Hotell i New York - NY

Se på kartan
Hotell - New York - NY

New York - NYFrån  510kr

Aktuella hotellerbjudanden - New York - NY

 • Newton
  Från1.093krPer natt

  Newtonstars

  New York Upper West Side, New York - NY , 2528 broadway 2528 - Karta
  3,4/5
  Kundomdömenav 3 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 1735 recensioner från resenärerBaserat på 1735 recensioner från resenärer

  Detta charmiga hotell är beläget i Upper West Side. Från det här hotellet som ligger 3. 9 kilometer från stadens centrum har du enkel tillgång till allt som den här destinationen har att erbjuda. Stadens viktigaste allmänna kommunikationsförbindelser nås lätt från detta boende. Denna anläggning kan erbjuda totalt 102 rum. Newton genomgick en renovering 2002. Alla gäster kan hålla sig uppdaterade tack vare internetanslutningen som erbjuds. Receptionen på Newton håller öppet dygnet runt. Newton tillhandahåller babysängar på begäran. Husdjur är inte tillåtna i lokalerna. På Newton kan en avgift tillkomma för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 • The Plaza Hotel New York
  Från6.220krPer natt

  The Plaza Hotel New Yorkstars

  New York Midtown West, New York - NY , Fifth avenue at central park south - Karta
   
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 2930 recensioner från resenärerBaserat på 2930 recensioner från resenärer

  Detta sofistikerade hotell finns i Midtown West. De 746 välkomnande rum är en perfekt plats för vila i slutet av dagen. Plaza New York genomgick en renovering 2000. Alla gäster kan hålla sig uppdaterade tack vare internetanslutningen som erbjuds. Receptionen på denna anläggning har inte öppet dygnet runt. Plaza New York tillhandahåller inga babysängar på begäran. Det går bra för gästerna att ta med sig sina husdjur till dessa lokaler. Parkering och garage finns att tillgå. Tack vare sitt hälso- och välbefinnandeutbud, är detta hotell perfekt för den som vill ha en stunds avkoppling från vardagens stress och påfrestningar. På Plaza New York kan en avgift tillkomma för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 • Roosevelt Hotel
  Från1.726krPer natt

  Roosevelt Hotelstars

  New York Midtown East, New York - NY , 45 east 45th street & madison avenue 45 - Karta
  3,5/5
  Kundomdömenav 14 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 11131 recensioner från resenärerBaserat på 11131 recensioner från resenärer

  Dett traditionella pampiga hotell har renoverats till den glans och ära det hade under 20-talet och är centralt beläget mitt på Manhattan. Det är bara några få minuter till ett antal barer, restauranger, butiker och kollektivtrafik.Detta luftkonditionerade cityhotell har 18 våningar med 1007 rum, av vilka 30 är sviter. Bland faciliteterna märks en magnifik lobby med 24h reception, garderob, hiss, kassafack förutom tidningskiosk, gfrisör, bar, restaurang, konferensrum och publikt internet. Gästerna har tillgång till tvätt- och roomservice och parkering (mot avgift).De eleganta, välinredda rummen har badrum med hårtork, direktvalstelefon, satellit-/kabel-TV, internet, strykutrustning och hyrkassafack. Dubbelrummen har dubbelsäng och trippelrummen har en extrasäng. Centralt reglerad luftkonditionering och uppvärmning är standard och alla rum har balkong eller terrass.Hotellets gäster har tillgång till gymmet.

  Se mer
 • Hilton NY JFK Airport
  Från1.905krPer natt

  Hilton NY JFK Airportstars

  JFK Flygplats, New York - NY , 135th avenue 144-02 - Karta
  4,4/5
  Kundomdömenav 2 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 2142 recensioner från resenärerBaserat på 2142 recensioner från resenärer

  Detta charmiga hotell återfinns i JFK Airport. Du har enkel tillgång till allt som den här destinationen har att erbjuda från denna egendom som ligger inbäddad 3. 2 kilometer från stadens centrum. Denna egendom ligger 3. 2 kilometer från det främsta nöjesområdet. Våra besökare hittar närmaste golfbana 11. 1 kilometer från det här hotellet. Denna egendom ligger på ett avstånd på 3. 2 kilometer från det allmänna kommunikationsnätet. Våra kunder har 2. 5 kilometer till flygplatsen. De 356 välkomnande rum är en perfekt plats för vila i slutet av dagen. Som ett resultat av det konstanta kvalitetsåtagandet renoverades detta hotell 1997. Alla gästerna på Hilton NY JFK Airport kan hålla sig uppdaterade tack vare tillgången till internet. Receptionen på Hilton NY JFK Airport har dygnet-runt-service för att tillmötesgå gästernas behov när som helst, både dag och natt. Denna anläggning tillhandahåller inga babysängar på begäran. De gemensamma utrymmena på Hilton NY JFK Airport är rullstolsanpassade. Husdjur är inte tillåtna på Hilton NY JFK Airport. Det finns parkeringsplatser på Hilton NY JFK Airport. På denna anläggning är det perfekt att hålla möten under affärsresan. Detta boende kan ta ut en avgift för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 • Days Inn by Wyndham Hotel New York City-Broadway
  Från1.206krPer natt
  2,8/5
  Kundomdömenav 12 Åsikter

  Detta fina hotell ligger på Upper West Side på Manhattan, bara några steg från Columbia University, Central Park och Museum of Modern Art. Det finnsmånga utmärkta restauranger i närområdet, och de välkända sevärdheterna på Midtown Manhattan, som Times Square, teaterdistriktet Broadway och Rockefeller Center, nås enkelt med tunnelbana.

  Se mer
 • Travel Inn
  Från969krPer natt

  Travel Innstars

  New York Midtown West, New York - NY , 515 west 42nd st 515 - Karta
  4,0/5
  Kundomdömenav 1 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 1967 recensioner från resenärerBaserat på 1967 recensioner från resenärer

  Detta charmiga hotell beläget i Midtown West. Detta hotell har totalt 80 rum. Detta boende totalrenoverades 2002. Både fast och trådlöst internet finns på Travel Inn. Receptionen är öppen alla dagar dygnet-runt. Alla rum har babysängar för de små barnen på förfrågan. Husdjur är tillåtna på denna anläggning. Kunder kan dra nytta av parkeringsplatserna. På Travel Inn kan en avgift tillkomma för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 • Hilton Garden Inn Queens-JFK Airport
  Från1.845krPer natt

  Hilton Garden Inn Queens-JFK Airportstars

  JFK Flygplats, New York - NY , 148-18 134th street - Karta
  4,4/5
  Kundomdömenav 2 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 1438 recensioner från resenärerBaserat på 1438 recensioner från resenärer

  Detta gulliga hotell är beläget i JFK Airport. Du har enkel tillgång till allt som den här destinationen har att erbjuda från denna egendom som ligger inbäddad 3. 2 kilometer från stadens centrum. För våra gäster är det 3. 2 kilometer till det främsta nöjesområdet. Detta boende ligger på ett avstånd på 3. 2 kilometer från det allmänna kommunikationsnätet. Våra gäster har 2. 0 kilometer till flygplatsen. Denna anläggning har totalt 192 ombonade rum. Denna anläggning totalrenoverades 2013. Affärsresenärer har tillgång till internet överallt i anläggningen. Receptionen på denna anläggning har dygnet-runt-service för att tillmötesgå gästernas behov när som helst, både dag och natt. Hilton Garden Inn Queens-JFK Airport tillhandahåller inga babysängar på begäran. De gemensamma utrymmena på Hilton Garden Inn Queens-JFK Airport är rullstolsanpassade. Husdjur är inte tillåtna på Hilton Garden Inn Queens-JFK Airport. Resenärerna kan dra nytta av parkeringsplatserna. På Hilton Garden Inn Queens-JFK Airport kan en avgift tillkomma för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 • Lucerne Hotel
  Från3.279krPer natt

  Lucerne Hotelstars

  New York Upper West Side, New York - NY , 201 west 79th street - Karta
  4,0/5
  Kundomdömenav 1 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 2683 recensioner från resenärerBaserat på 2683 recensioner från resenärer

  Detta bekväma hotell återfinns i Upper West Side. Totalt 201 rum finns att tillgå för gästernas bekvämlighet på Lucerne Hotel. Denna anläggning snyggades upp 2006. De som bor på detta hotell kan hålla sig uppdaterade tack vare wifi-anslutningen. Receptionen på Lucerne Hotel har dygnet-runt-service för att tillmötesgå gästernas behov när som helst, både dag och natt. Lucerne Hotel tillhandahåller inga babysängar på begäran. Alla badrum på Lucerne Hotel är handikappanpassadeInga husdjur är tillåtna i lokalerna. De som bor på denna anläggning kan dra nytta av parkeringsplatserna. På Lucerne Hotel kan en avgift tillkomma för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 • Embassy Suites Secaucus Meadowlands
  Från1.819krPer natt

  Embassy Suites Secaucus Meadowlandsstars

  Secaucus - Meadowlands, New York - NY , 455 plaza drive 455 - Karta
   
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 1729 recensioner från resenärerBaserat på 1729 recensioner från resenärer

  Detta gulliga hotell återfinns i Secaucus / Meadowlands. Från den här anläggningen som ligger 1. 1 kilometer från stadens centrum har du enkel tillgång till allt som den här destinationen har att erbjuda. Våra kunder hittar transportanslutningar inom ett avstånd på 2. 5 kilometer, vilket ger dem möjligheter att utforska området. Totalt 261 rum finns att tillgå för gästernas bekvämlighet på Embassy Suites Secaucus Meadowlands. Det här hotellet byggdes 1986. Fast och trådlös internetanslutning finns på Embassy Suites Secaucus Meadowlands. Receptionen på Embassy Suites Secaucus Meadowlands har dygnet-runt-service för att tillmötesgå gästernas behov när som helst, både dag och natt. Embassy Suites Secaucus Meadowlands erbjuder ett särskilt utformat familjerum med babysäng. De gemensamma utrymmena är anpassade för rullstolsburna personer. Husdjur är tillåtna på detta hotell. Parkering finns att tillgå för gästernas bekvämlighet. Anläggningens affärsfaciliteter är lämpliga för alla typer av företagsevenemang, seminarier, möten och konferenser. En avgift kan komma att tas ut för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 • Aka Central Park - Apartments
  Från3.180krPer natt

  Aka Central Park - Apartmentsstars

  New York Midtown West, New York - NY , 42 west 58th street - Karta
   
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 524 recensioner från resenärerBaserat på 524 recensioner från resenärer

  Detta enastående hotell finns i Midtown West. Totalt 134 rum finns att tillgå för gästernas bekvämlighet på Aka Central Park - Apartments. Anläggningen totalrenoverades 2007. Alla gästerna på Aka Central Park - Apartments kan hålla sig uppdaterade tack vare tillgången till internet. Receptionen är öppen alla dagar dygnet-runt. Tyvärr finns inga rum för alla som valt detta boende med möjlighet till babysäng för de små. Denna anläggning förstår att tillgänglighet är viktigt för alla gäster. Därför har den rullstolsanpassade rum och är helt utformad för god tillgänglighet. Inga husdjur är tillåtna i lokalerna. Det finns parkeringsplatser. Aka Central Park - Apartments är försett med alla nödvändiga tjänster och bekvämligheter för ett lyckat företagsevenemang.

  Se mer
 
[x]
Hotell  1 - 10   av  368  Hotell - New York - NY
Sida  1  av  37
 

Beskrivning av destination

  New York är en amerikansk stad i delstaten med samma namn och det är den största och mest betydande staden i Förenta staterna. Sedan många år tillbaka är det ett av världens mest betydande kommersiella, finansiella och ekonomiska centrum. De viktigaste sevärdheterna i staden är Empire State Building, Museum of Modern Art (Moma) och det nya World Trade Center, vars design föreslogs år 2003 och som med en höjd på 541,3 meter kommer att bli världens högsta byggnad. Den kommer att få namnet Freedom Tower (Frihetstornet). Vi rekommenderar också ett besök på Bronx Zoo, New Yorks största djurpark, Brooklyn Bridge (bron som korsar East River), ett av stadens mest symboltyngda byggnadsverk, Central Park, med flera konstgjorda sjöar, två skridskobanor och många andra attraktioner. Det är nog världens mest berömda park. Men den symbol som representerar New York framför alla andra är statyn Frihetsgudinnan, som ju är ett av världens populäraste och mest besökta monument. Besök New York och förälska dig i denna charmerande stad.

Intressanta platser

Populäraste zoner från New York - NY

Söka efter andra resmål

Om du är intresserad av ett särskilt resmål eller område, sök här