Hotell i New York - NY

Se på kartan
Hotell - New York - NY

New York - NYFrån  519kr

Aktuella hotellerbjudanden - New York - NY

 • The Edison Hotel NYC
  Från1.634krPer natt

  The Edison Hotel NYCstars

  New York Midtown West, New York - NY , West 47th street 228 - Karta
  3,7/5
  Kundomdömenav 12 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 11814 recensioner från resenärerBaserat på 11814 recensioner från resenärer

  Detta charmiga hotell ligger i Midtown West. Från den här anläggningen som ligger 5. 0 kilometer från stadens centrum har du enkel tillgång till allt som den här destinationen har att erbjuda. Det är bara en kort promenad till kollektivtrafikförbindelserna. Våra gäster har 9. 8 kilometer till flygplatsen. Totalt 810 rum finns att tillgå för gästernas bekvämlighet. The Edison Hotel NYC är från år 1931. Både fast och trådlöst internet tillhandahålls på plats. Receptionen är öppen under hela dagen. Babysängar tillhandahålls inte på The Edison Hotel NYC. De gemensamma utrymmena på The Edison Hotel NYC är rullstolsanpassade. Husdjur är tillåtna på detta boende. Denna anläggning erbjuder en mängd olika matupplevelser. Affärsresenärer kan låna konferenslokaler som är perfekta för ett företagsseminarium eller för andra speciella tillfällen. En avgift kan komma att tas ut för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 • Hampton Inn Manhattan/Times Square Central
  Från2.933krPer natt
  4,1/5
  Kundomdömenav 2 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 2632 recensioner från resenärerBaserat på 2632 recensioner från resenärer

  Detta bekväma hotell är beläget i Midtown West. Våra kunder hittar transportanslutningar inom ett avstånd på 200 meter, vilket ger dem möjlighet att utforska området. Våra kunder har 10. 0 kilometer till flygplatsen. Detta hotell har totalt 300 ombonade rum. Fast och trådlöst internet tillhandahålls. Den dygnet-runt-öppna receptionen bidrar till resenärernas trivsel. Tyvärr finns inga rum för de som bor på denna anläggning med möjlighet till babysäng för de små. De gemensamma utrymmena på Hampton Inn Manhattan/Times Square Central är rullstolsanpassade. De som inte tycker om djur kan njuta av sin vistelse eftersom detta hotell inte tillåter husdjur. Hampton Inn Manhattan/Times Square Central tillhandahåller parkering för gästernas bekvämlighet. Affärsresenärer kommer att uppskatta affärsfaciliteterna som erbjuds på detta hotell och som passar för olika slags evenemang

  Se mer
 • Row Nyc
  Från1.558krPer natt

  Row Nycstars

  New York Midtown West, New York - NY , 8th avenue 700 - Karta
  3,6/5
  Kundomdömenav 45 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 23612 recensioner från resenärerBaserat på 23612 recensioner från resenärer

  Detta bekväma och eleganta hotell är beläget i Broadways hjärta. Här kan gästerna finna en uppsjö av affärer och nöjesmöjligheter vid hotellets utgång. Några minuter från hotellet kan gästerna finna det legendariska Times Square och andra attraktioner i Manhattan, t.ex. barer, restauranger och kollektivtrafik ligger endast några meter från hotellet. Detta hotell är idealiskt för ett besök till NYC, tack vare dess fantastiska läge, bekväma rum och en service med hög kvalité.

  Se mer
 • Riu Plaza New York Times Square
  Från4.020krPer natt

  Riu Plaza New York Times Squarestars

  New York Midtown West, New York - NY , 305 west 46th street 305 - Karta
  4,4/5
  Kundomdömenav 14 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 3610 recensioner från resenärerBaserat på 3610 recensioner från resenärer

  Detta fashionabla och moderna hotell, beläget nära New Yorks centrum, erbjuder de mest heltäckande faciliteterna på Manhattan. Hotellet ligger nära de berömda Broadway-teatrarna och minuter från välkända landmärken som Central Park, Rockefeller Center, Empire State Building, Carnegie Hall och de exklusiva butikerna på Fifth Avenue. Det enastående läget mitt i kända ”Restaurant Row" (restaurangraden) garanterar en perfekt vistelse i det stora äpplet, och låter gästerna njuta av det hektiska stadslivet med de bästa kulturella aktiviteterna och nöjesaktiviteterna. Grand Central Terminal och Penn Station ligger dessutom bara några minuter bort. Rummen har en nutida stil och fönster från golv till tak som ger gott om naturligt ljus. Hotellet erbjuder också en rad praktiska faciliteter, som gym och flertalet mötesrum.

  Se mer
 • Holiday Inn New York City Times Square
  Från2.006krPer natt

  Holiday Inn New York City Times Squarestars

  New York Midtown West, New York - NY , Eighth avenue, new york, ny 585 - Karta
   
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 1006 recensioner från resenärerBaserat på 1006 recensioner från resenärer

  Detta gulliga hotell är särskilt utformat för vuxna och finns i Midtown West. Från denna anläggning som ligger inbäddad 643 meter från stadens centrum har du enkel tillgång till allt som den här destinationen har att erbjuda. Detta hotell ligger i närheten av det främsta nöjesområdet. Våra resenärer hittar närmaste golfbana 16. 0 kilometer från det här boendet. Det finns allmänna transportmedel bara en kort promenad bort. Denna anläggning ligger 5. 6 kilometer från närmaste strand. Våra resenärer har 19. 3 kilometer till flygplatsen. Från detta hotell är det 1. 6 kilometer till hamnen. Boendet har totalt 271 rum. Detta hotell byggdes 2015. Gästerna kan hålla sig uppdaterade med fast och trådlöst internet i de allmänna utrymmena, och det senare finns också i alla rum. Dessutom har anläggningen en reception som är öppen hela dagen. Holiday Inn New York City Times Square har ett särskilt utformat familjerum som är perfekt för familjer som reser med barn. Alla rum på detta handikappanpassade boende är rullstolsanpassade. Husdjur är inte tillåtna på Holiday Inn New York City Times Square. Dessutom har Holiday Inn New York City Times Square ett garage för kunder som reser med bil. Alla som valt detta boende kommer att uppskatta transfertjänsten till flygplatsen. De som bor på denna anläggning kan utforska de olika matställena. Alla gäster som bor på denna anläggning kan njuta av smakfulla måltider som serveras i dess restaurang. Denna anläggning kan ta ut en avgift för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 • Hilton Garden Inn Times Square South/ West 37th st
  Från4.409krPer natt
   

  Detta charmiga hotell återfinns i Midtown West. Våra resenärer hittar flera allmänna kommunikationsförbindelser inom promenadavstånd. Våra gäster har 10. 5 kilometer till flygplatsen. Detta hotell har totalt 250 rum. Denna anläggning har wifi-anslutning i de gemensamma utrymmena och i alla rum. Receptionen på Hilton Garden Inn Times Square South/ West 37th st har dygnet-runt-service för att tillmötesgå gästernas behov när som helst, både dag och natt. Detta hotell tillhandahåller inga babysängar på begäran. De gemensamma utrymmena på denna anläggning är rullstolsanpassade. Inga husdjur är tillåtna i lokalerna. Resenärer som anländer med bil kommer att uppskatta parkeringen på Hilton Garden Inn Times Square South/ West 37th st. Extra avgifter kan tillkomma för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 • New York Hilton Midtown
  Från2.414krPer natt

  New York Hilton Midtownstars

  New York Midtown West, New York - NY , Avenue of americas 1335 - Karta
  3,3/5
  Kundomdömenav 6 Åsikter

  Centralt beläget i Midtown Manhattan, är detta exklusiva modern och elegant hotell bara några steg från många av de världsberömda sevärdheterna som New York har att erbjuda. Times Square, Rockefeller Center, Radio City Music Hall, Central Park, Museum of Modern Art, Carnegie Hall, Broadways teaterdistrikt och det utmärkta shoppingcentrum på 5th Avenue kan nås på bara några minuter.

  Se mer
 • Plaza New York
  Från6.695krPer natt

  Plaza New Yorkstars

  New York Midtown West, New York - NY , Fifth avenue at central park south - Karta
   
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 2827 recensioner från resenärerBaserat på 2827 recensioner från resenärer

  Detta lyxiga hotell finns i Midtown West. Denna anläggning har 746 rum. Detta hotell renoverades 2000. Fast och trådlöst internet tillhandahålls. Receptionen på Plaza New York håller inte öppet dygnet-runt-öppen. Babysängar tillhandahålls inte på denna anläggning. Denna anläggning tillåter inte husdjur. Hälso- och välbefinnandeutbudet på detta hotell ger en ultimat känsla av pånyttfödelse och avkoppling. För några av de nämnda tjänsterna kan en kostnad tillkomma.

  Se mer
 • Room Mate Grace
  Från2.027krPer natt

  Room Mate Gracestars

  New York Midtown West, New York - NY , 125 w 45th street 125 - Karta
  3,6/5
  Kundomdömenav 16 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 1559 recensioner från resenärerBaserat på 1559 recensioner från resenärer

  A hidden gem in the heart of Times Square, the hotel is located nearby Bryant Park, Broadway and Rockefeller Center.

  Se mer
 • Holiday Inn Manhattan 6th Avenue
  Från2.116krPer natt

  Holiday Inn Manhattan 6th Avenuestars

  New York Midtown West, New York - NY , West 26th street 125 - Karta
   
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 1467 recensioner från resenärerBaserat på 1467 recensioner från resenärer

  Detta bekväma hotell är beläget i Midtown West. Det totala antalet rum är 226. Detta boende grundades år 2008. Resenärerna kan hålla kontakt med arbete eller hem tack vare tillgången på internet. Receptionen på Holiday Inn Manhattan 6th Avenue håller inte öppet dygnet-runt-öppen. Tyvärr finns inga rum för de som bor på denna anläggning med möjlighet till babysäng för de små. De som inte tycker om djur kan njuta av sin vistelse, eftersom denna anläggning inte tillåter husdjur. Parkeringsplatserna är en tillgång för de som anländer med bil.

  Se mer
 
[x]
Hotell  1 - 10   av  309  Hotell - New York - NY
Sida  1  av  31
 

Beskrivning av destination

  New York är en amerikansk stad i delstaten med samma namn och det är den största och mest betydande staden i Förenta staterna. Sedan många år tillbaka är det ett av världens mest betydande kommersiella, finansiella och ekonomiska centrum. De viktigaste sevärdheterna i staden är Empire State Building, Museum of Modern Art (Moma) och det nya World Trade Center, vars design föreslogs år 2003 och som med en höjd på 541,3 meter kommer att bli världens högsta byggnad. Den kommer att få namnet Freedom Tower (Frihetstornet). Vi rekommenderar också ett besök på Bronx Zoo, New Yorks största djurpark, Brooklyn Bridge (bron som korsar East River), ett av stadens mest symboltyngda byggnadsverk, Central Park, med flera konstgjorda sjöar, två skridskobanor och många andra attraktioner. Det är nog världens mest berömda park. Men den symbol som representerar New York framför alla andra är statyn Frihetsgudinnan, som ju är ett av världens populäraste och mest besökta monument. Besök New York och förälska dig i denna charmerande stad.

Intressanta platser

Populäraste zoner från New York - NY

Söka efter andra resmål

Om du är intresserad av ett särskilt resmål eller område, sök här