Hotell i Hanoi och North

Se på kartan
Hotell - Hanoi och North

Hanoi och NorthFrån  200kr

Aktuella hotellerbjudanden - Hanoi och North

 • Hilton Hanoi Opera
  Från1.346krPer natt

  Hilton Hanoi Operastars

  Hanoi, Hanoi och North , 01 le thanh tong str., hoan kiem district,hanoi 1 -
  4,7/5
  Kundomdömenav 2 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 2557 recensioner från resenärerBaserat på 2557 recensioner från resenärer

  Detta lyxiga hotell är lokaliserat i Hanoi. Denna anläggning kan erbjuda totalt 268 rum. Alla gäster som bor på denna anläggning kan med fördel använda sig av internetanslutningen. Receptionen på Hilton Hanoi Opera har dygnet-runt-service för att tillmötesgå gästernas behov när som helst, både dag och natt. De yngre gästerna får sova i babysängar (tillhandahålls på begäran). Lokalernas allmänna utrymmen är lättillgängliga. De som inte tycker om djur kan njuta av sin vistelse eftersom detta boende inte tillåter husdjur. Resenärer som anländer med bil kommer att uppskatta parkeringen på Hilton Hanoi Opera. Detta hotell har affärsfaciliteter. Hilton Hanoi Opera kan komma att ta ut en avgift för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 • Somerset Grand Hanoi
  Från857krPer natt

  Somerset Grand Hanoistars

  Hanoi, Hanoi och North , Hai ba trung street hanoi 49 -
  4,7/5
  Kundomdömenav 1 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 833 recensioner från resenärerBaserat på 833 recensioner från resenärer

  Detta enastående hotell är perfekt för familjer och ligger i Hanoi. Detta boende kan erbjuda totalt 185 rum. Somerset Grand Hanoi är från år 2011. Alla gäster kan hålla sig uppdaterade tack vare internetanslutningen som erbjuds. Receptionen på Somerset Grand Hanoi håller öppet dygnet runt. De yngre gästerna får sova i babysängar (tillhandahålls på begäran). Detta är inte en husdjursvänlig anläggning. Dessutom kan de som reser med bil ha stor nytta av parkeringsmöjligheterna på Somerset Grand Hanoi. Gäster som bor på denna anläggning kan med fördel använda sig av transferstjänsten till flygplatsen. Detta hotell har ett urval av olika hälso- och friskvårdsfaciliteter som är perfekta för gäster som vill återhämta sig mentalt och fysiskt. På Somerset Grand Hanoi kan en avgift tillkomma för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 • Somerset West Lake Hanoi
  Från678krPer natt

  Somerset West Lake Hanoistars

  Hanoi, Hanoi och North , No 254d thuy khue road 254d -
   
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 140 recensioner från resenärerBaserat på 140 recensioner från resenärer

  The hotel is a 20-minute drive away from Hanoi Train Station and a 40-minute drive away from Noi Bai International Airport.

  Se mer
 • Melia Hanoi
  Från1.239krPer natt

  Melia HanoistarsGreenProgram Icon

  Hanoi, Hanoi och North , 44 ly thuong kiet street, hanoi 44 -
  4,0/5
  Kundomdömenav 3 Åsikter

  Detta lyxiga hotell finns i Hanoi. Från denna anläggning som är belägen 700 meter från stadens centrum går du enkelt till fots till destinationens många sevärdheter. Våra resenärer har 1. 5 kilometer till flygplatsen. Det totala antalet rum är 306. Melia Hanoi totalrenoverades 2010. Melia Hanoi tillhandahåller fasta och trådlösa internetanslutningar. Resenärena kan kontakta receptionen när som helst under dagen. Detta är inte en husdjursvänlig anläggning. Dessutom har Melia Hanoi gjort viktiga miljöförbättringar för att minimera sin påverkan på miljön och har en Earth Check-certifiering. Melia Hanoi erbjuder en mängd olika matupplevelser. Tack vare det breda friskvårdsutbudet kan den som bor på detta hotell skämma bort sig under sin vistelse där. Resenärerna kommer att glädja sig åt de smakfulla rätter som serveras på Melia Hanoi.

  Se mer
 • Pullman Hanoi
  Från1.301krPer natt

  Pullman Hanoistars

  Hanoi, Hanoi och North , Cat linn street, hanoi 40 -
   
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 751 recensioner från resenärerBaserat på 751 recensioner från resenärer

  Detta lyxiga hotell, som återfinns i Hanoi, är ett bra alternativ för familjer. De 240 välkomnande rum är en perfekt plats för vila i slutet av dagen. Detta hotell totalrenoverades 2000. Både fast och trådlöst internet tillhandahålls på plats. Dygnet-runt-servicen på Pullman Hanoi bidrar till gästernas trivsel. Alla rum har babysängar för de små barnen på förfrågan. Lokalernas allmänna utrymmen är lättillgängliga. Husdjur är inte tillåtna i lokalerna. Resenärer som anländer med bil kan parkera på någon av anläggningens parkeringsplatser. Transfertjänsten finns att tillgå för gästernas bekvämlighet. På denna anläggning finns affärsfaciliteter som lämpar sig för seminarier, utbildning och möten av olika slag. Detta boende är stolt över i att kunna erbjuda ett visst hälso- och friskvårdsutbud, perfekt för avkoppling och för att vårda både hälsa och kropp. Detta boende är stolt över att kunna erbjuda ett urval av restauranger som serverar läckra kulinariska specialiteter. Anläggningens gastronomiska alternativ kommer med säkerhet att förtjusa besökare med sin raffinerad mat och förtrollande atmosfär. Kunderna kommer att få en rolig vistelse på denna anläggning med dess stora utbud av nöjen. Extra avgifter kan tillkomma för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 • Sofitel Legend Metropole Hanoi
  Från2.694krPer natt

  Sofitel Legend Metropole Hanoistars

  Hanoi, Hanoi och North , 15 ngo quyen street hanoi 15 -
   
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 7120 recensioner från resenärerBaserat på 7120 recensioner från resenärer

  Detta enastående hotell finns i Hanoi. Från denna egendom som ligger inbäddad 5 meter från stadens centrum har du enkel tillgång till allt som den här destinationen har att erbjuda. Våra gäster har 2. 0 kilometer till flygplatsen. Totalt 210 rum finns att tillgå för gästernas bekvämlighet på Sofitel Legend Metropole Hanoi. Denna anläggning renoverades 2007. Utöver de tjänster och bekvämligheter som erbjuds, har alla de som bor på denna anläggning tillgång till trådlöst internet i de allmänna utrymmena. Receptionen har inte öppet dygnets alla timmar. Alla rum har babysängar för de små barnen på förfrågan. De allmänna utrymmen på denna anläggning är lättillgängliga och 1 rum är handikappsanpassade. Husdjur är inte tillåtna på Sofitel Legend Metropole Hanoi. Detta hotell tillhandahåller parkering och garage. Gästerna kan njuta av smakfulla rätter i anläggningens restaurang. Affärsresenärer kan utnyttja de affärsfaciliteter och tjänster som finns. Gästerna kan uppskatta de hälso- och välbefinnandeutbud som tillhandahålls på Sofitel Legend Metropole Hanoi. Resenärerna kan avnjuta smakfulla rätter som serveras på denna anläggning. En avgift kan komma att tas ut för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 • Lotte Hanoi
  Från1.215krPer natt

  Lotte Hanoistars

  Hanoi, Hanoi och North , No. 54 lieu giai street cong vi ward ba dinh -
  5,0/5
  Kundomdömenav 1 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 1082 recensioner från resenärerBaserat på 1082 recensioner från resenärer

  Perfekt för familjer och ett lyxigt hotell som är lokaliserat i Hanoi. Från denna anläggning som är belägen 5. 0 kilometer från stadens centrum har du enkel tillgång till allt som den här destinationen har att erbjuda. Det finns totalt 318 rum på anläggningen. Utöver de tjänster och bekvämligheter som erbjuds har kunderna tillgång till trådlöst internet i de allmänna utrymmena. Receptionen är öppen alla dagar dygnet-runt. Om de som bor på denna anläggning ber om en babysäng, kan den ställas in i deras rumHusdjur är inte tillåtna på Lotte Hanoi. Det finns parkeringsplatser på Lotte Hanoi. Gäster som bor på Lotte Hanoi kan med fördel använda sig av transfertjänsten till flygplatsen. Konferensfaciliteter finns på detta hotell. Kunderna kan välja mellan olika härliga resturanger som erbjuds i de trevliga omgivningarna. När det handlar om att koppla av, kan de som bor på denna anläggning få svårt att välja med tanke på det breda hälsoutbudet som finns. Resenärerna kan njuta av ett brett utbud av smakfulla rätter som serveras på detta hotell. Lotte Hanoi erbjuder underhållning anpassad till gästernas behov. Extra avgifter kan tillkomma för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 • Calypso Suites Hotel Hanoi
  Från339krPer natt

  Calypso Suites Hotel Hanoistars

  Hanoi, Hanoi och North , Trung yen lane, dinh liet, hoan kiem dis 11a -
   
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 929 recensioner från resenärerBaserat på 929 recensioner från resenärer

  Detta gulliga hotell ligger i Hanoi. 20 välkomnande rum finns på anläggningen. Detta hotell totalrenoverades 2013. Calypso Suites Hotel Hanoi är perfekt för en produktiv vistelse, tack vare tillgången till internet överallt i byggnaden. Kunderna uppskattar receptionen som är öppen dygnet-runt. De yngre gästerna får sova i babysängar (tillhandahålls på begäran). Husdjur är tillåtna på detta boende. Det finns en flygplatstransfer för gästernas bekvämlighet. Detta hotell kan ta ut en avgift för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 • West Lake Home Hotel
  Från326krPer natt

  West Lake Home Hotelstars

  Hanoi, Hanoi och North , 156 yen phu, tay ho dist 156 -
   
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 57 recensioner från resenärerBaserat på 57 recensioner från resenärer

  Detta bekväma hotell är beläget i Hanoi. Från det här hotellet som ligger 3. 5 kilometer från stadens centrum har du enkel tillgång till allt som den här destinationen har att erbjuda. Våra besökare har 40. 0 kilometer till flygplatsen. Totalt 36 rum finns att tillgå för gästernas bekvämlighet på West Lake Home Hotel. Den här anläggningen byggdes 2016. Detta boende har wifi-anslutning. Receptionen på West Lake Home Hotel håller öppet dygnet runt. West Lake Home Hotel tillhandahåller inga babysängar på begäran. Inga husdjur är tillåtna i lokalerna. Dessutom kan de som reser med bil har stor nytta av parkeringsmöjligheterna. Alla gäster som bor på denna anläggning kan utforska de olika matställena som West Lake Home Hotel erbjuder. West Lake Home Hotel kan komma att ta ut en avgift för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 • Daewoo Hanoi
  Från842krPer natt

  Daewoo Hanoistars

  Hanoi, Hanoi och North , Kim ma street, ba dinh district 360 -
  4,0/5
  Kundomdömenav 1 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 475 recensioner från resenärerBaserat på 475 recensioner från resenärer

  Detta sofistikerade hotell är särskilt utformat för familjer och finns i Hanoi. Från detta hotell som ligger inbäddat 1000 meter från stadens centrum har du enkel tillgång till allt som den här destinationen har att erbjuda. För våra kunder är det bara 20 meter till flygplatsen. 411 välkomnande rum finns på anläggningen. Detta hotell renoverades 2005. Alla gäster kan hålla sig uppdaterade tack vare internetanslutningen som erbjuds. Receptionen på detta hotell har dygnet-runt-service för att tillmötesgå gästernas behov när som helst, både dag och natt. Babysängar tillhandahålls på förfrågan. De som inte tycker om djur kan njuta av sin vistelse, eftersom denna anläggning inte tillåter husdjur. Detta boende har parkerings- och garageplatser för gästernas bekvämlighet. Det finns en flygplatstransfer för gästernas bekvämlighet. Flera konferensfaciliteter finns tillgängliga för att underlätta för affärsresenärer. Alla gäster som bor på denna anläggning kan slappna av och fly vardagen i dess inrättning för välbefinnande. Daewoo Hanoi är stolt över att kunna erbjuda ett urval av restauranger som serverar läckra kulinariska specialiteter. På detta boende med flera restauranger tillgodoses alla typer av gästers behov. Kunderna kan roa sig med den underhållning som står till buds. På Daewoo Hanoi kan en avgift tillkomma för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 
[x]
Hotell  1 - 10   av  86  Hotell - Hanoi och North
Sida  1  av  9
 

Beskrivning av destination

  Nordvietnam är ett land som ligger på den asiatiska kontinenten. Dess huvudstad är Hanoi, ett av landets vikitgaste turistcentrum. I Hanoi hittar du ett magnifikt kulturcentrum med monument, rester som har blivit kvar efter kriget och museer, m.fl. andra platser. De mest typiska för staden är Litteraturens tempel, Vietnams historiska nationalmuseum, Nationalmuseet för konst, Etnologiska museet och Revolutionsmuseet. Om du tycker om att promenera, rekommenderar vi att du besöker den gamla stadskärnan. Den är som en labyrint med ungefär 36 gator där du hittar regionala konsthantverk som du kan ta med hem som ett minne av din vistelse i Hanoi. På natten är staden lika aktiv som på dagen och du hittar mängder av diskotek, bl.a. Apocalypse Now, Club O och New Century. Men Hanoi har också lugnare miljöer såsom pubar och caféer, så nog ska du hitta en plats som passar dig. Missa inte denna charmfulla stad! Lär känna Hanoi!

Populäraste zoner från Hanoi och North

Söka efter andra resmål

Om du är intresserad av ett särskilt resmål eller område, sök här