Hotell i Hanoi och North

Se på kartan
Hotell - Hanoi och North

Hanoi och NorthFrån  257kr

Aktuella hotellerbjudanden - Hanoi och North

 • Hilton Hanoi Opera
  Från1.194krPer natt

  Hilton Hanoi Operastars

  Hanoi, Hanoi och North , 01 le thanh tong str., hoan kiem district,hanoi 1 -
  4,8/5
  Kundomdömenav 4 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 2785 recensioner från resenärerBaserat på 2785 recensioner från resenärer

  Detta lyxiga hotell är beläget i Hanoi. 268 välkomnande rum finns på anläggningen. För gästernas bekvämlighet har detta boende internet. Dygnet-runt-servicen på Hilton Hanoi Opera bidrar till gästernas trivsel. Babysängar tillhandahålls för yngre gäster på förfrågan. De gemensamma utrymmena på Hilton Hanoi Opera är rullstolsanpassade. Denna anläggning tillåter inte husdjur. Parkering finns att tillgå för gästernas bekvämlighet. Detta hotell har ett urval av affärsfaciliteter som syftar till att erbjuda den perfekta kombinationen av komfort och bekvämlighet under affärsresan. Några av dessa tjänster kan vara föremål för extra kostnader.

  Se mer
 • Hotel du Parc Hanoi
  Från941krPer natt

  Hotel du Parc Hanoistars

  Hanoi, Hanoi och North , 84 tran nhan tong street, hanoi, vietnam 84 -
   
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 952 recensioner från resenärerBaserat på 952 recensioner från resenärer

  Detta enastående hotell är lokaliserat i Hanoi. 257 välkomnande rum finns på anläggningen. Detta boende totalrenoverades 2015. Alla gäster kan hålla sig uppdaterade tack vare internetanslutningen som erbjuds. Receptionen på denna anläggning har dygnet-runt-service för att tillmötesgå gästernas behov när som helst, både dag och natt. Dessutom erbjuder detta barnvänliga hotell babysängar på begäran. Detta boende är rullstolsanpassat, och har 1 handikappanpassat rum. Inga husdjur är tillåtna i lokalerna. Hotel du Parc Hanoi tillhandahåller parkering för gästernas bekvämlighet. Gäster som bor på Hotel du Parc Hanoi kan med fördel använda sig av transfertjänsten till flygplatsen. De som bor på denna anläggning kan njuta av smakfulla rätter i dess restaurang. Alla gäster som bor på denna anläggning kommer att kunna smaka på ett brett utbud av lockande kulinariska specialiteter, som passar alla typer av resenärer. Alla som valt detta boende kan helt koppla av på inrättning för hälsa och välbefinnande. Affärsresenärer kommer att uppskatta mötes- och affärsfaciliteter som finns tillgängliga för deras bekvämlighet. Detta boende kan ta ut en avgift för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 • Flamingo Dai Lai Resort
  Från857krPer natt

  Flamingo Dai Lai Resortstars

  Hanoi, Hanoi och North , Ngoc thanh, phuc yen -
   
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 182 recensioner från resenärerBaserat på 182 recensioner från resenärer

  Detta lyxiga hotell, som återfinns i Hanoi, är ett bra alternativ för familjer. Våra resenärer har 10. 0 kilometer till flygplatsen. De 173 välkomnande rum är en perfekt plats för vila i slutet av dagen. Detta boende grundades år 2012. Fast och trådlöst internet tillhandahålls. Receptionen på Flamingo Dai Lai Resort håller öppet dygnet runt. Om resenärerna ber om det kan en babysäng ställas in i deras rum. Alla rum på Flamingo Dai Lai Resort är rullstolsanpassade. Flamingo Dai Lai Resort är inte någon husdjursvänlig anläggning. Detta hotell har parkering och garage. Denna anläggning erbjuder en bekväm transfertjänst till flygplatsen. Flamingo Dai Lai Resort har ett varierat hälso- och friskvårdsutbud som är perfekt för kunder som vill återhämta sig mentalt och fysiskt. Restaurangutbudet är det perfekta komplementet till gästernas vistelse. Underhållningsutbudet kommer med all säkerhet att imponera de som bor på denna anläggning. Extra avgifter kan tillkomma för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 • Lotte Hanoi
  Från1.620krPer natt

  Lotte Hanoistars

  Hanoi, Hanoi och North , No. 54 lieu giai street cong vi ward ba dinh -
  5,0/5
  Kundomdömenav 1 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 1695 recensioner från resenärerBaserat på 1695 recensioner från resenärer

  Perfekt för familjer och ett enastående hotell som är lokaliserat i Hanoi. Från detta hotell som är beläget 5. 0 kilometer från stadens centrum har du enkel tillgång till allt som den här destinationen har att erbjuda. De 318 välkomnande rum är en perfekt plats för vila i slutet av dagen. Detta hotell är perfekt för en produktiv vistelse, tack vare tillgången till internet överallt i byggnaden. Den dygnet-runt-öppna receptionen bidrar till kundernas trivsel. Dessutom erbjuder Lotte Hanoi babysängar på begäran. Husdjur är inte tillåtna på Lotte Hanoi. Det finns parkeringsplatser. Transfertjänsten finns att tillgå för gästernas bekvämlighet. Besökare som reser i affärssyfte kan dra nytta av affärsfacliteterna. Gästerna kommer att uppskatta utbudet av matställen på detta hotell. Kunderna kanske väljer att skämma bort sig på friskvårdinrättningen som finns på detta hotell. Lotte Hanoi som har flera matställen tillgodoser behoven hos alla typer av resenärer. Anläggningens underhållning har utformats för att passa alla slags resenärer. En avgift kan komma att tas ut för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 • Somerset Grand Hanoi
  Från1.283krPer natt

  Somerset Grand Hanoistars

  Hanoi, Hanoi och North , Hai ba trung street hanoi 49 -
  4,7/5
  Kundomdömenav 1 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 933 recensioner från resenärerBaserat på 933 recensioner från resenärer

  Detta enastående hotell är perfekt för familjer och ligger i Hanoi. Det totala antalet rum är 185. Det här boendet byggdes 2011. Affärsresenärer har tillgång till internet överallt i anläggningen. Receptionen på Somerset Grand Hanoi håller öppet dygnet runt. De yngre gästerna får sova i babysängar (tillhandahålls på begäran). Husdjur är tillåtna på detta boende. Detta boende har parkerings- och garageplatser för gästernas bekvämlighet. Alla som valt detta boende kan lätt ta sig till flygplatsen med transfertjänsten. Detta boende har ett urval av olika hälso- och friskvårdsfaciliteter som är perfekta för kunder som vill återhämta sig mentalt och fysiskt. Extra avgifter kan tillkomma för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 • Somerset Hoa Binh Hanoi
  Från615krPer natt

  Somerset Hoa Binh Hanoistars

  Hanoi, Hanoi och North , Hoang quoc viet street, cau giay district 106 -
   
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 119 recensioner från resenärerBaserat på 119 recensioner från resenärer

  Detta bekväma hotell finns i Hanoi. Detta hotell har 206 rum. Denna anläggning grundades år 2008. Internetanslutning finns i gemensamma och privata utrymmen för de som behöver hålla sig uppkopplade. Receptionen på Somerset Hoa Binh Hanoi har dygnet-runt-service för att tillmötesgå gästernas behov när som helst, både dag och natt. Alla rum har babysängar för de små barnen på förfrågan. Husdjur är tillåtna på detta boende. Somerset Hoa Binh Hanoi tillhandahåller parkering för gästernas bekvämlighet. Tack vare det breda friskvårdsutbudet kan den som bor på detta boende skämma bort sig under sin vistelse där.

  Se mer
 • Sofitel Legend Metropole Hanoi
  Från3.048krPer natt

  Sofitel Legend Metropole Hanoistars

  Hanoi, Hanoi och North , 15 ngo quyen street hanoi 15 -
   
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 7651 recensioner från resenärerBaserat på 7651 recensioner från resenärer

  Detta enastående hotell finns i Hanoi. Från denna egendom som ligger inbäddad 5 meter från stadens centrum har du enkel tillgång till allt som den här destinationen har att erbjuda. Våra kunder har 2. 0 kilometer till flygplatsen. De 210 välkomnande rum är en perfekt plats för vila i slutet av dagen. Detta boende snyggades upp 2007. Gästerna kan hålla sig uppdaterade med fast och trådlöst internet i de allmänna utrymmena, och det senare finns också i alla rum. Tyvärr är inte receptionen öppen dygnet runt. Om någon som valt detta boende ber om en babysäng, kan den ställas in i deras rum. De allmänna utrymmen på denna anläggning är lättillgängliga och 1 rum är handikappsanpassade. Sofitel Legend Metropole Hanoi är inte någon husdjursvänlig anläggning. Detta hotell tillhandahåller parkering och garage. Gästerna kan skämma bort sina smaklökar i anläggningens gastronomiska restaurang. Affärsresenärer kan låna konferenslokaler som är perfekta för ett företagsseminarium eller för andra speciella tillfällen. Vid behov kan resenärerna använda inrättningen för hälso- och välbefinnande. Anläggningens restauranger har rykte om sig att servera utmärkt mat till förstklassig service. För några av de nämnda tjänsterna kan en kostnad tillkomma.

  Se mer
 • Daewoo Hanoi
  Från968krPer natt

  Daewoo Hanoistars

  Hanoi, Hanoi och North , Kim ma street, ba dinh district 360 -
  4,0/5
  Kundomdömenav 1 Åsikter
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 563 recensioner från resenärerBaserat på 563 recensioner från resenärer

  Där det är beläget i Hanoi är detta lyxiga hotell ett optimalt val för familjer. Från detta boende som är beläget 1000 meter från stadens centrum går du enkelt till fots till destinationens många sevärdheter. För våra resenärer är det bara 20 meter till flygplatsen. Daewoo Hanoi har totalt 411 rum. Detta hotell totalrenoverades 2005. Alla gäster kan hålla sig uppdaterade tack vare internetanslutningen som erbjuds. Dygnet-runt-servicen på Daewoo Hanoi bidrar till gästernas trivsel. Om gästerna ber om det kan en babysäng ställas in i deras rum. Husdjur är inte tillåtna på Daewoo Hanoi. Daewoo Hanoi tillhandahåller parkering och garage. Daewoo Hanoi erbjuder transfer till flygplatsen. De konferenstjänster och faciliteter som erbjuds för olika slags evenemang kan alla dra nytta av. Den som söker lugn och ro kommer att finna sitt bästa boendealternativ på detta hotell med massor av hälso- och välbefinnandealternativ. Restaurangen inbjuder alla som valt detta boende till att avsmaka utsökta rätter i en elegant miljö. Kunderna kan återfå krafterna efter en lång dag av arbete eller sightseeing med en läcker måltid som serveras i restaurangen. Kunderna kommer att få en rolig vistelse på denna anläggning med dess stora utbud av nöjen. Daewoo Hanoi kan komma att ta ut en avgift för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 • Vision Boutique Hotel
  Från267krPer natt

  Vision Boutique Hotelstars

  Hanoi, Hanoi och North , Tho xuong lane, au trieu str 08 -
   
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 420 recensioner från resenärerBaserat på 420 recensioner från resenärer

  The hotel is situated in a center of town, down a small, quiet lane, just one block north of the steps of the St. Joseph's Cathedral and 3 minutes walk to Hoan Kiem Lake. The hotel is located perfectly to explore Hanoi's Old Quarter and only 5 minutes walk from the night market.

  Se mer
 • Ninh Binh Hidden Charm Hotel & Resort
  Från709krPer natt

  Ninh Binh Hidden Charm Hotel & Resortstars

  Ninh Binh, Hanoi och North , No.9 tam coc-bich dong tourist center n/a n/a -
   
  Betyg av resenärer på TripAdvisorBaserat på 662 recensioner från resenärerBaserat på 662 recensioner från resenärer

  Detta bekväma hotell som återfinns i Ninh Binh, är endast för vuxna. Du har enkel tillgång till allt som den här destinationen har att erbjuda från detta boende som ligger inbäddat 7. 0 kilometer från stadens centrum. Detta boende har totalt 98 rum. Ninh Binh Hidden Charm Hotel & Resort är från år 2016. Detta hotell är perfekt för en produktiv vistelse, tack vare tillgången till internet överallt i byggnaden. Den dygnet-runt-öppna receptionen bidrar till trivsel för alla som valt detta boende. Babysängar tillhandahålls inte på detta boende. Alla badrum på detta handikappanpassade boende är anpassat för personer med funktionsnedsättning. Detta hotell tillåter inte husdjur. Alla gäster som bor på denna anläggning kommer också att uppskatta parkeringsplatserna och garaget. Ninh Binh Hidden Charm Hotel & Resort erbjuder transfer till flygplatsen. Ninh Binh Hidden Charm Hotel & Resort är försett med alla nödvändiga tjänster och bekvämligheter för ett lyckat företagsevenemang. Detta boende erbjuder en mängd olika matupplevelser som gör att gästerna njuter av sitt besök på alla sätt och vis. När det handlar om att koppla av, kan alla gäster som bor på denna anläggning få svårt att välja med tanke på det breda hälsoutbudet som finns. Gästerna kommer att glädja sig åt de smakfulla rätter som serveras på Ninh Binh Hidden Charm Hotel & Resort. Ninh Binh Hidden Charm Hotel & Resort kan komma att ta ut en avgift för vissa av dessa tjänster.

  Se mer
 
[x]
Hotell  1 - 10   av  155  Hotell - Hanoi och North
Sida  1  av  16
 

Beskrivning av destination

  Nordvietnam är ett land som ligger på den asiatiska kontinenten. Dess huvudstad är Hanoi, ett av landets vikitgaste turistcentrum. I Hanoi hittar du ett magnifikt kulturcentrum med monument, rester som har blivit kvar efter kriget och museer, m.fl. andra platser. De mest typiska för staden är Litteraturens tempel, Vietnams historiska nationalmuseum, Nationalmuseet för konst, Etnologiska museet och Revolutionsmuseet. Om du tycker om att promenera, rekommenderar vi att du besöker den gamla stadskärnan. Den är som en labyrint med ungefär 36 gator där du hittar regionala konsthantverk som du kan ta med hem som ett minne av din vistelse i Hanoi. På natten är staden lika aktiv som på dagen och du hittar mängder av diskotek, bl.a. Apocalypse Now, Club O och New Century. Men Hanoi har också lugnare miljöer såsom pubar och caféer, så nog ska du hitta en plats som passar dig. Missa inte denna charmfulla stad! Lär känna Hanoi!

Populäraste zoner från Hanoi och North

Söka efter andra resmål

Om du är intresserad av ett särskilt resmål eller område, sök här