Hotell i Hanoi och North

Se på kartan
Hotell - Hanoi och North

Hanoi och NorthFrån  184kr

Aktuella hotellerbjudanden - Hanoi och North

 • Somerset Hoa Binh Hanoi
  Från710krPer natt

  Somerset Hoa Binh Hanoistars

  Hanoi, Hanoi och North , Hoang quoc viet street, cau giay district 106 -
   
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 107 recensioner från resenärerBaserat på 107 recensioner från resenärer

  Detta gulliga hotell är beläget i Hanoi. Det totala antalet rum på Somerset Hoa Binh Hanoi är 206. Somerset Hoa Binh Hanoi är från år 2008. Affärsresenärer har tillgång till internet överallt i anläggningen. Receptionen är öppen dygnet runt. Babysängar tillhandahålls på förfrågan. Detta är inte en husdjursvänlig anläggning. Somerset Hoa Binh Hanoi tillhandahåller parkering för gästernas bekvämlighet. De som vill koppla av från vardagens rutiner kan utnyttja anläggningens hälso- och välbefinnandeinrättning.

  Se mer
 • Hilton Hanoi Opera
  Från1.238krPer natt

  Hilton Hanoi Operastars

  Hanoi, Hanoi och North , 01 le thanh tong str., hoan kiem district,hanoi 1 -
  4,8/5
  Kundomdömenav 4 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 2644 recensioner från resenärerBaserat på 2644 recensioner från resenärer

  Detta lyxiga hotell är lokaliserat i Hanoi. Denna anläggning kan erbjuda totalt 268 rum. Alla gäster som bor på denna anläggning kan med fördel använda sig av internetanslutningen. Receptionen på Hilton Hanoi Opera har dygnet-runt-service för att tillmötesgå gästernas behov när som helst, både dag och natt. De yngre gästerna får sova i babysängar (tillhandahålls på begäran). Lokalernas allmänna utrymmen är lättillgängliga. De som inte tycker om djur kan njuta av sin vistelse eftersom detta boende inte tillåter husdjur. Resenärer som anländer med bil kommer att uppskatta parkeringen på Hilton Hanoi Opera. Detta hotell har affärsfaciliteter. Hilton Hanoi Opera kan komma att ta ut en avgift för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 • Golden Lotus Luxury Hotel
  Från526krPer natt

  Golden Lotus Luxury Hotelstars

  Hanoi, Hanoi och North , 53-55 hang trong, hoan kiem district -
  3,7/5
  Kundomdömenav 1 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 467 recensioner från resenärerBaserat på 467 recensioner från resenärer

  Detta charmiga hotell ligger i Hanoi. 55 välkomnande rum finns på anläggningen. Både fast och trådlöst internet finns på Golden Lotus Luxury Hotel. De som bor på denna anläggning uppskattar receptionen som är öppen dygnet-runt. De yngre gästerna får sova i babysängar (tillhandahålls på begäran). Inga husdjur är tillåtna i lokalerna. Parkering finns att tillgå för gästernas bekvämlighet. Alla gäster som bor på denna anläggning kan lätt ta sig till flygplatsen med transfertjänsten. Restaurangutbudet är det perfekta komplementet till gästernas vistelse. Detta boende är försett med alla nödvändiga tjänster och bekvämligheter som behövs för ett lyckat företagsevenemang. En avgift kan komma att tas ut för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 • Nikko Hanoi
  Från987krPer natt

  Nikko Hanoistars

  Hanoi, Hanoi och North , 84 tran nhan tong street, hanoi, vietnam 84 -
   
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 913 recensioner från resenärerBaserat på 913 recensioner från resenärer

  Detta sofistikerade hotell är beläget i Hanoi. Totalt 257 rum finns att tillgå för gästernas bekvämlighet på Nikko Hanoi. Boendet totalrenoverades 2015. Utöver de tjänster och bekvämligheter som erbjuds, har alla gäster som bor på denna anläggning tillgång till trådlöst internet i de allmänna utrymmena. Receptionen är öppen dygnet runt. Anläggningens rum har bekvämligheter för att ta emot barn, såsom en babysäng vid behov. Det finns 1 handikappanpassat rum. Nikko Hanoi är inte någon husdjursvänlig anläggning. Det finns parkeringsplatser. Transfertjänsten finns att tillgå för gästernas bekvämlighet. Resenärerna kan skämma bort sina smaklökar i anläggningens gastronomiska restaurang. Denna anläggning har ett fantastiskt restaurangerbjudanden som motsvarar alla gästers förväntningar. Gästerna kan koppla av i slutet av dagen med den här anläggningens varierade hälsoerbjudande. Affärsresenärer kan utnyttja de affärsfaciliteter och tjänster som finns. För några av de nämnda tjänsterna kan en kostnad tillkomma.

  Se mer
 • The Ann Hanoi
  Från730krPer natt

  The Ann Hanoistars

  Hanoi, Hanoi och North , 38a hang chuoi -
  4,8/5
  Kundomdömenav 1 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 565 recensioner från resenärerBaserat på 565 recensioner från resenärer

  Detta gulliga hotell ligger i Hanoi. Från denna egendom som ligger inbäddad 200 meter från stadens centrum har du enkel tillgång till allt som den här destinationen har att erbjuda. Denna egendom ligger i närheten av det främsta nöjesområdet. Våra gäster hittar närmaste golfbana 7. 6 kilometer från den här egendomen. Stadens viktigaste allmänna kommunikationsförbindelser nås lätt från detta boende. Denna egendom ligger 10. 0 kilometer från närmaste strand. Våra kunder har 4. 0 kilometer till flygplatsen. Från denna egendom är det 10. 0 kilometer till hamnen. Det totala antalet rum är 108. Receptionen är öppen under hela dagen. The Ann Hanoi tillhandahåller inga babysängar på begäran. De som inte tycker om djur kan njuta av sin vistelse eftersom detta hotell inte tillåter husdjur.

  Se mer
 • Daewoo Hanoi
  Från978krPer natt

  Daewoo Hanoistars

  Hanoi, Hanoi och North , Kim ma street, ba dinh district 360 -
  4,0/5
  Kundomdömenav 1 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 506 recensioner från resenärerBaserat på 506 recensioner från resenärer

  Detta sofistikerade hotell är särskilt utformat för familjer och finns i Hanoi. Från detta hotell som ligger inbäddat 1000 meter från stadens centrum har du enkel tillgång till allt som den här destinationen har att erbjuda. För våra kunder är det bara 20 meter till flygplatsen. 411 välkomnande rum finns på anläggningen. Detta hotell renoverades 2005. Alla gäster kan hålla sig uppdaterade tack vare internetanslutningen som erbjuds. Receptionen på detta hotell har dygnet-runt-service för att tillmötesgå gästernas behov när som helst, både dag och natt. Babysängar tillhandahålls på förfrågan. De som inte tycker om djur kan njuta av sin vistelse, eftersom denna anläggning inte tillåter husdjur. Detta boende har parkerings- och garageplatser för gästernas bekvämlighet. Det finns en flygplatstransfer för gästernas bekvämlighet. Flera konferensfaciliteter finns tillgängliga för att underlätta för affärsresenärer. Alla gäster som bor på denna anläggning kan slappna av och fly vardagen i dess inrättning för välbefinnande. Daewoo Hanoi är stolt över att kunna erbjuda ett urval av restauranger som serverar läckra kulinariska specialiteter. På detta boende med flera restauranger tillgodoses alla typer av gästers behov. Kunderna kan roa sig med den underhållning som står till buds. På Daewoo Hanoi kan en avgift tillkomma för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 • Atrium Hanoi Hotel
  Från202krPer natt

  Atrium Hanoi Hotelstars

  Hanoi, Hanoi och North , Dao duy tu street, hoan kiem district 32a -
   
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 58 recensioner från resenärerBaserat på 58 recensioner från resenärer

  Detta gulliga hotell beläget i Hanoi. Detta boende kan erbjuda totalt 35 rum. Atrium Hanoi Hotel är perfekt för en produktiv vistelse, tack vare tillgången till internet överallt i byggnaden. Resenärena kan kontakta receptionen när som helst under dagen. Dessutom erbjuder Atrium Hanoi Hotel babysängar på begäran. Alla som valt detta boende som inte accepterar husdjur kommer inte att bli störda. Denna anläggning erbjuder en mängd olika matupplevelser. När det handlar om att koppla av, kan alla som valt detta boende få svårt att välja med tanke på det breda hälsoutbudet som finns. Anläggningens restaurang serverar flera smakfulla rätter och drycker.

  Se mer
 • Hanoi Larosa Hotel
  Från416krPer natt

  Hanoi Larosa Hotelstars

  Hanoi, Hanoi och North , 36 nguyen khuyen st dong da district 36 -
   
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 213 recensioner från resenärerBaserat på 213 recensioner från resenärer

  Detta bekväma hotell ligger i Hanoi. Denna anläggning innefattar 72 trivsamma rum. Detta boende är perfekt för en produktiv vistelse, tack vare tillgången till internet överallt i byggnaden. Receptionen på detta hotell har dygnet-runt-service vilket bidrar till gästernas bekvämlighet. Dessutom erbjuder detta barnvänliga hotell babysängar på begäran. Husdjur är inte tillåtna i lokalerna. Några av dessa tjänster kan vara föremål för extra kostnader.

  Se mer
 • Mon Regency Hotel
  Från441krPer natt

  Mon Regency Hotelstars

  Hanoi, Hanoi och North , Phung hung street, hoan kiem district, ha noi 1 -
   
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 55 recensioner från resenärerBaserat på 55 recensioner från resenärer

  Detta charmiga hotell är beläget i Hanoi. Från denna egendom som ligger 500 meter från stadens centrum har du enkel tillgång till allt som den här destinationen har att erbjuda. Från denna egendom är det bara en kort promenad till det främsta nöjesområdet. Våra kunder hittar transportanslutningar inom ett avstånd på 100 meter, vilket ger dem möjlighet att utforska området. Våra kunder har 25. 0 kilometer till flygplatsen. Totalt 63 rum finns att tillgå för gästernas bekvämlighet på Mon Regency Hotel. Hotellet totalrenoverades 2016. De som bor på detta hotell kan surfa på internet tack vare wifi-anslutningen i de gemensamma utrymmena. Receptionen på detta hotell har dygnet-runt-service vilket bidrar till gästernas bekvämlighet. Mon Regency Hotel tillhandahåller inga babysängar på begäran. Gästerna kommer inte att bli störda under vistelsen eftersom detta inte är en husdjursvänlig anläggning. Dessutom finns en parkering tillgänglig på anläggningen för gästernas bekvämlighet. Denna anläggning erbjuder en mängd olika matupplevelser som gör att kunderna njuter av sitt besök på alla sätt och vis. Några av dessa tjänster kan vara föremål för extra kostnader.

  Se mer
 • Mercure Hanoi La Gare
  Från932krPer natt

  Mercure Hanoi La Garestars

  Hanoi, Hanoi och North , 94 ly thuong kiet street hoan kiem hanoi vietnam 94 -
   
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 1112 recensioner från resenärerBaserat på 1112 recensioner från resenärer

  Located within easy walking distance of both the Ancient Old Quarter and the cities business district. Within strolling distances to Hanoi's main tourist attractions. 2 minutes to the Hanoi Centre Railway Station, 40 minutes to Noi Bai International Airport by car or taxi.

  Se mer
 
[x]
Hotell  1 - 10   av  106  Hotell - Hanoi och North
Sida  1  av  11
 

Beskrivning av destination

  Nordvietnam är ett land som ligger på den asiatiska kontinenten. Dess huvudstad är Hanoi, ett av landets vikitgaste turistcentrum. I Hanoi hittar du ett magnifikt kulturcentrum med monument, rester som har blivit kvar efter kriget och museer, m.fl. andra platser. De mest typiska för staden är Litteraturens tempel, Vietnams historiska nationalmuseum, Nationalmuseet för konst, Etnologiska museet och Revolutionsmuseet. Om du tycker om att promenera, rekommenderar vi att du besöker den gamla stadskärnan. Den är som en labyrint med ungefär 36 gator där du hittar regionala konsthantverk som du kan ta med hem som ett minne av din vistelse i Hanoi. På natten är staden lika aktiv som på dagen och du hittar mängder av diskotek, bl.a. Apocalypse Now, Club O och New Century. Men Hanoi har också lugnare miljöer såsom pubar och caféer, så nog ska du hitta en plats som passar dig. Missa inte denna charmfulla stad! Lär känna Hanoi!

Populäraste zoner från Hanoi och North

Söka efter andra resmål

Om du är intresserad av ett särskilt resmål eller område, sök här