Hotell i Hanoi och North

Se på kartan
Hotell - Hanoi och North

Hanoi och NorthFrån  163kr

Aktuella hotellerbjudanden - Hanoi och North

 • Hilton Hanoi Opera
  Från1.376krPer natt

  Hilton Hanoi Operastars

  Hanoi, Hanoi och North , 01 le thanh tong str., hoan kiem district,hanoi 1 -
  4,8/5
  Kundomdömenav 4 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 2687 recensioner från resenärerBaserat på 2687 recensioner från resenärer

  Detta sofistikerade hotell finns i Hanoi. 268 välkomnande rum finns på anläggningen. För gästernas bekvämlighet finns tillgång till fast internet. Receptionen på detta hotell har dygnet-runt-service för att tillmötesgå gästernas behov när som helst, både dag och natt. Hilton Hanoi Opera tillhandahåller babysängar på begäran. De gemensamma utrymmena på denna anläggning är rullstolsanpassade. De som inte tycker om djur kan njuta av sin vistelse eftersom detta hotell inte tillåter husdjur. Dessutom finns en parkering tillgänglig på anläggningen för gästernas bekvämlighet. Anläggningens affärsfaciliteter är lämpliga för alla typer av företagsevenemang, seminarier, möten och konferenser. För några av de nämnda tjänsterna kan en kostnad tillkomma.

  Se mer
 • Somerset Hoa Binh Hanoi
  Från586krPer natt

  Somerset Hoa Binh Hanoistars

  Hanoi, Hanoi och North , Hoang quoc viet street, cau giay district 106 -
   
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 111 recensioner från resenärerBaserat på 111 recensioner från resenärer

  Detta gulliga hotell är beläget i Hanoi. Det totala antalet rum på Somerset Hoa Binh Hanoi är 206. Somerset Hoa Binh Hanoi är från år 2008. Affärsresenärer har tillgång till internet överallt i anläggningen. Receptionen är öppen dygnet runt. Babysängar tillhandahålls på förfrågan. Detta är inte en husdjursvänlig anläggning. Somerset Hoa Binh Hanoi tillhandahåller parkering för gästernas bekvämlighet. De som vill koppla av från vardagens rutiner kan utnyttja anläggningens hälso- och välbefinnandeinrättning.

  Se mer
 • Nikko Hanoi
  Från1.290krPer natt

  Nikko Hanoistars

  Hanoi, Hanoi och North , 84 tran nhan tong street, hanoi, vietnam 84 -
   
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 937 recensioner från resenärerBaserat på 937 recensioner från resenärer

  Detta sofistikerade hotell är beläget i Hanoi. Nikko Hanoi har totalt 257 rum. Nikko Hanoi totalrenoverades 2015. Fast och trådlöst internet tillhandahålls. Receptionen är öppen alla dagar dygnet-runt. Anläggningens rum har bekvämligheter för att ta emot barn, såsom en babysäng vid behov. För att tillmötesgå gäster som har särskilda behov har Nikko Hanoi några rullstolsanpassade rum. Denna anläggning tillåter inte husdjur. Resenärer som anländer med bil kommer att uppskatta parkeringen på Nikko Hanoi. Gästerna kan med fördel använda sig av transfertjänsten till flygplatsen. Gästerna kommer verkligen att uppskatta matsalen som serverar flera typer av rätter och drycker. Alla gäster som bor på denna anläggning kan återfå krafterna efter en lång dag av arbete eller sightseeing med en läcker måltid som serveras i restaurangen. Detta boende tillhandahåller hälso- och välbefinnandetjänster. Nikko Hanoi är försett med alla nödvändiga tjänster och bekvämligheter för ett lyckat företagsevenemang. En avgift kan komma att tas ut för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 • Daewoo Hanoi
  Från904krPer natt

  Daewoo Hanoistars

  Hanoi, Hanoi och North , Kim ma street, ba dinh district 360 -
  4,0/5
  Kundomdömenav 1 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 529 recensioner från resenärerBaserat på 529 recensioner från resenärer

  Detta sofistikerade hotell är särskilt utformat för familjer och finns i Hanoi. Från detta hotell som ligger inbäddat 1000 meter från stadens centrum har du enkel tillgång till allt som den här destinationen har att erbjuda. För våra kunder är det bara 20 meter till flygplatsen. 411 välkomnande rum finns på anläggningen. Detta hotell renoverades 2005. Alla gäster kan hålla sig uppdaterade tack vare internetanslutningen som erbjuds. Receptionen på detta hotell har dygnet-runt-service för att tillmötesgå gästernas behov när som helst, både dag och natt. Babysängar tillhandahålls på förfrågan. De som inte tycker om djur kan njuta av sin vistelse, eftersom denna anläggning inte tillåter husdjur. Detta boende har parkerings- och garageplatser för gästernas bekvämlighet. Det finns en flygplatstransfer för gästernas bekvämlighet. Flera konferensfaciliteter finns tillgängliga för att underlätta för affärsresenärer. Alla gäster som bor på denna anläggning kan slappna av och fly vardagen i dess inrättning för välbefinnande. Daewoo Hanoi är stolt över att kunna erbjuda ett urval av restauranger som serverar läckra kulinariska specialiteter. På detta boende med flera restauranger tillgodoses alla typer av gästers behov. Kunderna kan roa sig med den underhållning som står till buds. På Daewoo Hanoi kan en avgift tillkomma för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 • Lotte Hanoi
  Från2.112krPer natt

  Lotte Hanoistars

  Hanoi, Hanoi och North , No. 54 lieu giai street cong vi ward ba dinh -
  5,0/5
  Kundomdömenav 1 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 1382 recensioner från resenärerBaserat på 1382 recensioner från resenärer

  Perfekt för familjer och ett lyxigt hotell som är lokaliserat i Hanoi. Från denna anläggning som är belägen 5. 0 kilometer från stadens centrum har du enkel tillgång till allt som den här destinationen har att erbjuda. Det finns totalt 318 rum på anläggningen. Utöver de tjänster och bekvämligheter som erbjuds har kunderna tillgång till trådlöst internet i de allmänna utrymmena. Receptionen är öppen alla dagar dygnet-runt. Om de som bor på denna anläggning ber om en babysäng, kan den ställas in i deras rumHusdjur är inte tillåtna på Lotte Hanoi. Det finns parkeringsplatser på Lotte Hanoi. Gäster som bor på Lotte Hanoi kan med fördel använda sig av transfertjänsten till flygplatsen. Konferensfaciliteter finns på detta hotell. Kunderna kan välja mellan olika härliga resturanger som erbjuds i de trevliga omgivningarna. När det handlar om att koppla av, kan de som bor på denna anläggning få svårt att välja med tanke på det breda hälsoutbudet som finns. Resenärerna kan njuta av ett brett utbud av smakfulla rätter som serveras på detta hotell. Lotte Hanoi erbjuder underhållning anpassad till gästernas behov. Extra avgifter kan tillkomma för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 • Hilton Garden Inn Hanoi
  Från855krPer natt

  Hilton Garden Inn Hanoistars

  Hanoi, Hanoi och North , 20 phan chu trinh, hoam kien district -
   

  Detta gulliga hotell finns i Hanoi. Från detta boende som är beläget 1000 meter från stadens centrum går du enkelt till fots till destinationens många sevärdheter. Detta boende ligger i närheten av det främsta nöjesområdet. Våra besökare har 40. 0 kilometer till flygplatsen. Detta hotell innefattar 87 trivsamma rum. Det här hotellet byggdes 1999. För ytterligare bekvämlighet finns det wifi-anslutning. Receptionen är öppen under hela dagen. Detta hotell tillhandahåller inga babysängar på begäran. De gemensamma utrymmena är anpassade för rullstolsburna personer. Inga husdjur är tillåtna i lokalerna. Parkering finns att tillgå för gästernas bekvämlighet. Resenärerna kan använda sig av transfertjänsten till flygplatsen. Affärsresenärer kommer att uppskatta anläggningens bekväma affärsfaciliteter som garanterar en produktiv dag på jobbet. För några av de nämnda tjänsterna kan en kostnad tillkomma.

  Se mer
 • La Beaute De Hanoi Hotel
  Från477krPer natt

  La Beaute De Hanoi Hotelstars

  Hanoi, Hanoi och North , No. 15 trung yen, dinh liet, hoan kiem, hanoi -
   
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 1402 recensioner från resenärerBaserat på 1402 recensioner från resenärer

  Detta gulliga hotell beläget i Hanoi. Med sina totalt 15 rum är detta ett trevligt ställe at bo på. Alla gäster kan hålla sig uppdaterade tack vare internetanslutningen som erbjuds. Receptionen på La Beaute De Hanoi Hotel håller öppet dygnet runt. Detta barnvänliga boende är utformat med de yngre gästernas i åtanke och har ett antal rum med babysäng för de minsta. Inga husdjur är tillåtna i lokalerna. Resenärer som anländer med bil kommer att uppskatta parkeringen på La Beaute De Hanoi Hotel. De som som bor på denna anläggning kommer att uppskatta transfertjänsten till flygplatsen. Affärsresenärer kommer att uppskatta mötes- och affärsfaciliteter som finns tillgängliga för deras bekvämlighet. Detta boende kan ta ut en avgift för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 • Calypso Premier Hotel
  Från449krPer natt

  Calypso Premier Hotelstars

  Hanoi, Hanoi och North , Cua dong, hoan kiem, ha noi 27a -
  5,0/5
  Kundomdömenav 1 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 273 recensioner från resenärerBaserat på 273 recensioner från resenärer

  The hotel is situated in 27A Cua Dong Street in the heart of the old- quarter, within a shopper's paradise and just a few minutes from Hoan Kiem Lake, Hanoi's heart with Ngoc Son temple, Water Puppet Theater.

  Se mer
 • Calypso Suites Hotel Hanoi
  Från483krPer natt

  Calypso Suites Hotel Hanoistars

  Hanoi, Hanoi och North , Trung yen lane, dinh liet, hoan kiem dis 11a -
   
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 936 recensioner från resenärerBaserat på 936 recensioner från resenärer

  Detta gulliga hotell ligger i Hanoi. 20 välkomnande rum finns på anläggningen. Detta hotell totalrenoverades 2013. Calypso Suites Hotel Hanoi är perfekt för en produktiv vistelse, tack vare tillgången till internet överallt i byggnaden. Kunderna uppskattar receptionen som är öppen dygnet-runt. De yngre gästerna får sova i babysängar (tillhandahålls på begäran). Husdjur är tillåtna på detta boende. Det finns en flygplatstransfer för gästernas bekvämlighet. Detta hotell kan ta ut en avgift för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 • Sunny 3 Hotel Hanoi
  Från362krPer natt

  Sunny 3 Hotel Hanoistars

  Hanoi, Hanoi och North , 10-12/168 hao nam st -
   
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 41 recensioner från resenärerBaserat på 41 recensioner från resenärer

  The hotel has the advantage of a great location in the centre of Dong Da District, and spectacular views over the surround crowded streets. It is just 10 minutes to the buzzing lanes of Hanoi's Old Quarter and the enchantment of Hoan Kiem Lake. The hotel is also situated next to Giang Vo International Exhibition Centre, Van Mieu Temple, Ho Chi Minh Mausoleum, One Pillar Pagoda and many Embassies.

  Se mer
 
[x]
Hotell  1 - 10   av  112  Hotell - Hanoi och North
Sida  1  av  12
 

Beskrivning av destination

  Nordvietnam är ett land som ligger på den asiatiska kontinenten. Dess huvudstad är Hanoi, ett av landets vikitgaste turistcentrum. I Hanoi hittar du ett magnifikt kulturcentrum med monument, rester som har blivit kvar efter kriget och museer, m.fl. andra platser. De mest typiska för staden är Litteraturens tempel, Vietnams historiska nationalmuseum, Nationalmuseet för konst, Etnologiska museet och Revolutionsmuseet. Om du tycker om att promenera, rekommenderar vi att du besöker den gamla stadskärnan. Den är som en labyrint med ungefär 36 gator där du hittar regionala konsthantverk som du kan ta med hem som ett minne av din vistelse i Hanoi. På natten är staden lika aktiv som på dagen och du hittar mängder av diskotek, bl.a. Apocalypse Now, Club O och New Century. Men Hanoi har också lugnare miljöer såsom pubar och caféer, så nog ska du hitta en plats som passar dig. Missa inte denna charmfulla stad! Lär känna Hanoi!

Populäraste zoner från Hanoi och North

Söka efter andra resmål

Om du är intresserad av ett särskilt resmål eller område, sök här