästernas bekvämlighet på Concorde Hotel New York. Concorde Hotel New York är perfekt för en produktiv vistelse, tack vare tillgången till internet överallt i byggnaden. Dessutom har anläggningen en reception som är öppen hela dagen. Detta hotell tillhandahåller inga babysängar på begäran. Concorde Hotel New York förstår att tillgänglighet är viktigt för alla gäster. Därför har det rullstolsanpassade rum och är helt utformat för god tillgänglighet. Husdjur är tillåtna på detta hotell.

  Se mer
 • Hilton Garden Inn Long Island City New York
  Från1.228krPer natt
   
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 1061 recensioner från resenärerBaserat på 1061 recensioner från resenärer

  Detta charmiga hotell återfinns i Long Island City. Boendet har totalt 183 rum. Utöver de tjänster och bekvämligheter som erbjuds har kunderna tillgång till trådlöst internet i de allmänna utrymmena. Alla gäster som bor på denna anläggning välkomnas i lobbyn av den dygnet-runt-öppna receptionen. Babysängar tillhandahålls inte på Hilton Garden Inn Long Island City New York. De gemensamma utrymmen på Hilton Garden Inn Long Island City New York är rullstolsanpassade. Husdjur är inte tillåtna i lokalerna. Parkeringsplatserna är en tillgång för de som anländer med bil. Extra avgifter kan tillkomma för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 • Radisson Hotel New York Times Square
  Från1.237krPer natt
  4,2/5
  Kundomdömenav 1 Åsikter

  Detta sofistikerade hotell finns i Midtown West. Från detta hotell som ligger inbäddat 870 meter från stadens centrum har du enkel tillgång till allt som den här destinationen har att erbjuda. Våra resenärer kommer att uppskatta anläggningens närhet till det främsta nöjesområdet. Våra gäster har enkel tillgång till kollektivtrafiknätet. Totalt 320 rum finns att tillgå för gästernas bekvämlighet på Radisson Hotel New York Times Square. Anläggningens gemensamma utrymmen har wifi-anslutning. Receptionen är öppen under hela dagen. De gemensamma utrymmena på Radisson Hotel New York Times Square är rullstolsanpassade. Husdjur är tillåtna på denna anläggning.

  Se mer
 • The Knickerbocker Hotel
  Från2.319krPer natt

  The Knickerbocker Hotelstars

  New York Midtown West, New York - NY , 6 times square - Karta
   

  Detta enastående hotell är beläget i Midtown West. Det totala antalet rum på The Knickerbocker Hotel är 330. Detta hotell har wifi-anslutning i de gemensamma utrymmena och i alla rum. Receptionen på The Knickerbocker Hotel har dygnet-runt-service för att tillmötesgå gästernas behov när som helst, både dag och natt. Om de som bor på denna anläggning ber om en babysäng, kan den ställas in i deras rumDetta boende är rullstolsanpassat, och har -1 handikappanpassat rum. Både små och stora husdjur är tillåtna i lokalerna. The Knickerbocker Hotel kan komma att ta ut en avgift för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 • Hilton Garden Inn NYCentral Park South-MidtownWest
  Från1.125krPer natt
  3,7/5
  Kundomdömenav 2 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 3254 recensioner från resenärerBaserat på 3254 recensioner från resenärer

  Detta gulliga hotell beläget i Midtown West. Denna egendom ligger i närheten av det främsta nöjesområdet. Våra besökare hittar många allmänna kommunikationsförbindelser inom ett avstånd av 0. 2 kilometer. Våra gäster har 9. 3 kilometer till flygplatsen. Detta boende har 401 rum. De som bor på denna anläggning kan hålla sig uppdaterade tack vare fast och trådlöst internet i dess gemensamma utrymmen. Alla gäster som bor på denna anläggning kan kontakta receptionen när som helst under dagen. Hilton Garden Inn NYCentral Park South-MidtownWest tillhandahåller inga babysängar på begäran. De gemensamma utrymmena på Hilton Garden Inn NYCentral Park South-MidtownWest är rullstolsanpassade. Dessutom kan kunderna bo på detta anläggning med sina husdjur. Parkeringsplatserna är en tillgång för de som anländer med bil. Hilton Garden Inn NYCentral Park South-MidtownWest är försett med alla nödvändiga tjänster och bekvämligheter för ett lyckat företagsevenemang.

  Se mer
 • Holiday Inn Express LaGuardia
  Från1.770krPer natt

  Holiday Inn Express LaGuardiastars

  La Guardia Flygplats, New York - NY , 113-10 horace harding expwy - Karta
   
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 281 recensioner från resenärerBaserat på 281 recensioner från resenärer

  Detta gulliga hotell återfinns i La Guardia Airport. Holiday Inn Express LaGuardia har totalt 83 rum. Detta boende snyggades upp 2013. Både fast och trådlöst internet tillhandahålls på plats. Receptionen på Holiday Inn Express LaGuardia har dygnet-runt-service för att tillmötesgå gästernas behov när som helst, både dag och natt. Denna anläggning tillhandahåller inga babysängar på begäran. Resenärerna kommer inte att bli störda under vistelsen eftersom detta inte är ett husdjursvänligt boende. Parkering finns att tillgå för gästernas bekvämlighet.

  Se mer
 
[x]
Hotell  1 - 10   av  395  Hotell - New York - NY
Sida  1  av  40
 

Beskrivning av destination

  New York är en amerikansk stad i delstaten med samma namn och det är den största och mest betydande staden i Förenta staterna. Sedan många år tillbaka är det ett av världens mest betydande kommersiella, finansiella och ekonomiska centrum. De viktigaste sevärdheterna i staden är Empire State Building, Museum of Modern Art (Moma) och det nya World Trade Center, vars design föreslogs år 2003 och som med en höjd på 541,3 meter kommer att bli världens högsta byggnad. Den kommer att få namnet Freedom Tower (Frihetstornet). Vi rekommenderar också ett besök på Bronx Zoo, New Yorks största djurpark, Brooklyn Bridge (bron som korsar East River), ett av stadens mest symboltyngda byggnadsverk, Central Park, med flera konstgjorda sjöar, två skridskobanor och många andra attraktioner. Det är nog världens mest berömda park. Men den symbol som representerar New York framför alla andra är statyn Frihetsgudinnan, som ju är ett av världens populäraste och mest besökta monument. Besök New York och förälska dig i denna charmerande stad.

Intressanta platser

Populäraste zoner från New York - NY

Söka efter andra resmål

Om du är intresserad av ett särskilt resmål eller område, sök här