Hotell i Hanoi och North

Se på kartan
Hotell - Hanoi och North

Hanoi och NorthFrån  99kr

Aktuella hotellerbjudanden - Hanoi och North

 • Hilton Hanoi Opera
  Från1.536krPer natt

  Hilton Hanoi Operastars

  Hanoi, Hanoi och North , 01 le thanh tong str., hoan kiem district,hanoi 1 -
  4,8/5
  Kundomdömenav 4 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 2882 recensioner från resenärerBaserat på 2882 recensioner från resenärer

  Detta sofistikerade hotell är beläget i Hanoi. Detta boende har totalt 268 ombonade rum. För gästernas bekvämlighet finns tillgång till fast internet. Kunderna kan kontakta receptionen när som helst under dagen. Anläggningens rum har bekvämligheter för att ta emot barn, såsom en babysäng vid behov. De gemensamma utrymmena är anpassade för rullstolsburna personer. Detta hotell tillåter inte husdjur. De som bor på denna anläggning och som anländer med bil kan parkera på någon av dess parkeringsplatser. På detta hotell är det perfekt att hålla möten under affärsresan. För några av de nämnda tjänsterna kan en kostnad tillkomma.

  Se mer
 • Flamingo Dai Lai Resort
  Från590krPer natt

  Flamingo Dai Lai Resortstars

  Hanoi, Hanoi och North , Ngoc thanh, phuc yen -
   
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 188 recensioner från resenärerBaserat på 188 recensioner från resenärer

  Detta sofistikerade hotell, som återfinns i Hanoi, är ett bra alternativ för familjer. Våra gäster har 10. 0 kilometer till flygplatsen. Detta boende har totalt 173 rum. Den här anläggningen byggdes 2012. Flamingo Dai Lai Resort är perfekt för en produktiv vistelse, tack vare tillgången till internet överallt i byggnaden. Receptionen på Flamingo Dai Lai Resort har dygnet-runt-service för att tillmötesgå gästernas behov när som helst, både dag och natt. Dessutom erbjuder denna barnvänliga anläggning babysängar på begäran. Alla rum på Flamingo Dai Lai Resort är rullstolsanpassade. Alla gäster som bor på denna anläggning som inte accepterar husdjur kommer inte att bli störda. Detta hotell har parkering och garage. Resenärerna kan använda sig av transfertjänsten. Alla gäster som bor på denna anläggning uppskattar hälso- och välbefinnandeutbudet. Restaurangutbudet är det perfekta komplementet till gästernas vistelse. De som bor på denna anläggning kommer verkligen att uppskatta det stora utbudet av underhållning, fritidstjänster och faciliteter som erbjuds. För några av de nämnda tjänsterna kan en kostnad tillkomma.

  Se mer
 • Pan Pacific Hanoi
  Från1.317krPer natt

  Pan Pacific Hanoistars

  Hanoi, Hanoi och North , Thanh nien road ba dinh district 1 -
  4,7/5
  Kundomdömenav 1 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 2188 recensioner från resenärerBaserat på 2188 recensioner från resenärer

  Detta lyxiga hotell finns i Hanoi. Från den här egendomen som ligger 2. 5 kilometer från stadens centrum har du enkel tillgång till allt som den här destinationen har att erbjuda. Våra resenärer har 5. 0 kilometer till flygplatsen. Denna anläggning innefattar 322 trivsamma rum. Pan Pacific Hanoi genomgick en renovering 2011. Affärsresenärer har tillgång till internet överallt i anläggningen. Receptionen är öppen dygnet runt. Pan Pacific Hanoi tillhandahåller inga babysängar på begäran. De gemensamma utrymmen på Pan Pacific Hanoi är rullstolsanpassade. Husdjur är inte tillåtna i lokalerna. Parkering finns att tillgå för gästernas bekvämlighet. Pan Pacific Hanoi erbjuder transfer till flygplatsen. Pan Pacific Hanoi är försett med alla nödvändiga tjänster och bekvämligheter för ett lyckat företagsevenemang. Resenärerna kommer verkligen att uppskatta matsalen som serverar flera typer av rätter och drycker. Kunderna kommer att glädja sig åt de smakfulla rätter som serveras på Pan Pacific Hanoi. Extra avgifter kan tillkomma för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 • Somerset Grand Hanoi
  Från1.103krPer natt

  Somerset Grand Hanoistars

  Hanoi, Hanoi och North , Hai ba trung street 49 -
  4,7/5
  Kundomdömenav 1 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 971 recensioner från resenärerBaserat på 971 recensioner från resenärer

  Där det är beläget i Hanoi är detta enastående hotell ett optimalt val för familjer. Denna anläggning har 185 rum. Somerset Grand Hanoi är från år 2011. Affärsresenärer har tillgång till internet överallt i anläggningen. Receptionen är öppen dygnet runt. Babysängar tillhandahålls på förfrågan. Somerset Grand Hanoi är inte någon husdjursvänlig anläggning. Parkering och garage finns att tillgå. Gäster som bor på Somerset Grand Hanoi kan med fördel använda sig av transfertjänsten till flygplatsen. Alla som valt detta boende kan välja att skämma bort sig på friskvårdinrättningen. Somerset Grand Hanoi kan komma att ta ut en avgift för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 • Daewoo Hanoi
  Från958krPer natt

  Daewoo Hanoistars

  Hanoi, Hanoi och North , Kim ma street, ba dinh district 360 -
  4,0/5
  Kundomdömenav 1 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 598 recensioner från resenärerBaserat på 598 recensioner från resenärer

  Detta enastående hotell, som återfinns i Hanoi, är ett bra alternativ för familjer. Från detta boende som ligger inbäddat 1000 meter från stadens centrum har du enkel tillgång till allt som den här destinationen har att erbjuda. För våra besökare är det bara 20 meter till flygplatsen. Totalt 411 rum finns att tillgå för gästernas bekvämlighet. Daewoo Hanoi genomgick en renovering 2005. Fast och trådlöst internet tillhandahålls. Receptionen på Daewoo Hanoi håller öppet dygnet runt. Dessutom erbjuder detta barnvänliga boende babysängar på begäran. Detta boende tillåter inte husdjur. Dessutom kan de som reser med bil har stor nytta av parkeringsmöjligheterna. Transfertjänsten finns att tillgå för gästernas bekvämlighet. Denna anläggning har ett urval av affärsfaciliteter som syftar till att erbjuda den perfekta kombinationen av komfort och bekvämlighet under affärsresan. De som vill koppla av från vardagens rutiner kan utnyttja anläggningens hälso- och välbefinnandeinrättning. Detta boende erbjuder en mängd olika matupplevelser. Gästerna behöver inte lämna lokalerna för att njuta av en läcker måltid, eftersom detta hotell har ett urval av utsökta kulinariska alternativ. Denna anläggning erbjuder underhållning anpassad till gästernas behov. På Daewoo Hanoi kan en avgift tillkomma för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 • Wyndham Legend Halong Hotel
  Från942krPer natt

  Wyndham Legend Halong Hotelstars

  Halong Bay, Hanoi och North , No. 12 halong street, bai chay ward -
  4,7/5
  Kundomdömenav 2 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 284 recensioner från resenärerBaserat på 284 recensioner från resenärer

  Detta lyxiga hotell är perfekt för familjer och ligger i Halong Bay. Från denna egendom som är belägen 500 meter från stadens centrum går du enkelt till fots till destinationens många sevärdheter. Från denna anläggning är det bara en kort promenad till det främsta nöjesområdet. Från denna egendom är det 3. 9 kilometer till hamnen. Denna anläggning kan erbjuda totalt 210 rum. Internetanslutning finns i gemensamma och privata utrymmen för de som behöver hålla sig uppkopplade. Receptionen på Wyndham Legend Halong Hotel har dygnet-runt-service för att tillmötesgå gästernas behov när som helst, både dag och natt. Detta barnvänliga Wyndham Legend Halong Hotel är utformat med de yngre gästernas i åtanke och har ett antal rum med babysängar för de minsta. För att tillmötesgå gästers särskilda behov har denna handikappanpassade anläggning några rullstolsanpassade -1. Husdjur är inte tillåtna i lokalerna. Parkering och garage finns att tillgå. Transfertjänsten finns att tillgå för gästernas bekvämlighet. De konferenstjänster och faciliteter som erbjuds för olika slags evenemang kan alla dra nytta av. Gästerna kan njuta av smakfulla rätter i anläggningens restaurang. Anläggningens restaurang serverar läckra rätter och har en utmärkt service. En avgift kan komma att tas ut för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 • Lotte Hanoi
  Från1.371krPer natt

  Lotte Hanoistars

  Hanoi, Hanoi och North , No. 54 lieu giai street cong vi ward ba dinh -
  5,0/5
  Kundomdömenav 1 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 1831 recensioner från resenärerBaserat på 1831 recensioner från resenärer

  Detta lyxiga hotell är särskilt utformat för familjer och finns i Hanoi. Från denna egendom som är belägen 5. 0 kilometer från stadens centrum har du enkel tillgång till allt som den här destinationen har att erbjuda. Det totala antalet rum på Lotte Hanoi är 318. Detta boende är perfekt för en produktiv vistelse, tack vare tillgången till internet överallt i byggnaden. Alla som valt detta boende kan kontakta receptionen när som helst under dagen. Om någon gäst som bor på denna anläggning ber om en babysäng, kan den ställas in i deras rum. Husdjur är inte tillåtna på Lotte Hanoi. Det finns parkeringsplatser. Resenärerna kan lätt ta sig till flygplatsen med transfertjänsten. Denna anläggning har funktionella affärsfaciliteter, perfekt för affärsresenärer. Lotte Hanoi är stolt över att kunna erbjuda ett urval av restauranger som serverar läckra kulinariska specialiteter. När det handlar om att koppla av, kan de som bor på denna anläggning få svårt att välja med tanke på det breda hälsoutbudet som finns. Kunderna får ny energi inför dagen med de läckra rätter som serveras på Lotte Hanoi. Resenärerna kommer verkligen att uppskatta det stora utbudet av underhållning, fritidstjänster och faciliteter som erbjuds. En avgift kan komma att tas ut för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 • Hanoi Imperial
  Från737krPer natt

  Hanoi Imperialstars

  Hanoi, Hanoi och North , 44 hang hanh street, next to hoan kiem lake 44 -
  3,5/5
  Kundomdömenav 1 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 778 recensioner från resenärerBaserat på 778 recensioner från resenärer

  Located right in the heart of Hanoi, the hotel brings Hoan Kiem Lake seemingly to its doorstep. It is splendidly located on one of the renowned 36 ancient streets, within a walking distance to all the main attractions as restaurants, bars, shopping and business centers, sight seeing venues and entertainment. It offers the best convenience to explore the beauty of boutique Hanoi .

  Se mer
 • Sunway Hotel Hanoi
  Från635krPer natt

  Sunway Hotel Hanoistars

  Hanoi, Hanoi och North , Pham dinhho street, hai ba trung distric 19 -
   
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 959 recensioner från resenärerBaserat på 959 recensioner från resenärer

  The hotel, located in the heart of the city, is just 45 min away from the Noi Bai International Airport, and is quietly nestled on the fringe of the city's famous old district of Pham Dinh Ho Street.The 145-room boutique hotel is ideal for business and leisure travellers alike. Its soft pastel-hued superior, club classic, junior and executive suites come complete with a separate dressing area, and triple-glazed bay windows that allow for an unrivalled focal point of the historic city. It is also the only hotel in Hanoi to provide purified drinking water direct from the tap.

  Se mer
 • Ancient Town Hotel
  Från289krPer natt

  Ancient Town Hotelstars

  Hanoi, Hanoi och North , 17 trung yen lane, dinh liet street, hoan kiem dis 19 -
   
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 500 recensioner från resenärerBaserat på 500 recensioner från resenärer

  Detta bekväma hotell är särskilt utformat för familjer och finns i Hanoi. Denna egendom ligger i närheten av stadens viktigaste kollektivtrafikförbindelser. För våra resenärer är det bara 1000 meter till flygplatsen. Från denna anläggning är det 5. 0 kilometer till hamnen. Ancient Town Hotel har totalt 36 rum. Boendet totalrenoverades 2012. Ancient Town Hotel är perfekt för en produktiv vistelse, tack vare tillgången till internet överallt i byggnaden. De som bor på denna anläggning välkomnas i lobbyn av den dygnet-runt-öppna receptionen. Tyvärr finns inga rum för gäster som bor på denna anläggning med möjlighet till babysäng för de små. Gästerna kommer inte att bli störda under vistelsen eftersom detta inte är ett husdjursvänligt boende. Restaurangen serverar överdådiga middag i en elegant atmosfär. På Ancient Town Hotel kan en avgift tillkomma för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 
[x]
Hotell  1 - 10   av  276  Hotell - Hanoi och North
Sida  1  av  28
 

Beskrivning av destination

  Nordvietnam är ett land som ligger på den asiatiska kontinenten. Dess huvudstad är Hanoi, ett av landets vikitgaste turistcentrum. I Hanoi hittar du ett magnifikt kulturcentrum med monument, rester som har blivit kvar efter kriget och museer, m.fl. andra platser. De mest typiska för staden är Litteraturens tempel, Vietnams historiska nationalmuseum, Nationalmuseet för konst, Etnologiska museet och Revolutionsmuseet. Om du tycker om att promenera, rekommenderar vi att du besöker den gamla stadskärnan. Den är som en labyrint med ungefär 36 gator där du hittar regionala konsthantverk som du kan ta med hem som ett minne av din vistelse i Hanoi. På natten är staden lika aktiv som på dagen och du hittar mängder av diskotek, bl.a. Apocalypse Now, Club O och New Century. Men Hanoi har också lugnare miljöer såsom pubar och caféer, så nog ska du hitta en plats som passar dig. Missa inte denna charmfulla stad! Lär känna Hanoi!

Populäraste zoner från Hanoi och North

Söka efter andra resmål

Om du är intresserad av ett särskilt resmål eller område, sök här