Hotell i Hanoi och North

Se på kartan
Hotell - Hanoi och North

Hanoi och NorthFrån  186kr

Aktuella hotellerbjudanden - Hanoi och North

 • Hilton Hanoi Opera
  Från947krPer natt

  Hilton Hanoi Operastars

  Hanoi, Hanoi och North , 01 le thanh tong str., hoan kiem district,hanoi 1 -
  4,8/5
  Kundomdömenav 4 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 2754 recensioner från resenärerBaserat på 2754 recensioner från resenärer

  Detta lyxiga hotell är beläget i Hanoi. 268 välkomnande rum finns på anläggningen. För gästernas bekvämlighet har detta boende internet. Dygnet-runt-servicen på Hilton Hanoi Opera bidrar till gästernas trivsel. Babysängar tillhandahålls för yngre gäster på förfrågan. De gemensamma utrymmena på Hilton Hanoi Opera är rullstolsanpassade. Denna anläggning tillåter inte husdjur. Parkering finns att tillgå för gästernas bekvämlighet. Detta hotell har ett urval av affärsfaciliteter som syftar till att erbjuda den perfekta kombinationen av komfort och bekvämlighet under affärsresan. Några av dessa tjänster kan vara föremål för extra kostnader.

  Se mer
 • Hotel du Parc Hanoi
  Från709krPer natt

  Hotel du Parc Hanoistars

  Hanoi, Hanoi och North , 84 tran nhan tong street, hanoi, vietnam 84 -
   
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 950 recensioner från resenärerBaserat på 950 recensioner från resenärer

  Detta enastående hotell är lokaliserat i Hanoi. 257 välkomnande rum finns på anläggningen. Detta boende totalrenoverades 2015. Alla gäster kan hålla sig uppdaterade tack vare internetanslutningen som erbjuds. Receptionen på denna anläggning har dygnet-runt-service för att tillmötesgå gästernas behov när som helst, både dag och natt. Dessutom erbjuder detta barnvänliga hotell babysängar på begäran. Detta boende är rullstolsanpassat, och har 1 handikappanpassat rum. Inga husdjur är tillåtna i lokalerna. Hotel du Parc Hanoi tillhandahåller parkering för gästernas bekvämlighet. Gäster som bor på Hotel du Parc Hanoi kan med fördel använda sig av transfertjänsten till flygplatsen. De som bor på denna anläggning kan njuta av smakfulla rätter i dess restaurang. Alla gäster som bor på denna anläggning kommer att kunna smaka på ett brett utbud av lockande kulinariska specialiteter, som passar alla typer av resenärer. Alla som valt detta boende kan helt koppla av på inrättning för hälsa och välbefinnande. Affärsresenärer kommer att uppskatta mötes- och affärsfaciliteter som finns tillgängliga för deras bekvämlighet. Detta boende kan ta ut en avgift för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 • Somerset Grand Hanoi
  Från1.060krPer natt

  Somerset Grand Hanoistars

  Hanoi, Hanoi och North , Hai ba trung street hanoi 49 -
  4,7/5
  Kundomdömenav 1 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 918 recensioner från resenärerBaserat på 918 recensioner från resenärer

  Detta enastående hotell är perfekt för familjer och ligger i Hanoi. Det totala antalet rum är 185. Det här boendet byggdes 2011. Affärsresenärer har tillgång till internet överallt i anläggningen. Receptionen på Somerset Grand Hanoi håller öppet dygnet runt. De yngre gästerna får sova i babysängar (tillhandahålls på begäran). Husdjur är tillåtna på detta boende. Detta boende har parkerings- och garageplatser för gästernas bekvämlighet. Alla som valt detta boende kan lätt ta sig till flygplatsen med transfertjänsten. Detta boende har ett urval av olika hälso- och friskvårdsfaciliteter som är perfekta för kunder som vill återhämta sig mentalt och fysiskt. Extra avgifter kan tillkomma för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 • Sofitel Legend Metropole Hanoi
  Från2.561krPer natt

  Sofitel Legend Metropole Hanoistars

  Hanoi, Hanoi och North , 15 ngo quyen street hanoi 15 -
   
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 7578 recensioner från resenärerBaserat på 7578 recensioner från resenärer

  Detta enastående hotell finns i Hanoi. Från denna egendom som ligger inbäddad 5 meter från stadens centrum har du enkel tillgång till allt som den här destinationen har att erbjuda. Våra kunder har 2. 0 kilometer till flygplatsen. De 210 välkomnande rum är en perfekt plats för vila i slutet av dagen. Detta boende snyggades upp 2007. Gästerna kan hålla sig uppdaterade med fast och trådlöst internet i de allmänna utrymmena, och det senare finns också i alla rum. Tyvärr är inte receptionen öppen dygnet runt. Om någon som valt detta boende ber om en babysäng, kan den ställas in i deras rum. De allmänna utrymmen på denna anläggning är lättillgängliga och 1 rum är handikappsanpassade. Sofitel Legend Metropole Hanoi är inte någon husdjursvänlig anläggning. Detta hotell tillhandahåller parkering och garage. Gästerna kan skämma bort sina smaklökar i anläggningens gastronomiska restaurang. Affärsresenärer kan låna konferenslokaler som är perfekta för ett företagsseminarium eller för andra speciella tillfällen. Vid behov kan resenärerna använda inrättningen för hälso- och välbefinnande. Anläggningens restauranger har rykte om sig att servera utmärkt mat till förstklassig service. För några av de nämnda tjänsterna kan en kostnad tillkomma.

  Se mer
 • Pullman Hanoi
  Från873krPer natt

  Pullman Hanoistars

  Hanoi, Hanoi och North , Cat linn street, hanoi 40 -
   
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 829 recensioner från resenärerBaserat på 829 recensioner från resenärer

  Detta sofistikerade hotell, som återfinns i Hanoi, är ett bra alternativ för familjer. De 240 välkomnande rum är en perfekt plats för vila i slutet av dagen. Senast detta hotell renoverades var 2000. Både fast och trådlöst internet finns på Pullman Hanoi. Receptionen på Pullman Hanoi har dygnet-runt-service för att tillmötesgå gästernas behov när som helst, både dag och natt. Dessutom erbjuder Pullman Hanoi babysängar på begäran. De gemensamma utrymmena på denna anläggning är rullstolsanpassade. Pullman Hanoi är inte någon husdjursvänlig anläggning. Det finns parkeringsplatser. Alla gäster som bor på denna anläggning kan med fördel använda sig av transfertjänsten till flygplatsen. Konferensfaciliteter finns på denna anläggning. Gästerna kan koppla av och återhämta sig i anläggningens inrättning för välbefinnande. Alla gästerna som bor på denna anläggning kommer verkligen att uppskatta matsalen som serverar flera typer av rätter och drycker. De läckra rätter som serveras på de olika gastronomiska alternativen kommer att ge alla gäster som bor på denna anläggning ny energi inför dagen. Ett utbud av underhållning i världsklass bjuds till glädje för gästerna på Pullman Hanoi. Pullman Hanoi kan komma att ta ut en avgift för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 • Somerset West Point Hanoi
  Från765krPer natt

  Somerset West Point Hanoistars

  Hanoi, Hanoi och North , No.2 tay ho road, quang an ward, tay ho district -
   
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 62 recensioner från resenärerBaserat på 62 recensioner från resenärer

  Detta bekväma lägenhetshotell återfinns i Hanoi. Denna anläggning kan erbjuda totalt 284 rum. Somerset West Point Hanoi har wifi-anslutning i de gemensamma utrymmena och i alla rum. Eftersom detta boende har en reception som är öppen dygnet runt är gästerna alltid välkomna. Alla rum har babysängar för de små barnen på förfrågan. Husdjur är inte tillåtna i lokalerna.

  Se mer
 • Somerset Hoa Binh Hanoi
  Från573krPer natt

  Somerset Hoa Binh Hanoistars

  Hanoi, Hanoi och North , Hoang quoc viet street, cau giay district 106 -
   
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 116 recensioner från resenärerBaserat på 116 recensioner från resenärer

  Detta bekväma hotell finns i Hanoi. Detta hotell har 206 rum. Denna anläggning grundades år 2008. Internetanslutning finns i gemensamma och privata utrymmen för de som behöver hålla sig uppkopplade. Receptionen på Somerset Hoa Binh Hanoi har dygnet-runt-service för att tillmötesgå gästernas behov när som helst, både dag och natt. Alla rum har babysängar för de små barnen på förfrågan. Husdjur är tillåtna på detta boende. Somerset Hoa Binh Hanoi tillhandahåller parkering för gästernas bekvämlighet. Tack vare det breda friskvårdsutbudet kan den som bor på detta boende skämma bort sig under sin vistelse där.

  Se mer
 • Diamond Westlake Suites
  Från690krPer natt

  Diamond Westlake Suitesstars

  Hanoi, Hanoi och North , 96 to ngoc van, quang an, tay ho, hanoi -
   
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 174 recensioner från resenärerBaserat på 174 recensioner från resenärer

  Perfekt för familjer och ett bekvämt hotell som är lokaliserat i Hanoi. Från den här egendomen som ligger 8. 0 kilometer från stadens centrum har du enkel tillgång till allt som den här destinationen har att erbjuda. Detta hotell ligger i närheten av det främsta nöjesområdet. Våra gäster hittar närmaste golfbana 20. 0 kilometer från det här boende. Våra kunder hittar transportanslutningar inom ett avstånd på 1. 0 kilometer, vilket ger dem möjligheter att utforska området. Våra kunder har 20. 0 kilometer till flygplatsen. Det totala antalet rum på Diamond Westlake Suites är 175. Denna anläggning totalrenoverades 2012. Alla gäster som bor på denna anläggning kan hålla sig uppdaterade med fast och trådlöst internet i de allmänna utrymmena, och det senare finns också i alla rum. Receptionen på detta hotell har dygnet-runt-service vilket bidrar till gästernas bekvämlighet. Dessutom erbjuder Diamond Westlake Suites babysängar på begäran. De gemensamma utrymmena på Diamond Westlake Suites är rullstolsanpassade. Husdjur är inte tillåtna på Diamond Westlake Suites. Diamond Westlake Suites tillhandahåller parkering och garage. Gäster som bor på Diamond Westlake Suites kan med fördel använda sig av transfertjänsten till flygplatsen. Detta hotell har funktionella affärsfaciliteter, perfekt för affärsresenärer. Restaurangen serverar överdådiga middag i en elegant atmosfär. Gästerna uppskattar det hälso- och välbefinnandetutbud som tillhandahålls på detta boende. Alla gäster som bor på denna anläggning kan ha glädje av dess nöjesliv. Ett urval av smakrika delikatesser erbjuds på detta charmiga boende. Sportfantaster kan dra fördel av de fritidsaktiviteter som erbjuds på detta hotell. Extra avgifter kan tillkomma för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 • Hilton Garden Inn Hanoi
  Från678krPer natt

  Hilton Garden Inn Hanoistars

  Hanoi, Hanoi och North , 20 phan chu trinh, hoam kien district -
   

  Detta gulliga hotell ligger i Hanoi. Från denna anläggning som är belägen 1000 meter från stadens centrum går du enkelt till fots till destinationens många sevärdheter. Det främsta nöjesområdet nås lätt från denna egendom. Våra resenärer har 40. 0 kilometer till flygplatsen. Totalt 87 rum finns att tillgå för gästernas bekvämlighet. Det här hotellet byggdes 1999. Hilton Garden Inn Hanoi har wifi-anslutning i de gemensamma utrymmena och i alla rum. Receptionen är öppen under hela dagen. Hilton Garden Inn Hanoi tillhandahåller inga babysängar på begäran. Lokalernas allmänna utrymmen är lättillgängliga. Husdjur är tillåtna på detta boende. Parkering finns att tillgå för gästernas bekvämlighet. Hilton Garden Inn Hanoi erbjuder transfer till flygplatsen. Detta hotell har affärsfaciliteter. För några av de nämnda tjänsterna kan en kostnad tillkomma.

  Se mer
 • London Hanoi Hotel
  Från604krPer natt

  London Hanoi Hotelstars

  Hanoi, Hanoi och North , Lane 1, tran thai tong street, cau giay district -
   
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 11 recensioner från resenärerBaserat på 11 recensioner från resenärer

  Detta charmiga hotell återfinns i Hanoi. London Hanoi Hotel har totalt 86 rum. Denna anläggnings byggår är 2016. Detta boende är perfekt för en produktiv vistelse, tack vare tillgången till internet överallt i byggnaden. De som bor på denna anläggning kan kontakta receptionen när som helst under dagen. De yngre gästerna får sova i babysängar (tillhandahålls på begäran). De gemensamma utrymmena är anpassade för rullstolsburna personer. Husdjur är inte tillåtna på London Hanoi Hotel. Parkeringsplatserna är en tillgång för de som anländer med bil. Gäster som bor på detta hotell kan med fördel använda sig av transferstjänsten till flygplatsen. Affärsresenärer kommer att uppskatta mötes- och affärsfaciliteter som finns tillgängliga för deras bekvämlighet. De som bor på denna anläggning kan med fördel dra nytta av dess restaurang. För några av de nämnda tjänsterna kan en kostnad tillkomma.

  Se mer
 
[x]
Hotell  1 - 10   av  135  Hotell - Hanoi och North
Sida  1  av  14
 

Beskrivning av destination

  Nordvietnam är ett land som ligger på den asiatiska kontinenten. Dess huvudstad är Hanoi, ett av landets vikitgaste turistcentrum. I Hanoi hittar du ett magnifikt kulturcentrum med monument, rester som har blivit kvar efter kriget och museer, m.fl. andra platser. De mest typiska för staden är Litteraturens tempel, Vietnams historiska nationalmuseum, Nationalmuseet för konst, Etnologiska museet och Revolutionsmuseet. Om du tycker om att promenera, rekommenderar vi att du besöker den gamla stadskärnan. Den är som en labyrint med ungefär 36 gator där du hittar regionala konsthantverk som du kan ta med hem som ett minne av din vistelse i Hanoi. På natten är staden lika aktiv som på dagen och du hittar mängder av diskotek, bl.a. Apocalypse Now, Club O och New Century. Men Hanoi har också lugnare miljöer såsom pubar och caféer, så nog ska du hitta en plats som passar dig. Missa inte denna charmfulla stad! Lär känna Hanoi!

Populäraste zoner från Hanoi och North

Söka efter andra resmål

Om du är intresserad av ett särskilt resmål eller område, sök här