Hotell i Orlando - FL

Se på kartan
Hotell - Orlando - FL

Orlando - FLFrån  345kr

Aktuella hotellerbjudanden - Orlando - FL

 • Clarion Lake Buena Vista
  Från670krPer natt

  Clarion Lake Buena Vistastars

  Lake Buena Vista, Orlando - FL , 8442 palm parkway 8442 - Karta
  3,5/5
  Kundomdömenav 20 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 5508 recensioner från resenärerBaserat på 5508 recensioner från resenärer

  Detta gulliga hotell beläget i Lake Buena Vista. Detta boende kan erbjuda totalt 640 rum. Clarion Lake Buena Vista är perfekt för en produktiv vistelse, tack vare tillgången till internet överallt i byggnaden. Tyvärr är inte receptionen öppen dygnet runt. De yngre gästerna får sova i babysängar (tillhandahålls på begäran). Gästerna kan ta med sig sina husdjur till detta boende.

  Se mer
 • Sulaf Hotel LBV South
  Från344krPer natt

  Sulaf Hotel LBV Southstars

  Lake Buena Vista, Orlando - FL , Kyngs heath road 4970 4970 - Karta
   
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 366 recensioner från resenärerBaserat på 366 recensioner från resenärer

  Detta gulliga hotell återfinns i Lake Buena Vista. Allt som denna destination har att erbjuda finns på ett bekvämt avstånd från denna anläggning med ett läge mitt i stadens centrum. Detta hotell ligger i närheten av det främsta nöjesområdet. Våra gäster hittar närmaste golfbana 5 meter från detta hotell. Den närmaste stranden ligger 45 meter från detta hotell. För våra gäster är det bara 18 meter till flygplatsen. Detta hotell har totalt 86 ombonade rum. Som ett resultat av det konstanta kvalitetsåtagandet renoverades denna anläggning 2017. Denna anläggning har wifi-anslutning i de gemensamma utrymmena och i alla rum. Dygnet-runt-servicen på Sulaf Hotel LBV South bidrar till gästernas trivsel. Babysängar tillhandahålls inte på Sulaf Hotel LBV South. Detta är ett handikappanpassat boende vars gemensamma utrymmen och badrum är anpassade för funktionsnedsatta och rullstolsburna personer. Resenärerna kommer inte att bli störda under vistelsen eftersom detta inte är ett husdjursvänlig anläggning. Parkeringsplatserna är en tillgång för de som anländer med bil. Detta boende kan ta ut en avgift för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 • Seralago Hotel and Suites
  Från404krPer natt

  Seralago Hotel and Suitesstars

  Kissimmee Area, Orlando - FL , West irlo bronson memorial highway 5678 - Karta
  3,7/5
  Kundomdömenav 45 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 3109 recensioner från resenärerBaserat på 3109 recensioner från resenärer

  Där det är beläget i Kissimmee Area är detta bekväma hotell ett optimalt val för familjer. Totalt 614 rum finns att tillgå för gästernas bekvämlighet på Seralago Hotel and Suites. Anläggningen totalrenoverades 1999. Alla som valt detta boende har tillgång till wifi-anslutningen överallt. Receptionen på detta hotell har dygnet-runt-service vilket bidrar till gästernas bekvämlighet. Babysängar tillhandahålls på förfrågan. Gästerna behöver inte lämna sina små husdjur hemma under vistelsen på Seralago Hotel and Suites. Det finns parkeringsplatser på Seralago Hotel and Suites. Kunderna kommer att glädja sig åt de rätter som serveras på de olika gastronomiska matställena. Detta hotell erbjuder underhållning anpassad till gästernas behov.

  Se mer
 • Holiday Inn Orlando SW Celebration
  Från784krPer natt

  Holiday Inn Orlando SW Celebrationstars

  Kissimmee Area, Orlando - FL , West irlo bronson memorial highway 5711 - Karta
  4,0/5
  Kundomdömenav 15 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 1691 recensioner från resenärerBaserat på 1691 recensioner från resenärer

  Detta hotell ligger bara några meter från Walt Disney World och en mängd andra spännande attraktioner. Anläggningen erbjuder sköna rum, avkopplande bekvämligheter och komfortabla matställen. Hotellet ligger nära Gamla Stan, Falcons Fire Golf Club, och Arabian Nights Dinner Show. Platser av intresse i närheten inkluderar även Lake Buena Vista Factory Stores och Celebration Golf Club. Det finns goda vägförbindelser från hotellet, som t.ex. riksvägen 192.

  Se mer
 • staySky Suites I-Drive Orlando
  Från930krPer natt
  4,1/5
  Kundomdömenav 3 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 2009 recensioner från resenärerBaserat på 2009 recensioner från resenärer

  Detta gulliga hotell ligger i International Drive Area. Boendet har totalt 153 rum. staySky Suites I-Drive Orlando är från år 2000. Denna anläggning är perfekt för en produktiv vistelse, tack vare tillgången till internet överallt i byggnaden. Receptionen är öppen under hela dagen. staySky Suites I-Drive Orlando har ett antal rum som på begäran kan utrustas med en babysäng för familjer som reser med barn. De allmänna utrymmen på detta boende är lättillgängliga och 5 är handikappsanpassat. Inga husdjur är tillåtna i lokalerna. Parkeringsplatserna är en tillgång för de som anländer med bil. Det finns en flygplatstransfer för gästernas bekvämlighet. De som bor på denna anläggning kan utforska de olika matställena som staySky Suites I-Drive Orlando erbjuder.

  Se mer
 • Enclave Suites by Sky Hotels & Resorts
  Från708krPer natt
  3,6/5
  Kundomdömenav 10 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 5808 recensioner från resenärerBaserat på 5808 recensioner från resenärer

  Detta gulliga hotell är perfekt för familjer och ligger i International Drive Area. Enclave Suites by Sky Hotels & Resorts har totalt 321 rum. Detta hotell totalrenoverades 2001. Fast och trådlöst internet tillhandahålls. Dygnet-runt-servicen på Enclave Suites by Sky Hotels & Resorts bidrar till gästernas trivsel. Enclave Suites by Sky Hotels & Resorts tillhandahåller inga babysängar på begäran. Husdjur är inte tillåtna i lokalerna. Det finns parkeringsplatser. Resenärerna kan med fördel använda sig av transfertjänsten till flygplatsen. Anläggningens underhållning har utformats för att passa alla slags resenärer.

  Se mer
 • Hilton Orlando Bonnet Creek Disney World
  Från1.211krPer natt

  Hilton Orlando Bonnet Creek Disney Worldstars

  Walt Disney World Resort, Orlando - FL , Bonnet creek resort lane 14100 - Karta
  4,6/5
  Kundomdömenav 8 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 6954 recensioner från resenärerBaserat på 6954 recensioner från resenärer

  The hotel is conveniently located 25 min from Orlando International Airport and just minutes to tourist attractions including Downtown Disney, Magic Kingdom, and Epcot. SeaWorld Orlando, Universal Orlando, and prime shopping and dining locations are all within 15 min of the hotel. Even with the hotel's convenient location to tourist attractions, the property sits on a private nature prerserve offering a relaxing and serene experience.

  Se mer
 • Rosen Inn Pointe Orlando
  Från595krPer natt

  Rosen Inn Pointe OrlandostarsGreenProgram Icon

  International Drive-området, Orlando - FL , 9000 international drive 9000 - Karta
  4,4/5
  Kundomdömenav 42 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 8785 recensioner från resenärerBaserat på 8785 recensioner från resenärer

  Detta charmiga hotell beläget i International Drive Area. Rosen Inn Pointe Orlando har totalt 1020 rum. Affärsresenärer har tillgång till internet överallt i anläggningen. Receptionen på Rosen Inn Pointe Orlando har inte öppet dygnet runt. Detta hotell erbjuder ett särskilt utformat familjerum med babysäng. De som inte kan resa ifrån sina husdjur uppskattar att de kan ta med sig dem till detta boende. Detta boende har medvetet utformats för att följa de allra striktaste miljöstandarder och har en Travelife-certifiering. Alla som valt detta boende kan med fördel använda sig av transfertjänsten till flygplatsen.

  Se mer
 • Clarion Suites Maingate
  Från982krPer natt

  Clarion Suites Maingatestars

  Kissimmee Area, Orlando - FL , West irlo bronson memorial highway 7888 - Karta
  3,7/5
  Kundomdömenav 13 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 1161 recensioner från resenärerBaserat på 1161 recensioner från resenärer

  Detta charmiga hotell, som återfinns i Kissimmee Area, är ett bra alternativ för familjer. Våra kunder hittar närmaste golfbana 3. 4 kilometer från den här anläggningen. Detta boende ligger på ett avstånd på -0. 0 kilometer från det allmänna kommunikationsnätet. 150 välkomnande rum finns på anläggningen. Clarion Suites Maingate genomgick en renovering 2012. Detta hotell har wifi-anslutning. Receptionen på detta hotell har dygnet-runt-service för att tillmötesgå gästernas behov när som helst, både dag och natt. Dessutom erbjuder Clarion Suites Maingate babysängar på begäran. Alla rum på Clarion Suites Maingate är rullstolsanpassade. De som inte tycker om djur kan njuta av sin vistelse eftersom detta hotell inte tillåter husdjur. Dessutom finns en parkering tillgänglig på anläggningen för gästernas bekvämlighet. Resenärerna kommer verkligen att uppskatta matsalen som serverar flera typer av rätter och drycker. Detta Clarion Suites Maingate har ett urval av affärsfaciliteter som syftar till att erbjuda den perfekta kombinationen av komfort och bekvämlighet under affärsresan. Clarion Suites Maingate kan komma att ta ut en avgift för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 • Baymont by Wyndham Orlando Universal Blvd
  Från526krPer natt
  3,1/5
  Kundomdömenav 40 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 891 recensioner från resenärerBaserat på 891 recensioner från resenärer

  Detta charmiga hotell beläget i International Drive Area. Från denna anläggning är det 1. 6 kilometer till det främsta nöjesområdet. Våra resenärer har 24. 9 kilometer till flygplatsen. Detta boende har totalt 334 ombonade rum. Anläggningen totalrenoverades 2016. Internetanslutning finns i gemensamma och privata utrymmen för de som behöver hålla sig uppkopplade. Receptionen på detta boende håller öppet dygnet runt. Baymont by Wyndham Orlando Universal Blvd har ett särskilt utformat familjerum som är perfekt för familjer som reser med barn. Alla badrum på Baymont by Wyndham Orlando Universal Blvd är handikappanpassadeGästerna behöver inte lämna sina små husdjur hemma under vistelsen på Baymont by Wyndham Orlando Universal Blvd. Resenärer som anländer med bil kommer att uppskatta parkeringen på Baymont by Wyndham Orlando Universal Blvd. En avgift kan komma att tas ut för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 
[x]
Hotell  1 - 10   av  247  Hotell - Orlando - FL
Sida  1  av  25
 

Beskrivning av destination

  I delstaten Florida, i sydöstra USA ligger staden Orlando. Detta storstadsområde är berömt för sina turistattraktioner och temaparker, t.ex. den världsberömda parken Disney World och andra nästan lika kända såsom Sea World och Universal Orlando Resort. Orlando är en stad för nöje och fantasi, som erbjuder underhållning för besökare i alla åldrar. Bland det som erbjuds turisterna finns både kulturella evenemang såsom museer och teatrar och möjligheter att utöva sporter av olika slag, nattlivet inte att förglömma. Orlando är även ett affärscentrum med många affärer på modet och alla de mest berömda märkesaffärerna för dem som älskar att shoppa. I Disneys olika parker, Magic Kingdom, Epcot, Disney-MGM Studios och Animal Kingdom, blandas magi med teknologi, filmkonst och djurens rike i ett nöje utan slut. Universal Orlando Resort har två temaparker som är besökarnas förtjusning. Där förvandlas biofilmerna till en oförglömlig upplevelse i verkligheten. I Sea World får man lära känna havets mysterier och uppleva spännande äventyr. I Orlando upphör man aldrig att roa sig. Besök det!

Intressanta platser

Populäraste zoner från Orlando - FL

Söka efter andra resmål

Om du är intresserad av ett särskilt resmål eller område, sök här

Senaste Recensioner

 • FantasyWorld Resort
  FantasyWorld Resort
  3,9/5
  Kundomdömenav  19 Åsikter

  Rummen nymålade och ingen mögellukt. Städning ok. Enkelt att parkera direkt utanför lägenheten. Jacuzzin var varm o skön. Nära roll Disney parkerna.

  Anders
  Hotelopias kund, 01/12/2017

  Från940krSe mer