Hotell i Hanoi och North

Se på kartan
Hotell - Hanoi och North

Hanoi och NorthFrån  235kr

Aktuella hotellerbjudanden - Hanoi och North

 • Hilton Hanoi Opera
  Från1.147krPer natt

  Hilton Hanoi Operastars

  Hanoi, Hanoi och North , 01 le thanh tong str., hoan kiem district,hanoi 1 -
  4,8/5
  Kundomdömenav 4 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 2845 recensioner från resenärerBaserat på 2845 recensioner från resenärer

  Detta lyxiga hotell är beläget i Hanoi. 268 välkomnande rum finns på anläggningen. För gästernas bekvämlighet har detta boende internet. Dygnet-runt-servicen på Hilton Hanoi Opera bidrar till gästernas trivsel. Babysängar tillhandahålls för yngre gäster på förfrågan. De gemensamma utrymmena på Hilton Hanoi Opera är rullstolsanpassade. Denna anläggning tillåter inte husdjur. Parkering finns att tillgå för gästernas bekvämlighet. Detta hotell har ett urval av affärsfaciliteter som syftar till att erbjuda den perfekta kombinationen av komfort och bekvämlighet under affärsresan. Några av dessa tjänster kan vara föremål för extra kostnader.

  Se mer
 • Movenpick Hotel Hanoi
  Från1.105krPer natt

  Movenpick Hotel Hanoistars

  Hanoi, Hanoi och North , 83a ly thuong kiet str., hoan kiem dist, hanoi 83 -
  4,6/5
  Kundomdömenav 6 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 1633 recensioner från resenärerBaserat på 1633 recensioner från resenärer

  Detta enastående hotell ligger i Hanoi. Från detta boende som ligger 1000 meter från stadens centrum har du enkel tillgång till allt som den här destinationen har att erbjuda. Från detta boende är det bara en kort promenad till det främsta nöjesområdet. De närmaste allmänna transportmedlen ligger på promenadavstånd från denna anläggning. Våra resenärer har 29. 0 kilometer till flygplatsen. Denna anläggning har totalt 154 ombonade rum. Detta boende är perfekt för en produktiv vistelse, tack vare tillgången till internet överallt i byggnaden. Den dygnet-runt-öppna receptionen bidrar till trivsel för alla som valt detta boende. Alla rum har babysängar för de små barnen på förfrågan. Movenpick Hotel Hanoi är inte någon husdjursvänlig anläggning. Det finns parkeringsplatser. Kunderna kommer att uppskatta måltiderna som serveras på denna anläggning. Besökare som reser i affärssyfte kan dra nytta av affärsfacliteterna. Resenärerna kan hitta balans för kropp och själ på anläggningens hälso- och väbefinnandeinrättning. För några av de nämnda tjänsterna kan en kostnad tillkomma.

  Se mer
 • Flamingo Dai Lai Resort
  Från976krPer natt

  Flamingo Dai Lai Resortstars

  Hanoi, Hanoi och North , Ngoc thanh, phuc yen -
   
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 187 recensioner från resenärerBaserat på 187 recensioner från resenärer

  Detta lyxiga hotell, som återfinns i Hanoi, är ett bra alternativ för familjer. Våra resenärer har 10. 0 kilometer till flygplatsen. De 173 välkomnande rum är en perfekt plats för vila i slutet av dagen. Detta boende grundades år 2012. Fast och trådlöst internet tillhandahålls. Receptionen på Flamingo Dai Lai Resort håller öppet dygnet runt. Om resenärerna ber om det kan en babysäng ställas in i deras rum. Alla rum på Flamingo Dai Lai Resort är rullstolsanpassade. Flamingo Dai Lai Resort är inte någon husdjursvänlig anläggning. Detta hotell har parkering och garage. Denna anläggning erbjuder en bekväm transfertjänst till flygplatsen. Flamingo Dai Lai Resort har ett varierat hälso- och friskvårdsutbud som är perfekt för kunder som vill återhämta sig mentalt och fysiskt. Restaurangutbudet är det perfekta komplementet till gästernas vistelse. Underhållningsutbudet kommer med all säkerhet att imponera de som bor på denna anläggning. Extra avgifter kan tillkomma för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 • Lotte Hanoi
  Från1.453krPer natt

  Lotte Hanoistars

  Hanoi, Hanoi och North , No. 54 lieu giai street cong vi ward ba dinh -
  5,0/5
  Kundomdömenav 1 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 1782 recensioner från resenärerBaserat på 1782 recensioner från resenärer

  Perfekt för familjer och ett enastående hotell som är lokaliserat i Hanoi. Från detta hotell som är beläget 5. 0 kilometer från stadens centrum har du enkel tillgång till allt som den här destinationen har att erbjuda. De 318 välkomnande rum är en perfekt plats för vila i slutet av dagen. Detta hotell är perfekt för en produktiv vistelse, tack vare tillgången till internet överallt i byggnaden. Den dygnet-runt-öppna receptionen bidrar till kundernas trivsel. Dessutom erbjuder Lotte Hanoi babysängar på begäran. Husdjur är inte tillåtna på Lotte Hanoi. Det finns parkeringsplatser. Transfertjänsten finns att tillgå för gästernas bekvämlighet. Besökare som reser i affärssyfte kan dra nytta av affärsfacliteterna. Gästerna kommer att uppskatta utbudet av matställen på detta hotell. Kunderna kanske väljer att skämma bort sig på friskvårdinrättningen som finns på detta hotell. Lotte Hanoi som har flera matställen tillgodoser behoven hos alla typer av resenärer. Anläggningens underhållning har utformats för att passa alla slags resenärer. En avgift kan komma att tas ut för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 • Vision Premier Hotel & Spa
  Från311krPer natt

  Vision Premier Hotel & Spastars

  Hanoi, Hanoi och North , 41 phu doan str, hoan kiem dist, hanoi 41 -
   
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 468 recensioner från resenärerBaserat på 468 recensioner från resenärer

  Komfort och bekvämlighet är Vision Premier Hotel & Spa ett utmärkt val under ditt besök i Lago Hoan Kiem. Oferecendo quartos bem equipados, com ar condicionado, en propriedade de 8 andares também oferece WiFi gratuito em todas som åreas.Hotellet är modernt och ligger 8 minuters promenad från Mercado Dong Xuan och 5 minuters promenad från Antigo francês. En tunnelbanestation av Trem de Hanói ligger 10 minuters promenad bort, och erbjuder rum med utsikt över Ho Chi Minhs kvarter och 15 minuters promenadavstånd. O Aeroporto Internacional Noi Bai fica en 35 km ou en 40 minuters bilresa.Decorados com bom gosto, os quartos aqui iror proporcionar aos hóspedes uma TV de tela a cabo, frigobar e area de estar. Eftersom de enskilda företagen är utrustade med produkter som är tillverkade av gynnsamma betalningar och betalningsvillkor.No Vision Premier Hotel & Spa, vi har en stor plats med 24 r

  Se mer
 • Somerset Hoa Binh Hanoi
  Från770krPer natt

  Somerset Hoa Binh Hanoistars

  Hanoi, Hanoi och North , Hoang quoc viet street, cau giay district 106 -
   
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 125 recensioner från resenärerBaserat på 125 recensioner från resenärer

  Detta bekväma hotell finns i Hanoi. Detta hotell har 206 rum. Denna anläggning grundades år 2008. Internetanslutning finns i gemensamma och privata utrymmen för de som behöver hålla sig uppkopplade. Receptionen på Somerset Hoa Binh Hanoi har dygnet-runt-service för att tillmötesgå gästernas behov när som helst, både dag och natt. Alla rum har babysängar för de små barnen på förfrågan. Husdjur är tillåtna på detta boende. Somerset Hoa Binh Hanoi tillhandahåller parkering för gästernas bekvämlighet. Tack vare det breda friskvårdsutbudet kan den som bor på detta boende skämma bort sig under sin vistelse där.

  Se mer
 • Sofitel Legend Metropole Hanoi
  Från2.338krPer natt

  Sofitel Legend Metropole Hanoistars

  Hanoi, Hanoi och North , 15 ngo quyen street hanoi 15 -
   
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 7815 recensioner från resenärerBaserat på 7815 recensioner från resenärer

  Detta enastående hotell finns i Hanoi. Från denna egendom som ligger inbäddad 5 meter från stadens centrum har du enkel tillgång till allt som den här destinationen har att erbjuda. Våra kunder har 2. 0 kilometer till flygplatsen. De 210 välkomnande rum är en perfekt plats för vila i slutet av dagen. Detta boende snyggades upp 2007. Gästerna kan hålla sig uppdaterade med fast och trådlöst internet i de allmänna utrymmena, och det senare finns också i alla rum. Tyvärr är inte receptionen öppen dygnet runt. Om någon som valt detta boende ber om en babysäng, kan den ställas in i deras rum. De allmänna utrymmen på denna anläggning är lättillgängliga och 1 rum är handikappsanpassade. Sofitel Legend Metropole Hanoi är inte någon husdjursvänlig anläggning. Detta hotell tillhandahåller parkering och garage. Gästerna kan skämma bort sina smaklökar i anläggningens gastronomiska restaurang. Affärsresenärer kan låna konferenslokaler som är perfekta för ett företagsseminarium eller för andra speciella tillfällen. Vid behov kan resenärerna använda inrättningen för hälso- och välbefinnande. Anläggningens restauranger har rykte om sig att servera utmärkt mat till förstklassig service. För några av de nämnda tjänsterna kan en kostnad tillkomma.

  Se mer
 • Somerset Grand Hanoi
  Från1.215krPer natt

  Somerset Grand Hanoistars

  Hanoi, Hanoi och North , Hai ba trung street 49 -
  4,7/5
  Kundomdömenav 1 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 960 recensioner från resenärerBaserat på 960 recensioner från resenärer

  Detta sofistikerade hotell är perfekt för familjer och ligger i Hanoi. De 185 välkomnande rum är en perfekt plats för vila i slutet av dagen. Boendet byggdes år 2011. Både fast och trådlöst internet finns på Somerset Grand Hanoi. Alla som valt detta boende välkomnas i lobbyn av den dygnet-runt-öppna receptionen. Babysängar tillhandahålls på förfrågan. De som inte tycker om djur kan njuta av sin vistelse, eftersom denna anläggning inte tillåter husdjur. Dessutom kan de som reser med bil har stor nytta av parkeringsmöjligheterna. Det finns en flygplatstransfer för gästernas bekvämlighet. De som bor på denna anläggning kan koppla av och ladda batterierna på ställets inrättning för hälsa och välbefinnande. För några av de nämnda tjänsterna kan en kostnad tillkomma.

  Se mer
 • Fortuna Hotel Hanoi
  Från1.240krPer natt

  Fortuna Hotel Hanoistars

  Hanoi, Hanoi och North , 6b lang ha, ba dinh district, hanoi 6 -
   
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 361 recensioner från resenärerBaserat på 361 recensioner från resenärer

  Detta charmiga hotell finns i Hanoi. Det totala antalet rum på Fortuna Hotel Hanoi är 350. Detta boende snyggades upp 2008. Både fast och trådlöst internet finns för gästerna i de gemensamma utrymmena. Dessutom har anläggningen en reception som är öppen hela dagen. Inga husdjur är tillåtna i lokalerna. Den som söker lugn och ro kommer att finna sitt bästa boendealternativ på Fortuna Hotel Hanoi som har ett stort hälso- och välbefinnandeutbud. Denna anläggning erbjuder underhållning anpassad till gästernas behov.

  Se mer
 • Daewoo Hanoi
  Från1.095krPer natt

  Daewoo Hanoistars

  Hanoi, Hanoi och North , Kim ma street, ba dinh district 360 -
  4,0/5
  Kundomdömenav 1 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 578 recensioner från resenärerBaserat på 578 recensioner från resenärer

  Där det är beläget i Hanoi är detta lyxiga hotell ett optimalt val för familjer. Från detta boende som är beläget 1000 meter från stadens centrum går du enkelt till fots till destinationens många sevärdheter. För våra resenärer är det bara 20 meter till flygplatsen. Daewoo Hanoi har totalt 411 rum. Detta hotell totalrenoverades 2005. Alla gäster kan hålla sig uppdaterade tack vare internetanslutningen som erbjuds. Dygnet-runt-servicen på Daewoo Hanoi bidrar till gästernas trivsel. Om gästerna ber om det kan en babysäng ställas in i deras rum. Husdjur är inte tillåtna på Daewoo Hanoi. Daewoo Hanoi tillhandahåller parkering och garage. Daewoo Hanoi erbjuder transfer till flygplatsen. De konferenstjänster och faciliteter som erbjuds för olika slags evenemang kan alla dra nytta av. Den som söker lugn och ro kommer att finna sitt bästa boendealternativ på detta hotell med massor av hälso- och välbefinnandealternativ. Restaurangen inbjuder alla som valt detta boende till att avsmaka utsökta rätter i en elegant miljö. Kunderna kan återfå krafterna efter en lång dag av arbete eller sightseeing med en läcker måltid som serveras i restaurangen. Kunderna kommer att få en rolig vistelse på denna anläggning med dess stora utbud av nöjen. Daewoo Hanoi kan komma att ta ut en avgift för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 
[x]
Hotell  1 - 10   av  170  Hotell - Hanoi och North
Sida  1  av  17
 

Beskrivning av destination

  Nordvietnam är ett land som ligger på den asiatiska kontinenten. Dess huvudstad är Hanoi, ett av landets vikitgaste turistcentrum. I Hanoi hittar du ett magnifikt kulturcentrum med monument, rester som har blivit kvar efter kriget och museer, m.fl. andra platser. De mest typiska för staden är Litteraturens tempel, Vietnams historiska nationalmuseum, Nationalmuseet för konst, Etnologiska museet och Revolutionsmuseet. Om du tycker om att promenera, rekommenderar vi att du besöker den gamla stadskärnan. Den är som en labyrint med ungefär 36 gator där du hittar regionala konsthantverk som du kan ta med hem som ett minne av din vistelse i Hanoi. På natten är staden lika aktiv som på dagen och du hittar mängder av diskotek, bl.a. Apocalypse Now, Club O och New Century. Men Hanoi har också lugnare miljöer såsom pubar och caféer, så nog ska du hitta en plats som passar dig. Missa inte denna charmfulla stad! Lär känna Hanoi!

Populäraste zoner från Hanoi och North

Söka efter andra resmål

Om du är intresserad av ett särskilt resmål eller område, sök här