Hotell i Hanoi och North

Se på kartan
Hotell - Hanoi och North

Hanoi och NorthFrån  121kr

Aktuella hotellerbjudanden - Hanoi och North

 • Hilton Hanoi Opera
  Från1.385krPer natt

  Hilton Hanoi Operastars

  Hanoi, Hanoi och North , 01 le thanh tong str., hoan kiem district,hanoi 1 -
  4,8/5
  Kundomdömenav 4 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 2882 recensioner från resenärerBaserat på 2882 recensioner från resenärer

  Detta sofistikerade hotell är beläget i Hanoi. Detta boende har totalt 268 ombonade rum. För gästernas bekvämlighet finns tillgång till fast internet. Kunderna kan kontakta receptionen när som helst under dagen. Anläggningens rum har bekvämligheter för att ta emot barn, såsom en babysäng vid behov. De gemensamma utrymmena är anpassade för rullstolsburna personer. Detta hotell tillåter inte husdjur. De som bor på denna anläggning och som anländer med bil kan parkera på någon av dess parkeringsplatser. På detta hotell är det perfekt att hålla möten under affärsresan. För några av de nämnda tjänsterna kan en kostnad tillkomma.

  Se mer
 • Somerset West Lake Hanoi
  Från690krPer natt

  Somerset West Lake Hanoistars

  Hanoi, Hanoi och North , No 254d thuy khue road 254d -
   
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 156 recensioner från resenärerBaserat på 156 recensioner från resenärer

  The hotel is a 20-minute drive away from Hanoi Train Station and a 40-minute drive away from Noi Bai International Airport.

  Se mer
 • Somerset Hoa Binh Hanoi
  Från715krPer natt

  Somerset Hoa Binh Hanoistars

  Hanoi, Hanoi och North , Hoang quoc viet street, cau giay district 106 -
   
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 127 recensioner från resenärerBaserat på 127 recensioner från resenärer

  Detta bekväma hotell finns i Hanoi. Detta hotell kan erbjuda totalt 206 rum. Detta hotells byggår är 2008. Somerset Hoa Binh Hanoi är perfekt för en produktiv vistelse, tack vare tillgången till internet överallt i byggnaden. Alla gäster som bor på denna anläggning kan kontakta receptionen när som helst under dagen. Om gästerna ber om det kan en babysäng ställas in i deras rum. Somerset Hoa Binh Hanoi är inte någon husdjursvänlig anläggning. De som bor på denna anläggning kan dra nytta av parkeringsplatserna. Alla som valt detta boende kan hitta balans för kropp och själ på dess hälso- och väbefinnandeinrättning.

  Se mer
 • Daewoo Hanoi
  Från953krPer natt

  Daewoo Hanoistars

  Hanoi, Hanoi och North , Kim ma street, ba dinh district 360 -
  4,0/5
  Kundomdömenav 1 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 598 recensioner från resenärerBaserat på 598 recensioner från resenärer

  Detta enastående hotell, som återfinns i Hanoi, är ett bra alternativ för familjer. Från detta boende som ligger inbäddat 1000 meter från stadens centrum har du enkel tillgång till allt som den här destinationen har att erbjuda. För våra besökare är det bara 20 meter till flygplatsen. Totalt 411 rum finns att tillgå för gästernas bekvämlighet. Daewoo Hanoi genomgick en renovering 2005. Fast och trådlöst internet tillhandahålls. Receptionen på Daewoo Hanoi håller öppet dygnet runt. Dessutom erbjuder detta barnvänliga boende babysängar på begäran. Detta boende tillåter inte husdjur. Dessutom kan de som reser med bil har stor nytta av parkeringsmöjligheterna. Transfertjänsten finns att tillgå för gästernas bekvämlighet. Denna anläggning har ett urval av affärsfaciliteter som syftar till att erbjuda den perfekta kombinationen av komfort och bekvämlighet under affärsresan. De som vill koppla av från vardagens rutiner kan utnyttja anläggningens hälso- och välbefinnandeinrättning. Detta boende erbjuder en mängd olika matupplevelser. Gästerna behöver inte lämna lokalerna för att njuta av en läcker måltid, eftersom detta hotell har ett urval av utsökta kulinariska alternativ. Denna anläggning erbjuder underhållning anpassad till gästernas behov. På Daewoo Hanoi kan en avgift tillkomma för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 • Anise Hanoi Hotel & Spa
  Från446krPer natt

  Anise Hanoi Hotel & Spastars

  Hanoi, Hanoi och North , Quán thánh, hoàn ki?m, hà n?i 22 -
   
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 36 recensioner från resenärerBaserat på 36 recensioner från resenärer

  Detta gulliga hotell ligger i Hanoi. Från denna anläggning som ligger 500 meter från stadens centrum har du enkel tillgång till allt som den här destinationen har att erbjuda. Våra kunder hittar transportanslutningar inom ett avstånd på 15 meter, vilket ger dem möjlighet att utforska området. Det totala antalet rum på Anise Hanoi Hotel & Spa är 50. Detta boende totalrenoverades 2019. Både fast och trådlöst internet finns på Anise Hanoi Hotel & Spa. Receptionen är öppen dygnet runt. Om någon gäst som bor på denna anläggning ber om en babysäng, kan den ställas in i deras rum. Resenärerna kommer inte att bli störda under vistelsen eftersom detta inte är ett husdjursvänligt boende. Anise Hanoi Hotel & Spa tillhandahåller parkering för gästernas bekvämlighet. Kunderna kommer att uppskatta transfertjänsten till flygplatsen. Resenärerna kan utforska de olika matställena som detta boende erbjuder. De konferenstjänster och faciliteter som erbjuds för olika slags evenemang kan alla dra nytta av. Extra avgifter kan tillkomma för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 • Silk Path Hotel
  Från1.027krPer natt

  Silk Path Hotelstars

  Hanoi, Hanoi och North , 195-197-199hang bong street, hoan kiem district 106 -
  4,0/5
  Kundomdömenav 1 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 3531 recensioner från resenärerBaserat på 3531 recensioner från resenärer

  Perfekt för familjer och ett bekvämt hotell som är lokaliserat i Hanoi. Stadens viktigaste allmänna kommunikationsförbindelser nås lätt från detta hotell. Denna anläggning innefattar 106 trivsamma rum. Detta hotell grundades år 2010. Alla gäster kan hålla sig uppdaterade tack vare internetanslutningen som erbjuds. Receptionen på denna anläggning håller öppet dygnet runt. Dessutom erbjuder Silk Path Hotel babysängar på begäran. De allmänna utrymmen på detta hotell är lättillgängliga och 1 är handikappsanpassade. Husdjur är inte tillåtna på Silk Path Hotel. Dessutom finns en parkering tillgänglig på anläggningen för gästernas bekvämlighet. Alla gäster som bor på denna anläggning kan med fördel använda sig av transfertjänsten till flygplatsen. Silk Path Hotel är försett med alla nödvändiga tjänster och bekvämligheter för ett lyckat företagsevenemang. De som bor på denna anläggning kan njuta av smakfulla rätter i dess restaurang. Ett urval av smakrika delikatesser erbjuds på detta charmiga hotell. Silk Path Hotel kan komma att ta ut en avgift för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 • Hanoi Boutique Hotel & Spa
  Från417krPer natt

  Hanoi Boutique Hotel & Spastars

  Hanoi, Hanoi och North , No 7 ngo gach - hang buom 7 -
  4,0/5
  Kundomdömenav 5 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 839 recensioner från resenärerBaserat på 839 recensioner från resenärer

  Detta bekväma hotell ligger i Hanoi. Allt som denna destination har att erbjuda finns på ett bekvämt avstånd från detta boende med ett läge mitt i stadens centrum. Det är bara en kort promenad till kollektivtrafikförbindelserna. Våra gäster har 35. 0 kilometer till flygplatsen. Det totala antalet rum är 40. Det här hotellet byggdes 2010. Detta boende är perfekt för en produktiv vistelse, tack vare tillgången till internet överallt i byggnaden. Kunderna uppskattar receptionen som är öppen dygnet-runt. Tyvärr finns inga rum för gäster som bor på denna anläggning med möjlighet till babysäng för de små. Husdjur är tillåtna på denna anläggning. För gästernas bekvämlighet finns transfertjänst på Hanoi Boutique Hotel & Spa. Denna anläggning är stolt över i att kunna erbjuda ett visst hälso- och friskvårdsutbud, perfekt för avkoppling och för att vårda både hälsa och kropp. Kunderna kan skämma bort sina smaklökar i anläggningens gastronomiska restaurang. Detta Hanoi Boutique Hotel & Spa har ett urval av affärsfaciliteter som syftar till att erbjuda den perfekta kombinationen av komfort och bekvämlighet under affärsresan. Kunderna kan njuta av de smakfulla rätter som serveras på denna anläggning. Denna anläggning kan ta ut en avgift för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 • Tirant
  Från1.098krPer natt

  Tirantstars

  Hanoi, Hanoi och North , 38 gia ngu street, hoan kiem district 80 -
  4,9/5
  Kundomdömenav 3 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 658 recensioner från resenärerBaserat på 658 recensioner från resenärer

  Ideally located in the heart of Hanoi's Old Quarter - Gia Ngu Street, on the bank of Hoan Kiem Lake, the hotel is a very convenient place for guests looking for shopping and banking facilities very near, as well as eating and entertainment options. In addition, the hotel is also close to the main tourist attractions: Quan Su Pagoda (1500 m), Hanoi Grand Ethnology (400 m), Hoan Kiem Lake (nearby), and many more.

  Se mer
 • Skylark Hotel
  Från497krPer natt

  Skylark Hotelstars

  Hanoi, Hanoi och North , 15 phan dinh phung street ba dinh district -
   
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 595 recensioner från resenärerBaserat på 595 recensioner från resenärer

  Detta gulliga hotell återfinns i Hanoi. Våra gäster har 20. 1 kilometer till flygplatsen. 50 välkomnande rum finns på anläggningen. Denna anläggning byggdes 2012. För ytterligare bekvämlighet finns det wifi-anslutning. Den dygnet-runt-öppna receptionen bidrar till resenärernas trivsel. De yngre gästerna får sova i babysängar (tillhandahålls på begäran). Gästerna kommer inte att bli störda under vistelsen eftersom detta inte är en husdjursvänlig anläggning. Några av dessa tjänster kan vara föremål för extra kostnader.

  Se mer
 • Boss Legend Hotel
  Från706krPer natt

  Boss Legend Hotelstars

  Hanoi, Hanoi och North , 21 hang thung, hoan kiem district 21 -
   
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 697 recensioner från resenärerBaserat på 697 recensioner från resenärer

  Detta bekväma hotell finns i Hanoi. Från denna anläggning som ligger inbäddad 100 meter från stadens centrum har du enkel tillgång till allt som den här destinationen har att erbjuda. Från detta boende är det bara en kort promenad till det främsta nöjesområdet. Våra kunder hittar transportanslutningar inom ett avstånd på 100 meter, vilket ger dem möjlighet att utforska området. Detta boende kan erbjuda totalt 80 rum. Både fast och trådlöst internet finns på Boss Legend Hotel. Eftersom detta boende har en reception som är öppen dygnet runt är gästerna alltid välkomna. Denna anläggning är perfekt för familjer som reser med barn och har ett antal rum som på begäran kan utrustas med babysäng. Detta boende tillåter inte husdjur.

  Se mer
 
[x]
Hotell  1 - 10   av  268  Hotell - Hanoi och North
Sida  1  av  27
 

Beskrivning av destination

  Nordvietnam är ett land som ligger på den asiatiska kontinenten. Dess huvudstad är Hanoi, ett av landets vikitgaste turistcentrum. I Hanoi hittar du ett magnifikt kulturcentrum med monument, rester som har blivit kvar efter kriget och museer, m.fl. andra platser. De mest typiska för staden är Litteraturens tempel, Vietnams historiska nationalmuseum, Nationalmuseet för konst, Etnologiska museet och Revolutionsmuseet. Om du tycker om att promenera, rekommenderar vi att du besöker den gamla stadskärnan. Den är som en labyrint med ungefär 36 gator där du hittar regionala konsthantverk som du kan ta med hem som ett minne av din vistelse i Hanoi. På natten är staden lika aktiv som på dagen och du hittar mängder av diskotek, bl.a. Apocalypse Now, Club O och New Century. Men Hanoi har också lugnare miljöer såsom pubar och caféer, så nog ska du hitta en plats som passar dig. Missa inte denna charmfulla stad! Lär känna Hanoi!

Populäraste zoner från Hanoi och North

Söka efter andra resmål

Om du är intresserad av ett särskilt resmål eller område, sök här