Hotell i Hanoi och North

Se på kartan
Hotell - Hanoi och North

Hanoi och NorthFrån  112kr

Aktuella hotellerbjudanden - Hanoi och North

 • Wyndham Legend Halong Hotel
  Från769krPer natt

  Wyndham Legend Halong Hotelstars

  Halong Bay, Hanoi och North , No. 12 halong street, bai chay ward -
  4,7/5
  Kundomdömenav 2 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 284 recensioner från resenärerBaserat på 284 recensioner från resenärer

  Detta lyxiga hotell är perfekt för familjer och ligger i Halong Bay. Från denna egendom som är belägen 500 meter från stadens centrum går du enkelt till fots till destinationens många sevärdheter. Från denna anläggning är det bara en kort promenad till det främsta nöjesområdet. Från denna egendom är det 3. 9 kilometer till hamnen. Denna anläggning kan erbjuda totalt 210 rum. Internetanslutning finns i gemensamma och privata utrymmen för de som behöver hålla sig uppkopplade. Receptionen på Wyndham Legend Halong Hotel har dygnet-runt-service för att tillmötesgå gästernas behov när som helst, både dag och natt. Detta barnvänliga Wyndham Legend Halong Hotel är utformat med de yngre gästernas i åtanke och har ett antal rum med babysängar för de minsta. För att tillmötesgå gästers särskilda behov har denna handikappanpassade anläggning några rullstolsanpassade -1. Husdjur är inte tillåtna i lokalerna. Parkering och garage finns att tillgå. Transfertjänsten finns att tillgå för gästernas bekvämlighet. De konferenstjänster och faciliteter som erbjuds för olika slags evenemang kan alla dra nytta av. Gästerna kan njuta av smakfulla rätter i anläggningens restaurang. Anläggningens restaurang serverar läckra rätter och har en utmärkt service. En avgift kan komma att tas ut för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 • Flamingo Dai Lai Resort
  Från634krPer natt

  Flamingo Dai Lai ResortstarsGreenProgram Icon

  Hanoi, Hanoi och North , Ngoc thanh, phuc yen -
   
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 188 recensioner från resenärerBaserat på 188 recensioner från resenärer

  Detta sofistikerade hotell är perfekt för familjer och ligger i Hanoi. Våra kunder har 10. 0 kilometer till flygplatsen. Flamingo Dai Lai Resort har totalt 173 rum. Flamingo Dai Lai Resort byggdes 2012. Flamingo Dai Lai Resort är perfekt för en produktiv vistelse, tack vare tillgången till internet överallt i byggnaden. Receptionen är öppen dygnet runt. Dessutom erbjuder Flamingo Dai Lai Resort babysängar på begäran. Denna anläggning förstår att tillgänglighet är viktigt för alla gäster. Därför har den rullstolsanpassade rum och är helt utformad för god tillgänglighet. Husdjur är inte tillåtna i lokalerna. Flamingo Dai Lai Resort tillhandahåller parkering och garage. Transfertjänsten finns att tillgå för gästernas bekvämlighet. När det handlar om att koppla av, kan alla gäster som bor på denna anläggning få svårt att välja med tanke på det breda hälsoutbudet som finns. De som bor på denna anläggning kan välja mellan olika härliga resturanger som erbjuds i de trevliga omgivningarna. Detta hotell har ett utbud av underhållning och fritidsaktiviteter som gör det extra bekvämt och trevligt för gästerna. Detta hotell kan ta ut en avgift för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 • Tirant
  Från1.243krPer natt

  Tirantstars

  Hanoi, Hanoi och North , 38 gia ngu street, hoan kiem district 80 -
  4,9/5
  Kundomdömenav 3 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 658 recensioner från resenärerBaserat på 658 recensioner från resenärer

  Ideally located in the heart of Hanoi's Old Quarter - Gia Ngu Street, on the bank of Hoan Kiem Lake, the hotel is a very convenient place for guests looking for shopping and banking facilities very near, as well as eating and entertainment options. In addition, the hotel is also close to the main tourist attractions: Quan Su Pagoda (1500 m), Hanoi Grand Ethnology (400 m), Hoan Kiem Lake (nearby), and many more.

  Se mer
 • Lotte Hanoi
  Från1.441krPer natt

  Lotte Hanoistars

  Hanoi, Hanoi och North , No. 54 lieu giai street cong vi ward ba dinh -
  5,0/5
  Kundomdömenav 1 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 1831 recensioner från resenärerBaserat på 1831 recensioner från resenärer

  Detta lyxiga hotell är särskilt utformat för familjer och finns i Hanoi. Från det här hotellet som ligger 5. 0 kilometer från stadens centrum har du enkel tillgång till allt som den här destinationen har att erbjuda. Det finns totalt 318 rum på anläggningen. Både fast och trådlöst internet finns på Lotte Hanoi. Den dygnet-runt-öppna receptionen bidrar till resenärernas trivsel. Alla rum har babysängar för de små barnen på förfrågan. Husdjur är inte tillåtna på Lotte Hanoi. Det finns parkeringsplatser på Lotte Hanoi. Alla gäster som bor på denna anläggning kan använda sig av transfertjänsten. Flera konferensfaciliteter finns tillgängliga för att underlätta för affärsresenärer. Lotte Hanoi erbjuder en mängd olika matupplevelser. Tack vare det breda friskvårdsutbudet kan den som bor på detta boende skämma bort sig under sin vistelse där. Anläggningens restauranger har rykte om sig att servera utmärkt mat till förstklassig service. Anläggningens underhållningsutbud gör att gästerna aldrig har en tråkig stund. Några av dessa tjänster kan vara föremål för extra kostnader.

  Se mer
 • Hilton Hanoi Opera
  Från855krPer natt

  Hilton Hanoi Operastars

  Hanoi, Hanoi och North , 01 le thanh tong str., hoan kiem district,hanoi 1 -
  4,8/5
  Kundomdömenav 4 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 2882 recensioner från resenärerBaserat på 2882 recensioner från resenärer

  Detta lyxiga hotell är lokaliserat i Hanoi. Detta hotell innefattar 268 trivsamma rum. Kunderna kan hålla kontakt med arbete eller hem tack vare tillgången på internet. Gästerna uppskattar receptionen som är öppen dygnet-runt. Hilton Hanoi Opera tillhandahåller babysängar på begäran. De gemensamma utrymmena på detta boende är rullstolsanpassade. De som inte tycker om djur kan njuta av sin vistelse eftersom detta boende inte tillåter husdjur. Hilton Hanoi Opera tillhandahåller parkering för gästernas bekvämlighet. Affärsresenärer kan utnyttja de affärsfaciliteter och tjänster som finns. En avgift kan komma att tas ut för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 • Hotel du Parc Hanoi (Former Nikko Hanoi)
  Från1.019krPer natt

  Hotel du Parc Hanoi (Former Nikko Hanoi)stars

  Hanoi, Hanoi och North , 84 tran nhan tong street, hanoi, vietnam 84 -
   
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 935 recensioner från resenärerBaserat på 935 recensioner från resenärer

  Detta lyxiga hotell är lokaliserat i Hanoi. Totalt 257 rum finns att tillgå för gästernas bekvämlighet på Hotel du Parc Hanoi (Former Nikko Hanoi). Hotel du Parc Hanoi (Former Nikko Hanoi) totalrenoverades 2019. Hotel du Parc Hanoi (Former Nikko Hanoi) är perfekt för en produktiv vistelse, tack vare tillgången till internet överallt i byggnaden. Gästerna kan kontakta receptionen när som helst under dagen. Babysängar tillhandahålls på förfrågan. Gäster med funktionsnedsättning kan bo på Hotel du Parc Hanoi (Former Nikko Hanoi) som har några handikappanpassade rum. Detta boende tillåter inte husdjur. Parkering finns att tillgå för gästernas bekvämlighet. De som bor på denna anläggning kan med fördel använda sig av transfertjänsten till flygplatsen. Affärsresenärer kommer att uppskatta mötes- och affärsfaciliteter som finns tillgängliga för deras bekvämlighet. Alla gäster som bor på denna anläggning kommer att uppskatta utbudet av matställen. Kunderna kommer att glädja sig åt de smakfulla rätter som serveras på Hotel du Parc Hanoi (Former Nikko Hanoi). Kunderna kan koppla av och återhämta sig i anläggningens inrättning för välbefinnande. Detta hotell kan ta ut en avgift för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 • Silk Path Grand Resort & Spa Sapa
  Från943krPer natt

  Silk Path Grand Resort & Spa Sapastars

  Sapa, Hanoi och North , Doi quan, group 10, sapa town 6 -
   
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 123 recensioner från resenärerBaserat på 123 recensioner från resenärer

  Detta charmiga hotell är endast för vuxna och ligger i Sapa. Från denna anläggning som är belägen 900 meter från stadens centrum går du enkelt till fots till destinationens många sevärdheter. Denna anläggning ligger i närheten av det främsta nöjesområdet. Detta boende ligger på ett avstånd på 0. 8 kilometer från det allmänna kommunikationsnätet. Våra resenärer har 30. 0 kilometer till flygplatsen. Totalt 152 rum finns att tillgå för gästernas bekvämlighet på Silk Path Grand Resort & Spa Sapa. Detta boendes byggår är 2017. Både fast och trådlöst internet finns på Silk Path Grand Resort & Spa Sapa. Dessutom har anläggningen en reception som är öppen hela dagen. Alla rum har babysängar för de små barnen på förfrågan. Silk Path Grand Resort & Spa Sapa förstår att tillgänglighet är viktigt för alla gäster. Därför har det rullstolsanpassade rum och är helt utformat för god tillgänglighet. Detta är inte en husdjursvänlig anläggning. Dessutom kan de som reser med bil ha stor nytta av parkeringsmöjligheterna på Silk Path Grand Resort & Spa Sapa. Silk Path Grand Resort & Spa Sapa erbjuder transfer till flygplatsen. De som bor på denna anläggning kan utforska de olika matställena. Resenärerna kanske väljer att skämma bort sig på friskvårdinrättningen som finns på denna anläggning. På detta hotell är det perfekt att hålla möten under affärsresan. Alla som valt detta boende kommer verkligen att uppskatta det stora utbudet av underhållning, fritidstjänster och faciliteter som erbjuds. Gästerna kan njuta av smakfulla måltider som serveras i anläggningens restaurang. För några av de nämnda tjänsterna kan en kostnad tillkomma.

  Se mer
 • Vision Premier Hotel & Spa
  Från303krPer natt

  Vision Premier Hotel & Spastars

  Hanoi, Hanoi och North , 41 phu doan str, hoan kiem dist, hanoi 41 -
   
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 471 recensioner från resenärerBaserat på 471 recensioner från resenärer

  Komfort och bekvämlighet är Vision Premier Hotel & Spa ett utmärkt val under ditt besök i Lago Hoan Kiem. Oferecendo quartos bem equipados, com ar condicionado, en propriedade de 8 andares também oferece WiFi gratuito em todas som åreas.Hotellet är modernt och ligger 8 minuters promenad från Mercado Dong Xuan och 5 minuters promenad från Antigo francês. En tunnelbanestation av Trem de Hanói ligger 10 minuters promenad bort, och erbjuder rum med utsikt över Ho Chi Minhs kvarter och 15 minuters promenadavstånd. O Aeroporto Internacional Noi Bai fica en 35 km ou en 40 minuters bilresa.Decorados com bom gosto, os quartos aqui iror proporcionar aos hóspedes uma TV de tela a cabo, frigobar e area de estar. Eftersom de enskilda företagen är utrustade med produkter som är tillverkade av gynnsamma betalningar och betalningsvillkor.No Vision Premier Hotel & Spa, vi har en stor plats med 24 r

  Se mer
 • Vision Boutique Hotel
  Från300krPer natt

  Vision Boutique Hotelstars

  Hanoi, Hanoi och North , Tho xuong lane, au trieu str 08 -
   
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 420 recensioner från resenärerBaserat på 420 recensioner från resenärer

  The hotel is situated in a center of town, down a small, quiet lane, just one block north of the steps of the St. Joseph's Cathedral and 3 minutes walk to Hoan Kiem Lake. The hotel is located perfectly to explore Hanoi's Old Quarter and only 5 minutes walk from the night market.

  Se mer
 • Skylark Hotel
  Från391krPer natt

  Skylark Hotelstars

  Hanoi, Hanoi och North , 15 phan dinh phung street ba dinh district -
   
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 595 recensioner från resenärerBaserat på 595 recensioner från resenärer

  Detta charmiga hotell återfinns i Hanoi. Våra resenärer har 20. 1 kilometer till flygplatsen. Anläggningen har totalt 50 rum. Detta hotells byggår är 2012. Detta boende har wifi-anslutning. Den dygnet-runt-öppna receptionen bidrar till trivsel för alla gäster som bor på denna anläggning. Alla rum har babysängar för de små barnen på förfrågan. De som inte tycker om djur kan njuta av sin vistelse, eftersom denna anläggning inte tillåter husdjur. För några av de nämnda tjänsterna kan en kostnad tillkomma.

  Se mer
 
[x]
Hotell  1 - 10   av  293  Hotell - Hanoi och North
Sida  1  av  30
 

Beskrivning av destination

  Nordvietnam är ett land som ligger på den asiatiska kontinenten. Dess huvudstad är Hanoi, ett av landets vikitgaste turistcentrum. I Hanoi hittar du ett magnifikt kulturcentrum med monument, rester som har blivit kvar efter kriget och museer, m.fl. andra platser. De mest typiska för staden är Litteraturens tempel, Vietnams historiska nationalmuseum, Nationalmuseet för konst, Etnologiska museet och Revolutionsmuseet. Om du tycker om att promenera, rekommenderar vi att du besöker den gamla stadskärnan. Den är som en labyrint med ungefär 36 gator där du hittar regionala konsthantverk som du kan ta med hem som ett minne av din vistelse i Hanoi. På natten är staden lika aktiv som på dagen och du hittar mängder av diskotek, bl.a. Apocalypse Now, Club O och New Century. Men Hanoi har också lugnare miljöer såsom pubar och caféer, så nog ska du hitta en plats som passar dig. Missa inte denna charmfulla stad! Lär känna Hanoi!

Populäraste zoner från Hanoi och North

Söka efter andra resmål

Om du är intresserad av ett särskilt resmål eller område, sök här