Hotell i Hanoi och North

Se på kartan
Hotell - Hanoi och North

Hanoi och NorthFrån  106kr

Aktuella hotellerbjudanden - Hanoi och North

 • Hotel du Parc Hanoi (Former Nikko Hanoi)
  Från901krPer natt

  Hotel du Parc Hanoi (Former Nikko Hanoi)stars

  Hanoi, Hanoi och North , 84 tran nhan tong street, hanoi, vietnam 84 -
   
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 935 recensioner från resenärerBaserat på 935 recensioner från resenärer

  Detta sofistikerade hotell är lokaliserat i Hanoi. Totalt 257 rum finns att tillgå för gästernas bekvämlighet på Hotel du Parc Hanoi. Hotel du Parc Hanoi genomgick en totalrenovering 2019. Både fast och trådlöst internet tillhandahålls på plats. Receptionen på Hotel du Parc Hanoi håller öppet dygnet runt. Babysängar tillhandahålls för yngre gäster på förfrågan. Gäster med funktionsnedsättning kan bo på denna rullstolsanpassade anläggning som har några handikappanpassade rum. De som inte tycker om djur kan njuta av sin vistelse eftersom detta hotell inte tillåter husdjur. Hotel du Parc Hanoi tillhandahåller parkering för gästernas bekvämlighet. Transfertjänsten finns att tillgå för gästernas bekvämlighet. Affärsresenärer kommer att uppskatta affärsfaciliteterna som erbjuds på detta hotell och som passar för olika slags evenemang Denna anläggning erbjuder en mängd olika matupplevelser som gör att kunderna njuter av sitt besök på alla sätt och vis. Anläggningens restaurang serverar flera smakfulla rätter och drycker. De som vill koppla av från vardagens rutiner kan utnyttja anläggningens hälso- och välbefinnandeinrättning. Detta boende kan ta ut en avgift för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 • Movenpick Hotel Hanoi
  Från1.177krPer natt

  Movenpick Hotel Hanoistars

  Hanoi, Hanoi och North , 83a ly thuong kiet str., hoan kiem dist, hanoi 83 -
  4,6/5
  Kundomdömenav 6 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 1651 recensioner från resenärerBaserat på 1651 recensioner från resenärer

  Detta sofistikerade hotell återfinns i Hanoi. Från detta boende som ligger 1000 meter från stadens centrum har du enkel tillgång till allt som den här destinationen har att erbjuda. Denna anläggning ligger i närheten av det främsta nöjesområdet. Det finns allmänna transportmedel bara en kort promenad bort. Våra besökare har 29. 0 kilometer till flygplatsen. Boendet har totalt 154 rum. Alla gästerna på Movenpick Hotel Hanoi kan hålla sig uppdaterade tack vare tillgången till internet. Receptionen är öppen dygnet runt. Dessutom erbjuder detta barnvänliga boende babysängar på begäran. Gästerna kommer inte att bli störda under vistelsen eftersom detta inte är ett husdjursvänligt boende. Gästerna kan dra nytta av parkeringsplatserna. De som bor på denna anläggning kan njuta av en läcker måltid i dess gastronomiska restaurang. Denna anläggning har ett urval av affärsfaciliteter som syftar till att erbjuda den perfekta kombinationen av komfort och bekvämlighet under affärsresan. De som vill koppla av från vardagens rutiner kan utnyttja anläggningens hälso- och välbefinnandeinrättning. Movenpick Hotel Hanoi kan komma att ta ut en avgift för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 • Hilton Hanoi Opera
  Från1.272krPer natt

  Hilton Hanoi Operastars

  Hanoi, Hanoi och North , 01 le thanh tong str., hoan kiem district,hanoi 1 -
  4,8/5
  Kundomdömenav 4 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 2882 recensioner från resenärerBaserat på 2882 recensioner från resenärer

  Detta enastående hotell är beläget i Hanoi. Hilton Hanoi Opera har totalt 268 rum. Både affärs- och semesterresenärer kommer att uppskatta tillgången till internet. Eftersom denna anläggning har en reception som är öppen dygnet runt är gästerna alltid välkomna. Alla rum har babysängar för de små barnen på förfrågan. De gemensamma utrymmena på detta hotell är rullstolsanpassade. Husdjur är inte tillåtna i lokalerna. Hilton Hanoi Opera tillhandahåller parkering för gästernas bekvämlighet. På denna anläggning finns affärsfaciliteter som lämpar sig för seminarier, utbildning och möten av olika slag. Extra avgifter kan tillkomma för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 • Somerset Grand Hanoi
  Från1.208krPer natt

  Somerset Grand Hanoistars

  Hanoi, Hanoi och North , Hai ba trung street 49 -
  4,7/5
  Kundomdömenav 1 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 971 recensioner från resenärerBaserat på 971 recensioner från resenärer

  Där det är beläget i Hanoi är detta enastående hotell ett optimalt val för familjer. Denna anläggning har 185 rum. Somerset Grand Hanoi är från år 2011. Affärsresenärer har tillgång till internet överallt i anläggningen. Receptionen är öppen dygnet runt. Babysängar tillhandahålls på förfrågan. Somerset Grand Hanoi är inte någon husdjursvänlig anläggning. Parkering och garage finns att tillgå. Gäster som bor på Somerset Grand Hanoi kan med fördel använda sig av transfertjänsten till flygplatsen. Alla som valt detta boende kan välja att skämma bort sig på friskvårdinrättningen. Somerset Grand Hanoi kan komma att ta ut en avgift för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 • Lotte Hanoi
  Från1.322krPer natt

  Lotte Hanoistars

  Hanoi, Hanoi och North , No. 54 lieu giai street cong vi ward ba dinh -
  5,0/5
  Kundomdömenav 1 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 1831 recensioner från resenärerBaserat på 1831 recensioner från resenärer

  Där det är beläget i Hanoi är detta lyxiga hotell ett optimalt val för familjer. Du har enkel tillgång till allt som den här destinationen har att erbjuda från detta hotell som ligger inbäddat 5. 0 kilometer från stadens centrum. Totalt 318 rum finns att tillgå för gästernas bekvämlighet på Lotte Hanoi. Detta hotell är perfekt för en produktiv vistelse, tack vare tillgången till internet överallt i byggnaden. Receptionen på Lotte Hanoi håller öppet dygnet runt. Dessutom erbjuder Lotte Hanoi babysängar på begäran. Husdjur är inte tillåtna på Lotte Hanoi. Lotte Hanoi tillhandahåller parkering för gästernas bekvämlighet. Alla gäster som bor på denna anläggning kan använda sig av transfertjänsten. De konferenstjänster och faciliteter som erbjuds för olika slags evenemang kan alla dra nytta av. Detta hotell är stolt över att kunna erbjuda ett urval av restauranger som serverar läckra kulinariska specialiteter. Tack vare sitt hälso- och välbefinnandeutbud, är denna anläggning perfekt för den som vill ha en stunds avkoppling från vardagens stress och påfrestningar. Anläggningens restaurang serverar läckra rätter och har en utmärkt service. Kunderna kommer verkligen att uppskatta det stora utbudet av underhållning, fritidstjänster och faciliteter som erbjuds. På Lotte Hanoi kan en avgift tillkomma för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 • Sofitel Legend Metropole Hanoi
  Från2.886krPer natt

  Sofitel Legend Metropole Hanoistars

  Hanoi, Hanoi och North , 15 ngo quyen street hanoi 15 -
   
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 7881 recensioner från resenärerBaserat på 7881 recensioner från resenärer

  Detta lyxiga hotell är lokaliserat i Hanoi. Från denna anläggning som ligger 5 meter från stadens centrum har du enkel tillgång till allt som den här destinationen har att erbjuda. Våra besökare har 2. 0 kilometer till flygplatsen. Detta boende har totalt 210 rum. Detta boende snyggades upp 2007. Sofitel Legend Metropole Hanoi är perfekt för en produktiv vistelse, tack vare tillgången till internet överallt i byggnaden. Receptionen är inte öppen under hela dagen. Babysängar tillhandahålls för yngre gäster på förfrågan. De allmänna utrymmen på detta boende är lättillgängliga och 1 är handikappsanpassat. Detta boende tillåter inte husdjur. Denna anläggning tillhandahåller parkering och garage. Detta boende erbjuder en mängd olika matupplevelser. Detta boende har affärsfaciliteter. Sofitel Legend Metropole Hanoi har ett varierat hälso- och friskvårdsutbud som är perfekt för gäster som vill återhämta sig mentalt och fysiskt. De läckra rätter som serveras på de olika gastronomiska alternativen kommer att ge gästerna ny energi inför dagen. Sofitel Legend Metropole Hanoi kan komma att ta ut en avgift för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 • Daewoo Hanoi
  Från1.575krPer natt

  Daewoo Hanoistars

  Hanoi, Hanoi och North , Kim ma street, ba dinh district 360 -
  4,0/5
  Kundomdömenav 1 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 598 recensioner från resenärerBaserat på 598 recensioner från resenärer

  Detta enastående hotell, som återfinns i Hanoi, är ett bra alternativ för familjer. Från detta boende som ligger inbäddat 1000 meter från stadens centrum har du enkel tillgång till allt som den här destinationen har att erbjuda. För våra besökare är det bara 20 meter till flygplatsen. Totalt 411 rum finns att tillgå för gästernas bekvämlighet. Daewoo Hanoi genomgick en renovering 2005. Fast och trådlöst internet tillhandahålls. Receptionen på Daewoo Hanoi håller öppet dygnet runt. Dessutom erbjuder detta barnvänliga boende babysängar på begäran. Detta boende tillåter inte husdjur. Dessutom kan de som reser med bil har stor nytta av parkeringsmöjligheterna. Transfertjänsten finns att tillgå för gästernas bekvämlighet. Denna anläggning har ett urval av affärsfaciliteter som syftar till att erbjuda den perfekta kombinationen av komfort och bekvämlighet under affärsresan. De som vill koppla av från vardagens rutiner kan utnyttja anläggningens hälso- och välbefinnandeinrättning. Detta boende erbjuder en mängd olika matupplevelser. Gästerna behöver inte lämna lokalerna för att njuta av en läcker måltid, eftersom detta hotell har ett urval av utsökta kulinariska alternativ. Denna anläggning erbjuder underhållning anpassad till gästernas behov. På Daewoo Hanoi kan en avgift tillkomma för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 • Vision Premier Hotel & Spa
  Från255krPer natt

  Vision Premier Hotel & Spastars

  Hanoi, Hanoi och North , 41 phu doan str, hoan kiem dist, hanoi 41 -
   
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 471 recensioner från resenärerBaserat på 471 recensioner från resenärer

  Komfort och bekvämlighet är Vision Premier Hotel & Spa ett utmärkt val under ditt besök i Lago Hoan Kiem. Oferecendo quartos bem equipados, com ar condicionado, en propriedade de 8 andares também oferece WiFi gratuito em todas som åreas.Hotellet är modernt och ligger 8 minuters promenad från Mercado Dong Xuan och 5 minuters promenad från Antigo francês. En tunnelbanestation av Trem de Hanói ligger 10 minuters promenad bort, och erbjuder rum med utsikt över Ho Chi Minhs kvarter och 15 minuters promenadavstånd. O Aeroporto Internacional Noi Bai fica en 35 km ou en 40 minuters bilresa.Decorados com bom gosto, os quartos aqui iror proporcionar aos hóspedes uma TV de tela a cabo, frigobar e area de estar. Eftersom de enskilda företagen är utrustade med produkter som är tillverkade av gynnsamma betalningar och betalningsvillkor.No Vision Premier Hotel & Spa, vi har en stor plats med 24 r

  Se mer
 • Pan Pacific Hanoi
  Från1.106krPer natt

  Pan Pacific Hanoistars

  Hanoi, Hanoi och North , Thanh nien road ba dinh district 1 -
  4,7/5
  Kundomdömenav 1 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 2188 recensioner från resenärerBaserat på 2188 recensioner från resenärer

  Detta lyxiga hotell finns i Hanoi. Från den här egendomen som ligger 2. 5 kilometer från stadens centrum har du enkel tillgång till allt som den här destinationen har att erbjuda. Våra resenärer har 5. 0 kilometer till flygplatsen. Denna anläggning innefattar 322 trivsamma rum. Pan Pacific Hanoi genomgick en renovering 2011. Affärsresenärer har tillgång till internet överallt i anläggningen. Receptionen är öppen dygnet runt. Pan Pacific Hanoi tillhandahåller inga babysängar på begäran. De gemensamma utrymmen på Pan Pacific Hanoi är rullstolsanpassade. Husdjur är inte tillåtna i lokalerna. Parkering finns att tillgå för gästernas bekvämlighet. Pan Pacific Hanoi erbjuder transfer till flygplatsen. Pan Pacific Hanoi är försett med alla nödvändiga tjänster och bekvämligheter för ett lyckat företagsevenemang. Resenärerna kommer verkligen att uppskatta matsalen som serverar flera typer av rätter och drycker. Kunderna kommer att glädja sig åt de smakfulla rätter som serveras på Pan Pacific Hanoi. Extra avgifter kan tillkomma för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 • Sunway Hotel Hanoi
  Från526krPer natt

  Sunway Hotel Hanoistars

  Hanoi, Hanoi och North , Pham dinhho street, hai ba trung distric 19 -
   
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 959 recensioner från resenärerBaserat på 959 recensioner från resenärer

  The hotel, located in the heart of the city, is just 45 min away from the Noi Bai International Airport, and is quietly nestled on the fringe of the city's famous old district of Pham Dinh Ho Street.The 145-room boutique hotel is ideal for business and leisure travellers alike. Its soft pastel-hued superior, club classic, junior and executive suites come complete with a separate dressing area, and triple-glazed bay windows that allow for an unrivalled focal point of the historic city. It is also the only hotel in Hanoi to provide purified drinking water direct from the tap.

  Se mer
 
[x]
Hotell  1 - 10   av  254  Hotell - Hanoi och North
Sida  1  av  26
 

Beskrivning av destination

  Nordvietnam är ett land som ligger på den asiatiska kontinenten. Dess huvudstad är Hanoi, ett av landets vikitgaste turistcentrum. I Hanoi hittar du ett magnifikt kulturcentrum med monument, rester som har blivit kvar efter kriget och museer, m.fl. andra platser. De mest typiska för staden är Litteraturens tempel, Vietnams historiska nationalmuseum, Nationalmuseet för konst, Etnologiska museet och Revolutionsmuseet. Om du tycker om att promenera, rekommenderar vi att du besöker den gamla stadskärnan. Den är som en labyrint med ungefär 36 gator där du hittar regionala konsthantverk som du kan ta med hem som ett minne av din vistelse i Hanoi. På natten är staden lika aktiv som på dagen och du hittar mängder av diskotek, bl.a. Apocalypse Now, Club O och New Century. Men Hanoi har också lugnare miljöer såsom pubar och caféer, så nog ska du hitta en plats som passar dig. Missa inte denna charmfulla stad! Lär känna Hanoi!

Populäraste zoner från Hanoi och North

Söka efter andra resmål

Om du är intresserad av ett särskilt resmål eller område, sök här